Herkku-puhelin
Trans-ladyn kokemuksia
cock-lady

Tässä trans-naisen tosielämää (olen siis cd/tv enkä transseksuaali, joten hyvin kovana "se" on aina tässä roolissa, kun en mitään hormoneja ole käyttänyt).

Koska olen aina ollut hoikka enkä ole liian pitkäkään, niin minulle ovat hyvin sopineet kaikki naisten vaatteet. Kun kehoni on vielä luonnostaan täysin karvaton, niin sekään ei ole vaikeuttanut harrastustani. Aloitin tämän jo nuorena. Meikkaan kasvoni kunnolla, laitan pitkähkön peruukin päähäni ja sitten pukeudun. Minulla on myös pienet rinnat, jotka ovat ihan hyvän kokoiset, kun puristan rintakehäni tiukalla muotoiluliivillä. Sitten rintaliivit sukkanauhallinen alaliivi tai korsetti, nailonit ja pikkarit. Joka tapauksessa laitan aina lisäksi tiukan vyötärökorsetin, siten saan muodot kohdilleen.

Sitten toppi ja hame ja vielä korkkarit jalkaan. Näin laittautuneena olen käynyt yökerhoissakin Suomessa ja ulkomailla, LBGT-baareissa myös paljon. Samoin ostoksilla. Esimerkiksi kerran olin Stokkalla kahvilassa, kun viereiseen pöytään tuli seurue enkä voinut olla kuulematta, että he keskustelivat tulossa olevasta kinky-partysta. Kysyin ihan mielenkiinnosta, että missä se on. He hämmästyivät, kun kuulivat miehen äänen suomeksi, sillä he sanoivat luulleensa minua joksikin itämaalaiseksi (turkkilainen tms) naiseksi, koska piirteeni ovat sen suuntaiset. Tämä oli tosi hyvää palautetta minulle.

Samana iltana menin sitten DTM:n bile-iltaan ja tapasin siellä yhden kivan naisen, jonka kanssa tulin hyvin juttuun. Tanssimme paljon ja hän liimautui kiinni ja jopa availi mekkoni nappeja, sillä minulla oli edestä koko pituudelta napitettu lyhyehkö mekko päällä. Lopulta minulla oli tanssilattialla koko mekko auki ja rintaliivit ja korsetti näkyvillä, mutta meno siellä oli muillakin sen verran hurjaa, ettei siitä mitään ongelmaa tullut. Naiseni kävi kiihkeänä, mutta hän ei voinut ottaa minua yöksi oman tilanteensa takia. Sovittiin, että seuraavana päivänä viestitellään. Jostain syystä ne yhteydet jäivät kuitenkin ottamatta.

Toisella kertaa tapasin saman tyyppisessä diskossa lady-look naisen, joka oli hyvin kiinnostunut trans-persoonista ja kutsui minut yöksi kotiinsa Helsingin keskustassa, vaikka hänellä oli siellä avomieskin. Miehelle pikku yllätys, mutta kävi ilmi, että näin nainen oli toiminut aiemminkin ja järjestynyt heille kolmen kivaa. Mies oli aika lailla passiivinen, mutta nainen oli kiihkeä. Tämäkin suhde jäi yhteen kertaan, kun matkustin pois.

Diskoissa tapasin usein mielenkiintoisia tyttöjä. kerran yksi melko nuori tyttö lähti yöksi kanssani hostelliin ja siellä sitten makailimme vain liivit päällä päällekkäin ja vierekkäin. Eksyin myös joskus lesbojen bileisiin, sillä tutustuin baarissa yhteen lesboon, joka sanoi, että voin aivan hyvin tulla sinne. Menimme yhdessä sinne ja istuimme pöydässä, jossa oli muitakin tyttöjä. Tosi mukavia tyttöjä, joiden kanssa olin yhteyksissä myöhemminkin ja tavattiinkin.

No siellä lesbodiskossa sitten tanssittiin ja mentiin yöksi joidenkin tyttöjen kämpille, mutta ilta päättyi nolosti, kun tyttöystäväni sammui ja laatoitti sohvan. Tämä tyttö oli sellainen siilitukkainen peruslesbo, joka ei pukeutunut koskaan vähääkään naisellisesti, mutta arvosti minun naisellista pukeutumistani, sillä minähän tietenkin pukeudun aina mahdollisimman feminiinisesti. Aina on hame tai mekko päällä, ei koskaan pitkiä housuja. Ja on se mukavampaakin, kun ei tarvitse koko ajan pelätä melko ison kaluni seisokkia. Hameen allahan se voi seisoa aika vapaasti tai sitten laitan sen alaliivin alle piiloon.

Aikaisemmin käytin usein rintaliiveissäni täytteitä, kun halusin näyttää isotissiseltä. Kerran olin eräissä vaihtoehtopirskeissä isossa ravintolassa ja tutustuin siellä aikuiseen naiseen, joka kiinnostui minusta tosi paljo. Ajattelin jo, että tässä on tosi vakavasti otettava tapaus, viihdyimme hyvin yhdessä. Sitten tapahtui onnettomuus. Olin käyttänyt liiveissäni nesteellä täytettyä kumipalloa, joka puhkesi ja toinen rintani tyhjeni. Onneksi sitä tilannetta ei kukaan sattunut juuri silloin huomaamaan ja pakenin vessaan ja sitten pois koko tilaisuudesta, kun en yksitissisenä halunnut esiintyä. Tilanne nolotti niin, että yhteystiedotkin jäi vaihtamatta enkä koskaan enää tavannut ko. naista.

JATKOA KERTOMUKSELLE ON TULOSSA

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute