Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Kuvaamo
 Heidi 17.06.2016
 
 
Vuosipäivämme oli lähestymässä ja mietin mitä erityistä voisimme tehdä yhdessä. Yksi ystäväpariskuntamme oli ottanut studiossa laadukkaita yhteiskuvia, joita katsella vuosienkin kuluttua. Kyseinen idea kypsyi mielessäni ja katselinkin muutamia vaihtoehtoja kuvaamoiksi. Yksi vaihtoehdoista kiinnitti kuitenkin eniten huomioni. Yritys oli toiminut jo 30 vuotta alalla ja erikoistunut juuri romanttiseen valokuvaukseen ja kaiken bonuksena hinnastokin vaikutti kohtuulliselta.
Ennen kuin paljastin yllätyksen miehelleni, halusin käydä tutustumassa paikkaan etukäteen. Pieni liiketila toimi teollisuusalueen laidalla rakennuksen kivijalassa. Laskeuduin pienet portaat alas osittain kellarissa sijaitsevaan eteistilaan. Asiani kerrottuani kuvaaja Kari johdatti minut sivummalle ja alkoi esittelemään ottamiaan kuvia. Seinillä oli paljon laadukkaita valokuvia yksittäisistä kuvattavista aina pareihin hymyilemässä ja esiintymässä kuvissa. Esillä oli myös paljon kansioita, joihin kuvia oli kerätty. Juttelimme ja Kari esitteli otoksiaan. Kuvat olivat elegantteja ja innostuin jopa lisää ideasta. Kuvat olivat pääosin juuri pareista ja kehuinkin kuinka ne olivat hienoja. "Jotain näissä voisi olla erityistä.." totesin "..jotain todella omalaatuista. Nämä kuvat olisivat vuosilahja toisillemme".
"Meillä taitaa olla jotain mistä voisit olla kiinnostunut". "Haen tuolta takaa loputkin kansiot" Kari sanoi ymmärtäväisesti ja palasi pienen nipun kanssa kansioita ja laski ne eteeni pöydälle "Kerro mitä olet näistä mieltä?" Käänsin ensimmäisen kansion etusivun ja jäin paikoilleni tuijottamaan. Sivulla oli kaksi alastonkuvaa samasta naisesta. En tiennyt miten minun olisi pitänyt reagoida kuviin. "Katso ihmeessä lisää.." Kari kehotti ja selailin kansiota läpi. Kuvia oli paljon naisista yksin, mutta myös pareista alastomina ja hellyyttään osoittain. Kuvat olivat pääosin hyvällä maulla otettuja.
"öö..en mä tiedä" aloin epäröimään.. "ehkä nämä eivät ole meitä varten"
"Jaa.." hän vastasi rauhallisesti ja ammattimaisesti enempää kantaa ottamatta. "Katsele kaikessa rauhassa muitakin kansioita, niin haen meille jotain juotavaa. Voimme miettiä vielä mikä sopisi teille"
Kari poistui takahuoneeseen ja avasin toisen kansion. kuvat olivat paljon privaatimpia. Naiset poseerasivat rohkeammin ja jopa lelujen kanssa. Kuvia oli myös miehistä kovina ja hyväilemässä itseään. Selailtuani pidemmälle eteeni paljastui rohkeita kuvia pareista naimassa, imemässä, sormettamasssa ja runkkaamassa. Joissain kuvissa miehet oli kuvattu laukeamassa. Spermaa oli ilmassa, naisten kasvoilla ja rinnoilla. Tämä oli jo liikaa. Kari ei ollut vielä palannut ja laitoin kansion sivuun toivoen että seuraava kansio olisi jotain ihan muuta. Ja se olikin. Selasin kuvia naisista harrastamassa seksiä erilaisissa asennossa. Naiset olivat usean miehen kanssa; naiden, imien, ja saaden spermat päälleen. Kaikki kuvien naiset olivat vaaleita, mutta osa miehistä, joiden kanssa he naivat, olivat mustia. Moinen rotujen välinen seksi oli minulle ja monelle tabu. En tiennyt mitä ajatella. Selasin kymmeniä seksikuvia läpi ja en ymmärtänyt täysin mitä Karikin ajatteli. Ainoa mitä tiesin, oli kuinka minua halutti. Kaikki nuo kuvat olivat saaneet pilluni kuumottamaan.
Kari palasi huoneeseen tuoden mukanaan kaksi kuppia tuoksuvaa teetä. "Ahaa..sait jo kansiot katsottua läpi. Mitäs pidit?" hän kysyi ja siemaisi kupistaan.
Tarvitsin mietintähetken ja otin hörpyn teestäni, joka olikin yllättävän hyvää. "En usko että mieheni olisi moiseen halukas tai kiinnostunut.." tuumin.
"Entäs sinä itse sitten?"
Ennen kuin vastasin enempää maistoin lisää teetä "hmm.. en usko että minusta olisi moiseen.."
"Voimme keskustella noista hinnoista sillä aikaa kun harkitset asiaa" hän puhui vakuuttavasti ja ammattimaisesti, joka sai minut hieman rentoutumaan. Join teeni loppuun ja hän kertoi laskutusperusteistaan. Yllättäen eroottisemmat kuvat olivat edullisempia ja kyselin syytä. "Monet ovat hieman empiväisiä, koska minulle jää kuvista käyttöoikeudet, kuten näissä kansioissa. Monet ovat aluksi epäileväisiä, mutta lopulta olleetkin positiivisesti yllättyneitä kokemuksesta"
"Ehkä nuo joillekin sopivat" kommentoin. Minulla oli vaikeuksia pitää mielikuvitukseni kurissa ajattelessani ihmisiä nauttimassa vapautuneesti seksuaalisuudestaan. Ajatus kuvista sai mieleni koko ajan levottomammaksi.
"Miksei kokeiltaisi muutamaa kuvaa ihan vaan huvikseen, jos pitäisitkin" hän ehdotti. En uskaltanut heti sanoa mitään, johon hän lisäsi "Kuvat olisivat hieno vuosilahja miehellesi".
Lahja olisikin upea. Jotain, mistä mieheni voisi hullaantua, ja mitä enemmän asiaa harkitsin, sitä vähemmän syitä keksin olla kokeilematta. Kaikenlisäksi kokeilu ei maksaisi mitään. "No hitto, tän kerran." ja niin suostuin ehdotukseen.
"Hienoa" hän sanoin leveästi hymyillen ja kaivoi esille sopimuksen. Kävimme läpi yksityiskohdat ja varmistin, ettei minulle koituisi tästä mitään kuluja. Kerroin osoitteen mihin kuvat voisi lähettää mieheni yllätykseksi. Kari johdatti minut takahuoneeseen pieneen studiotilaan. "Tee olosi mukavaksi, käyn hakemassa kalustoa." Kari sanoi ja poistui. Jäin tilaan katselemaan. Olin innoissani, mutta vatsassani oli myös perhosia kun odottelin häntä takaisin. Palattuaan hänellä oli mukana kamera ja minulle kupillinen samaa ihanaa teetä. Jäin nauttimaan höyryävää juomaani, kun Kari viritteli kameraa ja valoja. En aluksi tiennyt miten olla, joten pian sainkin ohjeita kuinka poseerata ja olla luontevasti kameran edessä. Ohjeet olivat tarkkoja ja tottelin kameran räpsiessä kuvia.
Otimme aluksi muutamia peruskuvia, jotta saimme valotuksen ja muut asetukset kuntoon. Pian Kari pyysikin minua vähentämään vaatteita. Minulle sateli kehuja kuinka kauniilta näytin ja kuinka jokainen kuva oli upea. Osassa kuvia napitin paitaani auki, parissa riisuin sen jo yltäni ja viimeisimmissä olin jo heittänyt paitani sivuun.
Aika kului mukavasti ja koin oloni koko ajan varmemmaksi. Tunsin oloni supermalliksi ja aina kun aloin empimään, Kari osasi karsia epäluuloni vuolailla kehuilla minusta. Ensimmäisen osion lopuksi ylläni ei ollut enään kuin sukat ja kuvia oli otettu kymmeniä.
"Okei..kokeillaas eri taustaa toisessa tilassa" Kari ohjeisti. Keräilin lattialta vaatteitani ja Kari tajusikin ojentaa ylleni aamutakin. Siirryimme viereiseen tilaan, jossa oli makuuhuone lavasteet. "Katso tuolta rekistä jotain mieleistä yllesi, niin tuon sängylle puhtaan lakanan" "Sieltä pitäisi löytyä jotain sopivaa.. rohkeasti vain kokeilemaan ja olemaan luova". Katsoin vaihtoehtoja, jotka monet olivatkin aika rohkeita. Haaroista aukinaisia pikkuhhousuja ja paljastavia liivejä. Valitsin itselleni kauniin korsetin, sukkahousut, pikkuhousut ja korkkarit. Kari viipyi yllättävän kauan, mutta toi lopulta tullessaan vaalean lakanan ja teetä, kun varmasti valot lämmittivät ja saivat janon tunteen aikaan. Sängylle levitettiin lakanat ja valaistuksella luotiin tilaan iltahämärä. Join teeni loppuun ja siiryin kameran eteen nyt vähemmän ohjeita kaivaten ja itsevarmempana. Otimme eroottisia kuvia, emme pornografisia. Peittelin erogeenisimpia alueita tiiviisti seuraavalta kameran linssiltä. Kari räpsi kuvia ja ohjeisti ottamaan hänen sanojensa mukaan seksikkäämpiä asentoja. Hän halusi selkeämmin rintani ja paljaan pilluni mukaan kuviin. Olin empiväinen, mutta suostuin pyyntöihin. Hän kertoi kuinka mieheni rakastaisi näitä kuvia. Yhdessä kuvista olin nelinkontin ja menin jopa niin pitkälle, että levitin pilluni huulia, hänen ottaessa kuvia takaani.
Kameran tehdessä työtään vaihtelin asentoja ja asuja ylleni. Strippasin ja poseerasin tuntien itseni upeaksi. Estoni olivat jo jääneet ja Kari kiitteli sanojaan säästelemättä, kuinka kiitollinen hän oli, kun suostuin kuviin. Hän kehui kuinka olin kaunis ja seksikäs. Ennen kuin huomasinkaan olin puettuna toogaan kuin Kleopatra konsanaan. "hmm.. jotain puuttuu" hän mutisi mietteliäänä.
Mieleeni ei juolahtanut mitään , mitä voisimme lisätä."Kuningatarhan tarvitsee orjat itselleen." hän totesi ja poistui huoneesta. Hän poistui vauhdilla, enkä kerennyt edes kysymään mitä hän tarkoitti. Asia kuitenkin valkeni minulle hänen palattuaan. Hänen perässään tilaan asteli kaksi mustaa miestä. "He poseeraavat kanssasi hetken" Kari ilmoitti, aivan kuin minulla ei olisi vaihtoakaan. Miehet siirtyivät rekille ja riisuutuivat. Minua nolotti tilanne, mutta häkellyin nähdessäni heidän kalunsa. Molemmat olivat hyvin varustettuja. Mustat ja paksut kalut roikkuivat vapaina katseluetäisyydelläni.
En voinut olla vilkuilematta upeita kroppia ja valtavia kaluja, jotka olivat paljon suurempia kuin miehelläni. Hetkessä he kietoivat ylleen myös toogat, joiden kangas peitti nuo elimet. Vilkas mielikuitukseni ei kuitenkaan luopunut ajatuksesta, että ne olivat edelleen siellä alla. Aiemmat kuvaukset olivat saaneet pilluni märäksi ja mitä pitemmälle olimme jatkaneet, sitä kiimaisempi olin. Vaikka osa vielä järjen säilyttäneestä aivopuoliskostani yritti puhua järkeä minulle ja lopettaa touhun ja lähteä kotiin, jokin sisälläni sai minut jatkamaan. Meidät aseteltiin yhteiskuvaan. Miehet olivat jalkojeni juuressa ja katselivat minua ylös pidellen sääristäni. Vaihdoimme asentoa. Istuin sängyn reunalla toinen miehistä hieroen jalkojani ja toinen takanani hieroen hartioitani. Oli upeaa olla näiden miesten keskellä palveltavana. Osassa kuvia seisoin miesten välissä. Kameran välähdellessä miesten toogien yläosa olivat avautuneet paljastaen heidän rintalihaksensa ja myös omani oli avautunut luoden näyn rintojeni kaarista. Yhdessä kuvassa toinen miehistä laskeutui eteeni jalkojeni juuren ja toinen siirtyi taakseni pidellen käsiään vyötärölläni. Kuva kuvalta miesten kädet nousivat ylemmäs sääriäni ja ylemmäs vartaloani. Lopulta toisen miehen kädet olivat aivan rintojeni tasalla ja toisen ylhäällä reisilläni. En tiennyt miten pitkälle miehet olisivat menossa tai koska itselläni tulisi raja vastaan. Pian kuitenkin tiesin. Takana oleva mies pujotti kätensä toogani sisälle ja hieroi rintojani ja venytti herkkiä nännejäni. Suustani pääsi hento huokaus. Olin heikkona ja tunsin kuinka toinen mies löysi sormineen klitalleni kiusaten sitä. Olin paljaana toogan alla heidän armoillaan. Kamera räpsähti kun vein käteni pillulleni yrittäen estää koskemasta ja toisen käteni vein rinnoilleni koittaen irrottaa kämmenet yltäni. He eivät kuitenkaan suostuneet hyvällä, joten katsoin edessäni istuvaa miestä ja tartuin hänen käsistään vetäen ne pois haaroistani. Tämän seuraksena helmani nousi paljastaen sormetetun pilluni kameralle joka räpsähti kuin odottaneena tilaisuutta. Pitäen toista miestä käsistä kiinni, toisen vapaat kädet riisuivat verhotun yläosani tuoden rintani esille. Pian suuret kädet puristuivat jälleen rinnoilleni.
Miehet eivät luovuttaneet vaan saivat minut entisestään hämilleni. En tiennyt kuinka karata tilanteesta ja miehet ottivat kaiken ilon irti leikkien paljastetulla vartalollani. Häkeltyneenä, mutta kiimaisena yritin peitellä itseäni ja estellä "hei...eikä...olen naimisissa" Molemmat miehistä tarttuivat käsistäni kiinni ohjaten niitä. Käteni nostettiin heidän rinnoilleen, lihaksikkaalle vartalolleen pikkuhiljaa laskieni alemmas kohti vyötäröä. Katsoin heitä alas ja näin kuinka toogat olivat auenneet edestä. Molempien kalut seisoivat suorina edessä. Miehet seisoivat vierelläni ja nielaisin katse epäuskoisena heidän välissään. Kalut olivat järkyttävän isot.
Jälleen kamera räpsähti ja poimi hämmästyneen ilmeeni. Äimistyneenä pystyin vain seurata, kuinka käteni ohjattiin noille elimille. Jostain syystä käteni tarttui varsiin. Ne tuntuivat lämpimiltä, kivikovilta ja silkkisiltä käsissäni. Lisää kuvia otettiin, kun hiljaa aloin pumpata noita kahta vartta. Ihastuin kontrastiin valkeiden käsieni ja mustien kalujen välillä. En voinut itselleni mitään. Tavalla, jolla he olivat hieroneet rintojani ja sormettaneet pilluani saivat minut menettämään kontrollin. Unohtaen koko kameran olemassaolon runkkasin kaluja nopeammin. Tahdoin nähdä kuinka koviksi sain ne käsissäni. Pillullani oli kaksi sormea; toinen työntyneenä sisääni ja toinen hyväillen klittaani. Toinen miehistä suuteli ja näykki kaulaani hieroen samalla rintojani ja venyttäen nännejäni. Kuuma aalto sisälläni kasvoi ja voihkin orgasmin lähestyessä "ei..eih..olen naimisissa" taistelin tilannetta vastaan kaikin voimin "ei..mieheni..eih.." päädyin vavisten orgasmin kouriin. Työntelin lantiotani vasten pillussa olevaa sormea ja puristin voimakkaasti molempia kaluja.
Orgasmin aalloissa minut kaadettiin sängyn reunalle ja toinen miehistä kumartui eteeni levittäen haarani. Toogani helma oli nostettu ylös lantiolleni. Näin kameran osoittavan suoraan meitä kohti. Miehen kasvot painuivat haaroihini. Pilluni nuolenta oli juuri mitä kroppani kaipasi, vaikka tiesin sen olevan väärin. Mies levitti häpyhuuleni ja löysi oikean kohdan nuollen klittaani ja sujauttaen sormen sisälleni. En voinut itselleni mitään. Valahdin sängylle nautinnon lävistäessä koko kroppani. Hänen kielensä oli pehmeä ja kostea, hänen sormensa oli pitempi ja paksumpi kuin pystyin kuvittelemaan. Olisin voinut maata siinä tunteja saavuttaen orgasmin toisensa jälkeen. Häiriinnyin kuitenkin toisen miehistä noustessa viereeni sängylle. Hän polvistui pääni viereen tuoden paksun kalunsa vain senttien päähän viereeni. nuolaisin huuliani ja kurotin toisella kädellä tuohon suonikkaaseen varteen ja vedin sen luokseni. En voinut uskoa kuinka kiimainen olin. Kärki koski huuliani ja nuolaisin kielellä sen pintaa. Pidemmälle vartta nuollen pystyin maistamaan sen suolaisuuden ja tuntemaan sen lämmön kasvoillani. Upottaessani terskan suuhuni sain maun hänen terskalle tulleesta tipasta. Hetken mielessäni kävi ajatus siitä, että teessä oli jotain mikä sai minut näin kiimaan, muttta pian unohdin senkin.
Tämä oli seksikkäintä mitä olin kokenut. Kaksi miestä kanssani. Toinen miehisistä nuolemassa ja sormettamassa minua ja toisen suuri kalu suussani. Tunsin jo uuden orgasmin tulevan ja ynisin miesteni käsittelyssä kovaa runkaten ahmien tuota mustaa kalua niin syvälle suuhuni kuin kykenin. Toinen miehistä nousi haarojeni välistä ja näin kuinka valtava kalu huojui vatsani yllä. Palasin tilanteen tasalle. En tulisi ikinä selviämään moisesta. Kari otti edelleen taustalla kuvia meistä. Hänellä oli toinen kamera jalustalla ja toisella hän napsi kuvia ympäriltämme. Panikoin. Nämä kaksi mustaa miestä käyttivät minua seksilelunaan ja kaikki oltiin taltioitu. Mieheni sekoaisi, jos saisi tietää. Minun oli päästävä pois. Ainoa mitä sain tehtyä oli päästää terska suustani ja voihkaista "ei.." Toinen miehistä heitti toogansa sivuun ja nousi sängylle toiselle puolelleni. Nyt minulla oli molemmat kalut kasvojeni sivuilla. Tartuin uuteen varteen koittaen pitää tilanteen halussani ja uikutin "ei..älkää.."
En tiedä oliko teessä jotain mikä sai minut näin kiimaiseksi, mutta pian tartuin viereeni tuotuun mustaan kyrpään ja runkkasin sen vartta toisen miehistä nousten sängyltä ja riisuen toogansa. Minutkin riisuttiin täysin alasti ja makasi nyt sängyllä kahden mustan miehen pauloissa. Runkkasin toista mustaa kovaa kalua toisen lähestyessä turhankin lähelle paljasta pilluani. Tunsin terskan painon huulillani ja avasin huuleni maistaen tuota tummaa kärkeä. Yritin työntää miestä pois mutta taisin vain runkata paksua vartta kieleni pyöriessä terskalla. Katselin toista miestä peloissani joka seisoi sängyn laidalta roikkuvien jalkojeni välissä kameran taltioidessa kaiken. Katseeni oli liimattuna häneen ja yritin katseellani vakuuttaa ettei hän menisi enään pitemmälle.
Hän tarttui nilkoistani kiinni ja nosti ne kohti kattoa. Kuulin kameran räpsähtävän. Mies siirtyi lähemmäksi tuoden kalunsa aivan pilluni suulle ja taas otettiin kuva. Päästin kalun suustani ja viimeisen kerran pyysin "ei..älkää, olen naimisissa" Samalla hetkellä hän painoi mustan kyrpänsä sisääni. Vaikka sisääni oltiin työnnytty vain muutamia senttejä oli tunne jotain aivan muuta kuin olin ennen kokenut ja suustani pääsi kova voihkaisu. Kari otti kuvia, kun tämä vieras musta mies työnsi itseään kokoajan syvemmälle sisääni. Polte repi pilluani ja koko kroppani hohkasi. En tiennytkään moisesta tasosta. Pystyin vain huutamaan ja ynisemään hänen vahingoittaessaan pyhääni. Orgasmi kasvoi sisälläni voimistaen kaikkea tähän mennessä tapahtunutta. Kun hän viimein työnsi viimeiset sentit sisääni ja tunsin vartalomme kohtaavaan, tunsin pienen värisevän orgasmin sisälläni. Hän vain makasi siinä sisälläni täyttäen ja venyttäen minut äärimmilleeen. Tunne oli uskomaton. Sisälläni oli enemmän kyrpää, kuin pystyin ikinä kuvittelemaan. En voinut uskoa, että voisin nauttia näin paljon kahdesta kalusta sisälläni. Aloin imemään toista mustaa vartta ja nautin tunteesta jonka toinen teki täyttäessään pilluni. Mies alkoi naimaan minua. Aluksi hitaasti mutta nopeasti kiihdyttäen tahtia. Jokainen kerta kun mies survoi kyrpänsä pohjaan ja vartalomme löivät yhteen sisälleni iski ihana tunne. Jokainen uudelleen tehty työntö sai minut voihkimaan kovemmin. Tunne oli käsittämätön. Nopeasti orkku sai minut pudottamaa kaluun suustani ja vartaloni taipumaan kaarelle. Pääni kääntyi taakse ja ulisin kiimassa. Kun avasin silmäni kamera oli luonani, mutta en enään välittänyt. Jos nämä miehet saivat minut laukeamaan näin, Kari saisi ottaa kaikki haluamansa kuvat. Orkku oli paras ja voimakkain koskaan saamani. Mies ei kuitenkin lopettanut siihen vaan jatkoi naimistani pitäen jalkani levitettynä ilmassa. "Uuhh..joooh" kuulin itseni voihkivan "Nussi mua...nussi kunnolla" en ollut uskoa korviani mitä suustani karkaili. "oih.." mies veti kalunsa sisältäni ja nousi sängylle kasvojeni luokse. Hengitin raskaasti, mutta halukkaana imaisin tuon lihanuijan suuhuni. Oli kiimaista tuntea tuo minua nussinut kalu melkein kurkussani asti ja toinen kovana kädessäni. Kari napsi kuvia nussitusta pillustani kun maistelin itseäni tältä vieraalta kyrvältä. Kuvia tuli myös minusta molempien terskat suullani kieleni leikkiessä niiden hehkuvillä kärjillä. Jos Kari halusi minusta irstaita kuvia, oli se minulle ok. Kumpikaan miehistä ei tuntunut valittavan olostaan ja viihtyivät himokkaan kieleni tuottamasta nautinnosta huokaillen. Tartuin suonikkaista varsista kiinni ja rohkaisin heitä. "mm.. naikaa mua" "Haluan teidän mustaa munaa"
Uskomatonta kuinka nautin ja huusin heidän naidessa. Kehoani käänneltiin heidän mielensä mukaan ja hetkessä olin käännettynä nelinkontin. Raskaat kivekset heilahtelivat vasten hehkuvaa klittaani mustan kalun hakatessa pilluani takaa. Samalla mies painoi sormensa peppuuni. Tunne oli mielettömän tuhma. Reikäni puristui sormen ympärille samalla voihkiessani kiimasta. Kari ohjasi asentojamme ja jatkoin naimista istuen toisen ratsailla. Lantioni kiehnätessä toisen päällä otin toiselta ahnaasti suihin. Halusin olla kiimainen narttu. Koskaan aikaisemmin en ollut nuollut ja imenyt miehen kiveksiä, mutta nyt tein senkin samalla toisen täyttäessä minua altani. Varoittamatta toinen miehistä veti kalun suustani ja siirtyi taakseni. Pelokkaana käännyin katsomaan mitä hän aikoi ja kamera ikuisti ilmeeni. Mies osoitti isoa mustaa kaluaan kohti peppureikääni. "Ei..älkää" pyysin ja pelkäsin taas. En ollut koskaan juurikaan pitänyt anaaliseksistä. Heidän sormensa pepussani tuntui kivalta, mutta heidän kalunsa olivat aivan liian suuret sinne. Sitäpaitsi sisälläni oli juuri ja juuri sinne mahtuva valtava kalu, joten repeisin varmasti kahtia. "Eih.." rukoilin ja mies painoi valtavan terskansa peppureikääni vasten. "Ei sinne.." kamera poimi pelonsekaisen ilmeeni. Vastusteluni oli kuitenkin turhaa. Mies alkoi painamaan kaluaan sisääni ja terska porautui perseeseeni. Kalu oli kiiltävänä syljestäni ja peppuni liukkaana sormetuksesta, mutta se ei poistanut kipua sisältäni. Onneksi toinen miehistä lopetti hetkeksi naimiseni ja piti itseään sisälläni toisen työntyessä syvemmälle sisääni. Olin aivan täynnä. Kalut painautuivat toisiaan vasten ja hieroivat paikkoja sisälläni, joita en tiennyt edes olevan. Olin horkassa ja silmäni ummistuivat. Vain kameran salama sai silmäni raottumaan. Kari napsi kuvia ilmeestäni, kun sain ensimmäistä kertaa elämässäni kahta kyrpää sisääni. Kamera kiersi kasvoiltani vartaloillemme ja aina taaksemme reikiini survottuihin mustiin kyrpiin. Sain hetken aikaa totutella paineeseen sisälläni, kunnes miehet alkoivat taas liikkua. Menetin ajantajuni miesten paniessa minua tuplana. Tuntui kuin kaikki tapahtumat olisivat kulminoituneet tähän hetkeen. Valmistelleet minua ultimaattiseen täyttymykseen. Miehet naivat minua kuin räsynukkea kun tunsin kumpuavan ja kuohuvaan orgasmini kasvavan koko kehossani. Kuin räjähtäen saavutin valtavan orgasmin. Äänekkäimmän koskaan saamani. Miehet naivat minut hämärän rajamaille kroppani kieppuen heidän välissään. Tuntui kuin orgasmeja tulisi sarjana miesten täyttäeessä pilluni ja perseesi samaan aikaan. Lopulta lähes hengettömänä minun oli pyydettävä heitä lopettamaan, etten menettäisi tajuani.
Lopulta kari ohjeisti miehet pois ja he nousivatkin sivuilleni sängylle. Miehet alkoivat korahdellen runkkaamaan mustia kyrpiään kasvojeni yllä. Kari otti kuvia ja vihdoin miehet laukesivat päälläni. Spermää ryöpsähteli kasvoilleni, kaulalleni ja rinnoilleni. Osa valui käsilleni runkatessa noita paksuja suonikkaita varsia. Hymyillen kameralle nuolin miesten kalut puhtaiksi. Olin seksuaalisuuteni huipulla.
Miehet nousivat ja pukivat ylleen poistuessaan. Makasin sängyllä alasti tyydytettyä ja kunnolla naituna. Aloin palata pikkuhiljaa taas maanpinnalle. Kari pakkaili kalustoaan ja selaili otoksiaan. Hieman jo nolostuneena puin lattialta löytyneitä vaatekappaleita ylleni. Tehdessäni lähtöä Kari kysyi vielä mitä pidin. Osa minusta halusi sanoa "Pidin", toinen puoli halusi kiittää häntä löytäessään sisältäni kiimaisen lutkan. Ainoa mihin kykenin oli pieni ujo nyökkäykseni. Sain vastaukseksi leveän hymyn ja kiittelyt.
Hyppäsin autooni ja suuntasin kotiinpäin. Olin aivan lopussa ja uupuneena. Maantiellä aloin toeta koko tapahtumaketjusta. Koitin löytää normaalia minääni ja valmistautua kotiin paluuseen. Äkkiä tilanne alkoi kirkastua minulle. Karilla oli käytössään myös videokamera, joka varmasti oli taltioinut kaiken äänineen, ennen kuin kaikki oli mennyt jo aivan liian pitkälle. Vielä tätäkin pahempaa oli, että muistin mihin osoitteeseen kaiken kuvattavan halusin hänen lähettävän miehelleni nähtäväksi. "Eih...oliko jo liian myöhäistä!"
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute