Herkku-puhelin
Rintaliiviostoksilla sedän kanssa
ujo tyttö

Rakas lukija, kerron sinulle nyt tarinan siitä, millaiseen pulaan varomaton nuori tyttö voi joutua yllättäen keskellä kaupunkia arkisia asioita toimitellessaan.

Minulle on nimittäin käynyt niin.

Kaikki alkoi siitä, kun eräänä aurinkoisena päivänä kaupungilla kävellessäni huomioni kiinnittyi minusta poispäin kulkevaan pitkään hahmoon. Sydämeni oli pysähtyä. Minähän tunsin tuon miehen! Se oli setä!

Pinkaisin juoksuun mitään muuta näkemättä, mitään muuta ajattelematta. Puikkelehdin kadulla ihmisiä väistellen päästäkseni sedän luo. Saavutettuani miehen aloin arkana kulkea hänen jäljessään sydän pamppaillen. Muisto siitä, mitä tuo mies oli minulle viimeksi tavatessamme tehnyt, sai vieläkin ruusuisen punan nousemaan poskilleni ja pikku pimppini kostumaan. Aikuisen miehen kokemuksella ja määrätietoisuudella tuo mies oli kookkaan kyrpänsä avustuksella kerran tehnyt minusta oikean naisen. Ja kaiken lisäksi tuo mies kenties jopa rakasti minua! Miten monina unettomina öinä olinkaan ikävöinyt setää, kosketellut kiimaista pilluani yksinäisessä neidonkamarissani ja kuiskinut:"Minäkin rakastan sinua"...

Setä varmaankin tunsi katseeni selässään -tai sitten hän vain haistoi nuoren, halukkaan pillun tuoksun lähettyvillään- sillä hän kääntyi äkkiä katsomaan taakseen. Hänkin oli silminnähden ilahtunut minut nähdessään. Katsoin setää silmät loistaen. En uskaltanut kysyä, miksi hän oli minulta silloin sillä tavalla kadonnut. -Minulla on ollut ikävä sinua, tunnustin ja loin ujona katseeni maahan. Kuin varkain katseeni hakeutui sedän vasemmassa housunpuntissa pullistelevaan elimeen. Näky sai aikaan kostumisreaktion jalkovälissäni.

Setä kysyi, minne olin menossa. -Tuota... Tuonne noin, vastasin viitaten epämääräisellä liikkeellä naisten alusvaateliikkeeseen, jonka ohitse olimme juuri kulkeneet. -Minä tulen mukaasi, ilmoitti setä mielipidettäni kysymättä, ja alkoi ohjata minua kohti ovea selästä kevyesti työntäen. Intiimien asusteiden valitseminen sedän läsnäollessa tuntui minusta melkoisen kiusaannuttavalta ajatukselta. Kuitenkin oli riemuni tästä jälleennäkemisestä niin suuri, että olisin suostunut mihin vain saadakseni viettää aikaa sedän kanssa.

Liikkeessä meitä oli vastassa topakka ikärouva, joka oli tottunut neuvomaan tietämättömiä nuoria tyttöjä heidän alusvaatepulmissaan. Rouva käski oitis minua riisumaan paitani nähdäkseen rintaliivini. Tottelin vastahakoisesti sedän seuratessa toimitusta kiinteällä katseellaan.

Rouva alkoi heti hääriä ympärilläni nykien ja venytellen liivejäni joka puolelta. -Tässä meillä on malliesimerkki huonosti istuvista rintaliiveistä, aloitti rouva moittimisen. -Kuppikoko on selvästi liian pieni.

Rouva suuntasi kaikki sanansa sedälle, ikään kuin hän olisi ollut se, jota tässä palveltiin. Setä kuunteli rouvaa huvittuneen näköisenä ja katseli arvioiden nolosti liian pieniin liiveihin ahdettua poveani. Kenties rouva luuli setää isäkseni, joka oli tullut ostamaan rintaliivejä tyttärelleen. Ja olihan setä kieltämättä helposti lähestyttävää sorttia.

-Tämä tyttö tarvitsee ainakin kahta kuppikokoa suuremmat liivit, sanoi rouva painaessaan pursuilevia rintojani sivuilta, jolloin ne paisuivat edestä kuin olisivat olleet vähällä pullahtaa ulos kupeistaan. Nainen kurtisti kulmiaan tyytymättömänä. Seuraavaksi hän yritti kovakouraisesti runnomalla saada rintani mahtumaan kuppeihin todistaakseen sedälle tehtävän mahdottomuuden. Rouva esitteli minua sedälle kuin olisin ollut jokin maatalousnäyttelyn lehmä liian isoine utareineen. Alentavan kohtelun nostattama häpeä sai kyyneleet kihoamaan silmiini.

-Liivin alareunan alle pitää mahtua kaksi sormea, neuvoi rouva setää ujuttaessaan sormensa kaaritukien väliin.

Rouva kehotti setää kokeilemaan itse, ikään kuin hänestä olisi ollut täysin luonnollista, että isä käsin kopeloiden selvittää tyttärensä rintaliivikoon. Värähdin, kun setä työnsi vuorollaan sormensa rintojeni väliin.

-Se tosiaan tuntuu melko tiukalta, sanoi setä katsoen minuun merkitsevästi. Tiesin sedän ajattelevan nyt jotain muuta kuin rintaliivejä, ja tunsin punan nousevan poskilleni.

Huokaisin helpotuksesta, kun lopulta pääsin sovituskoppiin. Siellä saisin ainakin olla rauhassa. Sovitin ensiksi sedän valitsemia mustia balconette-liivejä. Ne nostivat tissini mukavasti tarjolle. Aloin oikeastaan tuntea itseni melko seksikkääksi peilaillessani itseäni syntisissä pitseissäni. Hymyilin peilikuvalleni. En ollut ollenkaan tajunnut, miten isoiksi pienet tytönrintani olivat kasvaneet. Nyt ne tuntuivat jotenkin turvonneilta ja herkiltä. En voinut olla koskettelematta niitä, kun ajattelin sedän äskeistä vihjailua, hänen lahkeessaan pullottavaa elintä ja sitä, miten minut oli kyseiseen elimeen ensi kerran tutustutettu.

Ja seuraavat tapahtumat, rakas lukija, saatat jo arvatakin.

Olin juuri aikeissa sovittaa seuraavia liivejä, kun kuulin sedän äänen verhon takaa. -Saako katsoa? hän kysyi ja työnsi vastausta odottamatta päänsä sovituskoppiin. -Ei saa tulla, kiljaisin hädissäni, yrittäen peittää paljaat rintani kämmenilläni. Setä astui sovituskoppiin ja tarttui kiinni ranteistani, jolloin rintani pääsivät valahtamaan näytille. Hetken hän ihaili näkyä hyväksyvästi, ja työnsi minut sitten seinää vasten alkaen isoilla kourillaan leipoa rintojani, ikään kuin kaikilla olisi ollut tuona päivänä kajota niihin miten mieli teki. Tunsin sedän kovettuvan kalun itseäni vasten. -Älä... Ei täällä, setä... yritin estellä.

-Älä viitsi, sähähti hän, -Luuletko, etten ole huomannut minne niin nälkäisenä vilkuilet? Sinun märkä pikku pillusi haluaa sedän isoa kyrpäänsä nyt heti.

-Pimppini reagoi sedän tuhmiin sanoihin kostumalla myöntyväisesti lisää. Setä tunsi minut harmillisen hyvin.

-Mutta... Mutta... huohotin, kun setä alkoi ahmia rintojani ja rullata samalla hametani ylös. -Se nainen voi huomata...

-Se on tarkoituskin, sanoi setä julkeasti kiskaistessaan pikkuhousuni alas. Hän työnsi sormensa märkään emättimeeni. -Pikkupillu onkin jo valmiina sedän nussittavaksi, huomasi hän tyytyväisenä.

Silmäni laajenivat nähdessäni sedän paljastavan hentoa tytönrannettani paksumman pillunvenyttäjäkyrpänsä kaikessa komeudessaan.

Setä otti kiinni reisieni takaa ja nosti jalkani irti lattiasta. Tuossa avuttomassa asennossa ollessani, jalat auki pakotettuina, paljas alapääni alttiina sedän miehisten mielitekojen toteuttamiselle, tajusin lopullisesti kaiken vastustelun turhuuden sedän asetellessa tottuneesti muhkean terskansa turpeiden häpyhuulteni väliin.

Paljastumisen pelossa yritin olla uikuttamatta, kun setä alkoi painaa paksua mulkkuaan sisääni sentti sentiltä. Viimeksi kun setä oli minua hoidellut, olin vikissyt kuin emostaan erotettu koiranpentu. Silloin oli tiukkaan pimppiini työntyminen kookkaalla elimellä vaatinut runsaasti liukuvoidetta. Nyt tuntui sedän mulkku uppoavan vastaanottavaiseen vakooni vaivattomammin -olinhan säännöllisesti tyydyttänyt itseäni isolla dildolla muistellessani ihanaa ensimmäistä kertaani sedän kanssa. Lisäksi pimppini oli hyvin märkä.

-Onko riittävästi väljyyttä? kuului liikkeen omistajattaren ääni äkkiä verhon takaa. Sydämeni oli hypätä kurkkuun. -O-on, vastasin. Sedän hartiat tutisivat. Huvittiko tämä tilanne häntä?

Kuulimme rouvan poistuvan. Varmaankin hän ihmetteli, minne "isäni" oli yhtäkkiä kadonnut.

Nyt oli pikku pimppini siis toistamiseen täynnä sedän jäykkää kalua. Setä oli varmasti mielissään, kun tyttö häntä näin auliisti seksileluna palveli. Toki tyttö näön vuoksi vähän vastusteli, mutta sehän vain lisäsi tilanteen nautittavuutta. Kumminkin setä itsevarmana tiesi, että hänellä tulisi aina olemaan pääsy tuohon persikkaiseen herkkupilluun missä ja milloin hän halusi.

Setä taisi huomata pimppini epäilyttävästi menettäneen entistä tiukkuuttaan, kuten vitulle aina kovassa käytössä käy. -Oletko antanut vieraiden setien astua itseäsi, pikkunarttu? kuiskasi hän raskaasti hengittäen minua lykkiessään. Väistin sedän tutkivaa katsetta. Oliko setä ehkä mustasukkainen? Sehän oli täysin aiheetonta. Mutta eikö se oikeastaan todistanut, kuinka paljon setä pikku tyttöään rakasti?

Sedän kalu liikkui liukkaasti pimpissäni rintojeni hytkyessä naimisen tahdissa. Klitorikseni puristui nautinnollisesti väliimme jokaisella työnnöllä, ja tunsin laukeamisen olevan lähellä. Setä teki vielä muutaman rajun survaisun ja tyhjensi sitten vaarallisen lastinsa pilluni perukoille, orgasmini jälkisupisteluissa sykähtelevän emättimeni lypsäessä sedän siitintä. Oli kuin pimpilläni olisi ollut oma tahtonsa -tulla sedän siementämäksi.

-Tässä vielä yhdet liivit, joita voisit-... rouvan lause jäi kesken hänen ilmestyessään verhon takaa viattoman valkoiset pitsiunelmat kädessään kohdatakseen mitä irstaimman näyn: sedän vetämässä hevosmulkkunsa ulos alastoman "tyttärensä" venytetystä vaginasta.

-A-anteeksi, hän mutisi. Rintaliivit putosivat lattialle, ja rouva katosi yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin. Katsoin kauhistuneena setään. Hänen silmänsä nauroivat.

-Pue päällesi, niin lähdetään, sanoi hän. Minua ei tarvinut kehottaa kahdesti. Mieluiten olisin valunut lattianrakoon, luikerrellut maan alle ja jäänyt sinne. Kunhan minun ei tarvitsisi kohdata tuota rouvaa, joka oli nähnyt tuhmat touhumme.

Hiivin ulos sovituskopista sedän jäljessä, koettaen piilottaa itseni hänen taakseen. Vastoin odotuksiani setä ei kuitenkaan suunnannut kohti lähintä ulko-ovea, vaan asteli rennosti kassalle ja laski tiskille sovittamani mustat balconette-liivit. -Me otamme nämä, sanoi hän rouvalle ystävällisesti. Tämä ei vastannut mitään, puristi vain ryppyiset huulensa tiukemmin yhteen. Hänen kasvoiltaan kuvastui peittelemätön inho ja halveksunta. Äärimmäisen kylmäkiskoisesti hän otti rahat vastaan. Hänen kunniallisessa liikkeessään oli harjoitettu haureutta keskellä kirkasta päivää! Sellaista ei ollut hänen pitkän uransa aikana kertaakaan tapahtunut.

Muistaessani, miten tuo nainen oli minua sedän nähden nöyryyttänyt, aloin tuntea salaista kostonriemua hänen turvallisen maailmankuvansa järkkymisestä, jonka sovituskopissa suoritettu rivo setä-tyttö-yhdyntä oli aiheuttanut. Sen voimin onnistuin kokoamaan itseni. Nostin leukani uhmailevasti pystyyn ja työnsin käteni sedän käsikoukkuun naisen tiukkoja moraalikäsityksiä halveksien. Näin herätetty sisäinen lutkani nautti tuntiessaan sedän siemennesteen valuvan vitustaan kävellessämme yhdessä ulos kiireiselle kadulle.

Lienee kuitenkin sanomattakin selvää, että jatkossa ostin alusvaatteeni muualta.

Setä on luvannut minulle rangaistuksen siitä, että olen antanut muiden setien venyttää pilluani, sillä enhän minä mitenkään kehdannut kertoa hänelle totuutta. Tuskin se olisi mitään muuttanutkaan. Joka tapauksessa olen ihan syystäkin hänelle vain hyvätissinen panopuu, joka ihan liian helposti antautuu irstaiden setien käytettäväksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute