Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Ossin tyttö kimpassa
 juusomo 16.06.2016
 
 
Olin jo jonkun aikaa haaveillut kahdesta miehestä ja Ossi oli ajatukselle hyvin avoin. Itse asiassa Ossi oli ehdotellut minulle mahdollisia partenerita myös. Olin iskenyt silmäni yhteen Ossin ystävään ja Ossi luvannut selvittää olisiko tämä mahdollista. Ossi ei ollut saanut vielä vastausta, mutta ystävä oli luvannut tulla käymään Ossin luona. Kuullessa tämän olin aivan innoisani, mutta Ossi rauhoitteli minua, ettei asia ollut varmaa.

Illan lähestyessä aloin laittamaan itseäni oikein kunnolla naiseksi. Meikkauksen jälkeen valitsin itselleni meikkeihin sopivan blondin pitkän hieman kiharan peruukin. Katselin itseäni peilistä hymyillen ja mieleeni juolahti, että näytän porno-tytöltä. Jalkaani laitoin pienet hipsterit, jotka peittivät puolet pakarastani ja siihen sopivat rintaliivit. Alushousujen päälle laitoin tiukan tuubihameen, joka Ossin mielestä korosti peppuani parhaiten. Yläosaksi laitoin tiukan valkoisen topin. Keimailin hetken peilin edessä ja kuulin kuinka ovikello soi.

Ossi ja hänen ystävänsä joivat kahvia keittiössä ja kuulin makuuhuoneeseen naurun helinää. Hetken kuluttua uskaltauduin keittiön puolelle.
-Moi Ossin ystävä. sanoin heleästi ja kävelin jääkaapille.
-Oho sä oikeesti näytät aika naiselta. Ossin ystävä sanoin ihmeissään.
-hih kiitos. Kumarruin jääkaapille ja pyylistin pojille.

Ilta jatkui ja miehet joivat olutta olkkarissa. Tunnelma oli rento ja avoin. Istuin Ossin kainalossa hihitellen jutuille. Olin jo melko varma, että Ossin ystävä Mika olisi mukana jutussa. Aloin hivuttaa kättäni Ossin reittä pitkin kohti haaroja ja katsoin kiimaisesti Mikaa silmii. Aluksi Mika ei huomannut, mutta käteni alkaessa liikkumaan isommi hän kiinnitti huomion. Suutelin Ossia kiimassa ja tiesin Mikan katsovan suu auki. Käännyin Mikaan ja hivelin hänen käsi varttaan.
-Haluuks sä Mika kokeilla. Ossi rohkaisi ja mursi jään.
Tämän kuullesani nousin ja menin Mikan eteen. Keimailin hetken ja istahdin Mikan reidelle ja Mika otti minua poskesta. Suutelimme hetken ja tunnustelin Mikan jalkoväliä. Vieressämme Ossi alkoi riisumaan housujaan ja otti kullinsa käteensä. Nousin ylös ja polvistuin Ossin eteen. Otin Ossin puoli kovasta kullista kiinni ja aloin runkkaamaan. Vein Ossin kullin huulilleni ja nuoleskelin Ossin terskaa. Mika katsoi kiimoissaan vieressä ja riisui housujaan. Mika olikin jo täydessä miehuudessaan. Imiessäni Ossia aloin runkata myös Mikaa. Käskin miehet ylös sohvalta ja katselin lattialta kahta kullia naamani päällä. Otin molemmista kiinni ja hieroin terskoja poskiini. Kiimainen tuoksu lähti molemmista miehistä ja aloin imemään vuorotelle Mikaa ja Ossia.

Työnsin Mikan sohvalle takaisin ja ryömin hänen eteensä. Otin hänen kullista kiinni ja huomasin kiimatippoja terskassa. Sivelin sormellani tuota venyvää nestettä hetken kunnes nuolasin sormeani. Mika murisi ja otti päästäni vei sitä lähemmäksi itseään. Suutelin märästi hänen kiimatippaista terskaa. Ossi siirty taakseni ja levitti haarojani. Aloitin Mikan kivesten nuolemisen, mutta hetken päästä Mika nosti päätäni. Mika aloitti sivelemään kulliani poskiini ja vei sitä suuhuni. Samalla tunsin liukastevoiteen reijälläni. Ossi hivutti kovaa kulliani reijälleni ja alkoi painamaan sitä rauhassa sisääni. Voihkin Mikan kulli suussani ja nautin kahdesta miehestä. Ossin vauhti alkoi kiihtymään, enkä voinut imeä Mika sillä voihkin rajummin tuosta paineesta. Mika vei silti päätäni kohti hänen terskaansa ja käski imeä. Ossi veti kullinsa ulos ja murisi jotain.

Nyt oli Mikan vuoro siirtyä taakseni. Mika alkoi hyvin nopeasti kiihdyttämään tahtiaa. Jouduin välillä hidastamaan Mikaa ettei minuun sattuisi. Mikan kokemattomuus paistoi, mutta hetken päästä hän sai tahtinsa pidettyä hyvänä ja reikäni tottui häneen. Ossi katseli runkaten menoamme ja siirtyi lähemmäksi. Ossi alkoi runkata minua ja olin aivan kiiman vallassa. Mikan kullin tunne aheutti tulemiseni nopeasti. Reikäni alkoi sykkiä ja Mika yritti vetää itseään ulos, mutta käskin hänen panemaan minua kovaa. Hetken päästä Mika veti kullinsa ulos ja kellahdin selälläni pää sekaisin orgasmista. Päätäni kuumotti ja jalkani tärisivät vieläkin. Yhtäkkiä näkökenttäni täyttyi taas kulleista. Miehen ähkivät ja runkkasivat namani päällä kuin kilpaa. Mika murisi tulevansa ja käännyin suu auki häntä kohti. Tunsin kuuman sperman leviävän naamalleni. Mikalta tuli runsaasti ja olin aivan kasvot märkänä hänestä. Sperman tuoksu tunkeutui sieraimiini ja pyyhin silmiäni auki. Sain Mikan suuhini ja nuolaisin häntää, kun Ossi alkoi murista. Käännyin Ossiin ja jälleen runsas ryöppy spermaa levisi päälleni. Miehet kouristelivat vielä hetken kun imin ja runkkasin heitä puhtaaksi. Ossi pyyhki vielä kullillaan naamaltani spermaa suuhuni ja minä nuolin Ossin kullia. Miehet nousivat ja kävelivät vessaan pesulle. Minä jäin makamaan tyydytettynä ja uupuneena lattialle.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute