Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Muistoja
 Kalle 16.06.2016
 
 
Täällä kun on aika paljon näitä aisankannattajakokemuksia, ajattelin minäkin kertoa oman tarinani. Tapahtunut hämmensi ja samalla kiihotti minua paljon - ja hämmentää ja kiihottaa edelleen...

Elettiin 1980-luvun alkupuolta pienessä keskisuomen kaupungissa. Ikää minulla oli kolmenkymmenen hujakoissa, vaimoni Sari oli viisi vuotta nuorempi. Vaimo oli hoikka, pienirintainen ja todella kaunis. Pitkät ruskeat hiukset ja vihreät silmät saivat kyllä muidenkin miesten päät kääntymään kylillä kulkiessamme.

Avioelämä kulki ihan niissä tavallisissa uomissa: olin vielä valtion pikkuvirkamies ja vaimo viihtyi kotirouvana. Lapsiakin harkittiin, mutta Sari halusi odottaa vielä muutaman vuoden. Luonteeltaan vaimo oli ehkä hieman liiankin määräilevä, joka ilmeni myös niissä sänkypuuhissa. Mukavaa ja imartelevaakin oli tietysti, että hän halusi seksiä lähes joka päivä, mutta eihän sellaista mies kovin pitkään jaksa kun töitäkin piti tehdä. Pientä riitaakin saatiin "pihtaamisestani" aikaiseksi.

Rakkaus kuitenkin kukoisti ja tulevaisuus näytti mukavalta. Jossakin vaiheessa aloin ihan leikilläni kehitellä päässäni ajatuksia "apumiehestä". Alkuun tuumiskelu oli todellakin ihan vain pientä hupia, ja välillä jopa naureskelin omalle likaiselle mielikuvitukselleni ja hautasin moiset ajatukset pitkäksi aikaa pois päästäni. Ettäkö uskollinen, rakastava vaimoni haluaisi peuhata jonkun toisen miehen kanssa, höh! Saati sitten että olisin sitä itse oikeasti halunnut.

Petipuuhamme jatkuivat kuitenkin samaa rataa ja jossakin vaiheessa tultiin siihen pisteeseen, että tuumiskeluistani tulikin jo lähes pakkomielle. Aloin miettiä, että kyllähän sopiva "apumies" voisi olla hyväkin ratkaisu: vaimo saisi enemmän seksiä, kun sitä kerran kaipasi ja itse saisin hieman hengähtääkin. Rupesin sitten pohtimaan, miten asian järjestelisin. Ihan suoraan en vaimolle moista halunnut enkä uskaltanut ehdotella - äksy nainen olisi varmasti suuttunut ja jopa heittänyt minut pihalle.

Sitten mieleeni tuli seinänaapurimme ja hyvä ystävämme Matti. Mies oli suurin piirtein Sarin ikäinen, parrakas, hieman vatsakas perusduunari, jonka me kumpikin olimme tunteneet ihan kakaroista lähtien. Matti oli poikamies ja aika usein vietimme kolmistaan iltoja hyvän ruoan ja juomien kera kotonamme. Matti oli rennon itsevarma ja purevan älykäs kaveri, josta Sarikin tuntui pitävän.

Eräänä kauniina kesäpäivänä heitin Matille ehdotuksen, johon hän empimättä ja hymyillen suostui: tällä kertaa istuisimme iltaa Matin kämpässä ja viinaksien jälkeen saunoisimme yhdessä. Olimme kyllä ennenkin saunoneet kolmisin, joten se ollut mikään ongelma.

Launtai-iltana soitimme sitten Matin ovikelloa kossulla, oluella ja saunakamppeilla varustettuina. Korkkasimme tuomiset ja saman tein heitimme vaatteet päältämme ja menimme saunaan. Löylyssä tunnelma oli vielä täysin normaali eli huulenheittoa ja kaljan juontia. Sari lähti sitten ensimmäisenä pesulle ja me miehet parvekkeelle tupakalle. Matti kysäisi, että onko suunnitelma edelleen voimassa vai oliko minua jo alkanut kaduttaa. Myönsin, että kyllä vähän arveluttaa, mutta eihän me nyt enää perumaankaan ruveta, eihän? Matti naurahti ja lähti sitten pesulle. Poltin vielä toisen tupakan ja nappailin siivuja kossumukistani.

Suunnistin minäkin sitten pesulle näkemään kuinka Sari pesi Matin selkää riuskoin ottein. Vaikka sekään ei ollut mitenkään uutta, aiheutti suunnitelmamme sen, että kuvittelin tuossa pesemisessäkin eroottisen säväyksen. Jatkoin nopeasti vielä löylyn puolelle, sillä kaluni oli nopeasti alkanut turvota enkä halunnut Matin ja vaimoni huomaavan sitä. Peseytymään pääsin vasta n. 10 minuutin päästä, sillä toisten suihkuttelu tuntui kestävän aika pitkään. Keskustelukin oli täysin vaimentunut, ja kaluni seisoi jo aivan pystyssä kuvitellessani tuhmia asioita.

Pukeuduin vain kalsareihin ja kylpytakkiin ja liityin toisten seuraan olohuoneeseen. Jatkoimme ryypiskelyä ja pikku hiljaa aloin esittää hieman juopuneempaa kuin mitä oikeasti olin. Yksin tupakalla käydessäni kaadoin jopa kaksi kossupaukkua kukkaruukkuun välttääkseni sitä, että oikeasti humaltuisin liiaksi. Palasin sitten pöydän ääreen ja pian aloin sitten hieman nuokkua. "Väsyttääkö miestä jo tässä vaiheessa iltaa?", kysäisi Matti, ja vaimoni siihen:" Tommonen se on aika usein, ei kestä yhtään viinaa." Minä vain örisin jotakin ja retkahdin sohvalle pitkäkseni. Matti haki jostakin peiton päälleni ja sanoi:"No antaa sen nukkua, eiköhän me kahdestaankin saada ilta vietettyä". Sari naurahti ja otti vielä lisää viinaa, vaikka melkoisen huppelissa jo olikin.

Aikaa taisi mennä parikin tuntia ja taisin jo ihan oikeasti hieman torkahtaakin. Heräsin siihen, kun Matti ehdotti vaimolle, että hän jäisi miehen viereen nukkumaan - ethän sinä nyt tuota miestä voi tänne yksinkään jättää? Pienen epäröinnin jälkeen pariskunta sitten hiippaili Matin makuuhuoneeseen sammuttaen kaikki valot mennessään. Katuvalot valaisivat kuitenkin sen verran, että pystyin hyvin näkemään, kuinka Sari riisui kylpytakkinsa ja pienet tisut pomppien ja pieni pylly valkoisissa pöksyissä heiluen kapusi Matin parvisänkyyn. Sohva sen sijaan oli aivan täydellisesti pimeässä, joten pystyin kurkkimaan tulevaa ilman paljastumista, jos vain malttaisin olla hiljaa. Huoneiden välisessä oviaukossa ei ollut ovea, joten pystyin kurkkimaan, kuinka Matti omaa kylpytakkiaan riisuessaan katseli vaimoni suloista takapuolta. Varmaankin humalatilasta johtuen kesti Sarin parvelle kiipeäminen aika kauan. Matti meni vielä käymään vessassa - kumeja hakemassa, arvelin. Palatessaan hän käveli tahallisen hitaasti sohvani ohi ja näin, kuinka hänen kalsareissaan pullotti selvästi.

Pitkään aikaan ei parvelta kuulunut kuin ihan hiljaista kuiskuttelua ja muutama Sarin iloinen naurahdus. Sitten kuiskuttelu vaimeni, ja sydämeni alkoi jyskyttää tiiviimpään tahtiin, kun sängystä alkoi kuulua suutelun maiskahduksia. Vapisevin käsin kaivoin kaluni kalsareistani ja aloin runkata hitaasti, kun sängyssä kuiskuttelu jatkui. Sitten kuului peiton kahinaa ja lopulta tukahdutettuja huokauksia. Tarkkailupaikaltani en pystynyt juuri mitään näkemään: vain sängyn jalkopäästä ehkä metrin verran oli näkyvillä, pimeys vaikeutti ja peitonkin pari piti päällään. Peitto kahisi taas ja sitten Sari alkoi ihan hiljaa ynistä nautinnosta. Runkkasin kivikovaa kyrpääni kun näin, miten Matti selvästikin kipusi vaimoni päälle. Pian peitto alkoi hitaasti, hyvin hitaasti liikkua panemisen tahdissa. Matti oli siis saanut työnnettyä kalunsa Sarin pilluun, jonka tiesin todella märäksi: vaikka pari yritti jatkaa nussimistaan todella hiljaa, eivät he kiimaisen vitun litinälle mitään voineet. Pikkuhiljaa tahti alkoi sitten kiihtyä. Sänky narahteli yhä kuuluvammin ja Matti alkoi huohottaa kiihkeästi ja Sari jotenkin hassusti inisi miehen alla. Kohta Matti örähti:" Tulee!". Sari kuiskasi vain:"Joo!" Matin päästäessä siemenen lentämään. Kumiin, kuten toivoin. Samalla hetkellä oma spermani purskahti kaluni päähän.

Vähän ajan päästä Matti kömpi taas vessaan. Näin hyvin, kuinka panemisen jäljiltä melko kookkaana roikkuva paksu siitin heilui miehen jalkovälissä. Sitä kondomia en nähnyt missään, mutta ajattelin miehen riisuneen sen aktin jälkeen. Sitten oli Sarin vessakäynnin vuoro, ja hämmästyksekseni näin, miten nainen vessaan hoippuessaan piti kättään kuppina häpynsä päällä. Matti oli siis laskenut spermansa paljaaseen vittuun! Sen verran kännissä olin kuitenkin, etten jaksanut asiaa sen kummemmin ajatella vaan nukahdin.

Seuraavana päivänä ja pitkään tapahtuman jälkeen oli vaimoni jotenkin hajamielinen ja mietteliäs. Pillua en ollut vonkaamisestani huolimatta saanut yli kuukauteen ja sitten tulikin pommi: Sari oli raskaana Matille ja jätti minut muuttaen miehenluokse. Maaliskuussa Sari synnytti sitten pojan ja kun eromme oli lainvoimainen, avioituivat Sari ja Matti. Aina välillä kuulin entiseen yhteiseen kotiimme, kuinka ex-vaimoni ja Pasi harrastivat seksiä seinän takana. Meno oli joskus melko äänekästä ja sitä kuunnellessani ja runkatessani ajattelinkin, että he metelöivät ihan minua kiusatakseen. Vein nöyryytykseni jopa niin pitkälle, että naapurista kuuluvaa nussimista kuunnellessani ja runkatessani nuuskin Sarin vanhoja, likaisia pöksyjä ja yritin aina saada sperman valumaan samaan aikaan kun Matti karjahteli seinän takana.

Vuosia myöhemmin asiat menivät minun kannaltani parempaan suuntaan: Sari ja Matti muuttivat pois paikkakunnalta ja minä löysin uuden naisen, joka oli sävyisämpi, hieman pullukka tosin mutta hyvän vaimon sain. Seksimieltymyksiltään Anneli onkin pidättyvämpi ja melkein estoinen, mutta sehän minulle sopii. Pari lastakin olemme saaneet aikaiseksi!
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute