Herkku-puhelin
Kiima mies
Milla sa kulliani

Vein Millan kiimaisen kotirouvan omistamaani kahvioon keskellä yötä ja meillä oli nyt rauha nussia kenenkään häiritsemättä.

Nostin hänen paitansa pään yli ja avasin housut laskien ne alas. Milla astui pois niistä. Hänellä oli vähän liian pienet liivit rintojensa kokoon nähden ja pikkuhousutkin oli minikokoiset.

Kullini kovettui ja pullisti kalsareitten etuosan. Milla katsoi siihen kun laskin housuni alas ja kullini osoitti kohti kattoa. T-paita saman tien pois ja siitä sitten suutelemaan Millaa. Avasin liivien hakaset, otin liivit pois ja hyväilin kahta kiinteää rintaa. Milla värisi ja nautti.

Nostin hänet pöydälle ja asetin selälleen. Nuolin siroa vartaloa kauttaaltaan kunnes hän oli ihan kiimassa ja hyväili itse pilluaan,käsi pikkuhousujensa sisällä, venytin niitä ja nuolaisin kevyesti häpyhuulia.

Milla nytkähti kun kieleni kosketti klitorista. Pillusta valui limaa. Se maistui miedolle ja nuolin niellen sitä, riisuin Millan pikkuhousut pois.

Vedin Millan perseen pöydän reunaan ja ohjasin terskani häpyhuulille. Hyväilin sillä liukasta pillua ja klitorista kunnes Milla alkoi pyörittää voimakkaasti lantiotaan ja minä pidin kullini paikallaan hänen hangatessaan klitoristaan terskaani.

Milla ulisi tarttui kulliini, pyöritti terskaani klitoriksen ympärillä, hankasi sillä taas häpyhuuliaan ja tunsin miten häpyhuulten kouristukset alkoivat kun hän sai orgasmin.

Milla vatkasi villisti kullillani pillunsa lotistessa ja voihki äänekkäästi. Nytkäytin terskan häpyhuulten väliin ja työnnyin kouristelevaan pilluun rajusti. Hän villiintyi yhä enemmän, raapi minua kynsillään. Aloin työnnellä voimakkaita pitkiä liikkeitä. Milla ulvoi ja reuhtoi.

Vedin kullin pois laskin hänet seisaalleen lattialle ja työnnyin pilluun. Katsoin hurmioituneena hänen kauniita kasvojaan, kun uppouduin häneen ja tunsin miten kuumotus mikä edeltää orgasmia levisi nivusissani.

Nylkytin nopeaan tahtiin ja hetki tuli. Puristin Millan pakaroita kun spermaa ruiski pilluun. Nytkyin kunnes olin ihan uupunut orgasmin ihanuudesta.

Milla vajosi perse pöytää vasten ja kullini luisti pois pillusta. Spermaa tulvahti heti lätäkkö lattialle. Levitin Millan jalkoja ja katsoin kun spermaa lirahteli pillusta, kuinka kaunista.

Nussimme vielä kaksi kertaa ja saimme molemmat täyden tyydytyksen, tunsin olevani tyhjiin imetty Millan ihanalla pillulla.

Palautin Millan kaupungille ja hän lähti taas leikkimään "kotia" pikku kullisen kumppaninsa kanssa, tosin sovittiin jo samalla uudesta panokeikasta heti kun Milla saa taas vapaata tavatakseen muka "ystävättärensä" jota hän käytti verukkeena päästäkseen nussimaan kanssani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute