Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Olennon armoilla kaapattuna osa 1
 pervotyöntäjä 17.06.2016
 
 
Ottavan Heräsin valkeassa huoneessa täysin alasti. Käteni oli kahlittu ja seisoin vasten seinää, itseasiassa en seisonut vaan roikuin. mietin miten olin tänne joutunut.... Muistin vain menneeni kotiin ja nähneeni kirkkaan valon, ajatteluni keskeytti se kun huoneen katosta aukeni luukku ja sieltä laskeutui vaaleanpunainen limainen putkimainen olennon lonkero.

Limainen lonkero kääntyi minua kohti ja se aukaisi pillua muistuttavan aukkonsa päästään. Se alkoi lähestyä paksua kyrpääni ja pian tunsin vilpoisen limanuljaskan nielaisevan kyrpäni sisään sä. Se tunne oli sanoin kuvaamattoman ihana ja ällöttävä samaan aikaan.

Olento pumppasi kohoavaa kookosta kyrpääni ja pian tunsin tulevani. Olento jatkoi edelleen herkän kaluni jyystämistä lima oli ilmeisesti jonkin laista erektion päällä pito ainetta sillä tunsin kyrpäni haluavan lisää. Tunti kului ja olin tullut jo monta kertaa ja pussini olivat miltei tyhjät, sitten aivan arvaamatta tunsin pistelyä kyrvässäni ... olento puri kyrpääni monilla pikkuhampailla ja kohta tunsin kuinka uusi sperma ryöppy lähti purkautumaan silloin olento alkoi työntääpientä putkea virtsaputkeeni se sattui ja tuntui samalla tosi hyvältä se työntyi aina Kiveksiini asti.

Seuraavaksi olento alkoi Simentämään minua. Tunsin kuinka pikku munat kulkeutuivat ollennon putkea pitkin kiveksiini ja kivekseni alkoivat täyttyä. Kun kivekseni olivat aivan täynnä niin ylhäältä katosta tuli kaksi pienempää lonkeroa joissa oli neulat päissä.. ..

Neulat pistettiin molempiin Kiveksiini ja ne ruiskuttivat sinne jotain ainetta. Lonkerot alkoivat irtautua Kyrvästäni ja Kiveksistäni ja silloin kyrpäni alkoi muuttua siihen kasvoi pieniä kohoumia ja se muuttui tummemmaksi sekä paksuuntui lisää karvoitukseni putosi kuin talvi turkki ja kookas kyrpäni tuntui elävän aivan uudella tavalla.. ..

Jatkuu...
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute