Herkku-puhelin
Lapsenvahtina
Anna

- Lotta, sun pitää nyt syödä tää ruoka kiltisti, niin sit voidaan mennä kattoo jotain videoo. Saat ite valita mitä katotaan, komensin 4 vuotiasta Lottaa, jonka lapsenvahtina olin muutamana iltana viikossa.
- EI! Mä haluun kattoo nyt Barbia!! Lotta huusi vastaan.
- Okei katotaan Barbia sit, ku oot ees vähän maistanu. Tää on tosi hyvää ja susta kasvaa vielä tosi kaunis prinsessa, jos syöt tän.
- Tuleeko musta prinsessa?!?!
- Joo-o kyllä tulee. Mäkin oisin prinsessa, jos oisin sun ikäsenä syöny kiltisti ruokani.
Kuin ihmeen kaupalla sain Lotan syömään ruokansa. Onneks ei mee enää kauaa, kun pääsen lähtemään. Lotta on ihan mukava lapsi sillon, ku jaksaa vaan totella ja on kiltisti. Lotan vanhemmat, Sari ja Tuomas, ovat tosi mukavia ja maksavat hyvin mulle tästä. Ja Tuomas vie mut usein kotiin. Onneks nii ei tarvii pimeellä yksin liikkuu. Se on kyll tosi kiva ja ihan hyvännäkönenki. Oon vasta nyt alkanu huomaamaan sen. Harmi vaa ettei se oo kiinnostunu muista kuin Sarista. Oon vaivihkaa vähän yrittäny flirttailla ja muka vahingossa koskee, mutta ei se oo huomannu tai jos onki, nii ei oo näyttäny sitä.
~
Ovi kolahtaa. Sari ja Tuomas saapuvat vihdoin ja mä pääsen lähtemään. Voisin taas autossa vähän yrittää, jos Tuomas tällä kertaa huomais mun kiinnostukseni.
- Miten teillä sujui Lotan kanssa, Sari kysyy.
- Ihan hyvin. Ei vaan meinannu syödä aluks, mutt muuten ihan mukavasti, vastasin hymyillen.
- Se on kiva sitten. Tuomas vois heittää sut kotiin, ku siellä oli ihan hirvee sää, Sari sanoi ja lähti viemään Lottaa iltapesulle ja nukkumaan. – Moikka, nähdään taas ens viikolla!
- Heippa, oli taas mukava vahtia Lottaa, sanoin ja menin eteiseen pukemaan, missä jo Tuomas jo odotti. Pyllistelin tarkoituksella Tuomaksen edessä. Horjahdin vahingossa laittaessani kenkiä jalkaani saaden Tuomaksen automaattisesti ottamaan kädellään lantiostani kiinni etten kaatuisin.
- Hups, mulla on aika huona tasapaino, naurahdin ja tunsin vielä Tuomaksen kosketuksen lantiollani.
- Onneks et kaatunu, Tuomas sanoi ja astui ulos.
Autossa laitoin penkinlämmittimen päälle ja koskin kädelläni Tuomaksen kättä, joka oli vaihdekepin päällä. Vilkaisin Tuomasta nähdäkseni reaktion ja samalla huomasin Tuomaksen nopeasti kääntävän katseensa tiehen. Kuvittelinkohan tuon vai oliko Tuomas katsonut minua äsken? Pohdin hiljaa. Uskaltaisinkohan kokeilla tänään sitä mitä olen miettinyt jo pitkään.
~
Auto pysähtyi kerrostaloni eteen. Mun on pakko kyll nyt kokeilla sitä Tuomakseen.
- Oli kiva, ett jaksoit mut heittää taas kotiin, sanoin ja katsoin Tuomasta.
- Ei tästä oo mitään vaivaa, Tuomas hymyili.
- Moikka, sanoin ja halasin Tuomasta. Juuri, kun Tuomas oli vetäytymässä pois halauksesta, suutelin häntä. Huomasin, ettei Tuomas laittanut vastaan. Vähän rohkeammin aloin liikuttamaan huuliani ja kielelläni tunnustelin Tuomaksen huulia. Silloin Tuomas vetäytyi kauemmaksi, enkä osannut tulkita hänen ilmettään. Se oli vähän kuin sekoitus halua ja hämmennystä.
- Ööh… Sori tosta, sopersin ja nousin autosta nopeasti pois. Lähdin kävelemään nopeasti enkä vilkaissut taakseni. Olin niin hämmentynyt ja nolostunut, etten kuullut sitä kuinka auton ovi kolahti takanani. Olin aukaisemassa ulko-ovea, kun tunsin käden olkapäälläni. Käännyin ympäri ja näin Tuomaksen takanani. En ehtinyt reagoimaan mitenkään, kun tunsin Tuomaksen huulet huulillani. Aloin vaistomaisesti suutelemaan häntä ja suudelmamme muuttui yhä kiihkeämmäksi.
- Mä yllätyin tosta äskeisestä, mutta se oli aika ihanaa. Oon mä huomannu sun flirtin ja kosketukset välillä, mutta en ollut ihan varma niistä. Toi mitä autossa tapahtu sai mut tajuamaan, ett haluun sua tosi paljon, Tuomas henkäisi ja painoi mut vasten ulko-ovea.
- Mä olin ihan varma, ettet sä ois huomannu ja tajunnu mitään. Haluutko sä tulla sisään? Kysyin ujosti ja purin huultani.
- Mä en kyll sais tehä näin, mutt kyll mä haluun tulla, Tuomas sanoin ja samalla laittoi kätensä takapuolelleni.
Aukaisin ulko-oven ja kiipesimme toiseen kerrokseen, missä asuntoni on. Tuomas laittoi oven kiinni ja samalla hyökkäsi kimppuuni. Tuomaksen suudelmat olivat rajuja, mutta samalla helliä. Ne maistuivat ihanilta ja halusin koko ajan lisää. Kielemme kohtasivat toisensa ja kätemme vaeltelivat toistemme vartaloilla. Tuomas nosti mut syliinsä ja kiedoin jalkani hänen ympärilleen. Hän käveli sängylleni ja kaatui selälleen niin, että olin nyt hänen päällään.
Aloin liikuttamaan lantiotani ja tunsin, miten kovana hän jo oli. Avasin hänen paitansa ja kumarruin suutelemaan hieman karvaista rintakehää. Pikkuhiljaa siirryin yhä alemmaksi, samalla kiusoitellen kielelläni ja huulillani hänen vartaloaan. Aukaisin Tuomaksen housujen napin ja vetoketjun. Suutelin hellästi hänen boksereittensa päältä. Tunsin, miten Tuomas värähti ja huokaisin. Vedin farkut pois ja suukottelin hänen sisäreisiään ennen kuin palasin taas kovan kohouman luokse. Katselin Tuomasta, kun laskin hitaasti hänen boksereitaan. Lopulta otin bokserit kokonaan pois ja niiden alta paljastui varsin kookas ja kova kalu. Suukotin kalua ja kalunvartta. Nuolaisin varovasti hänen pallejaan ja huomasin, että hän nautti siitä. Rohkeammin aloin nuolla palleja ja etenin kielelläni kalun vartta pitkin ylös asti. Otin hänen terskansa suuhuni ja imin. Tuomaksen huulilta karkasi nautinnon huokaus ja hänen kätensä painautuivat pääni päälle, painaen samalla päätäni hieman alemmaksi.
- Voi luoja, Erika. Mä tuun ihan kohta, Tuomas huohotti ja alkoi liikuttamaan lantiotaan.
Imin kovemmin ja tunsin kuinka kuuma sperma ryöpsähti suuhuni. Nielin ja imin. Spermaa tuli paljon ja osa niistä valui suupieltäni pitkin. Nuolin kalun puhtaaksi ja vilkaisin Tuomasta.
- Mmmh… Erika, sä näytät tosi kiihottavalta, kun sperma valuu sun suupieltäs pitkin.
Hymyilin ja pyyhkäisin sormellani sperman pois ja nuolin sormeni puhtaaksi. Tuomas nousi ja tuli vuorostaan mun päälle. Hän riisui paitani ja rintsikkani pois. Hän suuteli kiihkeästi rintojani ja imi nännejäni. Kieli kiusoitteli vartaloani tehden mut entistä kiihkeämmäksi. Tuomas heitti housuni pois, jättäen vielä pikkarini päälle. Hän suuteli ja näykki sisäreisiäni edeten kohti märkää pilluani. Tunsin hänen suutelevan mua pikkareiden päältä, joihin oli jo ilmestynyt märkä läntti. Tuomas raotti vähän pikkareitani ja koski kielellään klitoristani. Värähdin.
- Nuole mua kunnolla, anelin Tuomakselta, joka vain naurahti ja kiusoitteli enemmän.
Vihdoin hän riisui pikkarini pois. Alta paljastui pienellä karvakolmiolla oleva märkä pillu. Tuomas painoi huulensa klitalleni. Huulet ja kieli vaeltelivat valuvassa pillussani. Tuomas painoi sormensa sisääni ja samalla imi klittaani. Se sai mut jo melkein tulemaan. Huohotin ja aloin liikuttamaan lantiotani tahtoen vain lisää. Kieli liikkui klitallani yhä nopeammin ja nopeammin. Tunsin kuinka orgasmini alkoi lähestymään ja Tuomas huomasin sen ja imi voimakkaasti klittaani. Se oli ihanaa ja se esti mua tulemasta vielä. Kieli jatkoi liikettään ja pian olin taas saamassa ja samalla tunsin kuinka Tuomas alkoi taas imeä voimakkaasti klittaani. Tälläistä ei vielä kukaan ole tehnyt mulle ja se toimii ihanasti, sillä seuraavalla kerralla, kun kieli alkoi liikkumaan klitallani, tunsin kuinka orgasmi räjähti sisälläni saaden mut kiljahtamaan. Silmissä pimeni hetkeksi ja kehoni värähteli Tuomaksen vielä nuollessa klittaani. En ollut ikinä saanut yhtä voimakasta orgasmia.
Tuomas nousi ylemmäksi suutelemaan mua. Pystyin maistamaan itseni hänen huuliltaan. Maku oli hieman suolainen, mutta ei yhtään paha. Kierähdin Tuomaksen päälle istumaan. Liikutin vähän lantiotani ennen kuin päästin hänet sisääni. Nousin ylemmäs ja laskeuduin hitaasti alas. Kun terska oli sisälläni, pysähdyin ja katselin Tuomaksen ilmeitä. Nousin taas ylös niin, että terska tuli melkein ulos ennen kuin painauduin hieman syvemmälle taas pysähtyen hetkeksi. Tällä kertaa en noussut enää ylös, vaan annoin kalun painautua kokonaan tiukkaan ja märkään pilluuni.
- Aahh… Erika, sä oot ihanan tiukka ja tunnut niin hyvältä, Tuomas huokaisi ja laski kätensä lantiolleni.
Aloin liikuttamaan lantiotani edes takaisin. Tuomas alkoi hieman myötäillä liikkeitäni omalla lantiollaan. Rintani alkoivat hieman heilumaan liikkeen tahdissa. Kumarruin alas suutelemaan Tuomasta ja samalla hän kiepautti mut alleen. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen. Tuomas alkoi työntelemään syvemmälle ja rajummin. Huokaisumme sekoittuivat toisiinsa ja pian huone täyttyi äänistämme.
- Vittu, Erika, sä oot niin ihana, sen sanottuaan Tuomas laukesi huudahtaen ja painoi kalunsa pohjaan asti.
Tunsin, miten kalu sykähteli sisälläni purkaen toisen spermalastinsa sisääni. Puristin samalla lihaksillani hänen kaluaan. Tuomas värähti. Tein niin vielä pari kertaan ja kummallakin kerralla hän värähti. Tuomas lysähti hetkeksi päälleni.
- Miten sä ton teit? Toi oli tosi ihanan tuntusta, Tuomas mutisi korvaani.
- No, se on mun pikku salaisuuteni, virnistin ja suukotin Tuomasta.
Maattuamme hetken päällekkäin, Tuomas nousi ylös, siistiytyi nopeasti ja lähti suukottaen mua hyvästiksi. Makasin sängylläni tuijottaen kattoa. Miten tässä näin kävi? Naurahdin. Meni paljon paremmin mitä osasin odottaakaan, ajattelin ja nukahdin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute