Herkku-puhelin
KuumaHissi
Uranainen

Olen työssäkäyvä uranainen joka on aina lähes hieman loppuunasti tehtynyt työpäivänsä arkisin, mieleni tekisi vain riisua vaatteet ja tuntea itseni vapaaksi ilman työhuolia ja siitä mitä tekisin kotona työpäivän päätteeksi, useasti odottaessani hissiä kerrostalossani ajattelen uutta rakkautta taikka romanssia, mutta prinssiä ei näy eikä ole tullut vielä vastaani. Mutta usein vastaani tulee odottamaan hissiä nuori herrasmies joka on tullut jalkapallotreeneistä ja hänen hienhaju tuoksuu jotenkin miehekkäälle urokselle joka saa pasmat sekaisin minulta, en tietääkseni ole puuma taikka muunlainen nuorempiin sekaantuva nainen.

Mutta tunnen kuinka mirrini kostuu tuosta ihanasta nuoresta pojusta jos näin voisi sanoa hänestä, hissin odottelu kestää aina niin ikuisen kauan kun himoitsen pojua mielessäni ja tekisi mieli vähentää vaatetusta ja availen pikkuhiljaa kauluspaidan nappejani siten ettei poju huomaa mitä teen. Pikkuhousuni ovat aivan kosteana ja halauisivat pois jaloistani, mutten voi tehdä sitä huomaamattomasti, paitsi siirryn kulman taakse mukamas unohtaneeni jotain ja sujautan pikkuhousut jalastani laukkuuni.

Kun palaan takaisin hissin luo, poju onkin ehtinyt hissin kyytiin ja herrasmiesmaisesti odottaa minua hissin kyytiin hymyillen, kävelen hissin kyytiin korkkarit napisten ja olen kuin sulaa vahaa pojan edessä, kiusallisen hetken kohdalla nostan minihamettani senverran, että poju varmasti näkisi kostean mirrini. Huomaan pojun kasvoille nousevan punastuksen ja etumuksessa jäykkyyttä futis-shortsien paljastavuuden.

Laskeudun polvilleni hissin lattialle ja avaan loputkin napit kauluspaidastani paljastaen luonnolliset rintani, hyväilen etumusta ja otan nytkähtelevän kullin käteeni ja sivelen sitä hellästi ja huulilla hyväillen ottaen suuhuni, kunnes hissin ovi avautuu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute