Herkku-puhelin
Kalu 2.0 osa 2
ninnulutka

Astuessani hänen makuuhuoneeseen Laura käänsi minut ympäri ja painoi käsillään minut olkapäistäni alas niin että olin polvillani hänen edessään. Hänen kova dildonsa heilui suuni edessä.
No niin, lutka näytäpä miten sä imet kunnon kullia.
Nöyränä otin Lauran dildon suihin ja aloin hitaasti pyörittämään kieltäni pitkin sitä ottaen sen välillä aina syvemmälle. Tämä sai hänet huokailemaan syvään. Hetken tätä jatkettuaan hän työnsi minut etäämmälle dildo-kalustaan ja käski minut sängylle selälleen. Hänen avatessa jalkojani hän asetti kalunsa ”pilluni” suulle ja kiusoitteli siinä hetken:
- Pyydäpä nyt sitä kyrpää niin kuin teet niissä sun tyttöilyvideoissa.
Yritin eläytyä tyttömäiseen rooliini ja ynisin:
Mmm...nai mua sun kalullasi.
Laura antoi räväkän läpsäisyn pepulleni:
Ei kelpaa! Anele kullia kuin kiimapillu, kuin sun henkesi riippuis siitä.
Samalla Laura alkoi työntämään kalun päätä hiukan pilluni sisään tehden kiusoittelevaa pyörivää liikettä, joka kiusoitteli siveysvyöhön lukittua klittaani. Temppu teki tehtävänsä, kauaa ei tarvinnut jatkaa kunnes huomasin sisälläni asustavan lutkan kumpuavan esiin:
Ihanaa, just noin...anna mulle sun kovaa kalua syvälle. Nai mut rikki ja raiskaa kuin kiimaisen pikkulutkan.
Ja muuta Lauran ei tarvinnutkaan kuulla sillä hän työntyi voimalla sisään naiden viimeisetkin epäilevät ajatukset mielestäni. Huomasin voihkivan nöyränä hänen kovan kalunsa takoessa herkkää neitseellistä pilluani. Laura läpsi aina välillä peppuani saaden minut haukkoen henkeäni. Ja vaikka nautinkin Lauran lantion nopeasta ja kovasta naintitahdista niin kaikkein eniten tuntui nauttivan Laura, joka ilmoitti kovaan ääneen nussivansa musta viimeisetkin miehisyyden rippeet nyt pois.

Tämän kuullessani että pehmeä klittani alkoi sykkimään siveysvyössäni vuodattaen lastiani vyön peittämään olevaan kondomiin. Tunne oli hyvin nöyryyttävä ja ulisin tuntiessani kuinka pisara kerrallaan kiveksistäni purkautui lastini kondomiin Lauran naimisen myötä. Laura hihkaisi innostuksesta huomatessaan tämän ja alkoi lypsämään pilluani pikku hiljaa syvin hitain työnnöin haukkuen lutkaksi ja samalla läpsien peppuani kirjavanpunaiseksi. Ja vaikka klittani kuinka valui niin huomasin tulevani vain entistä kiimaisemmaksi ja alistuneemmaksi. Orgasmista tai sen tuomasta helpotuksen tunteesta ei siis ollut tietoakaan. Jatkettuaan tätä loputtomalta tuntuneen ajan hän vetäytyi pillustani yhdellä nopealla vedolla jättäen minut voipuneena sängylle puhkinaidun pilluni kanssa.
Kauaa en saanut levätä sillä Laura tarttui nopeasti kondomiin ja irrotti sen siveysvyön peittämän klittani päältä. Poistettuaan kondomin hän peitti sen uudella kumilla. Kondomiin valuttamani lastini hän kaatoi dildonsa kiveksestä aukeavaan koteloon, jonka sisällön hän kertoi vapautuvan kun saa orgasmin. Olin itse vielä niin tokkurassa äskeisestä rymistyksestä että hädin tuskin tajusin että mistä oli kyse.
.-Ja nyt lutkaseni, hän sanoi vetäen naamani lähelle omaa kaluaan, annat mulle taivaallisen suihinoton, kaikilla herkuilla.
Jälleen otin Lauran kullin suuhuni mutta tällä kertaa hän otti minua takaraivostani kiinni ja teki selväksi että hän päätti tahdista. Pari kertaa meinasin tukehtua hänen isoon kaluunsa joka oli juuri käynyt pillussani.
-Syvemmälle huora! Näytä kuinka syvälle mun kullilutka kalun saa.
Lopulta Laura sai työnnettyä koko kovan kalunsa suuhuni ja aloitti kovan lantioliikkeiden sarjan, jota säesti Lauran oma kiimainen ulinansa. Yht äkkiä ääntely lakkasi kuitenkin kuin seinään ja tahti kiristyi. Sitten kuulin Lauran napakat sanat:
-Ja nyt nielet kaiken kuin kiltti nielupano!
Havahduin hetkeksi...siis nielen mitä? Ja siinä samassa hän tunki dildonsa jälleen kokonaan suuhuni saaden silmäni kostumaan ja hän sai räjähtävän orgasmin:
-OI AAAH!
Tunsin kuinka dildo alkoi värähtelemään...ja sykkimään suuhuni satsin spermaa, minun äsken vuodattamaani lastia! Hätäännyin huomatessani sen mutta kohdatessani hänen tiukan katseensa tajusin ettei vaihtoehtoja ollut. Nielin kaiken.
Hän jatkoi vielä hetken kalunsa kuljettelua suussani huokaillen aina välille raukean nautinnollisesti kunnes se veltostui täysin. Sitten Hän liutti sen suustani ja taputti pari kertaa kädellä poskeeni:
-Sustahan saisi leivottua ihan koko illan viihdykkeen meidän tyttöporukalle ...Tai niitten miehille. Ja sähän teet mitä sanotaan, eikös?
Hän korosti viimeistä lausettaan puristamalla siveysvyöni alla roikkuvista hellistä kiveksistä.
- Kyllä!
Vinkaisin nopeasti ja puristus hellitti saman tien.
- Oikea vastaus panopuuni. Mutta ikäänkuin varmuuden välttämiseksi olen nauhoittanut tämän päiväiset lutkailusi. Joten jos päätät tulla toisiin ajatuksiin niin ovat seikkailusi julkista tietoa. Muutoin me pidetään tämä meidän ja tyttöjen välisenä pikku salaisuutena.
Sen sanottuaan hän hihitti hetken itsekseen. En voinut kuin alistuneesti nyökätä.
- Ja nyt poistut. Otan yhteyttä kun mun tekee pilluasi taas mieli. Ja muista: Olet nyt mun lutka.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute