Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Mökkimatka
 Rentorane 16.06.2016
 
 
Oli lämmin kesäpäivä ja lomani oli alkanut. Olin lähdössä vanhalla pakettiautollani (3 istuinta edessä vierekkäin) sukumökille viettämään lomaa ja korjailemaan paikkoja (siis sellaisiahan kesämäkit tuntuu olevan - remonttia piisaa). Kävin suihkussa ja huljautin suolenikin, jos vaikka jotain jännää lahdentien levarilla olisi mennessä. Mulla oli vain väljät shortsit ja t-paita kesäisesti päällä.

Mutta, lahdentien alussa olikin 2 erittäin seksikkäästi pukeutunutta typyä peukut pystyssä. No minähän päätin heidät napata kyytiin. Toinen esitteli itsensä matalalla äänellä Nannaksi ja toinen oli Lilli. Olivat matkalla lahteen. Nannalla oli toppi/korsetti ja röyhelö hame, sekä verkkosukat ja mustat korkkarit. Lillillä oli korkkarit ja keveä mekko, jonka kaula-aukko oli erittäin avoin sekä selästä avoin - antaen ymmärtää, että alla ei voinut olla mitään rinta liivejä. Pituuttakaan ei mekolla ollut liikaa ja halkiot löytyivät niin edestä kuin takaa.

He kiipesivät autooni Nanna tuli viereeni ja Lilli jäi oven viereen. Matka alkoi ja aluksi kaikki oli hiljaa... Mutta pikkuhiljaa juttua syntyi ja minulle selvisi, että Nanna oli transu, joka oli pitkään syönyt hormoneja. Rinnat oli silikoniset implantit, kun hormonihoito ei ollut niitä riittävästi kasvattanut. Miehiset pelit oli vielä jäljellä, mutta ne olivat sangen pienet. Nanna ja Lilli olivat asuneet yhdessä jo pari vuotta. Nanna oli hyvin halukas miellyttämään kaikkia ja erityisesti seksuaalisten halujen miellyttäminen oli hänelle tärkeää.

Itse kerroin, että olin biseksuaali ja olin lähtiessä huuhdellut ja rasvannut suoleni, jos vaikka lahden levarilla olisi ollut säpinää, mutta nyt olimme jo pidemmällä menossa. Tytöt kertoivat samaa. Peput olivat puhtaina.

Tytöt suutelivat toisiaan. Ja suutelu muuttui varsin kiihkeäksi. Nannan röyhelö hame nousi hieman ylös ja paljasti sukkanauhat. Lillinkin hame oli noussut ylös. Halkio paljasti pitkälti reiden yläpuolelle ja ajattelin silloin, että tuolta ei taida mitään löytyä alta.

Nanna hamuili Lillin rintoja ja siirsikin mekkoa syrjään, jotta pääsi nännejä nuolemaan ja imemään. Samalla hän kääntyi niin, että takapuolensa oli minuun päin. Hetken kiemmurteltuaan hame nousi pakaroiden alta pois. Pakara näkyivät paljaina hameen reunan alta. Pikkuhousuja ei näkynyt.
Kosketin varovasti hameen läpi pakakaraa. Sivelin hameen alareunan yli paljasta pakaraa. Hame nousi kuin vahingossa ylemmäs ja ylemmäs. Ja toden totta hänelle ei ollut mitään pikku housuja. Munani telttaili väljissä shortseissani. Lilli oli valunut penkillään alemmaksi jalat leveämmälle levitettynä. En nähnyt Nannan takaa... Sitten käänsin taustapeilin uuteen asentoon ja näin Lillin jalkovälin olevan aivan posliini vailla pikkuhousuja...

Silloin Nanna korjasi asentoaan ja nosti peppunsa toisen reiteni päälle. Hän notkisti selkeensä ja sylissäni oli täysin karvaton perse. Jossain reidelläni makasi myös tuo pieni toimimattomaksi tituleerattu peli. Röyhelöhame oli jo reilustu vyötäisillä. Nanna antoi persereikänsä näkyä sylissäni minulle avoimesti entistä enemmän kun hän siirtyi nuolemaan lilliä jalkovälistä.

Hyväilin varovasti Nannan persereikää. Nanna ynisi hyväksyvästi. Nuolin sormeni märäksi ja jatkoin persereiän kiusoittelua. Aluksi työnsin vain etusormen. Otin sormen pois ja nuolin sormeani. Nuolin sormiani välillä ja sitten taas työnsi ne perseeseen. Lopulta käteni oli peukalo vaille hänen perseessä. Nanna alkoi ratsastaan kättäni vasten. Hieron hänen eturauhastaan. Tunsin hänen pienen kullinsa reittäni vasten kovettuneen. Lilli nuoli omia sormiaan ja työnteli niitä välillä itseensä. Hänen toinen jalkansa oli nostettu koukkuun ylös ja Nanna pääsi nuolemaan oikein kunnolla Lilliä samalla kun sormeni vatkasi Nannan perseessä. Lilli otti Nannaa päästä kiinni ja painoi kovasti haaroväliin. Lilli alkoi uikuttamaan ja hän laukesi pitkään ja kosteasti. Samassa Nannakin alkoi urisemaan ja alkoi liikkumaan vinhasti kättäni vasten, kulli reittäni vasten hinkaten. Kiimalimaa häneltä oli jo valunut shortseihini, kun ne olivat kostuneet, mutta sitten hän alkoi valuttamaan spermaa. Spermaa tuli käsittämättömän paljon. Housuni ja penkki oli spermattu.

Nanna suoristautui istumaan pikkuinen kulli vieläkin seisten. Lilli tuli Nannan jalkojen yli makaamaan ja nuolemaan housujani spermasta. Hän nuoli kulliani myös housujen läpi. Päätin, että on parempi pysähtyä ja ajoin pienelle hiekkatielle päätien varteen. Ja Lilli imi ja nuoli housujen läpi, kunnes tulin. Nyt housuni olivat kuolassa ja spermassa kummaltakin puolen. Spermaa valui housujen sisällä. Nanna suuteli minua suulle ja kehui minua ihanaksi.

Spermaiset shortsini lensivät ikkunasta ulos ja Lilli jatkoi spermojen nuolemista. Spermaa oli valunut aina persereiälleni saakka. Lilli ehdotti, että kääntyisin toisin, jotta hän pääsisi putsaamaan loputkin spermat. Nanna meni makaamaan siten, että hänen päänsä jäi keski penkin päälle ja peppu ohjaajan paikalle. Itse sitten vääntäidyin samalla hänen päällensä kontalleen siten, että perseeni oli Lillille tarjolla ja Nanna yltti kulliani nuolemaan.
Lilli jatkoi sperma puhdistustaan, mutta sitten homma vain jatkui keskittyen persereikääni. Hetken hän kaivoi kassistaan jotain ja käski minun odottaa.
Hän laittaa jotain rasvaa perseeseeni. Tunsin itseni tosi liukkaaksi. Sormia meni persereikään helposti. Ja lilli alkoi hieromaan rajusti eturauhastani. Nanna oli jo kullini kimpussa, mutta lähinnä vain odottaen spermaa tulevaksi. Ja kuinka ollakaan hetken hierominen aiheutti sperma purskauksia hieromisen tahtiin. Lilli otti kuulistani kiinni ja lypsi sitä samalla. Ja näin Nanna sai spermaa kasvoillensakin. Olin ihan voipunut.. Hieromisen jälkeen sain peppuuni ison tapin, jota ei saa kuulemma ottaa ihan heti pois.. Vaidoimme taas paikkoja ja palasin ohjaajan paikalle tappi perseessä ilman housuja. Lilli ja Nanna mässäilivät Nannan kasvoille joutuneella spermalla. Tytöt vielä rasvailivat perse reikiänsä. Laukusta löytyi vielä yksi tappi ja isohko dildo. Tappi laitettii Lillin perseeseen ja pitkähkö sauva Nannan perseeseen. Sitten tytöt sanoivat, että matka saa jatkua....

Lahdessa ajettiin syrjässä olevan omakotitalon pihaan. Tuolla minun oli määrä mennä housuitta tapin poistoon taloon. Tästä sitten seuraavalla kerralla....
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute