Herkku-puhelin
Hannan synttärikimppa
Voimamiäs

Olin aloittanut kuuman ja kiihkeän seksisuhteen 40-vuotiaan Hannan kanssa. Olimme harrastaneet seksiä satunnaisesti, mutta sitäkin kiimaisemmin. Hanna rakasti sängyssä rajuja otteita ja nautti lutkana olosta. Olin muutaman kerran kiusannut häntä puhumalla panon aikana siitä, kuinka hän olisi minun ja toisen miehen kimppalutkana. Hanna innostui siitä aina kovasti. Varsinkin kun panin häntä takaapäin ja sormetin hänen peppuaan samalla. Olihan Hannalla jo ennestään kimppakokemusta, mutta edellisestä sessiosta oli jo kulunut aikaa.

Hannan syntymäpäivät lähestyivät ja mietin kovasti jotain lahjaa hänelle. Mielummin joku kokemus kuin tyhjänpäiväistä tavaraa. Mieleeni juolahti toteuttaa kimppakivat hänen kanssaan. Eikä sopivan kolmannen pyörän miettimiseen ja etsimiseen tarvinnut kuluttaa paljonkaan aikaa.

Pekka oli minun kaverini, johon olin tutustunut kuntosalilla. 35-vuotias, tummatukkainen, 190-senttinen ja 100 kiloa pelkkää voimaa omaava mukava mies, jolla tuntui olevan naistenkin suhteen vientiä. Olihan hän joskus heittänyt, että hänen varustuksella pärjäisi aikuisviihdealalla. Otin asian puheeksi hänen kanssa, kun olimme saunassa kahden kesken eräänä iltana. Pekka suostui heti ja varsinkin siinä vaiheessa kun näytin hänelle pari kuvaa Hannasta. Ajankohdan kuultuaan Pekka kysyi minulta, että sopisiko hänen serkkunsa tulla mukaan. Hannu-niminen serkku oli tulossa nimittäin käymään juuri tuolloin hänen luona. 25-vuotias Hannu oli kansallisen tason painija. 176-senttinen ja 78-kiloinen jäntevä pakkaus Pekan mukaan. Ja mainitsi hän myös, että varustustaso on erittäin hyvä. Hieman mietin menisikö Hanna puihin kolmen miehen läsnäolosta. Mutta ajattelin, että olisipa kerrankin unohtumaton kokemus luvassa tuolle kiimapillulle.

Hannan syntymäpäivänä hain hänet kotoaan. Ilma oli keväisän lämmin ja vaatetus sen mukainen. Hannalla oli päällä musta tuubitoppi, jonka alla oli topatut olkaimettomat rintsikat. Minnan ihanat a-kupit olivat todella kauniit, vaikka olin pitänyt itseäni isojen rintojen ystävänä. Hänen juoksun ja salitreenin muokkaamaa takapuoltaan verhosi kireät farkut. Tuollainen upea aikuinen nainen kääntää nuorten miesten päitä kevätaikaan niin, että niskat vain naksahtelee. Hanna astui autooni ja suutelimme kiihkeästi. Toivotin hänelle hyvät syntymäpäivät ja lähdin ajamaan kohti määränpäätämme. Juttelun lomassa Hanna tenttasi minulta mihin olimme menossa ja mitä tekemässä. Kerroin hänelle vuokranneeni mökin, jossa olisi sauna ja palju meitä varten. Näin kasvoista, että Hanna odotti paljon enemmän. Hymyilin mielessäni tulevalle.

Saavuimme mökin pihalle. Sain samalla puhelun kännykkääni. Soittajana oli Pekka, joka tiedusteli voivatko tulla jo Hannun kans. He olivat odottamassa 15 minuutin ajomatkan päässä olevalla huoltoasemalla. Sanoin, heille että homma on ny ok. Lopetin puhelun lyhyeen. Hanna uteli: "no, kukas sua kaipas". "Töistä, eivät pärjää ilman mua" vastasin hymyillen. Hanna ihaili mökin pihaa ja siinä jököttävää paljua. "Hmm...voihan tästä ihan kiva ilta tullaki" hän totesi ääneen. "Voi ku tietäisit" ajattelin mielessäni.

Istuimme sohvalla kaksin. Olimme juuri korkanneet juomat ja suutelimme. Samassa oveen koputettiin. "Mitä? Kuka siellä...?" Hanna sanoi selvästi ihmeissään. Hymyilin viekkaasti ja nousin ylös suunnaten ovelle päin. Avasin oven ja siellä seisoivat Pekka ja Hannu. Kummallakin päällä t-paita ja farkut. Hannun käsivarret olivat täyteen tatuoitu ja paidan läpi jo pystyi päätteleen, että mies on tiukassa lihassa. Pyysin miehiä peremmälle. Riisuttuaan kenkänsä he astelivat kohti sohvaa, jossa Hanna istui suuren ihmetyksen vallassa. Hän nousi ylös seisomaan. Hannu ja Pekka esittelivät itsensä ja katseista näki, että he olivat Hannasta enemmän kuin tyytyväisiä. "Mä otin vapauden kutsuu pari tyyppiä mukaan kemuihin. Ottakaas juotavaa ja istukaa alas tutustumaan. Mä lähen lämmittään saunaa" Sanoin heille. Ehdin nähdä, että he istuivat sohvalla pistäen Hannan heidän väliinsä.

Kirosin ulkona, kun mökin vuokraaja ei ollut jättänyt puita saunalle ja paljun viereen. Kannoin muutaman sylillisen klapeja ja sytytin molempien pesät. Tähän kului aikaa reilut 20minuuttia. "Onpahan niillä aikaa tutustua toisiinsa" ajattelin mielessäni. Kävelin sisälle. Huomasin, että paidat olivat pois molempien miesten päältä. Käveltyäni peremmälle näin Hannalla kädessä molempien miesten kalut. Silmäni meinasivat pudota päästä ku näin millaisista kaluista oli kyse. Pekan kalu oli tosiaan jotain 18 sentin luokkaa ja paksuutta saman verran kuin minulla. Mutta sekin oli pieni verrattuna Hannun jättikaluun. Hannun kalu oli Minnan ranteen paksuinen ja pituus lähenteli varmaankin 23 senttiä. Oma 15 senttiseni ei näyttänyt miltään noiden rinnalla. Olin samaan aikaan kateellinen, mutta samalla onnittelin itseäni loistavasta lahjasta Hannalle. Hanna runkkasi kahden hyväkroppaisen uroksen jättikaluja kiimassa. "Voi luoja!! Mä tuun halkeen teidän kaluista tänään" Hanna sanoi kiihkoissaan. Päätin itsekin riisuuntua ja paljastin kovan kaluni. Olimme kaikki kolme miestä ajelleet kalumme sileiksi.

Hannaa ei tarvinnut kahdesti käskeä lattialle polvilleen. Hän suorastaan meni vapaaehtoisesti. Seisoimme kaikki kolme miestä Hannan ympärillä kalut kovina. Hanna runkkasi kahta kerrallaan ja imi kolmatta. Näytti sanoinkuvailemattoman kiimaiselta, kun hän imi suonikasta kaluani ja runkkasi noita kahta jättikullia. Hanna imi ja nuoli jokaista kalua vuoronperään. Pekka huohotti kovaa kun Hanna näytti aikuisen naisen kalunimemistaitojaan. "Uuuh, jos toi jatkaa pitemmälle niin multa lentää..." Pekka huohotti. Käskin Hannan imeä Hannua. Näin miten Hannun jättikalu täytti Hannan suun. Hän sai reippaasti yli puolet nieluunsa asti kunnes alkoi kakoa. Hymyilimme Pekan kanssa tälle näylle. Hanna nousi seisomaan ja alkoi riisumaan itseään. Kummatkin miehistä olivat todella kiimaisena kourimassa Hannan pyöreitä pakaroita ja suutelemassa hänen niskaa ja kaulaansa. Imin Hannan pieniä rintoja samalla. Tunnustelin Hannan pillua ja se oli täysin litimärkä. Taisi lutka innostua tosissaan tästä illasta.

Menimme makuuhuoneeseen, jossa oli 160 senttiä leveä parisänky. "Pankaa mua pliis..." Hanna aneli. Kaadoin Hannan sänkyyn ja pidimme häntä Pekan kanssa hartioista ja käsistä kiinni. "Et sä vitun lutka täällä määrää mitä me tehdään. Me kaikki eka maistellaan sua, koska muuten sun pikkupillus tulvii meidän spermoista tänään." Sanoin Hannalle kiimaisena. Pekka naurahti puheilleni, mutta Hannu selvästi ihmetteli kielenkäyttöäni. "Tää lutka pitää tälläsestä kohtelusta" Sanoin Hannulle iskien silmää. "Sä voit aloittaa ton pillun maistelun. Äläkä välitä vaikka se vähä pistää vastaan" Ohjeistin häntä.

Hannu sai Hannan reisistä vahvan otteen, vaikka Hanna hiukan rimpuili jaloillaan vastaan. Hannun eteen avautui upea ja pieni posliinipillu. "Ooh, onneks tää lutka on älynny sheivata" Hannu sanoi ja alkoi nuolemaan Hannan pillua. Hanna ynähti kun tunsi Hannun kielen lipovan hänen pilluaan. "Älä sä vitun huora siin inise vaan ime mua!" Pekka murisi kiimassa ja suorastaan tunki kalunsa Hannan suuhun. Olimme lukinneet Hannan kädet jalkojemme väliin ja tarjosimme kalujaan hänen suunsa eteen. Painoimme käsillämme häntä rinnoista kiinni sänkyyn. Hannu maisteli huolella Hannan pillua saaden hänet vain enemmän kiihkon valtaan. Hannusta näki, että pillunnuolenta ei ollut välttämättä hänen vahvin lajinsa, mutta näytti se silti Hannaa tyydyttävän. Pekka komensi Hannun pois ja vaati päästä tilalle.

He vaihtoivat nopeasti paikkoja. Pekka levitti Hannan haaroja ja alkoi heti imemään ja lipittämään klitorista. Näin kuinka hänen paksu keskisormi upposi Hannan pillun. "Ei uskois, että lutka on synnyttänyt. Todella tiukkaa tavaraa" Pekka totesi naurahtaen ja jatkoi sormettamista ja klitan imemistä. Hänen kielensä pyöri vimmatusti klitoriksella. Välillä hän imi sitä kovaa ja vaihtoi lennosta lipitykseen. Kaksi sormea pyöri Hannan sisällä tehden myös edestakaista liikettä. Hannan lantio nousi ylös ja hän olisi huutanut kovaa ellei kaluni olisi tukkinut hänen suutaan. Näin, että orgasmi oli todella kova. Pekka jatkoi tästä huolimatta klitoriksen nuolemista. Näytti kun Hanna olisi saanut toisen orkun heti perään. Pekka nuoli kieli rivosti ulkona ja näytti tyytyväiseltä. "Mee lutka kontilles ku on mun vuoro maistella sua" sanoin kihisten kiimaisena.

Noustuamme Hannan päältä hän huohotti raskaasti orkun voimasta. "vittu pakottakaa...". Pekka ja Hannu käänsivät hänet vatsalleen ja pitivät Hanna paikoillaan. Vaikka Hanna kuinka piti jalkojaan yhdessä, niin painoin ne polvillani auki. En välittänyt vaikka se olisi tuota lutkaa satuttanut. Itse hän sitä vaati. Nostin Hannan lantiota ylös ja hänen upea peppunsa suorastaan nousi eteeni. Raotin pakaroita auki. Hanna oli onneksi pessyt peppunsa huolella ennen mökille tuloa. Tungin kieleni pakaroiden väliin ja aloin pyöritellä kieltä hänen peppureiällä. Tästä Hanna todella nautti. Kun vielä upotin pari sormea hänen pilluunsa, niin hän suorastaan hullaantui tästä joka kerta. Välillä hieroin käsillä hänen klittaansa. Lipitin, nuolin ja pyörittelin kieltä hänen pepullaan. Nuolin pakaroita rivosti. Kostutin syljellä hänen peppuaan taas lipittäen sitä. Tunsin sormissani Hannan pillun supistelevan. Näin miten Hanna imi Hannua samaan aikaan. Hän lutkutti kiimassa Hannun kyrpää. Kovensin sormieni tahtia ja Hannan pillu puristui niiden ympärille. Samalla työnsin toisen käden sormeni Hannan peppuun. Orkku vain voimistui. Hannan lantio sätki, kun molemmat reiät täyttyi. "Hmm..tää lutka on nyt valmis meille" Totesin miehille samassa kun työnsin paksun ja suonikkaan kaluni Hannan pilluun.

Jatkuu seuraavassa osassa myöhemmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute