Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Huonekalu kauppiaat
 Seisokki 17.06.2016
 
 
Vaimoni Merja oli yksin kotona ja katseli sellaista sexifilmä jossa kaksi isokaluista miestä nussivat naista. Vaimoni kiihottuu aina kun filmeissä on useampi mies naiseta hyväilemässä ja nussimassa.

Vaimollani oli yllään valkea silkkinen napitettava pusero ja sillkkinen valkea alushame, Hänellä ei ollut rintaliivejä eikä pikkareita. Vaimolla on sopusuhtaiset rinnat ja niissä isohkot nännit ja melko iso peffa.
Nytkin Hän oli hyväillyt itsensä melkein orgasmiin ja oli tosi kiimassa. Yht äkkiä soi ovikello ja vielä uudelleen pari kertaa. Vaimoni mietti menisikö avamaan ovea ollenkaan kun filmissä oli juuri menossa himokas kohtaus. Mutta nousi sohvalta meni ovelle, posket olivat hiukan punaisena kiihotuksesta ja nännit isoina ja kovina puseron alla, jalkojenväli oli ihan märkänä.

Oven takana oli mies joka esittäytyi Villeksi ja kertoi olevan huonekalukauppias. Villen katse nauliutui vaimoni koviin nänneihin jotka erottuivat selvästi valkean puseron läpi. Ville kysyi voisikoahan Hän tulla esittelemään huonekaluesite kansioitaan. Merja oli hiukan vaivaantuneen oloinen, mutta sanoi joo kyllä se käy. Vaimo kääntyi ovellta kohden olohuonetta, pitkähkön eteiskäytävän puolivälissä vaimoni pysähtyi yht äkkiä muistaessaan ettei ollut sulkenut videoita, filmin äänet kuuluivat selvästi eteiseeen.

Ville oli pannut merkille vaimoi isohkon peffan ja katsonut sitä mietteliäänä. Merjan pysähdyksestä johtuen Ville törmäsi Häneen, Villen vapaana oleva käsi oli vaistomaisesti siirtynyt eteenpäin ja painautunut vaimoni peffalle jolloin oli tuntenut sen ihnan kiinteyden sen koosta huolimatta. Vaimoni suusta kuului kuin säikähtänyt huokaus tai pikemminkin ooohhh...Olihan filmin katselu kiihoittanut Hänet äärimmilleen, vieraan miehen käsi oli tuntunut hyvältä!

Merjan piti kumminkin jatkaa matkaa vaikka filmi oli päällä, Hän ottikin muutaman rivakapuoleisen askeleen ennättääkseen kaukosäätimelle ja sulkeakseen fillmin ennen kuin Ville sitä huomaisi, vaikkakin fillmin äänet ei jättäneet mitään epäselvyyttä mitä siellä touhuttiin.

Vaimoni kompuroi ja kaatui nelinkontin olohuoneen pöydän viereen, tuolloin silkkinen alushame kiristyi vaimoni peffaa vasten tehden siitä hyvin kiihottavan näyn. Nyt Villen katse nauliintuikin vaimoni isohkoon peffaan ja siirtyi siitä sitten kuvaruudun suuntaan, vai tämmöistä filmiä rouva katselee ja ihan itsekseen. Vaimoni sulki tv:n ja poskille tuli enemmän punaisuutta, joka johtui hiukan häpeästä ja aiemmasta kiihotuksesta.

Merja istui sohvalle ja Ville tuli Hänen viereen laittoi salkkunsa lattialle siirtäen katseensa vaimoni vartalolle, kuin tarkkaillen millaisessa mielentilassa vaimoni oli? Ville otti sitten salkustaan muutaman esitekansion ja kysyi vaimoltani, millaisia kaluja Hän haluaisi nähdä. Merja hämmentyi hiukan kysymyksestä ja sanoi takerrellen sänk, sänk, sänkyjä niitä voisi katsoa.

Niimpä tietenkin totesi Ville puoliääneen ja alkoi etsiä sänkykansiota. Samalla hetkellä ovikello soi taas, Villen todetessa Matti työkaverini siellä varmaan rimputtelee. Vaimoni meni ovelle lanteet seksikäästi keinuen, Hän oli tuntevinaan Villen kuuman ja polttavan katseen peffassaan.
Ja Mattihan se siellä olikin, kysäisten oliko Ville siellä, jataken ja kysyen että oliko Ville päässyt jo asiaan, pelimieskun on kalukauppoja tehdessä. Merja huomasi myös Matin katseen hakeutuneen Hänen rinnoille ja puseron läpi kuutaviin koviin nänneihin. Tuo katse kuin aneli anna minun nähdä nuo paljaana ja huulteni hellässä hyväilyissä?!?

Vaimoni kääntyi ja lähti taas lanteitaan seksikäästi keinuttaen kohti olohuonetta. Pian Merja tajusi että Häntähän katsoi kaksi vierasta miestä, toinen edestä ja toinen takaa päin, tuo ajatus kiihoitti Häntä ennestään ja vaimon jalkojen välissä kiimakutina senkuin kasvoi.

Nyt vaimoni meni sohvalle aivan Villen miehekääseen vartaloon kiinni, koska Merja oletti myös Matin istuvan sohvalle. Matti istuituikin nojatuolille joka oli sohvan vastapäätä. Nyt Ville kuin vahingossa pudotti esitekansion lattialle, kansio liukui Matin suuntaan ja Hän kumartui sitä ottamaan.

Matin katse kääntyi kumminkin vaimoni jalkojenväliä kohden, huomaten ettei vaimollani ollut pikkareita jalassaa vaan kiimanesteistä kimalteleva vittu näkyi oikei hyvin. Matti alkoi työntämään sohvapöytää sivuun ja sen tehtyään meni nelinkonttin alkaen kontata kohti vaimoni jalkoväliä.

Pian Matti olikin vaimon vitun kimpussa, hellästi sitä suukottaen ja kielellä nuollen. Vaimoni peffa työntyi kuin itsestään Matin kasvoja vasten, lantio alkoi tekemään pientä pyörivää liikettä Matin nuollessa vittua. Merjan suusta kuului jo melko äänekäs huohotus niin hyvää Matin kieli teki vitulle.

Sillä aikaa Ville oli myös alkanut toimia. Ville suuteli vaimoani hyvin ahnaasti, Merja vastasi suudelmiin kiihkkeästi. Ville suorastaan repi vaimoni puseron auki, nappien lennellessä sinne tänne. Villen kädet siirtyivät hieromaan vaimoni rintoja ja kovia nännejä. Merjan vaikertaessa aahhhh...ohhh...ohhhh miten kiihoittavaa, oohhh...ahhhaaa nyt minä laukean, oohhh...aaahh...aaahhh, jatkakaa älkää lopettako. Minä tahdon vielä teidän kovia kullejanne.
Niimpä Ville sanoikin että mennään katsomaan teidän sänkyä, vaimoni sanoi tottakai.

Kaikki kolme menivät makuhuoneeseen, vaimoni tunsi olevansa valtavassa kiimassa, heittäytyen sänkyyn selälleen. Molemmat miehet riisuivat itsensä alasti, jääden vuoteen viereen seisomaan. Kullit kovina He hyväilivät omia kullejaan kuin härnätäkseen vaimonani joka hieroi toisella kädellä rintoja ja toisella vittuaan, huohotus oli kovaa. Kasvot olivat tulipunaiset ja silmät oli nauliintuneina miesten kulleihin. Ja millaisiin kulleihin, Matilla oli kivikovana ihan normi kokoinen kulli, mutta Villellä oli aivan valtava ja paksu kulli, sekin jo täydessä seisokissa.

Tulkaa antakaa minulle kullejanne, vaimoni aneli. Molemmat miehet syöksähtivät sänkyyn yhtä aikaa molemmin puolin vaimoani. Vaimoni tarttui heti kiinni molempiin kulliin ja allkoi kuin tunnustellakseen niitä hijalleen runkkaamaan. Molemmat miehet hyväilivät vaimoni vartaloa joka kohdasta, myös suukkoja satoi joka puolelle. Ohhh...ahhh...ahhhaa...oi...oi, minulta tulee taas sai vaimoni vaivoin sanottua.

Puristus Villen isollla ja paksulla kullilla lisääntyi ja vaimoni sanoi tätä minä haluan ensi sisääni, saanko? Sillä hetkellä Ville asettui kulli tanassa niin että sen suuri terska oli vaimoni häpyhuulien kohdalla. Anna sitä isoa kullia minulle, anna ja pane minua kovasti. Isosta koosta huolimatta Villen kulli alkoi upota vaimoni vittuun, iso peffa alkoi työntyä kullia vastaan. Ville alkoi painella samaan tahtiin vaimoni liikkeitä myötäillen.

Matti oli samaan aikaan hyväillyt vaimoni vartaloa ja etenkin sen ihania rintoja ja kovia isoja nännejä, niinkuin oli aiemmin toivonut. Nyt Merja voihki ja huohotti kovaan ääneen, välillä jopa uikuttaen, aih...aihhh...voihh...uihiii...uihiii. Vaimoni vartalo jännittyi kovalle kaarelle ja alkoi täristä kiivaasta, Hänen saadessa elämänsä parhaan orgasmin. Huutaen nussi kovaa Ville nussi, uihiii...uuuiiihh.

Huonekalukauppiaat viipyivät vielä muutaman tunnin tyydyttäen vaimoani kunnolla ja saaden itsekkin tyydytystä molemmat.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute