Herkku-puhelin
Titan seikkailut osa 1
Tittis

Kello oli 17:30. Asetin matkalaukut alas sängylle ja lähdin hytistä ulos mennäkseni Taxfree myymälään. Saavuin laivalle "isäni" kanssa mutta olimme eri hyteissä. Minä A-luokan hyteissä ja hän oli itse ostanut B-luokan hytin itselleen säästäen näin rahaa.

Olin työskennellyt pitkään ja säästänyt rahaa koko viikonlopun bilettämiseen laivalla ja suunnittelin aloittavani heti kun taxfree olen ostokseni tehnyt.

Kaupasta ostelin paljon viinaa ja jotain syötävää, jotta jaksaa. Lonkeroa, kaljaa, karkkia yms. kaikkea mitä saattaisi tarvita. Muutaman pojan kanssa juttelin kanssa ja sovinkin illalla meneväni heidän kanssaan bilettämään. Hyttiin päästyäni aukaisin heti jo lonkeron ja aloin sitä juomaan. Pitihän sitä pieni känni saada päälle ennen kuin menee juhlimaan.

----------

Kello oli nyt 20:30 ja olin jo valmiiksi pukeutunut juhlimiseen sopiviin vaatteisiin. Mustat korkkarit, mustat rintsikat, mustat pikkarit, hopeinen tiukka tuubihame joka oli melko lyhyt, sillä oikeasta kulmasta katsottuna pikkarini pystyi näkemään. Tuubin lisäksi minulla oli vielä päälläni valkoinen toppi, jossa oli paljastava kaula-aukko, joka toi D-koon kiinteät rintani esille. Kokonaisuuden kruunasi musta nahkatakki. Olin tyytyväinen näkemääni sillä olin jo aiemmin hoitanut meikkini ja hiukseni kuntoon. Seuraavaksi kuulin kuinka ovelleni koputtettiin joten avasin sen. Oven takana olivat ne kaksi poikaa, joiden kanssa olin aiemmin jutellut myymälässä.

T: No moikka. Joko mennään?
P: Juu. Siel on just alkamassa meininki
T: Ei ku menoks sitte.

Sanoin ja suljin hytin oven ja lähdin poikien matkaan. Juttelimme matkalla niitä ja näitä ja tutustuimme toisiimme paremmin. Pojat olivat ihan hyvännäköisiä, mutta en ollut varma haluaisinko kummmankaan kanssa petiin saakka. Se jäisi nähtäväksi. Saavuimme laivan diskoon ja aloimme tanssimaan. JVG ja Cheek soi kajareista teknon lisäksi ja tanssiessani huomasin muutaman pojan ja myös vanhemman miehen hieman katselevan minua. Olin siis onnistunut tavoitteessani.

Jonkin aikaa tanssittuani poikkesin baaritiskille ostamaan juotavaa. Tilasin itselleni mojiton ja aloin sitä juomaan baaritiskiin nojatessani. Hetken aikaa siinä olin ja join kunnes eräs vanhempi mies, arvioisin hänet noin 40-50 vuotiaaksi tuli minulle juttelemaan.

M: Mitäs noin kaunis nainen täällä yksin tekee?
T: No tuli pikkuisen jano
M: Katoinkin sun tanssias. Olit tosi seksikkään näköinen tuolla

Väliimme lappasi hieman väkeä, joten päädyimme istuutumaan alas pöytään juttelemaan. Juttelimme niitä näitä ja kesken keskustelun huomasin miehen kalun hieman seisovan. Kokoa näin ulkopuolelta katsottuna veikkasin sillä olevan vähintään 18cm. Sen verta paksu se oli.

M: Se sun tanssis oli pirun seksikästä. Missä oot oppinnut?
T: En missään. Improvisioin siin tanssies samalla
M: Sait kyllä varmasti monet äijät sekasin askellissaan tolla tanssilla
T: Voi hyvinkin olla.

Samalla nousin seisomaan, kävelin miehen luokse ja kuiskasin hänelle:

T: Mä voin antaa sulle ihan oman tanssishown jos kiinnostaa nii suutele mua huulille nytte

Mies ei kauaa asiaa ajatellut vaan muiskautti huulilleni kiihkeän suukon.

T: Eiköhän mennä sitten

Nousimme ylös paikoiltamme ja suuntasimme minun hyttiini. Mies oli varattu ja miehen vaimo tuskin arvostaisi minua. Päästyämme hyttini ovelle ja ovea avatessani tunsin miehen siirtävän kätensä perseelleni. Mies kähmi minua surutta ja antaumuksella. Ovi auki, me sisään, ovi kiinni ja todella kiimainen suuteleminen alkoi. Suudellessamme miehen kädet vaelsivat ympäri kehoani ja etenkin tissini saivat paljon huomiota.

M: Nää sun tissis on aivan törkeät.

Mies sanoi ja puristeli niitä.

T: Mmm... ja ne on aivan luomut.

Sanoin ja siirsin miehen kädet sivuun hetkeksi ottaakseni topin pois paljastaen rintani miehelle.

M: Wow. Tällaisia ei näe joka päivä.

Sanoi hän ja puristeli toista rintaa samalla kun hän imeskeli toista nänniäni. Jo pelkästään tällä mies sai minut todella kiimaiseksi. En enää malttanut odottaa vaan nousin ylös työntäen miehen sängylle avaten hänen farkkujensa vyön ja paljastaen miehen kookkaan kalun.

T: WOW. Täähän on aivan valtava
M: No on sillä pituutta sellaisen 23cm. Ihan joka muija ei sitä kestäkkään.

En odottanut sekunttiakaan vaan aloin saman tien nuolemaan ja imemään miehen valtavaa kalua. Hetken aikaa imettyäni sitä ja miehen huokaillessa käsittelyssäni sai mies sanottua:

M: Laita se tissies väliin.

Tein työtä käskettyä ja mies alkoi nussimaan tissieni väliä ja minä samalla otin miehen kalun pään suuhuni ja tunsin jo kuinka kiimatippa muodostui kalun päähän.

T: Et kai sä viel oo laukeamassa?
M: Sä oot niin pirun hyvä et on vaikeeta olla. Mmm... mä tuun!

Mies sanoi ja ehdin juuri ja juuri ottaa kalun pään suuhuni. Valtavasti spermaa purskusi suuhuni ja kaikkea en saanut millään nieltyä. Osa miehen spermasta valui tisseilleni ja niiden väliin.

T: Mmm... herkullista
M: Ei juma sä oot kyllä melkoinen-
T: Lutka. Eiks niin? Sanoin ja mies vastasi
M: Kyllä. Nyt istahdas papan syliin niin saat elämäs kyydin

Istahdin miehen syliin ja miehen kalu alkoi upota pilluuni. Se sattui hieman sillä miehen kalu oli aivan valtava. Totuin siihen kuitenkin lopulta ja hetken aikaa ratsastettuani ja saatuani usean orgasmin tunsin kuinka mies laukaisi spermansa suoraan sisääni.

T: Aaahhhh... Aaahhh... mä saatan tulla tost raskaaksi
M: No se ois kyl sen arvoista.

Mies sanoi ja nukahdimme vierekkäin sängylle.

Tarinaan tulee jatkoa myöhemmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute