Herkku-puhelin
Ossin Tv-tyttö
Juusomo

Olimme jo jonkin aikaa olleet salasuhteessa Ossin kanssa ja olin hänen luonaan usein kylässä tyttönä. Asuimme pieni pätkiä yhdessä ja minulla oli jo kertynyt paljon vaatteita Ossille.

Aamu alkoi normaaleissa merkeissä, tein meille aamupalan ja sen jälkeen laittauduin lenkille. Puin tiukat urheilushortsit ja topin päälleni. Lenkiltä tullessani tein vielä jumppa liikkeitä ja venyttelin Ossin istuessa sohvalla kylpytakissaan.
-Venyttele tänne päin muru. Kuului sohvalta
Naurahdin ja jatkoin venyttelyä. Katsoessani Ossiin päin huomasin hänen hierovan kulliaan ja katsovan minua. Aloin tekemään kaikkia liikeitä hieman sensuellisemmin ja kiusaamaan Ossia oikein kunnolla.
-Tuu tänne ja ime mua! Ossi komensi
-Hah Älä luule. Mä meen suihkuu. Nauroin
Ossi mumisi vihaisena jotain, mutta mumina muuttui taas hieman, kun aloin riisua.

Suihkussa annoin veden valua vartalollani ja nautin hiljaisuudesta. Olin varautunut, että Ossi tulisi kinuamaan kiimaisena lisää ja niin kävi. Ovi aukesi ja esitin pää suihkuisse, etten kuullut. Tunsin Ossin vahvat kädet lanteillani ja kova kullin kosketuksen selässäni. Ossi käänsi minut ympäri.
-Etsä voi tehä tollasta kiusausta ja lähtee vaa! Ossi tilitti.
-Emmä sua kiusannu. Iskin silmääni ja keikistelin lanteellani.
Ossi otti niskastani ja alkoi suudella minua. Ossin määrätietoisuus ja miehekkyys sytytti minutkin. Suutelimme tovin ja Ossin kädet vaelsivat kehollani. Otin Ossin kullista kiinni ja runkkaili sitä suudellessamme.
-Venyttele mulle muru. Ossi pyysi.
Tein työtä käskettyä ja pyllistin Ossia päin. Tunsin Ossin kullin hierovan reikääni.
-Mmhm. Pane mua! inahdin.
Ossi asetteli kulliaan reikääni ja alkoi työntyä sisääni. Ossi määräsi tahtia kädet lanteillani ja minua vain voihkin ja nautin. Tunsin kuinka Ossin kulli vain kovin sisälläni. Ossin tahti alkoi olla jo kova ja voihkimiseni muuttui melkein huudoksi. Sain suustani vain pieni kehuja Ossille. Ossin murina kiihotti minua ja runkkasin itseni lattialle. Ossi selkeästi tunsi tulemiseni sykkeen anuksessani sillä hänen murinansa vaihtui voihkimiseksi. Samassa Ossin kulli alkoi purkautumaan sisääni ja viimeiset työnnöt olivat voimakkaita. Ossi veti itsensä ulos ja istui huohottaen pöntön päälle. Polvistuin Ossin eteen ja laitoin vielä hänen spermaisen kullin suuhuni ja nuolin sitä.

Kommentoikaa ja arvostelkaa kiitos <3 :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute