Herkku-puhelin
Venytetty pillu
Susannah

Makaan sängylläsi alasti ja pillussani tuntuu ihana himon tykytys. Olet puhunut jo pitkään kuinka haluaisit venyttää pilluni äärimmilleen. Olen aina pitänyt siitä, kun mies on uskaltanut työntää pilluuni enemmän kuin yhden sormen, mutta varsinaisesta venytyksestä minulla ei ole kokemusta. Jo pelkkä ajatus kuitenkin kiihottaa suunnattomasti.

Tulet viereeni seisomaan hyväillen mahtavan kokoista kyrpääsi. Nousen kyynärpäiden varaan ja otan kyrpäsi suuhuni ahnaasti imien. Painat takaraivostani jotta elimesi uppoaisi syvälle kurkkuuni. Imen kyrpääsi himokkaana ja kuulen kun murahtelet tyytyväisenä. Irrottaudut kuitenkin suustani ja kumarrut jalkoväliini. Pilluni valuu nesteitä ja pilluhuulet odottavat hieman raollaan kosketustasi. Hipaiset klitoristani ja sähköinen aalto kulkee kroppani läpi. Avaan jalkojani leveämmälle odottaen lisää kosketusta. Työnnät sormen sisälleni ja levittelet nesteitäni hieroen välillä klitoristani. Työnnät sisään myös toisen sormen ja sitten myös kolmannen. Liikuttelen lantiotani jotta sormesi uppoaisivat syvemmälle sisääni. Vedät kuitenkin sormesi pois märästä pillustani ja jään hämmentyneenä paikoilleni.

Yht'äkkiä tunnen napakan läimäyksen pillullani. Sitten toisen ja kolmannen. Jatkat läimäytyksiä tasaiseen tahtiin ja ihmettelen, kuinka pieni kipu tuntuukaan hyvältä. Klitorikseni paisuu kiihkosta ja levitän jalkojani vieläkin leveämmälle. "Taitaa tuhma tyttö pitää pillun kovakouraisesta käsittelystä" sanot. "Kohta saat vittuusi jotain todella suurta. Jotain mikä venyttää sen niin, että tuntuu että halkeaisit".

Nouset ylös ja poistut toiseen huoneeseen. Jään pillu sykkien ihmeissäni odottamaan. Käteni hapuaa vaistomaisesti kohti avoimia pilluhuuliani ja työnnän sormia sisääni. Huomaan, että olet oviaukossa katsomassa tätä tapahtumaa. Kädessäsi on liukuvoidepullo ja toisella kädelläsi runkaat kaluasi. Tulet lähemmäs minua ja ruiskautat liukuvoidetta kädellesi. Hierot käden kauttaaltaan liukkarilla ja minulla herää epäilys mitä aiot kädelläsi tehdä. Tunnen kun kostun entisestään ja klitorikseni jököttää kovana nappulana jalkojeni välissä. Nostat hellästi käteni pois pillustani, levität sormillasi huuliani erilleen ja työnnät liukkarin voitelemia sormia sisälleni. Suipistat kättäsi niin, että myös peukalo tulee mukaan leikkiin. Tunnen ihanaa venytystä pillussani aina, kun rystysesi käyvät huulillani. Päättäväisesti painat kättäsi joka kerta syvemmälle ja syvemmälle sisälleni. Minuun alkaa jo sattua tuo venytys, mutta käsket minua rentoutumaan. Yritän, mutta kipu on liikaa. Tuntuu, että halkeaisin.

Hidastat liikkeitäsi ja lukitset lantioni toisella kädelläsi liikkumattomaksi. Tunne on todella kiihottava, tuntuu kuin olisin sinun armoillasi. Hitaasti mutta päättäväisesti työnnät kättäsi syvemmälle sisääni. Yritän liikuttaa lantiotani kauemmas kädestäsi mutta en pysty. Pysäytät sisään tunkeutumisesi ja käsket minun rentoutumaan. Hengitän syvään ja yritän rentouttaa pilluni. Kätesi tuntuu sisälläni samalla kipuna että kiihottavalta. Kun olen saanut hieman rentoutettua pilluani, jatkat kätesi työntämistä syvemmälle. Sanot, että kohta helpottaa, kohta käsi on sisällä. Tunnen mieletöntä kipua ja samalla helpotusta, kun kätesi luiskahtaa kokonaan sisääni. Tuntuu todella, että räjähdän. Liikuttelet kättäsi hitaasti edestakaisin ja lantioni lähtee kevyesti mukaan liikkeeseen. Laajennat liikkeitäsi siten, että nyrkkisi käy välillä melkein ulkona pillustani ja työnnät sen sitten takaisin syvälle sisälleni. Toinen kätesi hyväilee klitoristani, joka on kasvanut todella suureksi ja kovaksi. Pillussani tuntuu aivan taivaallisen hyvältä. Kivunomaista nautintoa suuresta nyrkistäsi, joka venyttää pilluni äärimmilleen. Tunnen kuinka orgasmi lähenee. Yht'äkkiä vedät kätesi kokonaan sisältäni ja työnnät sen samantien takaisin brutaalisti. Vaikeroin kivusta ja nautinnosta ja lantioni vatkaa villisti ylös alas. Tunnen, kuinka orgasmi olisi tulossa, mutta pilluni ei pysty supistumaan kätesi ollessa sisälläni. Huudan suoraa huutoa nautinnosta ja pilluni tuntuu olevan kuin tulessa. Anelen ettet lopettaisi. "Älä lopeta, jatka. Nai minua sillä nyrkillä." Huudan villinä, ja tunnen kuinka pilluni yrittää supistella. Hipaiset klitoristani ja silloin räjähdän. Pilluni supistelee mikä kykenee ja tunnen kuinka jotain nesteitä tihkuu pilluni ja kätesi välistä ulos. Tuntuu, että taju menee. Vedät hitaasti kätesi pillustani ja jätät minut sängylle vaikeroimaan.

Havahdun horroksestani, kun tunnen kätesi taas pillullani. Pillu on aivan venynyt ja rento äskeisen käsittelysi jälkeen. Asettelet minut hyvään asentoon ja alat työntää kättäsi uudestaan sisääni. Pillunesteiden ja liukkarin vuoksi kätesi menee helpommin sisään kuin aikaisemmin. Liikuttelet kättäsi sisälläni ja tunnen kuinka kyrpäsi on pilluhuulillani. Vedät kätesi melkein kokonaan ulos pillustani ja laitat kyrpäsi käteesi. Sitten aloitat työntämään sisääni kyrpääsi puristavaa kättä. Pilluni tuntuu halkeavan. Levitän jalkojani mahdollisimman leveälle, jotta mahtuisit paremmin sisääni. Nostat toisella kädellä päätäni niskan takaa ja pakotat katsomaan tuota valtavan kiihottavaa näkyä. Sisälläni on sekä kätesi että kyrpäsi. En ole koskaan nähnyt kyrpääsi noin isona ja kovana. Minuun sekä sattuu, että tuntuu mahtavalta. Liikutat kättäsi ja kyrpääsi samanaikaisesti ja murahtelet tyytyväisenä. Koko ajan pidät kiinni niskastani jotta näkisin tuon pillua venyttävän tapahtuman. Kiihotun äärimmilleen näystä ja venyttävästä tunteesta. Tuntuu, että orgasmi on taas tulossa. Kiihtytät kätesi liikettä ja runkkaat itseäsi minun sisällä. Kädestäsi huolimatta tunnen kuinka kyrpäsi kovenee ja paksunee entisestään. Murahtelet ja tunnen kuinka valtava määrä spermaa lentää sisälleni. Kyrpäsi sylkee spermaa ja sykkii sisälläni. Kiihottuneena tästä tunnen kuinka valtava orgasmi tulee. Äärimmilleen venytetty pilluni alkaa supistelemaan ja kuulen kuinka huudan. Kyyneleet valuvat silmistäni ja tunnen kuinka tajuntani laskee. Orgasmi on suurin koskaan kokemani...

Kun tulen tajuihini silittelet minua hellästi. Nipistät nännistä ja kuiskutat korvaani, että seuraavalla kerralla saan ottaa sisääni viinipullon. värähdän jo pelkästä ajatuksesta...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute