Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Vanhaa lihaa
 Kullia nuorelta 16.06.2016
 
 
Tein tikusta asiaa kun menin Irman ovelle ja soitin kelloa, hän tuli ovelle ja ojensin hänelle kahvipaketin.

Sanoin ettet ole koskaan huolinut rahaa vaikka lainaat minulle autoasi toisinaan kun käyn työharjoittelussa ja nyt on kahvien ainakin kelvattava.

Irma hymyili kauniisti ja pyysi minut sisälle, suljettuani oven katsoimme toisiamme ja otin hänen kädestään kiinni, Irma vei sen rintaansa ja puristin kevyesti pientä kiinteää vanhemman naisen rintaa mikä oli liivien ja kotelohameen peittämä.

Kahvipaketti jäi eteiseen kun siirryimme olohuoneeseen, nostin Irman hameen helmaa ja alla oli valkoiset tai malliset pikkuhousut, hyväilin reisiä ja laskeuduin polvilleni hänen eteensä.

Nuolin Irman sisäreisiä ja puristelin pakaroita, nuolin pillua pikkuhousujen päältä ja Irma huokaili kiihottuneena, venytin pikkuhousuja ja nuolin pillua ja klitorista kiireettä Irman ulistessa ja pillu limaa valuen.

Otin pikkuhousut alas ja Irma auttoi ne pois jaloistaan, levitin reisiä ja kuljetin kieltäni pillulta klitorikselle kunnes Irma tärisi ja voihki.

Jatkoin pillun hyväilyä ja Irma oli valahtaa lattialle kun sai orgasmin, jatkoin pillun kimpussa ja Irma tuli useaan kertaan lopulta tärisi ihan sekaisena kiimasta.

Nousin ja riisuin häneltä kaikki vaatteet samalla laskin omat housuni alas ja kulli ponnahti ylväänä kaarevana osoittaen kohti kattoa, työntelin kullia Irman pillua pitkin ja lima liukasti sen valmiiksi mutta maltoin mieleni ja nautin kun sain tyydyttää tuon ikänaisen oikein kunnolla.

Terskassani kihelmöi kun nytkytin sillä Irman limaisia häpyhuulia ja klitorista, Irma suuteli ja huokaili kunnes työsin kullini pilluun, Irma oli todella tiukka ja ei kullini mikään ihan ohuimmasta päästä ole.

Suutelimme kiihkeästi ja työntelin hitaasti mutta nauttien Irman pilluun, hän oli kai tasannevaiheessa koska vaikutti pysyvän jatkuvassa huipussaan, pillu lypsi kulliani rytmikkäästi supistelleen ja Irma ulvahti huohotti kiivaasti ja laukesi kullistani nauttien.

Työntelin yhä kiivaammin ja Irma valahti syliini, kulli lipesi pois pillusta ja riisuin nopeasti itseni kannoin Irman keittiöön nojaamaan vatsalleen tiskipöytään ja työnsin kovan kullini takaapäin pilluun.

Ihmeekseni kestin pitkään ja nussimme kunnes huomasin miten naapurin rouva katsoi meitä pihallaan kasvot punaisena, heilautin hänelle kättäni ja työntelin nopeammin kulliani Irmaan kuumaan liukkaaseen pilluun.

Naapurimme oli jähmettyneenä paikoilleen ja näki kun nauttien saavutimme orgasmit Irman kanssa, spermaa ryöppysi pilluun ja nylkytin kovaan tahtiin kunnes vajosin vasten Irman selkää.

Katsoin ulos ja huitaisin kädelläni naapurin rouvalle joka astelikin kohti Irman ovea soitti kelloa ja odotti, irrottauduin Irman kiimaisesta pillusta ja spermaa valui lattialle kun kulli oli pois.

Astelin ovelle avasin sen ja kiskaisin hämmentyneen naapurimme sisään, hän oli sanaton avasin hänen housunsa ja työnsin sormen pilluunsa mikä oli märkä.

Hän vähän pyristeli mutta oli niin kiimassa ettei voinut kuin ottaa vastaan sormeni hyväilyn ja pillu lotisi märkänä valmiina nussittavaksi, kulli ei ollut vielä valmis mutta jatkoin pillun sormetusta ja tuntui jo miten hän oli lähellä orgasmia.

Irma tuli katsomaan ja tuhahti närkästyneenä, miten kehtaat tehdä tuollaista minun kodissani, sanoin Irmalle, tule mukaan ja unohda turhat jutut.

Irma tuli viereen ja tarttui kulliini vatkaten sen kovaksi, riisuimme naapurimme rouvan ja otin hänet syliini työntyen kovalla kullillani hänen karvattomaan pilluunsa.

Hypitin häntä kiivaasti kullin poratessa tietään pilluunsa ja nainen vinkui ja huohotti, laskin hänet sylistäni hänen sanoessaan, "et lopeta anna heti lisää", talutimme hänet makuuhuoneeseen ja asetin rouvat sänkyyn päällekkäin vatsat toisiaan vasten.

Sai nyt nussittua molempia vuorotellen kunnes Irma sai taas orgasmin ja kierähti pois naapurimme päältä, työnsin kullin naapurin pilluun ja nylkytin kovaan tahtiin kunnes hänkin sai orgasmin, kietoi jalat ympärilleni ja puristi lujaa koko kehonsa täristessä.

Nostin hänen jalkansa vasten olkapäitäni ja runnoin hurmiossa kulliani pilluun ja lopulta sai itsekin orgasmin mikä tuli taas voimakkaana ja ulvoin onnesta kun tyhjensin spermat pilluun.

Näin oli saatu uusia kokemuksia kahden vanhemman rouvan kanssa ja olimme kai kaikki hämmentyneitä tapahtumien äkkinäisyydestä johtuen.Suutelimme ja hyväilimme toisiamme,
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute