Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Jouduin sivustakatsojaksi
 ex-interreilaaja 17.06.2016
 
 
Tää mun tarina tapahtu aika kauan aikaa sitten Ruotsin laivalla. Me oltiin Tuomon kanssa päästy ylioppilaiksi sinä keväänä, ja lakkiaisten jälkeen lähdettiin reilaamaan pitkin Eurooppaa. Takasin tultiin Ruotsin kautta ja rahat alko olla ihan lopussa. Ei puhettakaan, että olis ollut varaa hyttiin yölautalla.

Siinä sitten laskettiin viimesiä pennosia laivan baarissa isot rinkat mukana. Sellanen tavallisen näkönen yli nelikymppinen äijä istu pöydässä vähän kauempana ja katteli meitä. Sitten se tuli jututtamaan meitä, ja alko kysellä missä me oltiin reissattu. Kohta se jo tarjosi meille kaljat.

Siinä jutellessa tuli jotenkin esille, että meillä ei ollu varaa hytteihin. Se äijä kyseli, eikö ollu hankala raahata rinkkoja mukana, ja sitten se ehdotti, että me voitais jättää ne sen hyttiin. Sillä oli kahden hengen hytti yksin käytössä, sinne mahtui.

Me vietiin ne rinkat sinne hyttiin, ja mentiin toisille kaljoille, jotka se äijä taas tarjosi. Vähitellen mä jotenkin aloin epäillä, että se äijä oli homo, ja mulle alko tulla vähän kiusallinen olo. Mä yritin vinkata Tuomolle, että olis ehkä parempi jättää sen äijän seura, ja aattelin mielessäni, että ne rinkatkin ehkä kannattaisi hakea pois sieltä sen hytistä. Mutta Tuomo ei tuntunut huomaavan mitään, jutteli viattomana sen äijän kanssa ja lipitti tarjottua kaljaa.

Sitten se äijä ehdotti, että jatkettais iltaa sen hytissä. Sillä oli kuulemaan juomaa siellä. Tuomo piti ehdotusta hyvänä ja suostu heti, vaikka mä yritin hienovaraisesti kakistella vastaan. Mutta Tuomo ei mun estelyistä välittäny, ja niin mentiin sen äijän hyttiin.

Mulle oli jo ilmiselvää, että se äijä oli homo, ja että se selkeesti yritti jotain, ja mä ihmettelin, että Tuomo ei sitä tajunnu. Istuttiin siellä hytin sängyllä ja se äijä tunki itsensä ihan Tuomon viereen, mutta Tuomo ei reagoinu mitenkään.

Sitten se äijä ehdotti, että mehän voitais nukkua siellä sen hytissä. Minä sanoin, että siellähän oli vain kaksi sänkyä, mutta se äijä hymyili ja sanoi, että kyllä samaan sänkyyn kaksi mahtuisi. Mä en ollu uskoa korviani, kun Tuomo sanoi, että se sopi hänelle kyllä.

Mun olis tietysti pitäny älytä poistua paikalta sillä hetkellä ja mennä kannelle nukkumaan, mutta mä olin niin ällistyny ja epäuskonen sekä sen verran humalassa, että aivot ei toimineet. Me ruvettiin käymään yöpuulle, ja se äijä sano mulle, että mä voisin nukkua toisessa punkassa, ja Tuomo ja se nukkuisi toisessa.

Arvashan sen mitä siinä toisessa sängyssä alko tapahtumaan, heti kun oltiin riisuttu ja käyty pitkälleen. Se äijä alko lähenteleen Tuomoa. Mä näin, miten se yritti kietoa kätensä Tuomon ympärille ja suudella sitä, ja mä tietysti nostin metelin.

Se äijä meni vihasen näköseksi ja melkein karju mulle, että pitäisin nenäni poissa toisten asioista. Mä oletin ilman muuta, että Tuomo viimeinkin tajuaisi, mitä oli tapahtumassa, ja että me häivyttäisiin siitä hytistä, mutta Tuomo vain hymyili mulle, ja sano, että kaikki oli ok. Vasta sillon mulla välähti, että Tuomo oli kyllä tajunnut sen äijän metkut – mutta ei pannu niitä pahakseen.

Mä käännyin seinään päin, että en nähny mitä siinä toisessa sängyssä ihan käden mitan päässä tapahtu. En nähny, mutta korvia mä en pystyny sulkemaan. Alko kuulumaan petivaatteiden kahinaa, huohotusta, suutelemisen lätinää. Se äijä kähisi Tuomolle himokkaalla äänellä. Mä erotin lauseita kuten nyt pidetään hauskaa tai sä olet komea poika. Teki mieli laittaa kädet korville, mutta tuskin sekään olis auttanu.

Yhtäkkiä, niin järkyttynyt kun mä olinkin, mä huomasin, että ne naapuripunkan äänet jotenkin alko myös kiihottamaan mua. Mulla alko pukata seisokkia! Sitä paitsi mulle tuli vastustamaton halu nähdä, mitä viereisessä sängyssä tapahtu. Mä taistelin jonkin aikaa itteeni vastaan, ja sitten mä vaivihkaa muutin asentoa. Sydän hakkasi rinnassa, kun pelkäsin että Tuomo tai se äijä näkisi, että mä aloin tirkistellä niitä.

Ei mitään pelkoa, että kumpikaan olis huomannut mitä mä tein! Ne kaksi oli täysin keskittyneet toisiinsa. Se äijä oli Tuomon päällä ja suuteli sitä, ja sitten se meni alemmas ja alko imeä Tuomon kullia. Hytissä oli hämärää, mutta siitä huolimatta näin, miten Tuomon kulli paisui ja kovettui sen äijän käsittelyssä. Tuomo voihki nautinosta ja heitteli päätään puolelta toiselle aivan ekstaasissa.

Kaikki se hämmästytti, hämmensi ja samaan aikaa jotenkin perverssillä tavalla kiihotti mua. Tuomo oli sellanen reipas urheiljapoika, pelasi kesällä futista ja talvella jääkiekkoa, ja sillä oli ollu pari tyttöystävää. Mä en mitenkään voinu tajuta, että se olis homo tai edes bi, ja että se ilmeisesti ihan omasta halustaan oli nyt sen äijän pantavana. Ja tuntu pitävän siitä!

Silmät pyöreenä mä kattelin, miten se äijä nosti Tuomon jalat ylös ja alko puuhata Tuomon perseen kimpussa. Jostain se oli ottanu esiin liukastetta ja kondomin, ja kohta se tosiaankin alko tunkee seisovaa kaluaan Tuomon perseeseen. Tuomo parkasi pari kertaa, ilmeisesti sitä sattu, mutta ei se mitenkään vastustellu. Päinvastoin, se vatkasi omaa seisovaa kaluaan kädellään, kun se äijä oli saanu kullinsa sisään ja alko panemaan.

Se äijä huohotti ja voihki joka työnnöllä, Tuomo huohotti ja parahteli. Minä pidätin hengitystä ja tuijotin silmät tapillaan. Teki mieli alkaa runkata, mutta en uskaltanu. Tuomon ja äijän petipuuhien seuraaminen yhtä aikaa kiihotti ja hävetti. En voinu ymmärtää, miksi itekin olin niin kiihottunut.

Se äijä liikutti lanteitaan ja tikkasi Tuomon perseessä oikein kunnolla. Tuomon koko vartalo hytky sen äijän työntöjen tahdissa. Kohta se äijä suorastaan karju ja sitten sen lantion liike lakkasi. Siltä tuli! Tuomo hemputti vielä vehjettään kiivaaseen tahtiin. Sitten näin, miten sperma alko ruikkia sen kalusta.

Käännyin äkkiä taas selin, ettei mun tirkistelyä olis huomattu. Kuuntelin sekavin ajatuksin, kun se äijä kuiskutteli jotain hempeyksiä Tuomon korvaan. Sitten kuulu liikehdintää, ja tajusin, että ne meni pesulle.

Vaikka takana oli rankkaa matkustamista ja huonosti nukuttuja öitä, niin mä en meinannu saada unta sinä yönä. Se äijä ja Tuomo nukahti vierekkäin melko pian sen jälkeen kun ne tuli suihkusta, mutta mä vaan valvoin, ja mun mielessä pyöri sen äijän ja Tuomon huohotus ja mielikuvia siitä, mitä mä olin niitten panosta nähny. Viimein mun oli ihan pakko hiipiä sen hytin vessaan ja runkata siellä. Vasta sen jälkeen mä nukahdin.

Aamulla mä heräsin rakastelun ääniin. Se äijä oli taas Tuomon päällä ja suuteli sitä. Komea poika, se höpötti Tuomolle, ihana poika, sä oot niin seksikäs, niin haluttava...

Mä teeskentelin nukkuvaa, ja toivoin, että homma olis pian ohitse. Sillä äijällä ei tuntunu olevan minkäänlaista kiirettä, ja se suukottelu tuntu jatkuvan ikuisuuksiin. Viimein äijä tuntu kiihottuneen tarpeeksi. Ei perseeseen nyt, Tuomo tuntu pyytävän, ja äijä totteli. Tällä kertaa Tuomo ei tuntunu olevan samalla lailla mukana kun illalla, mutta ei se estellytkään sitä äijää. Lopulta äijä laukesi Tuomon jalkoväliin, ja sitten se kömpi suihkuun.

Tuomo näytti vähän nololta, eikä se kommentoinu yön tapahtumia muuten, kuin että se vannotti mua, että mä en kertoisi kenellekään mitä oli tapahtunut. Mä tietysti lupasin. No, nyt mä vuosien jälkeen olen pettäny lupaukseni, mutta olen mä sentään vaihtanu nimen, niin että ei tästä varmaan kukaan keksi, kenestä on puhetta.

Tää oli sillä lailla hyvin tärkee tapahtuma mun elämässä, että se oli tavallaan lähtöpiste sille, että mun silmät alko avautumaan myös mun oman seksuaalisuuden suhteen. Mä olin pitäny itteeni puhtaasti heterona, mutta kun myöhemmin kännipäissämme Tuomon kanssa ruvettiin puhumaan näistä tapahtumista, se lopulta johti siihen, että mäkin kokeilin ekaa kertaa, millasta olis seksi toisen miehen, eli Tuomon kanssa. Eikä se jäänyt ainoaksi kerraksi. Mutta se on sitten jo toinen tarina.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute