Herkku-puhelin
Sitä saa mitä tilaa
jane

Oli lomamme viimeisiä päiviä. Hotellimme ylimmän kerroksen parveke sijaitsi ihanasti aurinkoon päin. Alapuoleisella parvekkeella aurinkoa palvoi nuori pariskunta, myös molemmat nuoria ja hyväkroppaisia. Nainen otti aurinkoa yläosattomissa ja olin saanut poikaystäväni kiinni jo moneen otteeseen vilkuilemasta naisen muhkeita rintoja. Poikaystävääni ei tuntunut häiritsevän se, että viereisellä tuolilla aurinkoa otti tytön lihaksikas kumppani.

Aamupalan jälkeen jäin ala-aulaan katselemaan postikortteja ja poikaystäväni meni jo huoneeseen. Kortit kirjoitettuani lähdin minäkin huoneeseen. Avasin oven ja huomasin poikaystäväni Samun parvekkeella. Hän katseli parvekkeen reunan yli ahnaasti ja arvasin heti hänen näkymänsä. Hiivin varovasti parvekkeelle. Kävelin huomaamattomasti Samun taakse ja vein käteni hänen etumukselleen. Hänen kullinsa oli kovettunut kiihotuksesta. Samu säpsähti ja nolostui selvästi. Sanaakaan sanomatta laskin hänen uikkarinsa nilkkoihin ja nappasin aurinkorasvaa kämmenelleni. Samun keho nytkähti kun käteni liukui terskan ylitse ja jäin hieromaan terskaa liukkaalla kämmenelläni.

Samu voihki ja huokaili käteni liikkeen tahdissa. Kulli pullisteli suonikkaana ja toinen käteni hieroi hänen muhkeita kiveksiään voimakkaasti. Kaiken kruunasi huoneesta kuulunut ääni:-Cleaning, cleaning!
Jatkoin runkkaamistani vähääkään välittämättä siivoojan saapumisesta. Samu nytkyi entistä voimakkaammin runkatessani nyt molemmilla käsilläni hänen kivikovaa kulliaan. Etummainen käteni pyöritti Samun terskaa voimakkaasti.

Vein toisen käteni Samun jalkojen välistä hänen palleileen pitäen peukaloa pystyssä niin että se osui hennosti hänen peräaukolleen. Jatkoin terskan pyörittelyä ja tunsin Samun kropan värähtelyn. Tiesin hänen olevan lähellä laukeamista. Juuri kun hän oli lähettämässä lastiaan, yskäisin voimakkaasti. Alakerran nuoripari käännähti vaistomaisesti katsomaan ja tuon tytön muhkeat rinnat heilahtivat ja hän nosti kätensä tissiensä peitoksi. Samun spermat lennähtivät parvekkeen muuria vasten ja minä jatkoin runkkausta vaikka tiesin hänen terskansa jo suunnattoman herkäksi. Alakerran pariskunta näki vain Samun noloudesta punastuneet kasvot ja he sanoivat jotain toisilleen.

Peukaloni painui Samun perseeseen ja kiihdytin runkkaustani. Samu ampui spermansa hetkessä uudelleen. Siinä samassa parvekkeen ovi aukesi ja siivooja kurkisti ulos. Samu nojasi housut nilkoissaan kaiteeseen kulli spermaa tiputellen. Minä osoitin spermaläikkiä kaiteessa ja tokaisin virnistäen.
-Cleaning, cleaning. Hetken toisiamme katsellen repesimme kaikki nauramaan....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute