Herkku-puhelin
Rouvan otteessa 2
SB - uppiniska tyttö

Jatkoa ensimmäiselle ja selvennykseksi, että maalari on nainen.

Huokaisen pettyneesti kesken jäänyttä orgasmia. Rouva vain virnistää ja häviää olohuoneen puolelle. Jään joksikin aikaa itsekseni huoneeseen. Rouvan palatessa hän on pukenut päälleen pikkumustaa, hiukset on taas nutturalla ja takkipäällä. Katson Rouvaa kummissani.

Minä: Oletteko lähdössä johonkin, Rouva?
Rouva: Kyllä ja sinä tulet mukaan.

Meinaan sanoa etten todellakaan ole lähdössä Rouvan mukaan yhtään mihinkään. Mutta saan sellaisen jäätävän katseen silmiini, että nielaisen sanani. Rouva tulee luokseni ja avaa kahleeni, käskee pukemaan housut, kengät ja paidan. Kun saan vaatteet niskaan ja suuntaamme ulko-ovelle Rouva ottaa niskassani olevista niskavilloista kiinni.

Rouva: Et sitten yritä tuolla rapussa yhtään mitään. Kävelet rauhallisesti edellä, jos koitat livistää johonkin, niin minä kyllä löydän sinut. Ja jos joku kysyy jotain, niin olemme menossa varastoon katsomaan maaleja. Ymmärsitkö?

Minä: ymmärsin, Rouva
Rouva: Hyvä, mennään.

Avaan ulko-oven ja tekisi niin mieli lähteä juoksemaan rappusia alas, mutta en uskalla. Kävelen edellä ja toivon ettei kukaan tule vastaan. Ulko-oven kohdalla Rouva ohjaa minut kellarikerroksen käytävään ja sieltä pannuhuoneeseen. Rouva sysää minut edeltä ja sulkee oven perässään. Huokaisen helpotuksesta kun ketään ei tullut vastaan, mutta taas toisaalta olen jännittynyt. Rouva ottaa kädestäni hauviksen kohdalta kiinni ja kuljettaa syvemmälle pannuhuoneeseen. Siellä on vain vähän valoa, mutta riittävästi, että näkee mihin astuu. Huoneessa on pöytä ja pari sohvaa. Ajatukseni katkeaa kun Rouva käskee riisumaan vaatteeni.

Riisuttua vaatteeni seison siinä hämäryydessä aivan alasti. Ihokarvani nouseva viileydessä pystyyn, samoin kuin nännini alkavat nöpöttää. Rouva tekee pari kierrosta ympärilläni ja pysähtyy taakseni. Ennen kuin tajuan mitään on hän jo kiinnittänyt kaulapannan kaulaani, jossa on jonkinmittainen ketju hihnana. Rouva toteaa lempeän jämäkästi, että olen nyt hänen ja samalla käskee polvistumaan eteensä. Katson Rouvaa kuin ansaan joutunut villieläin. Ajattelen, että en varmasti polvistu. Rouva toistaa käskyn, jossa on jo havaittavissa viileyttä.

Kun en edelleenkään näytä merkkiäkään, että aikoisin polvistua Rouvalle. Hän vetäisee ketjusta niin että horjahdan, ottaa kiinni hiuksistani ja ohjaa polvilleni. Rouva laittaa hihnana jalkansa alle, jolloin en pääse nousemaan ylös. Siinä polvillani ollessani Rouva soittaa jollekin..

Rouva: Hei, missä olet? Täällä jo odotellaan.
RouvaK: Olen kohta siinä. Hetki vain.

Kuulen kuinka ovi avautuu ja korkokengät kopisevat vasten betonilattiaa. Koitan katsoa kuka sieltä tulee, mutta Rouva käskee pitämään katseen maassa. Tulija on ilmeisesti Rouvan tuttu, koska hän tervehtii tätä iloisesti.

Rouva K: Hei, vähän kesti tuossa lähdössä.
Rouva: Hei! Ei se mitään. Toitko tarvikkeet?
Rouva K: Kyllä ja löysin rapusta täälläisen (heiluttaa kädessään raikasilmanaamaria, jota käytetään kun maalataan lattioita)
Rouva: Hyvä hyvä. Tässä on tämä tyttö, joka on melkoisen itsepäinen tapaus. Eiköhän tästä kuitenkin saada kouluttamalla oikein hyvä subi.
Rouva K: Aivan, eiköhän.

Rouva väistää hieman sivummalle ja Rouva K tekee vuorostaan kierroksia ympärilläni. Hän tulee eteeni, kyykistyy ja nostaa kädellään päätäni. Katson tuota vaaleaa, myös pikkumustaan pukeutunutta rouvaa, jonka katse suorastaan tunkee läpi, vaikka ei edes katsoisi silmiin.

Rouva K: Vai tälläinen pakkaus. Oikein söpö tyttö. Meinasitko, että pärjäät kahdelle Rouvalle? Sinuna alistuisin vain.
Minä: en Rouva, kyllä Rouva

Rouva K nousee ylös, silittää päätäni. Koittaessani ilmaista pään käännöllä etten ole vielä täysin alistunut, hän nykyäisee minut hiuksista ylös. Samalla kun koitan siinä tempoa itseäni irti, niin Rouvat juttulevat keskenään, että mitä minulle tehdään. He päättävät kiinnittää minut pöytään, jotta pääsisivät kumpikin osallisisksi "saaliin jaosta". Rouva K ohjaa minut varmalla otteella hiuksista pöydän luokse. Kääntää selän pöydänpintaa vasten ja pitelee siinä kunnes Rouva on saanut kiinnitettyä käteni ja jalkani pöytään. Siinä makaan avuttomana pöydällä, siten että takamukseni on aivan pöydän reunalla. Tähänkin löytyy selitys kun RouvaK kaivaa laukkuaan ja sieltä löytyy stap-on vyö. Katson vuoronperään kumpaakin silmät suurina. Rouvat katsovat minua takaisin silmät kiiluen ja lähestyvät pöytää. Koitan rimpuilla ja vääntelehtiä itseäni irti pöydästä, mutta se on mahdotonta. Olen tiukasti kiinni.

Rouva K heiluttelee starp-on vyötä pääni yläpuolella. Hän sanoo kysyvästi, että eiköhän tällä saada tyttö nöyräksi? En sano mitään. Olen hiljaa ja käännän pään pois, joka ilmeisesti miellyttää Rouva K:ta. Hän menee Rouvan kanssa penkomaan mukanaan tuomaa kassia. Hetken päästä he tulevat heidän mukaansa sopivan dildon kanssa pöydän ääreen. Piiska on myös otettu esiin..

Rouva K: Eiköhän tällä saada yhteisymmärrys aikaiseksi? (virnistää)
Rouva: Luulenpa että saadaan. Pitäisikö vähän lämmitellä ensin? (hivelee piiskalla mahaa ja reisiä)
Rouva K: Niin, ei kai siitä haittakaan ole, mutta odotas laitetaan tämä maski päähän.
Rouva: Noniin. Eipähän haittaa, jos vähän ääntä lähtee ja sitähän varmasti lähtee... (virnistää)

Rouvat ovat kuin hyenoja. En kerkeä ajatella mitään kun ensimmäine napakka isku osuu vasempaan kylkeen Rouva K:n toimesta. Huutoni on jää maskin taakse, mutta ennen kuin se ehtii loppua, saan toisen iskun oikeanpuoleiseen kylkeen. Temmon siteissä kun Rouva K ojentaa piiskan Rouvalle, joka ensin sivelee reittäni ja napauttaa sitä piiskalla. Hän jatkaa siitä muutamilla yksittäisillä ja lopuksi kokonaisella isku sarjalla, jolloin ilman maskia huuto olisi aika kovaa. Kiemurtelen ja huomaan anelevani Rouvia lopettamaan. Mutta ei, hyenat ovat saaneet maistaa verta.. Rouva antaa piiskan takaisin Rouva K: lle. Hän siirtyy niin että on avonaisen häpyni edessä. Säpsähdän vähän kun Rouva K koskettaa yhtäkkiä häpyäni, todetakseen onko se kostea ja onhan se.. Hän hymähtää ja iskee piiskalla sisäreiteen. Huudaan kuin tapettava ja anelen armoa. Hetken jo luulen että Rouva K vetäytyy, mutta ei iskuja rupeaa satamaan sarjassa. Kun hän lopettaa olen jo antanut periksi ja molemmat rouvat huomaavat sen.

Rouva K: Katsopas. Pikkuinen on vihdoinkin tajunnut paikkansa.
Rouva: Niinpä näkyy. Annetaan hetki hengähtää ja otetaan virvokkeita.

Rouvat siirtyvät sohville istumaan. En tiedä onko mennyt kuinka pitkään tai olenko nukahtanut. Tai muuten vain kaikesta tästä niin huurussa, että tajunta herää kun tunnen kuinka jomman kumman Rouvan kädet silittelevät pakaroitani. Maski on otetu pois ja minut käännetty mahalleni, niin että pylly on yli pöydän. Käteni ovat seläntakana ja jalkani kiinni pöydän jaloissa. Koitan vähän nostaa yläkroppaani, mutta ilmeisesti jokin vyö estää nousemiseni. Katselen puolelta toiselle ja katseeni kiinnittyy Rouvaan, jolla on didldo haarovälissä. Minulle alkaa valjeta että tuo menee joko ykköseen, kakkoseen tai omaan suuhuni. Pieni kauhun väre valtaa minut ja rupean tempomaan. Rouva huomaa tämän ja tulee viereeni silittelemään selkääni.

Rouva: Älä rimpuile niin tämä menee hyvin. Sinuun ei koske, jos tottelet nyt, mutta jos pistät vastaan niin varmasti sattuu.
Minä: ymmärrän, Rouva

Lopetan vastaan pistämisen ja lasken itseni pöytää vasten. Rouva siirtyy alemman, silitellen selkää ja pakaroitani. Hän siirtyy aina vain alemmas kunnes käsi koskettaa häpyä. Huokaisen tahtomattani. Rouva huomaa tämän ja läimäyttää avokämmenellä toiselle pakaralle. Eipäs vielä innostuta, Rouva kuittaa kylmästi. Hän jatkaa klitorikselle, jota hän kiusaakin tovin. En voi mitään kun alan inistä ja vikistä hänen käsittelyssään. Saan toisen iskun toiseen pakaraan. Ensin minä ja ole hiljaa, Rouva sanoo viileän lempeällä äänellä. Hän asettelee dildon oikealle kohdalle ja rupeaa työntämään sitä sisään. Inisen, mutta Rouva K tulee eteeni ja hämmästyksekseni hänelläkin on strap-on dildo vyötäisillä. Rouva K käskee ottamaan dildon suuhun. Puren hampaat yhteen merkiksi että en varmasti ota. Olisi kannattanut, saan litsarin poskelle ja käskyn avata. Tottelen kun en toistakaan litsaria halua. Rouva K työntää dildon suuhuni ja työntelee sitä edes takaisin.

Rouva on tällä välin saanut oman dildonsa melkein pohjaan asti ja tuntuu kuin halkeaisin. Rouva aloittaa työnnöt, ensin hitaammin ja sitten nopeammin. Alan vähitellen tottua dildoon, joka taas alkaa muodostua hyvän olon tunteeksi mutta Rouva vetää sen pois. Hän kierttää eteeni, riisuu vyön ja käskee nuolemaan häpyään. Aloitan Rouvan nuolemisen ja Rouva K kiertää taakseni, painaen suorilta didldon sisälleni. Huutoni tukahtuu Rouvan häpyä vasten.

Siinä olen. Kahden Rouvan välissä, enkä mahda mitään....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute