Herkku-puhelin
Eira ja Emma
luokkakokous

Oltiin kokoonnuttu vanhaan kouluumme ja alku muodollisuuksien jälkeen kierreltiin paikkoja, Eira katseli minua kun saavuimme voimistelu saliin.

Muistin kuinka olimme suudelleet tuossa tarvike varastossa ja kokeilin silloin arasti hänen hento karvaista pilluaan, alkoi taas tuntua himoa ja jäimme muitten mentyä saliin ja siirryimme varastoon.

Eira tuli kiinni minuun ja suuteli sanoi sitten ettei kai enää olla niin arkoja, vastasin nostamalla hänen hameensa ylös ja hyväilin kiinteitä pakaroita ja hivutin sormet pikkuhousujen alle tuntien paljaan pillun.

Laskin omat housuni alas ja Eira runkkasi kulliani kunnes se turposi täyteen mittaansa, otin Eiran puseron pois ja rintaliivit lähti saman tien, sormeilin kostunutta pillua ja käänsin hänet nojaamaan pingispöytään.

Venytin pikkuhousuja ja aloin sovittaa kulliani Eiran pilluun takaapäin, hän oli tiukka ja olin varovainen etten satuta kun kullini ei ole mikään pieni.

Saatuani kullin pilluun vedin hitaasti ulos ja painoin taas sisään, Eira voihki ja runkkasi klitoristaan, nostin hänet syliini ja hypitin nopeaan tahtiin kunnes Eira parahti "nyt se tulee", jatkoin entistä rajummin ja Eira sai orgasmin heitteli päätään puolelta toiselle ja ulvahteli.

Vedin kullin pois ja laskin hänet jaloilleen eteeni samassa työnsin kullin edestäpäin pilluun ja Eira voihki orgasmien sarjan jatkuessa, nussin kovaan tahtiin kunnes olin jo tulossa ja sanoin, ei ole kortsua mutta Eira huokaisi anna tulla koko lasti pilluun vaan.

nopeutin työntöjä ja kullini syöksi spermaa Eiran yhä orgasmissa supistelevaan pilluun, mahtava orgasmi ravisteli minua kun pumppasin vanhaa luokkatoveriani kunnes olin saanut ensimmäisen erän loppuun.

Kun vedin kullin pois Eiran pillusta valui spermaa lattialle ja pitkät rihmat venyi kun Eira pumppasi pillustaan spermaani, hän sanoi ettei vuodet ole ainakaan huonontaneet minua kun kulli on paljon suurempi kuin silloin aikoinaan kun varovasti koetettiin nussia.

Kehaisin hänen säilyneen kuin nuorena tyttönä, pillu tiukka kuin 30-vuotta nuorempaa nussisi, ja vartalo kiinteä kauniit pystyt rinnat, sopivan täyteläinen lantio ja niin kiihottava ettei voinut kuin antautua täysillä rakasteluun nyt kun taas on tilaisuus.

Eira otti kiinni kullistani ja alkoi imeä sitä nuollen terskaa, kulli oli taas jäykkänä ja osoitti kohti kattoa kun Eira päästi sen suustaan, Eira sanoi "nussi minua takaapäin kunnes saan taas orgasmin.

Asetin hänet jumppapatja kasan päälle vatsalleen ja työnsin kullin pilluun, nussimme rauhallisesti ja nautimme nyt pitkään kunnes Eira oli taas tulossa.

Hän vaati nussimaan rajusti ja minähän tein työtä käskettyä, rytyytin kunnes hän ulvoi ihan sekaisena kiimasta ja retkautti itsensä irti kullistani roiskaisi nesteet pillustaan ja vaati kullin heti takaisin pilluunsa.

Hurja panomme jatkui kunnes pallit vetäytyneinä roiskaisin spermaa Eiran pilluun, teki niin hyvää että meinasi taju lähteä kun kulli nytkyi ja yhä uusia roiskauksia spermaa meni Eiran kireään pilluun.

Makasimme pitkään pysyen sisäkkäin ja yhtäkkiä varaston ovi aukesi, luokkatoverimme Emma tuli sisään ja sanoi ettei kestä enää, on kuunnellut oven takana ja pillu on ihan märkä.

Emma otti housut pois riisuin paidan ja liivit ja runkkasi sormillaan pilluaan mikä oli roikkuva häpyhuulinen ja melko rivo ilmestys.

Vedin kullini pois Eiran pillusta ja menin hieromaan sillä Emman pillua, hän yritti saada kullini sisäänsä mutta se ei ollut tarpeeksi jäykkä, Eira tuli ja runkkasi kulliani kunnes se jäykistyi, ojasi sen Emman rivoon vittuun mikä oli löysä jopa minun suurelle aisalleni.

Nussin kuitenkin kunnes Emma oli ihan sekapäisenä ja voihki, puski persettään kovaan tahtiin ja sai orgasmin, jäykistyi paikoilleen ja tärisi kunnes pillu rytmikkäästi pumppasi kullini vartta, se teki niin hyvää että pääsin oikeaan tuntumaan ja rynkytin Emman pillua mutta orgasmi ei irronnut.

Eira tuli ja hyväili pallejani kunnes olin saamaisillani orgasmin, vedin kullin pois ja lykkäsin sen Eiran suuhun minne lähti saman tien spermaa kaikki mitä oli enää annettavaa, Eira nieli kaiken ja nuoli kullin puhtaaksi.

Nostin hänet pillu suutani vasten ja nuolin häpyhuulia ja klitorista, Eira vatkasi persettään ja voihki taas lupaavasti, runkkasi pillua sormin ja nuolin klitorista kunnes Eiran pillusta purskahti nesteet kasvoilleni.

Jatkoin hommaa ja Eira rääkäisi ja laukesi lopulta pillunsa pumpatessa välilihan ja perseen kanssa tahdissa, hän sai pitkäkestoisen orgasmin ja lopulta laskin hänet Emman viereen voipuneena silmät kiinni.

Emma katsoi minua ja sanoi, sinulla on valtava kulli suurempi kuin se tekokulli millä rynkytän iltaisin itseni tylsään tyytyväisyyteen, kas kun miehet eivät ole halukkaita olemaan kanssani kun olen niin rupsahtanut.

Sanoin hänelle, olet ihan hyvän näköinen nainen kuuma ja kiimainen oikea miesten unelma, hän tuli ja suuteli sanoi kiitos ihanista sanoistasi, ollapa itsellä tuollainen mies joka pystyy nussimaan kaksikin naista ja vielä kehuu kohteliaasti.

Oli aika mennä muiden seuraan, ja pyyhimme Eiran antamilla kosteus pyyhkeillä itsemme kuntoon ja puimme päällemme, ennen kuin lähdimme pois varastosta sovimme ettei mitään puheita muille.

Emma sanoi, jos annat kullia taas kun on tilaisuus pysyy suuni kiinni ja pilluni on varmasti auki kulliasi varten, Eira katsoi vähän happamana sanoen ettei taida jokaisella kerralla riittää kullia kahdelle naiselle.

Sanoi ettei minulla ole mitään estettä nussia teitä kumpaakin ja kestävyyttä kyllä riittää se on varmaa, työnsin kädet naisten housuihin ja upotin sormen kummankin pilluun nytkytin kunnes Eira alkoi taas voihkia ja sain hänet huipulle.

Emma nautti muttei saanut orgasmia ja veti housunsa alas ja pyysi nuolemaan rivoa pilluaan, nuolin ja imin kunnes hänen perseensä tärisi kun orgasmi oli tuloillaan, Eira oli kaivanut kullini esiin ja runkkasi kunnes roiskin spermaa Emman päälle hänen saadessaan orgasmin kieleni hyväilyllä.

Nyt me kolme voipunutta nussijaa lähdimme ruokasaliin missä muut olivat jo lounastaneet lähes loppuun, aloimme itsekin lounastaa ja siinä syödessäni katsoin kuinka Eira käveli noutamaan kahvia ja näytti kuin olisi spermaa valunut pitkin siroa jalkaansa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute