Herkku-puhelin
Hairahdin nuoreen haaremiin
Teme

Kuten otsikko kertoo... hairahdin. Enkä keneen tahaansa vaan vielä kaikista mahdollisista henkilöistä juuri tyttöystäväni pikkusiskoon, joka palasi ulkomailta opiskelemasta. Mutta kerron teille miten se kaikki tapahtui.

Jessica oli saapumassa Suomeen ja pahaksi onneksi molemmat vanhemmat olivat töissä, kuten myös tyttöystäväni Jenni. No minä suostuin noutamaan hänen kun ei minulla muutakaan ollut. Odottelin lentokentällä kyltin kanssa, jossa luki "Jessica" jotta hän varmasti tietäisi kuka häntä tuli hakemaan. Ehdin odotella kentällä n. vartin ja kohta jo tunsinkin jonkun halaavan minua takaapäin.

Jes: Arvaa kuka?!
Te: Hmm.. oiskos se pikku Jessica?

Muistin, että Jessica ei oikein koskaan pitänyt siitä kuinka kutsuin häntä pikkuiseksi mutta yllätyksekseni hän ei tehnykkään mitään.

Jes: Minähän se. Mukavalla olla taas Suomessa.

Käännyin nyt katsomaan Jessicaa ja täytyy kyllä sanoa, että pieni puna nousi poskilleni ja kalunikin hieman osoitti mieltä. 4 vuotta oli vierähtänyt ja nuoresta viattoman näköisestä tytöstä olikin kasvanut melkoinen seksipommi. Rinnat olivat kasvaneet helposti B:stä C:hen. Eivätkä ne mitkään riippurinnat olleet vaan aivan kunnon kiinteät ja mehukkaat.

Jes: Noh. Mitäs tuijotat?
Te: No... sua. Sä oot pikkasen kasvanut siitä mitä viimeks muistan. Mut hei jatketaanko keskustelua vaik matkalla?
Jes: No juu... käyhän se.

Jessica sitten sen jälkeen tarrautui käteeni kiinni ja oli kuin olisi ollut tyttöystäväni. En siitä jaksanut mitään mainita. Olin nukkunut aika vähän yöllä. Saavuimme autolle, nostin hänen matkalaukkunsa takakonttiin ja istahdin kuskin paikalle. Jessica oli tehnyt olonsa jo kotoisaksi ja istui matkustajan paikalla. Aloin ajamaan kohti Jessican kotia. Unohdin täysin, että tie oli aivan hirveässä kunnossa ja matka sujuikin hyvin kunnes pääsimme tielle, josta käännyttiin kohti heidän kaupunkiaan. Pääsimme tielle ja se oli täynnä kuoppia. Jos tilanteesta jotain bonusta piti löytää niin se oli kyllä näky, jota sain seurata. Jessican isot rinnat pomppivat koko ajan ylös ja alas ja kyllähän se sai kaluni seisomaan entistä kovempaa. Sitä oli aika hankala peittää samalla kun piti pitää auto tiellä. Samassa Jessica "haukotteli" levittäen käsiään ja osui "vahingossa kaluuni.

Jes: Vitun pervo. Sullahan seisoo.
Te: No kai ton äskesen jälkee kellä tahansa seisois.
Jes: No saat anteeks. Tykkäät varmaan näkemästäs?
Te: No... Juu. Sust on kasvanu tosi seksikäs muija.
Jes: No juu... vähän tällee kasvanut.

Saavuimme talon pihaan ja seisokkini jatkui edelleen.

Jes: No voi poju sun kanssas Teemu. Tyttöystäväs siskoa himoitset.
Te: En mä...
Jes: Eks mä oo muka nätti vai?
Te: No... oot mut en mä nyt sua-

En ehtinyt lopettaa lausetta kunnolla kun tunsin jo Jessican sormen huulillani. Jessica tuli lähemmäksi ja antoi minulle suukon huulille. Tämän jälkeen hän kuiskasi minulle

Jes: Ei se mua haittaa. Mäkin oon sua himoinnut pitkään. Ne sun kuvas sun Facessa... niitä kattelin jenkeissä ja usein aattelin sua.

Seuraavaksi Jessica suuteli minua uudestaan huulille ja tunsin kuinka kiimani nousi nousemistaan. Jossain vaiheessa en enää pystynyt pitämään näppejäni erossa Jessicasta vaan tarrasin kiinni hänen tisseihinsä ja aloitin rajun puristelun.

Te: Ei vittu sä oot porno. Ihan erilainen ku Jenni.

Sanoin ja jatkoin tissien kourimista. Pienen hetken päästä Jessica ehdotti josko jatkaisimme hommia sisällä. Tähän minä suostuin ja jatkoimme matkaamme sisälle. Sisällä kuitenkin alkoi heti kiimainen suuteleminen ja kouriminen molemminpuoleisesti. Saavuimme lopulta Jessican huoneeseen ja oven lukittuamme suutelu jatkui. Nyt Jessica otti takkinsa ja paitansa pois paljastaen nyt täysin isot C-koon rintansa.

Te: Ei jumalauta näitä pommeja

Sanoin ja aloin imemään toista rintaa samalla kun kourin ja puristelin toista.

Jes: Mmm... Aaahhh... tuntuu tosi ihanalta. Aaaahhhh... Mut pitää sunkin saada tuntuu hyvältä.

Jessica sanoi ja alkoi avaamaan vyötäni. Lopulta vyö aukesi ja housut putosivat nilkkoihin. Vedin kalsarit pois jalasta ja paljastin 19cm kaluni.

Jes: Wow! Mmm... tää näyttää herkulliselta.

Jessica sanoi ja alkoi runkkaamaan kaluani. Se tuntui todella ihanalta ja jossain vaiheessa kaluni päätyikin Jessican suuhun. Ai jumalauta tyttö otti tosi hyvin suihin. Ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta. Jossain vaiheessa koko kaluni oli Jessican suussa ja olin todella lähellä laukeamista. En kuitenkaan halunnut laueta vielä.

Te: Ai saatana tuntuu ihanalta... mä haluun päästä sun sisääs.
Jes: Ja sehän käy. Ja koska se oot sä... saat panna ilman kumia.

Tämän kuultuani en tarvinnut paljoa kannustusta vaan käskin Jessican nelinkontin sängylle ja työnnyin takaapäin hänen pilluunsa. Neitsytpillu se ei ollut mutta tosi tiukka.

Te: Ai saatana sä tunnut ihanalta Jessica. Uuuhhh... Uuuhhh...
Jes: Aaahhh... Aaaahhh... sä oot niin ihanan iso. Nai mua tolla sun melallas. Aaahhh Aaahhh... Nai mua kuten sä nussit Jenniä.

Seuraavaksi vaihdoimme asentoa ratsastukseen ja se oli todella kuuman näköistä. Pari C-koon rintoja pomppi panemisen tahdissa. Tunsin olevani todella lähellä laukeamista...

Te: Mä... tuun kohta
Jes: Annah... tulla vaa sisälle
Te: Mut jos sä tuut raskaaks nii sit-

En ehtinyt lopettaa lausetta kun tunsin kuinka kalustani spermat lensivät suoraan Jessican teinipillun sisään. No ei sitä enää voinut peruttaakkaan joten päätin laukoa ne aivan perukoille saakka

Jes: Aaaaahhhhh.... Mmmm... sä oot ihana Teemu. Toivottavasti tää ei jää ainooks kerraks.
--------------

Eikä se jäänytkään. Aina tavattuamme harrastimme todella kiihkeää ja monipuolista seksiä. Kerron niistä toiste.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute