Herkku-puhelin
Miehuuden menetys
anton

Yli kolmekymppiseksi saakka yritin epätoivoisesti kieltää totuuden itseltäni. Olin naisten kanssa ja uskottelin, että näin sen kuuluu mennä. Kaadan naisen alleni ja teen hänestä panoni.

Mutta ei se mennyt niin. Lopulta en pystynyt vastustamaan himojani ja niin löysin itseni riisumasta miehen edessä. Siinä olin perse paljaana ja kalu kovana ja katselin kuinka itseäni parikymmentä vuotta vanhempi, vatsakas ja karvainen mies laski housunsa alas ja potki ne sivuun. Isokokoinen kulli heilahteli juhlakunnossa miehen vatsan alla.

Pelin henki oli sovittu. Mies viittasi kädellään kohti lattiaa ja minä laskeuduin polvilleen hänen eteensä. Mies ei aikaillut. Kädet tarttuivat kiinni niskastani ja terska painui huuliani vasten.

Fyysisen tunteen ohi menee minusta se tilanteen psyykkinen kiima ja himo. Toisen uroksen elin oli suussani. Käänsin katseeni ylöspäin ja katsoimme toisiamme silmiin. Miehen silmistä näkyi eläimellisen kiiman lisäksi valta ja omistaminen. Sillä hetkellä minä olin hänen. Hän otti minun miehisyyteni itselleen sillä samalla hetkellä, kun terska painui huulieni väliin.

Mies työnteli kulliaan suuhuni huohottaen. Sitten hän veti sen pois ja hän käski minun mennä sängylle. Toimin aivan kuin ne kaikki naiset, joiden kanssa olin ollut. Asetuin sängylle ja laskeuduin selälleni. Mies puristi tuubista voidetta sormiinsa. Kontalleen, hän käski. Sillä hetkellä olin täysin minussa olevan naisellisen puoleni vallassa.

Käännyin kontalleen, painoin kasvoni tyynyä vasten ja nostin perseeni pystyyn. Se oli luonnotonta. Siinä olin perse levällään, alistuneena toisen miehen edessä. Tilanne oli täysin hänen hallussaan. Tiesin, että en pystyisi kieltäytymään mistään, mitä hän minulta vaatisi. Ei näin. Miehen kuuluu olla mies ja elää ja toimia sen mukaan. Mitä muut tästä ajattelevat. Miltä minusta tuntuu tämän jälkeen. Ajatukset pyörivät päässäni.

Hätkähdin. Miehen sormet levittivät liukastetta pakaroitteni väliin. Jumalauta, miten kiimaiselta se tuntui. Ja hyvältä. Kaikki muu katosi mielestäni. Miehen sormen pää pyörähteli sulkijalihakseni suulla. Se painui hitaasti sisään. Olin valmis.

Halusin tätä. Halusin tuota minulle täysin tuntematonta miestä. Halusin hänen elintään. Niin paljon, etten ollut koskaan kokenut sellaista tunnetta.

Sänky natisi, kun mies nousi taakseni. Hän asettui jalkojeni väliin aivan kiinni perseeseeni. Miten monesti olinkaan ollut samassa tilanteessa. Mitä olin ajatellut, kun olin ollut naisen takana ja katsellut kuinka hän kiimasta huohottaen odotti pillu märkänä, että astuisin hänet kovalla kullillani. Ja niin olin tehnyt. Olin työntynyt tiukkaan lihaan ja olin nussinut naaraan itselleni.

Purin hampaani tyynyyn. Miehen kyrpä osui reikäni kohdalle. Sulla on hyvä perse, laatuperse, hän huohotti takanani. Kohta työnnän tämän sisälle ja nussin neitsyyden sun laatuperseestä. Ihan kohta nussin sut poika. Miltä tuntuu olla naitavana? Tykkäät, mies vastasi puolestani ja hän oli oikeassa. Nyt sä otat sen sisään, mies sanoi paksulla äänellä.

Tunsin paineen kasvavan persereiässäni. Miehen kädet pitivät tiukasti kiinni lanteiltani. Tunsin antavani periksi, nopea vihlaisu ja sitten tunne, kuinka miehen elin työntyi minuun sentti sentiltä kahvaa myöten. Haparoin kädelläni jalkojeni väliin. Tunsin miehen isot kivekset. Tunsin hänen kullinsa tyven. Tunsin auki venyneen persereikäni, joka puristi tiukasti miehen kalun vartta. Nyt se oli tapahtunut.

Silmissäni hämärsi, kun mies runnoi kyrpää perseessäni. Hän ei säästellyt otteissaan. Hän käänsi minut selälleen, otti jalat olkapäilleen ja nussi minua kuin naista. Persereikä litisi kyrvän työntöjen tahdissa. Miehen hiki valui päälleni. Mies laskeutui minua vasten ja hän suuteli kaulaani. Sitten hän kohottautui käsiensä varaan ja lantio takoi voimalla persettäni vasten.

Tuijotin miestä kuin hypnoosissa. Sellaista tunnetta en ollut koskaan kokenut. Mies ähki ja huohotti, hänen silmänsä laajenivat. Hän upotti kyrpänsä pohjaan saakka ja antoi tulla. Iso mies nytkähteli päälläni. Kyrpä pumppasi lastiaan sisääni. Sitä tuli paljon.

Mies makasi päälläni huohottaen. Hänen hikinen, painava ja karvainen vartalonsa tuntui edelleen eläimellisen kiihottavalta. Sitten hän nousi ylös ja hänen kalunsa luiskahti pois sisältäni. Makasin siinä ja tunsin kuinka spermaa valui perseestäni lakanalle. En ole tavannut miestä koskaan tämän jälkeen.

Tämä hetki muutti minut. Minä jotenkin menetin miehuuteni, kun alistuin miehen otettavaksi. Naiset eivät juurikaan ole minua enää kiinnostaneet sen jälkeen. Ja toisaalta, en usko, että tällainen toisille miehille alistuva uros ketään naista edes kiinnostaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute