Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Jatkoilla
 J 17.06.2016
 
 
Olen tyttöystäväni kanssa leikitelleet ajatuksella kolmannesta pyörästä tai useammastakin miehestä paljonkin. Pidän siitä kun hän pukeutuu huorahtavasti ja ravintola illat on lähes poikkeuksetta sellaisia, että hänellä ei ole alusvaatteita. Päällä on ollut erilaisia mekkoja ja yleensä stayup sukat ja korkeat korkokengät. Pidän siitä, että hän ajelee kaikki karvansa alapäästä.
Lähdimme ravintolaan puolilta öin ajatuksella, jos löytyisi jokin kundiporukka, jonka luokse voisi mennä jatkoille ja jossa sitten voisi tapahtua jotain eri kivaa. Itselläni oli aika tavanomainen asu farkut ja pikee paita. Tyttöystävälläni ei tälläkään kertaa sitten ollut kuin stayupsukat, korkkarit ja mekko. Mekko oli aika rohkea asu. Selkä puolelta se oli avoin lähes pakaroille saakka ja edestäkin oli erittäin antava. Mekko yltti hiukan pakaroiden alapuolelle, mutta siinä oli vielä halkio takana. Halkio nousi aina puoleen pakaraan saakka, mutta se oli sellainen, että kangas oli päällekäin pari senttiä, joten ei siitä suoraa näkymää sellaisenaan ollut mihinkään. Kangas oli hyvin lasketuvaa mutta keveää. Stayup sukkien pitsiyläreuna vilahteli selkeästi mekon alta.
Nautiskelimme muutamia juomia ravintolassa ja siirryimme tanssilattialle. Tanssimme hyvin kiihkeästi hitaita. Moni kundi kuolasi naistani selkeästi ravintolan puolelta. Itsekin kiihotuin asiasta ja annoin palaa. Otin naistani pakaralta kiinni ja ujutin sormeni halkiosta paljaalle iholle. Työnsin sormia alemmaksi... Naiseni vaistomaisesti pyllisti, jotta pääsin pillua sormeilemaan. Kenellekään, joka katsoi meitä, ei varmasti jäänyt epäselväksi missä sormeni seikkailivat. Siirsin toisenkin käden pakaroille ja levitin hiukan halkiota toiselta puolen. Naiseni kuiskasi minulle, että ihanan kiimaista. Meitä seuraajia oli aika paljon tanssilattian ulkopuolella. Lopuksi vielä otin molemmista pakaroista kiinni käsilläni siten, että mekon halkio avautui aika auki. Venytin pakaroita toisistaan. Naiseni persereikä näkyi varmasti avoimena monelle.

Siirryimme baaritiskille hakemaan lisää juotavaa ja silloin taaksemme ilmestyi herrasmies, joka ilmoitti, että meille on piikki auki koko illan. Siirryimme miehen pöytään, jossa oli 3 muutakin miestä. He olivat juhlistamassa yhden heidän ulkomaille lähtöä. Naiseni oli välillä miesten sylissä hajareisin. Mekko nousi ylemmäs aina tuolloin paljastaen stayupit kokonaan. Miehet hieroivat välillä pakaroita kun hän noin istui.
Sitten miehet kertoivat, että yksi heistä asuu aika lähellä ja sinne voitaisiin mennä vaikka jatkoille. Tuota lausetta olimme odottaneet. Viinaakin kuulemma oli riittävästi tarjolla. Lähdimme kesken illan kaikki kuusi tuonne hyvällä maulla sisutettuun asuntoon.

Istuimme olohuoneeseen nahkasohvalle ja isäntä tarjoili meille kaikille juotavaa. Join aika vauhdille juomani ja sain taas lisää. TV:stä alkoi tulemaan pornoa, jossa yhtänaista oli useampi mies panemassa. Miehet halusivat, että tanssimme naiseni kanssa heidän edessään rohkeasti. Musiikki oli oikein imelää hidasta musiikkia ja me tanssimme. Tällä kertaa ei kestänyt kauaakaan, kun naiseni mekko oli jo vyötäisillä ja sormetin häntä samalla kaikkien nähden takaa päin. Molemmat kädet oli hänen pillullaan pakaroiden yli, mutta sitten miehet keksivät haluta nähdä kun sormi uppoaa perseeseen ja tuumasta toimeen. Toisen käden etu ja keskisormi olivat liukastettu pillun nesteillä ja ne pikkuhiljaa menivät persereikään sisään... Miehet sohvalla olivat kaivaneet munansa esiin. Yksi oli jo ilman housuja. Kaikilla seisoi. Naiseni kääntyi ympäri sormet edelleen perseessä, pyllisti minulle ja kumartui ottamaan tuon housuttoman kaverin kullin suuhunsa. Sormetin naiseni persettä ja hieron klittaa minkä kerkesin. Pidin itse kuitenkin housut jalassa. Minun oli pakko päästä vessaan ja menin hetkeksi pois. Kun tulin takaisin naiseni istui yhden miehen sylissä kulli perseessä. Ja hetken päästä toinen tuli naiseni eteen painaen kullin hänen pilluunsa... kaksi muuta jäivät sohvalle viereen istumaan kullejansa runkaten. Pillua pannut kaveri antoi kyytiä kunnolla ja naiseni alkoi saamaan jo orkkua. Samalla mieskin sai päästi satsit pilluun. Ja samantein toinen kundi tuli tilalle. Sama toistui ja kolmas tuli panemaan ja hänkin sai. Perseessä ollut kulli oli vieläkin perseessä saamatta... Naiseni pyysi minut nuolemaan häntä edestä ja tein sen mielläni. Kolmet spermat pillusta oli jotain aivan taivaallista minulle. Nuolin klittaa ja pillua. Nuolin myös kullin ja persereiän väliä. Naiseni alkoi ratsastamaan aika vauhdilla kullin päällä. Minulla oli vaikeuksia seurata nuollen perässä. Ja sitten kävi niin, että kulli luiskahti pois perseestä suuni eteen. Aloin imemään tuota naiseni perseessä ollutta kullia kuin viimeistä päivää. Se oli jotain tosi ihanaa... Ja lopulta sain palkinnon - ihanan lämmintä spermaa suun täydeltä.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute