Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Rouvaa palvelemassa
 cd "sihteeri" 16.06.2016
 
 
Olin pukeutunut mustiin "sihteerin" tehtäviä varten, tiukahko musta lyhythihainen polyesteripaita ja puoleen reiteen ulottuva tiukka musta hame, jossa kuitenkin pystyy halkion ansiosta liikumaan mukavasti. Asun täydensivät mustat sukkahousut ja hieman epämukavat pitsipöksyt. Kameran valo loisti näytöltä ilkikurisesti asettaessani näyttöä siten, että kamera kuvaisi tiskipöydän aluetta. Olin Skypeyhteydessä rouvani kanssa, hän seuraili myhäillen puuhiani ruudulta. Tietenkään hän ei voinut sijaintipaikastaan jutella erityisen kieroja juttuja, mutta sen sijaan hän pystyi nauttimaan näkymistä ruudun kautta.

Olin kyllä varautunut palvelemaan rouvaa tänään, mutta olin odottanut häntä saapuvaksi aiemmin. Sen sijaan olinkin saanut viestin, jossa sanottiin: "Hame päälle ja hommiin. En jaksa tänään kuunnella taloustöiden kolinaa, pyörin jonkin aikaa kaupungilla ja käyn drinkkibaarissa istumassa. Soitan Skypellä myöhemmin, on rentouttavaa seurata hyörimistäsi näytöltä lasillisen ääressä.

Asia oli selvä, lähdin hakemaan osani vaatimia vaatteita ja peseytymään. Kun olin pujotellut sukkahousut jalkaani ja vetänyt hieman liian tiukan hameeni vetoketjun kiinni, olin jo aika lailla eläytynyt osaani. Tulisin tekemään taloustöitä rouvan rentoutuessa lasillisen (tai parin) ääressä kaupungilla ja hänen saapumisensa jälkeen palvelisin häntä hänen ohjeidensa mukaan. Näihin hommiin sisältyisi kevyiden syötävien tarjoilu, juomien kaataminen, erilaiset hieromiset ja sivelemiset yms., tarvittaessa tein myös kosmetologin töitä kynnenlakkauksen ym. tarpeellisen muodossa. Tarvittaessa hoidin myös muiden juoksevien asioiden hoitoa jne. Asuni oli joko edelläkuvattu pikkumusta palvelija/toimisto tyyli, tai valkoisella yläosalla oleva tarjoilija-asu. Yleensä rouva puhutteli minua sihteerinään ja sitä nimeä käytin tarvittaessa itsekin, se kiteytti asiaankuuluvasti asemani. Rouva oli aina pukeutunut hyvin seurassani, yleensä joko mekkoon tai suoriin housuihin ja jakkuun. Joka tapauksessa johonkin, joka olisi selvästi minun yksinkertaista "virka-asuani" tyylikkäämpää

Päivän ja alkuillan aikana palvelin häntä kiltisti, hän sai nauttia asemastaan seuratessaan keikistelyäni. Loppuillasta tyydyttäisin rouvan tarpeen mukaan hänen haluamallaan tavalla, sisään sain tulla kuitenkin vain harvoin ja niillä kerroilla väännetiin muulla tavoin rautalangasta se, etttä meidän puuhissamme oli nimenomaan minun osani pyllistellä pikku hameessa rouvaa miellyttäen. Minun laukeamiseni tapahtui vasta sen jälkeen, kun rouva oli tyydytetty joko rouvan käsittelyssä tai oman käden kautta. Tarpeetonta sanoakaan, että laukeamiseni tapahtui aina varsin helposti, sillä asemani sai minussa jo hyvissä ajoin aikaan nolotuksen sekaista kiihotusta ja minun haluni olivat kuitenkin illan aikana toissijaisia ja enimmäkseen huomiotta jätettyjä keskittyessäni rouvan miellyttämiseen. Ilmeisesti rouvaakin viehätti tieto siitä, että olisin kiihottunessa tilassa huomattavan osan illasta ja hän pystyi halutessaan laukomaan minut lähes "nappia painamalla".

Laitoin viestin, jossa sanoin olevani valmiina ja kysyin, mitä pitää erityisesti olla tehtynä. Vastauksena oli ihan odotettavissa ollut lista tiskeistä, imuroinnista, yleisestä järjestelystä ym. puuhista. Vastasin ryhtyväni hommiin ja sanoin olevani hieman yllättynyt ja nolona, kun hän tuleekin vasta joskus myöhemmin. Mutta tietysti sanoin myös tyytyväni osaani. Siihen tuli vastaukseksi vain "Joo, joskus on kova kohtalo" ja virnistävä hymiö perässä. Kun olin jo aloittanut puuhat, hän lähetti vielä viestin jossa sanottiin "Ei vätystellä sielä sitten". Se tuntui mielestäni tekstiviestillä lähetetyltä läpsäykseltä pyllylle.

Kun olin saanut pyykit ja imuroinnit hoidettua, tulikin alussa kerrotun Skypepuhelun aika, ts. rouva seuraili ruudulta hyörimistäni tiskipöydän ääressä. Tuntui kummalliselta kilistellä astioiden kanssa, kun tiesin olevani seurannassa. Myöskin lopuksi suorittamani pöytien putsaus piti tehdä erityisen huolella valvonnan takia.

Kun tiskit oli laitettu, pöydät siivottu, lattiat imuroitu ja pyykit pesty ja järjestelty järjestelin yksityiskohtia iltaa varten. Tässä vaiheessa sain puhelimeeni viestin, jossa luki: "Tuhri asusi ;) Että pystyt paremmin keskittymään hommiisi illan mittaan ja että sinäkin varmuudella saat jotain." Että sellaista... Rouva olikin joskus aiemmilla kerroilla kiusoitellut, että hyörin hänen edessään ajoittain etumus pullottaen, mikä tietysti pitikin täysin paikkansa. Varmaan hän nautti myös vallastaan tietäessään, että tekisin juuri niinkuin viestissä luki. Lisäksi olin saanut kuulla kiusoittelua siitäkin, kun kerran olin mennyt myöntämään, että olin joskus pitänyt palvelijan asussani hauskaa ihan yksinkin, silläkin saattoi olla osuutta uudenlaiseen määrykseen. Ja tietysti touhusta pitäisi jättää jäljet, jotka rouva näkisi välittömästi.

Olin vasta ehtinyt sopeutua ajatukseen, kun tuli uusi viesti, jossa luki: "Kuvaa puuhasi :)" Tähänkin tietysti suostuin, olin jo aika kuumana kun etsin sopivaa paikkaa koneelle. Yritin ensin asettua sohvalle, mutta totesin että rouva saa parhaat näkymät minun maatessani lattialla ja tietokoneen ollessa lipaston päällä kuvaamassa alaviistoon. Kun valmistelut oli tehty, ilmoitin ryhtyväni puuhiin.

Ensin esittelin itseäni oma-aloitteisesti kameralla ja asetuin hetkeksi lattialle kontilleni pylly pystyssä. Sen jälkeen asettauduin selälleni lattialle hyväilin itseäni sukkahousujen läpi. Nieleskelin hieman tilanteen noloudesta johtuen, ehdin pohtia sitäkin, nauttiko rouva enemmän suoraan näkymistä vai siitä, että hänen valta-asemansa oli niin ehdoton, että tekisin lähes mitä vain häntä miellyttääkseni, vaikka se olisi minulle kuinka kiusallista. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja oletukseen, että tälläkin puuhalla oli rouvan näkökulmasta vain välinearvoa asemansa pönkittämiseen. Minulla ei kuitenkaan ollut muuta pääsyä tilanteesta, kuin hoitaa itseni loppuun ohjeiden mukaisesti.

Pian riisuinkin pöksyt ja sukkahousut jalastani ja aloin hommiin, ruudulta pystyin ja jouduin seuraamaan myös omaa toimintaani, tosin suljin pian silmäni keskittyessäni puuhiini. Hameeni oli lanteilla ja jalkani koukussa levällään maatessani lattialla, kun avasin silmäni huomasin myös, että suuni oli auki lähestyessäni huippua. Aistin tilanteen nöyryyttävyyden nähdessäni kameran taas räpsähtävän ja laukesin. Ruiskauttelin spermaa päälleni muutamina sykäyksinä, sitä tuli kauluksille asti. Makasin hetken lattialla palautumassa ja nousin sulkemaan kameran.

Keräilin hetken itseäni ja aloin siivota jälkiä, tahroja oli tietysti hameeni helmoilla ja paidalla. Puhdistelin enimpiä kostealla rätillä, vaikka oli tietysti selvää että täysin puhtaaksi en tulisi. Tätä tehdessäni rouvalta tuli viesti, jossa sanottiin:"Olet varmaan jo valmis ;) Ajattelin, että on parempi että teet sen ohjeideni mukaan, kun kuitenkin olisit koskenut itseesi luvatta. Voi olla, ettet muuta saakaan tänään. Jatka hommiasi." Vastasin asian olevan näin ja jääväni odottamaan.

Jatkoin valmistelupuuhiani iltaa varten ja katsoin tuoreen kuvasarjan läpi ja poistin osan kuvista, jätin talteen kattavan sarjan parhaista otoksista. Äskeisestä episodista olivat konkreettisena muistona kuvien lisäki muutamat tahrat asullani, joita en saanut poistettua. Mielessäni tilanteeni pyöri myös taustalla. Rouva touhuilisi kaupungilla mielensä mukaan ja saapuisi kun sattuu huvittamaan, kun taas minä hyörisin kiltisti sisällä tekemässä valmisteluja pitsipöksyt hiertäen harvinaisen tietoisena asemastani. Oletettavasti rouva vastavuoroisesti nautti rennosta oleilustaan kaupungilla tietoisena siitä, että olisin tänään hänen käsissään ja toimisin hänen oikkujensa mukaisesti. Mutta itse olin osaani suostunut ja aivan itse olin pukeutunut roolini mukaiseen asuun.

Rouva saapuikin aikanaan ja hän oli saapuessaan sopivan hilpeällä tuulella. Autoin häneltä takin päältä ja laitoin sen hengariin, sen jälkeen siirryin keittiöön. Rouva tarkasti ohimennen asunnon kunnon ja oli onneksi tyytyväinen näkemäänsä. Asuni kunnon, josta en ollut saanut kaikkia jälkiä poistettua hän kuittasi pienellä virneellä. Illan mittaan palvelin häntä totutulla tavalla, tarjoilin naposteltavat ja kaadoin juomat, myös itselleni. Lisäksi hieroin ja sivelin häntä ohjeiden mukaan, milloin niskan ja selän alueelta, milloin päästä ja milloin jaloista, varpaista reisiin asti. Lisäksi lakkasin varpaankynnet, tietysti lattialla kyykyssä ollen hänen maatessaan sohvalla. Ennen kynsien lakkausta sain myös käskyn näyttää ottamani kuvat rouvalle, jouduin siis katsomaan kuvaesityksen läpi rouvan naurahdellessa ja kommentoidessa muutamia kuvia ilkikurisesti.

Koko tänä aikana hän ei juurikaan huomioinut minua lukuunottamatta muutamaa kevyttä läpsäystä pepulle kulkiessani sopivasti ohi ja yhtä "haltuunuottoa" kumarruttuani kaatamaan viiniä lasiin. Pullon tyhjennyttyä takanani sohvalla istuvan rouvan käsi ilmestyi reidelleni takaapäin ja seikkaili siitä pian hameeni alle. Hän käsitteli jalkoväliäni puolihuolimattoman tuntuisesti kuin stressilelua ja minä tein, niinkuin minun odotettiin tässä tilanteessa tekevän, ts. seisoin hiljaa paikoillani. Vaikka tilanne olikin mitä häpeällisin, tunsin kiihottuvani ja työnsin myös takapuoltani oma-aloitteisesti taaksepäin, vaikka näin ei erikseen oltukaan käsketty. Pystyin aistimaan rouvan myhäilyn, sillä hän oli arvannut, että juuri näin tulisi käymään. Hetken päästä hän otti kätensä pois ja antoi pari kevyttä läpsäystä takapuolelle, tämä oli merkki jatkaa normaaleja puuhia.

Istuimme yhdessä vaiheessa vierekkäin ja jutustelimme niitä näitä. Olimme maistelleet hiukan viiniä, jota olin kuuliaisesti tarjoillut. Kysyin häneltä, oliko kaupungilla ollut kivaa, johon hän vastasi myöntävästi. Kysyin, nauttiko hän ajatuksesta, että sihteeri oli etukäteen valmiina laittamassa paikkoja kuntoon hänen poissaollessaan ja hän vastasi nauttineensa siitäkin. Minulta hän puolestaan kysyi, pidinkö siitä, että hän oli flirttailut baarissa hetken häntä vilkuilleen miehen kanssa ennen saapumistaan. Mustasukkaisuuden ja hävetyksen tunne nousi pintaan ajatellessani itseäni tahraisessa hameessa pyyhkimässä pöytiä ja järjestelemässä tavaroita hänen kikatellessaan jonkun toisen kanssa. Keskustelun tässä vaiheessa hän istui rennosti vieressäni käsi hameeni helmalla ja hän siveli ohimennen myös nänniäni paidan läpi minun istuessani selkä suorassa jalat yhdessä. Vastasin asemani mukaisesti, että ajatus tuntui nololta, mutta tottakai rouva tekisi niinkuin haluaisi. Minä tulisin noudattamaan rouvan tahtoa.

"Arvasin, että vastaisit noin, ihan oikea vastaus. Meinasin alkaa nauramaan jutellessani tyypin kanssa ja ajatellessani samalla sinua autuaan tietämättömänä asiasta hyörimässä täällä töiden parissa vaatteet tuhruissa" hän sanoi ilkikurisella äänellä. Pian hän käski minua viemään tarjottavat pois pöydästä ja tuomaan hänelle lasin vettä. Kumarruttuani nostamaan tarjotinta hän vielä taputti pyllyäni ja sanoi "Hop hop".

Takaisin tultuani jatkoimme istumista ja hutustelua, kun hän kysyi viattoman tuntuisesti, oliko minulla ollut kiva ilta ja pidinkö "sihteerin" hommistani. Vastasin totuudenmukaisesti että olin viihtynyt ja pidin hommistani. Olin jo tottunut touhuilemaan rouvan seurassa palvelusasuun pukeutuneena pöksyjen ja sukkahousujen puristuksessa ja hameen helman tuntuessa reisillä ja pyllyllä, vaikka usein jouduinkin tekemään monenlaista noloa. (ikäänkuin asussa ei olisi noloa tarpeeksi).

R- Pikkuhiljaa alkaa jo haluttamaan, kello alkaa jo olla paljon.

S- Niin sihteeriäkin, haluan sinua. (tässä vaiheessa istuimme vierekkäin jo toisiamme hiukan hyväille)

R- Miten haluat miellyttää minua?

S- Haluan nuolla rouvaa (Tästä hän piti aina)

R- Juuri sen tarpeessa olen. Mistäs miellyttämisen haluiset alaiset nuolevatkaan esimiehiään?

S- Öö, pyllystä. (Taas olin tässä, en pelkästään päädy nuolemaan hänen takapuoltaan, vaan joudun pyytämään siihen luvan. Takapuolen nuoleminen oli melko harvinaista, mutta ne kerrat kyllä pysyivät kummallakin pitkään muistissa)

R- Niin juuri, tietynlaisilla alaisilla on ruskea kieli. Tosin useimmiten kuvannollisesti.

Hetken hiljaisuus, tiesin kyllä mitä minulta odotettiin, vaikka "asiat tehdäänkin omasta aloitteesta".

R- Olitko sanomassa jotain?

S- Öh, saanko nuolla rouvan pyllyä? (Yllätävän vaikea sanoa ääneen)

R- Miellyttäisikö se sinua? Kysyessään tätä hän siveli minua leuan alta, siirtyi tästä sulavasti kaulan ja rinnan kautta reidelleni ja vasemman etureiden kohdalla olevan halkion kautta etumukselleni. Vaistomaisesti levitin hieman jalkojani ja olin jo valmiustilassa.

S- Mm..Kyllä.

R- Saat sitten alkaa hommiin

Pian rouva oli kontillaan edessäni, pyöreä pylly keinahteli vajaan 20 cm:n päässä naamastani. Tilanne oli hypnoottinen, en tiedä halusinko oikeastaan tehdä sen, mutta tiesin että tulisin sen tekemään ja omalla tavallaan se tuntuisi asiaan kuuluvalta. Tulisin palvomaan häntä kielelläni kaikkein alistuvimmalla tavalla enkä vain pientä hetkeä vaan hänen laukeamiseensa asti. Vastavauoroisuudesta ei olisi puhettakaan, minun pyllyni saisi osalleen aivan muunlaista käsittelyä ja mietona esimakuna siitä tuntui tiukkojen pitsipöksyjen hankaus vaollani ollessani kontillani. Sivelin käsilläni hänen pakaroitaan ja myös suutelin niitä. Kohta levitinkin käsilläni hieman hänen pakaroitaan ja painoin kieleni hänen vaolleen. Suljin silmäni ja liikuttelin kieltäni välillä pitkittäin vaossa ja välillä reiän päällä ja ympärillä lipoen. Rouvan suusta kuului pieni naurahdus aloittaessani ja pian alkoi kuulua myös tyytyväisiä ynähdyksiä.

R- Eikö ole erikoista, että jotkut saavat työntyä toisten pyllyihin ja toiset joutuvat vain nuolemaan niitä?

Vastasin vain myöntyvällä ynähdyksellä, sillä oli hankalaa olla eri mieltä ollessani polvillani lattialla hameeseen pukeutuneena ja kieleni pyöriessä hänen reikänsä ympärillä ja päällä ja naamani ollessa painautuneena pakaroita vasten. Hän painoin pakaroitaan tiukemmin naamaani vasten ja tunsin hänen tuoksunsa nenässäni. Tässä vaiheessa äskeinen tasa-arvoinen jutustelutuokio oli jo historiaa. Rouvan ylimielinen naurahtelu hänen alkaessaan pyörittää pyllyäni naamaani vasten korostivat asemaani entisestään. "Nuolepa nyt ahkerasti, senhän sinä osaat. Olet pylllyä nuoleva pikku suttura, joka saa nautintonsa vasta kun oma pyllysi on antautunut. Ja nautinnon saadaksesi olet valmis keikistelemään pompoteltavanani tuntikausia, haluat niin kovasti, että pyllyäsi pamputetaan" "Käytännössä nuolet takapuoltani koko ajan, kun hyörit tuossa hameessasi ja noudatat kaikkia määryksiäni, joita satun esittämään. " Näiden sanojen ajan naamani oli hänen takapuoltaan vasten ja pystyin mumisemaan niihin vain "Kyllä rouva" ja "Ei rouva" tyylisiä vastauksia.

Jatkoin kuuliaisesti puuhiani, jossain vaiheessa rouva laittoi kätensä etupuolelleen auttaakseen laukeamisessa. Rytmitin nuolemistani hänen hengitystahtinsa ja huohotustensa mukaan hänen alkaessaan pikkuhiljaa lähestyä huippua. Pidin myöskin naamani jatkuvasti painettuna pyllyä vasten, tiesin että häntä ärsyttäisi jos nuolemiseen tulisi katkoksia lähellä laukeamista.

Aloin jo pikkuhiljaa väsyä, mutta en tietysti voinut enää lopettaakaan. Halusin miellyttää häntä, pidin hänestä ja olin sopeutunut asemaani hänen seurassaan ja halusin, että hän olisi tyytyväinen minuun. Niinpä painoin vain naamani tiukemmin pyllyä vasten ja liikutin kieltäni voimiani säästämättä. Halusin että rouva laukeaa, sekä siksi että halusin nähdä hänen laukeavan, vaikka se tapahtuisikin minun nuollessani hänen takapuoltaan ja toisekseen siksi, että hän olisi mahdottoman kärttyinen, jos en pystyisikään tyydyttämään häntä. Kohta uurastukseni palkitttiinkin, oman kätensä ja kieleni avustuksella hän saavutti huipun. Tunsin tämän vartalon kouristumisen ja huohotuksen lisäksi myös kielelläni peräreiän supistellessa sitä vasten. Jatkoin rauhallisesti kevyttä nuolemista vielä hänen painuttua mahalleen, mutta pian hän antoikin käskyn lopettaa.

Nyt olisi minun vuoroni saada jonkinlainen helpotus, pöksyt ja sukkahousut olivat alkaneet tuntua illan mittaan ahtailta, vaikka olinkin "helpottanut oloani" jo iltapäivällä. Hameen ja sukkahousujen verhoama takapuoleni joutuisi jonkinlaisen käsittelyn kohteeksi, asemani mukaisesti. Rouva oli kyllä usein, eritysesti ensimmäisillä kerroillamme, sauvonut takapuoleni helläksi, joko tavallisella sauvalla tai kuten muutamilla kerroilla, isohkolla strap-onilla. Varsinkin strap-on käsittely tuntui tosiaan siltä, että olin antautunut rouvalle ja oli varsin selvää, että hänen oikeutensa olisi panna minua takapuoleen, kun taas minun osani olisi kumartua hänen jalkoväliinsä ja työntää kieleni palvomaan hänen pyllyyään.

Viime aikoina olin usein kuitenkin saanut tehtäväkseni sauvoa itseäni rouvan seuraillessa vieressä. Niin kävi nytkin, rouva sanoi olevansa niin raukea laukeamisestaan, että joutuisin sauvomaan itseäni mikäli haluaisin laueta. Hän seurailee vieressä "mikäli jaksaa". Tässä taas oltiin, halusin laueta, mutta sitä varten minun tulisi tarjoutua sauvomaan itseäni dildolla pyllyyn. Ei siis riittänyt, että antautuisin rouvan tahtoon, vaan joutuisin valitsemaan osani itse ja hoitamaan omakätisesti homman. Ja rouva tiesi, että tulisin näin tekemään, sillä hän kyllä tiesi, milloin olin himokkaassa tilassa. Melkein pystyin jo tuntemaan dildon pyllyssäni ja aistimaan suussani rouvan peräreiän jo siinä vaiheessa, kun rullailin sukkahousuja jalkaani alkuiltapäivästä.

Siispä sanoin haluavani sauvoa itseäni ja siirryimme sängylle. Välineeksi valitsin rouvan vakiovaltikan, vaaleanpunaisen dildon ja liukuvoiteen. Kohta olinkin selälläni ja nostin hameeni lanteille ja poistin sukkahousut ja pöksyt. Sitten aloin levitellä liukuvoidetta reiälleni. Rouva katseli vierestä, kun hieroin ensin sauvalla liukastettua aluetta. Mietin, kuinka kivalta nuoleminen mahtaisikaan tuntua, mutta minulle oli varattu toisenlainen osa, rouvan aromit tuntuivat vieläkin suussani. Pian aloinkin sovitella värisevää kärkeä reiälleni ja pikkuhiljaa se alkoi antaa periksi. Alku tuntui aina yhtä hankalalta. Ensin varovasti pari senttiä, hetken liikuttelu, ulos ja lisää liukastetta. Rouvan myhäillessä työnsin sauvan uudestaan paikoilleen ja tällä kertaa se aloitti vääjäämättömän etenemisen pohjaan asti. Hengitykseni muuttui voihkinan säestämäksi pyllyni alkaessa venyä ja antautuessaan sauvalle.

S: Mm, nyt se on antautunut.. mm.

R: Niin näkyy, nauti osastasi

S: O,h joo..

Nauttiminen oli suhteellinen käsite, sauva takapuolessa aiheutti kivun sekaista nautintoa. Kuitenkin kovana töröttävä kaluni paljasti voihkimisen ohessa, etten voisi olla tämän kiihottuneempi.

R: Onko kivaa saada pyllyyn?

S: O,o on. ooh

R: Näinkö sauvoit itseäsi hyörittyäsi ilman lupaa hameessa?

S: Eiih, niin...

S: O,o hävettää, illan keikistelyn palkka..oh

R: Niin, sehän on ihan sopiva palkinto sinulle.

R: Oliko kiva nuolla pyllyä? (virnistys päälle)

S: O,o joo, vaikka hävettikin...

R: Oletkin hyvä nuolemisessa, eikö ole kivaa kun ihmisille löytyy kykyjen mukaisia hommia?

S: Uh, joo..

R: Se oli tosi rentouttavaa, hykertelin kun ajattelin sinua jo siinä vaiheessa sauva pyllyssä. Meinasin jo hetken aikaa käsitellä sinua itse, mutta sauvomistasi on niin kiva seurata. Se on sinulle ihan oikein.

S: Oh, niin rouva, uuh.

Pyllyni oli jo täysin tottunut vaaleanpunaiseen tunkeilijaan eikä se ollut enää täysin hallittavissani. Sauvan pään käydessä hieman liian lähellä reunaa ilmaa pääsi tietysti ulos, tietysti äänen kanssa. Meinasin tukahtua häpeään rouvan naurahtaessa ja toruessa ja tietäessäni, että en tulisi kuitenkaan lopettamaan ennen huippuani.

Kohta huippuni alkoikin lähestyä, mieleni oli aika sumuinen johtuen osittain tyhjentämistäni lasillisista, mutta enimmäkseen sauvasta jota kirnusin sisälläni jo aika vauhdikkaasti. Rouva oli ottanut taas kylmän omistavan ilmeen naamalleen ja nipisteli nännejäni paidan läpi. Kaluni makasi rullalla olevan hameeni päällä kärki osoittaen naamalleni ja sivelin vartta toisella kädelläni. Minun tuli tietysti varoittaa laukeamisestani etukäteen, ettei rouvan päälle lentäisi roiskeita. Pian se hetki olikin käsillä, huohotukseni lomasta sanoin, että nyt laukean ja lähes samalla hetkellä ruiskahdukset lensivätkin päälleni. Sitä oli oikeastaan koko matkalta kauluksilta hameelle asti, olin taas saanut asemani mukaisen kuorrutuksen.

Ajatuksen juoksuni kirkastui taas pian laukeamiseni jälkeen, ensimmäisenä iski häpeän tunne siitä, että makasin rouvan vieressä hameeseen pukeutuneena, sauva pyllyssä ja oman spermani tahraamana. Ryhdyin varovasti ottamaan sauvaa pois sisältäni, mitään odottamatonta ei onneksi tapahtunut enää tässä vaiheessa.

Palauduimme sängyllä jonkin aikaa, tunnelma oli vapautunut ja halailimme toisiamme. Tässä oli ihan hyvä olla, olin taas antautunut rouvalle ja mietin jo milloin hän haluaisi minun tulevan seuraavan kerran palvelemaan häntä.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute