Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Vierailla mailla: Lontoossa
 Kristiina 17.06.2016
 
 
Kevään mittaan oli tullut mieleeni, että selibaatissa eläminen pidempään ei sovi normaalille nuorelle aikuiselle naiselle. Olin huomannut, että olin jo hiljalleen alitajuisesti kevätauringon lisääntyessä alkanut pukeutua seksikkäämmin, kun olin töiden jälkeen itsekseni iltaisin kotona. Päivätöissäni viestintätoimistossa olisin niin mielelläni pukeutunut naisellisen tyylikkäästi: fiksut toimistokorkkarit, vaaleansiniset tyttöfarkut, tummansininen pusero trendihihoilla sekä kevyt ripsi- ja huulimeikki ja hopeiset rengaskorvikset + isompi kaulariipus olisivat toimineet kivasti yhdessä nättien sinisten silmieni ja miehisten mutta melko täyteläisten huulieni kanssa... Mmm, tiedän kyllä, että olisin riittävän feminiini ja tosi hyvä miehiä parempiin tuloksiin kannustavassa naisroolissa!

Aiempi tyttöystäväni vakuutusyhtiössä pukeutui juuri kuvaamallani tavalla, ja kun olin hänen kanssaan, toivoin joskus salaa, että voisimme vaihtaa rooleja työpäiväksi - tai edes viikonloppuillaksi. Mutta eihän sitä nyt oikeasti asiakkaiden eikä kavereiden vuoksi voinut. Ja tyttöystävänkään kanssa ei asiaa pystynyt nostamaan esille, kun kaikki naiset eivät ymmärrä miehen naisulottuvuutta. Sen sijaan monia ajoittain vaatteiltaan ja käytökseltään poikatyttöinä leikkiviä kauniita tyttöjä pidetään ihailtuina ja vahvoina tapauksina! No, sen tiedän, että moni kehuisi minunkin silmiäni, huuliani ja muotojani mutta myös luonnettani ja tyylikkyyttäni, jos toisin itseni esiin vastaavalla tavalla... Naisten pukeutumisessa ja muodissa on niin uskomaton määrä vaihtoehtoja ja nyansseja, että sellainen elämä ei ole ainakaan tylsää eikä yksinkertaista. Ja kun on jonkin verran itseluottamusta, niin voi kokeilla todella monenlaisia tyylejä. Siis, jos on cis-nainen. Vaikka Suomessa naisten pukeutuminen on mennyt osin androgyyniseen suuntaan, suurelle osalle miehiä tällainen sukupuolten pukeutumisrajoja ylittävä toiminta olisi edelleen sosiaalinen itsemurha.

Todellisuudessa minun täytyi siis useimmiten tyytyä omiin fantasioihini. Kotiin päästyäni otin usein miehiset vaatteet suoraan pois, rentouduin ja puin suihkun jälkeen uudelleen fiiliksen mukaan. Välillä fiksua, musta-valkoista ja käytännöllisen arkista, joskus kokeilin vähän rohkeampia värejä, tyköistuvampia hameita, capreja, bile- ja kesämekkoja ja tietty usein vaan hengailin alushousuissa ja rintaliiveissä niin kuin moni ikäiseni 27v tyttö (ja nuorempi) tykkää nyt joskus yksin kotona olla. Ja monesti myös vähän jammailin suosikkibiisejäni, kuten Rihannaa ja Taylor Swiftiä, ja tanssahtelin korkkareissani, ne kun lisäävät säärien pituutta ja muuttavat vartalonasentoa ja omaa naisellisuuden fiilistä mukavasti! Ja vaikka itse sanonkin, olen monessa lookissa aika seksikkään näköinen - erityisesti takaapäin - ja niin lähellä mallin mittoja, kuin nyt 185-senttinen perusurheilullinen mies voi olla. Varsinkin, kun laittaudun huolellisemmin, ihastelen tuota uskomattoman seksikästä ja haluttavaa naista peilistä. Huoh, on uskomattoman eroottista olla katseen kohteena, ja tiedän todella sen naisellisen tunteen. Kunpa myös joku muu voisi hyväksyä ja arvostaa sitä monipuolisuutta ja pinnallistakin naisellisuutta mitä minussa voisi nähdä ;)

Tylsistymisen välttämiseksi päätin hemmotella itseäni ja hankin itselleni uudet laatukorkkarit Zalandolta sekä muutaman kivan bilemekon Nellyltä. Nudekorkkarit ja tyylikäs pitsimekko ylläni itsehyväksyntäni ja halukkuuteni olla myös osa-aikaisena naisena vain kasvoi. Toimistoon tai bileisiin ei nyt kuitenkaan ollut matka, vaan minulla oli tyttömäinen rohkeus kasvanut toisessa mielessä. Minulla ei kuitenkaan ollut naista eikä miestä, jonka kanssa voisin harrastaa seksiä ja tulla otetuksi sekä jolle antaa naisellinen käsittely halukkaana partnerina - naiselle tai miehelle ;)

Otin asenteella muutaman catwalk-kävelyaskeleen, ja istuuduin sen jälkeen koneelle tsekkaamaan optioita. Asetin huolellisesti toisen jalkani ristiin toisen päälle, pyöräytin hiuksiani kuohkeammaksi ja avasin selaimen. Minulla oli tulossa työreissu Lontooseen, ja siellä oli paljon palveluita tarjolla - myös minun kaltaiselleni vähän kokemattomammalle mutta halukkaalle tytölle. Olin jo aiemminkin ihastellut joidenkin shemalejen seksikkyyttä yhdistää naismainen kauneus ja muodot miehiseen energisyyteen, dominanssiin - ja toimivaan penikseen. Valikoimissa oli monenlaista naista, ja päädyin tiukoilla kriteereillä valikoimaan yhteystietoineen muutaman potentiaalisen kandidaatin, joiden kanssa haluaisin tyttöillä edes sen ohikiitävän hetken. Enhän toki tiennyt näistä naisista kovin paljon muuta kuin heidän esittelytekstinsä ja kuvansa, mutta käytin naisellista intuitiotani siitä, miten aidoilta nämä vaikuttivat. Varsinkaan vastentahtoista ja alisteista ihmiskauppaa en halua tukea, joten yritin siis löytää "reilun shemale-kaupan" piirteitä ;)

Työmatkapäiväni edellisenä iltana kävin vielä nopeasti solariumissa bikineiden kanssa niin, että sain hieman seksikkäitä bikinirajoja. Sheivasin myös täydellisesti, jätin vain pienen sievän kiitoradan klitorikseni kohdalle ja kosteutin ihan läpikotaisesti. Tiesin, että tuntihintojen puitteissa nämä shemale-palvelut eivät ole niitä pukeutumisleikkien tai deittailun mestoja, vaan tarkoitus olisi ihan vaan pääasiassa liikenaisena ostaa ja ottaa tätä eksoottista munaa omaan suuhuni ja "kakkospilluuni". Halusin silti tulla tapaamiseen mahdollisimman naisellisena ja valmistautuneena, ja pakkasin mukaan siksi myös perusmeikit, pinkit Ginan alusvaatteet ja rintaliivit, pari toppia ja farkut, yhden aika lutkamaisen mustan avonaisen mekon, teinityttömäiset valkoiset Converse-tennarit sekä mustat bilekäyttöön tarkoitetut peeptoe-korkkarit. Lentoon päästyäni hymyilin, että lentolaukussani oli enemmän naispuolisen Krissen kamoja kuin miespuolisen! Haaveilin sitä tulevaisuuden mielikuvaa, että lentäisin joskus tulevaisuudessa jonkun toisen kanssa naisvaatteissa ja lentokenttätarkastajamiehet ja lentoemännät näkisivät, että on todella olemassa myös se ns. kolmas sukupuoli. Se ei ole vain jotain pervoilua vaan ihan aitoa halua kokea sekä miehistä että naismaista sukupuolisuutta. Itsekin olen kyllä enemmän mies, mutta kun fantasiat ja osa-aikailu kohtaavat, olen tällöin usein mieleltäni ihan 100% nainen.

Lontoossa työkokoukset sujuivat ihan ok mutta suhteellisen mitäänsanomattomasti, ja jos se olisi ollut ainoa syy lähteä reissuun, olisin ollut pettynyt. Katselin kuitenkin kokoushuoneessa erästä ruotsalaista naista tyylikkäässä vaaleassa kotelomekossaan sillä silmällä ja tunsin kostuvani. Olin pukenut jo aamulla pinkit pikkuhousut jalkaani, ja mieleni oli kääntymässä tilapäisesti toisin päin, eli mietin mielessäni, millaista olisi olla tuollaisessa seksikkäässä naisvartalossa. Tunsin intuitiivisesti, että hän oli itsetietoinen omasta seksuaalisesta vetovoimastaan ja että pienillä liikkeillä hän veti seksuaalista energiaa puoleensa, vaikka ei tehnyt mitään provokatiivista - ei edes katsonut aina suoraan kohti. Maistelin ja tunnustelin omassa mielessäni noita muotoliikkeitä, ja tunsin, että noin minäkin haluaisin sen kokea. Ja sitten kun tulisi se (naisena) itse päättämäni hetki, että se on menoa, miehistä energiaa voisi omilla vieteillään ja halullaan ohjata itseensä korostamaan omaa naisenergiaansa. Kaunis on universaali mies- ja naisenergian liitto, huokailin katsoessani ikkunasta ulos keväistä säätä ja havahduin siihen, että tämänkertainen alustava neuvottelu uudesta alihankintakumppanuudesta kopautettiin päättyneeksi. Minulla oli kuitenkin omaa ohjelmaa illaksi...

Palasin hotellihuoneeseen, ja päätin päästää irti kokouspaineista. Otin uuden suihkun ja aloin keräämään naisrohkeuttani toteuttaa omaa itseäni ja omia mielihalujani. Tänä iltana haluaisin tulla otetuksi, naisena, tyttöystävänä, poikaystävän avulla ihanasti ja rajusti. Olin monta päivää kieltänyt itsekoskettelun, ja mieleni laukkasi jo kovilla kierroksilla. Minun täytyi kuitenkin rauhoittua ja valmistautua huolella. Pidin itseni puhtaana vartalokarvoista normaalistikin, joten minun täytyi vain sheivata lievä sänkikasvu pois. Sitten levitin vartalovoiteen viimeistelläkseni hoikat sääreni ja reiteni, jotka kiilsivät nyt kuin supermallilla. Miehiset palloni ja klittani hautasin syvemmälle munataskuihin, ja puin Gina Tricolta ostamat rosanpinkit ja takapuolta korostavat mallialushousut täydentämään tuota upeaa alapäätäni ja häpykumpuani. Minulla oli myös oikeasti aika täydellinen peppu, ja vain lantio-vyötärösuhde oli ehkä vähän poikamainen. Mutta niinhän se on nykyään myös monella mallilla... Täydensin alapään naiseuttani tamponilla, jonka myötä asetin myös runsaasti liukastetta. Kun pääsen valmistautumisessani tähän alapään vaiheeseen, pystyn yleensä sen jälkeen kävelemään irtonaisemmalla lantiolla, liikekieleni kehittyy tyttömäisemmäksi ja mieleni moodi muuttuu ihanan sensuelliksi ja herkäksi. Minusta tulee mieleltäni naismainen - "I feel personally like flipping over to femininity every now and then". Ja se on tosi ihanaa, arvoisa lukijani :)

Kynsiäni olin kasvattanut feminiiniin mittaan, niistä tuli tyylikkään kultaiset, ja varpaat lakkasin vielä hohtavan pinkeiksi. Makasin pikkuhoususillani ilman muita vaatteita sängylläni odottaessani kynsilakan kuivumista ja tunsin sykkeen kiihtyvän sisälläni. Kuivumisajan päätteeksi aloin ensin tekstaamaan muutamille seksikkäille ehdokkaille. Olin jo vähän pettynyt, kun vastausta ei kuulunut. Tämän jälkeen sitten soittoja, eikä vastausta... Olin jo turhautunut, että eihän tämä näin voi mennä! Jatkoin kuitenkin pukeutumista ja loin itselleni teipin, silikonien ja Ginan push-up -rintaliivien avulla kauniit B-kupin rinnat. Jopa läheltä katsottuna minulla oli nyt oikeaa rintavakoa ja kauniit vartalooni nähden tasapainoiset rinnat. Meikinteko ei ollut helppoa pimeähkön hotellihuoneen hämyssä, mutta onnistuin kuin ihmeen kaupalla luomaan CC-voiteen ja puuterin avulla luonnollisen tasaisen pohjan dekolteelle ja kasvoille. Päälle meikkasin hillityn näköisen lookin: siistit kulma-, luomi- ja ripsivärit mätsäsivät tosi coolisti, ja laitoin kulmaluulle ja poskipäihin ihanasti hieman aurinkoisen kultaisen ja pronssisen sekoitusta! Minulla on myös jo valmiiksi sen verran semipitkät ja raidoitetut vaaleanruskeat hiukset, että niistä saa pienellä muotoilulla ja lakalla kevyen aaltokampauksen naiselliseen tyyliin. Puin topin, josta rintani näkyivät sensuellisti jonkin verran, ja vedin päälleni tyttömäiset normi-strechfarkut. Viihdytin itseäni ottamalla lukuisia selfieitä - ja jossen itse tietäisi, en uskoisi että tuo kauniisti ja vetoavasti kameraan katsova nainen olen minä!

Tuut, tuut, "Hello honey", kuului vastaus ehkä noin neljännen kohdalla. Tosi ihanan kuuloinen ääni Alessandralla, ja tunsin todella kemiaa olla tämän naisen kanssa. Pienen tyttöjen välisen juttelun jälkeen sain neuvoteltua häneltä tiedon osoitteesta ja tapaamisajankin onnistuin sopimaan jo noin tunnin päähän! Wau, nyt on sitten tosi kyseessä, eikä enää voi perääntyä... Onneksi olin mieleltäni prepannut itseäni jo niin paljon ja seksikkäässä olemuksessani uuden tyttöystävän tapaaminen tuntui edelleen haluttavalta. Laitoin itselleni rengaskorvikset, sujahdin Conversen tennareihin ja tarkistin meikkini vielä kerran. Olin valmis lähtemään ulos, niin valmis kuin mies naisena voi vain olla... ja peilistä minua katsoi takaisin ehdottoman kuuma mutta silti aika casuel-henkisesti pukeutunut nainen, joka oli toki aika pitkä ja keskivertonaista harteikkaampi, mutta taitavalla pukeutumisella ja asusteilla pyrin kiinnittämään katsojan huomioon itselleni edullisempiin kohtiin. Lisäksi meikkini ja hiukseni olivat sen verran arkisesti ja taitavasti, että vähänkään kauempaa en toivottavasti herättäisi muuta kuin positiivista huomiota :)

Astuessani ulos hotellista, se tapahtui. Lievä ujous ja epävarmuus iskivät heti päälle, ja sydämeni alkoi hakata kuin urheilusuorituksessa. Tunsin olevani kuin näyttelijä, joka ei välttämättä usko roolinsa kestävyyteen. Otin kuitenkin rauhallisia askeleita ja keskityin rentoon fiilikseen ja lievästi keinuvaan mutta määrätietoiseen suoraan kävelyyn eteenpäin. Pelkäsin, että pituudestani ja miespiirteistäni näkyisi ihan liian selvästi, että olen joku naurettava ja säälittävä transu! Ihmiset kuitenkin pääasiassa jatkoivat omaa matkaansa tai katsoivat minua hetken kuin pidempää naista. Menin mielestäni suurimmaksi osaksi läpi, tai ainakaan en herättänyt valtaisaa epätoivottua kiinnostusta. Kävellessäni sivukaduilta pääkadulle aloin rauhoittua ja sain lisää luottamusta elää vain tässä hetkessä. Nautin auringonpaisteesta, kävelystä näyteikkunoiden vieressä ja sekoittumisesta kaupungin vilinään suunnistaessani kohti lähintä taksiasemaa.

Huomaan, että liikkumiseni, käytökseni ja jopa puheeni muuttuvat melko automaattisesti naisellisempaan suuntaan vaihtaessani moodia. Nautin itsestäni ja naisellisesta sukupuolisuudesta kuitenkin niin kuin naiset yleensä julkisilla paikoilla, eli maltillisella, nyanssoidulla ja melko pidättyväisellä tavalla. Esimerkiksi naisena kävely kaupunkitilassa on ihan erilaista kuin miehenä: pitää koko ajan ennakoida tilanteita enemmän, eivätkä reaktiot voi olla niin nopeita tai kulmikkaita, eikä katsekontakti voi olla niin suoraa. Myös vartalon- ja käsienkieli on omanlaistaan, herkempää, viipyilevämpää, keinuvampaa - monella tavalla ehkä miehelle vaikeampaa mutta niin ihanaa ja vapauttavaa. En hae kuitenkaan mitään karikatyyriä, ja Cis-naisena olisi toki vielä luontevampaa avautua naisellisille eleilleen, tunteilleen ja jopa hymyn ja puheen avulla flirttailulle, joita miehenä ei ole voinut elämässään niin paljon harjoittaa.

"Taxi, could you please take me to this address: ...", kysyn hieman epävarmana siitä, miten tyylikäs nainen ylipäätään kysymyksen englanniksi esittäisi antamatta ymmärtää mitään asiaankuulumatonta. Ensimmäinen taksikuski ei ota kyytiin, ehkä kieliongelmien tai kiireen vuoksi tai jotain - mutta seuraava jo kaartaa nurkan taakse ja viittilöi mukaansa! Juoksen muutaman askeleen auton ohi hänen kyytiinsä, ja istahdan aika vauhdikkaasti takapenkille laittaen polvet yhteen ja laskien kädet auki syliini, kun tervehdin kuskia kääntäen päätäni naisellisesti puolelta toiselle. Taksikuskin merkitsevän katseen ja kysymyksen jälkeen kysyn jälleen "Could you please take me...", ja tunnen hieman häpeäväni kysymystäni, olemustani ja ajatuksiani, jotka hän täysin tietäessään voisi tulkita tässä vaiheessa melko seksuaalisiksikin... Toisaalta, naisena on ihana tuntea sellaisia punastumisen ja epäsuoruuden kokemuksia, jotka miehenä olisivat puhtaasti heikkouden merkkejä. Taksikuski suhtautuu pyyntööni rennolla otteella, mitä nyt juttelee johonkin kaverilleen jonkun puhelimen/radion kautta, että "going to kinky street". Taitaa siellä seudulla olla enemmänkin palveluja tarjolla, hymyilen itsekseni ;) Mutta tässä vaiheessa asialla ei ole enää merkitystä. Seksipalveluja on ollut kautta historian, ja totta kai taksit ovat nähneet Lontoon kaduilla kaikenlaisia ihmisiä. Ja minä olen sentään oikeasti tosi fiksusti pukeutunut verrattuna moniin brittinaisiin ja muutenkin aika hot - miksi siis myös minä en voisi vapaassa yhteiskunnassa toteuttaa seksuaalisuuttani?

Hivutan itseni ulos taksista kadulle, ja taksi kaartaa pois samalla kun nyökkään hänelle vienosti hymyillen. Itse asiassa taksikuski oli aika komea, ehkä reilu 40-kymppinen perheenisä, joka halusi myös antaa käyntikorttinsa - jos niitä taksipalveluja siis olisin vailla vielä! Olin pitkän valmistautumisen jälkeen toki jo sellaisessa mielentilassa, että ehkä jotain muutakin olisin voinut hänen kanssaan tehdä, jos hän miehenä olisi osannut pyytää oikealla tavalla... No, tämä on toki vain fantasiaa, koska en sentään ihan minkä tahansa taksikuskin matkaan lähtisi. Itse asiassa naisena koen pääasiassa niin, että minua pitäisi lähestyä niin kuin ketä tahansa naista, kohteliaasti mutta varmasti ja niin, että mennään treffien kautta :) Se voisi olla itse asiassa tosi kivaa. Kaipaan toisinaan todella tulla kohdelluksi naisena. Mutta nyt ollaan tarinassa kuitenkin jo hypätty sinne vähän erilaiseen kohtaamiseen, jossa olin jo etukäteen päättänyt tulla otetuksi. Naisellinen kiihkoni kasvoi ja hengitykseni katkeili jännityksestä, kun löysin uuden tyttöystäväni oven ja soitin hänelle jälleen: "Hello honey, I'm at you door..."

Astun sisään toisen kerroksen kauniisti valaistuun ja rauhallisesti sisustettuun kaksioon, jossa Alessandra antaa poskisuudelmat heti astuttuani sisään. Hän on pukeutunut siistiin toppiin ja farkkuihin, ja hänellä on mieletön vartalo! Vähintään D-kokoluokan rinnat ja pyöreä latinomainen farkkupeppu kiinnittävät väkisin huomioni. Mutta tiedostan, että tyttöystäväni on myös poikaystäväni tänä iltana... Hänen kasvoissaan on naismaisuuden lisäksi lievästi tunnistettavia miesmäisiä piirteitä ja hänen kätensä ohjaavat minua vahvasti sisälle päin samalla, kun huomaan, että farkkujen reisien välissä on ehkä lievää pullotusta. Vai kuvittelenko vain? Huomaan äänenkorkeuteni nousevan ja pienen sisäisen tyttömäisen epävarman olon, kun esittelen itseni lyhyesti ja keinautan itseni sohvalle hänen viereensä juttelemaan. Pyöräytän sormiani hermostuneesti hiuksissani, kun rohkaistun ja kerron hänelle toiveistani: "I feel like a woman and I'd love to be your GIRLFRIEND tonight and to enjoy some girlie fun. Then I would hope you to step up as my BOYFRIEND and I would love him to please me orally and anally..." WTF, mitä tässä selitän näin epäsuoraan, vaan päätän täsmentää yhä suorempaan tyttömäisiä himojani: "...uh, yeah, and actually I mean that I would love to SUCK your cock and I really want you to FUCK my little tight girlie ass!" No, tulihan se sieltä ja tunnen vapauttavani valtavan osan seksuaalisesta jännityksestäni! Samalla iso osa klitoristani pyrkii jäykistymään tiukasti kiinnitetyltä paikaltaan ja tunnen, kuinka kostun hieman jalkojeni välistä...

"Sure honey, I will be your girlfriend first, and then your boyfriend will FUCK you really good", Alessandra vastaa ja hänen kasvonsa leviävät leveään, jopa hieman tyttöpoikamaiseen hymyyn. Huh, pystynköhän hallitsemaan tilanteen mietin, ja pyydän hetkeksi mahdollisuuden siirtyä WC-tiloihin tarkistamaan meikkiäni ja vaihtamaan vielä uudet vaatteet sessiota varten. Huohotan ja käteni tärisevät - ja suoraan sanottuna tunnen olevani jo todella kiimainen! Alessandra on vastannut odotuksiini, ja hän tuntuu olevan valmis... Vastaavuoroisesti valmistellakseni itseni häntä varten riisun lenkkarit, farkut ja topin, ja vaihdan tilalle mukaanottamani syvään uurretun mustan Nellyn mekon. Mekko on järjettömän seksikäs, ja se näyttää rintojeni muotoja kiitettävästi, mutta muuten mekko olisi valitettavasti minun pituudellani liian lyhyt julkisesti käytettäväksi. Laitan jalkaani myös mustat koon 42 peeptoe-korkkarit, joiden päästä vilahtavat viettelevästi lakatut pinkit kynteni. Olen todella onnekas, että saan useimmat koon 42 korkkarit juuri ja juuri mahtumaan jalkaani, koska sitä isompia kokoja ei yleensä ole tarjolla mistään naisten kenkämalleista muualla kuin netissä.

"Oh la laa, mikä nainen olenkaan!" Olen puunannut ja puuteroinut itseäni hetken lisää, ja olen vaikuttunut oman vartaloni kiinnostavista mittasuhteista, erityisesti säärien, pepun ja alapään osalta. Rintani tuntuvat myös niin aidon näköisiltä, ja tunnen ne nyt kuin omaksi osakseni omaa vartaloani! Hehkun onnesta, ja kasvoni ovat pienen lisäehostuksen jälkeen niin naiselliset kuin vain voi toivoa. Ehdin ottaa pari todella heruttavaa selfietä itsestäni, kun samaan aikaan Alessandra on tullut wc:n ovelle, ja huudahtaa: "Oh my girl, you look absosutely stunning and GORGEOUS, let me HUG you?!" Ja se on menoa... Alessandran kanssa otetaan muutamat - suoraan sanottuna aika tyttöjen välistä kivaa - vihjailevat selfiet, joissa molemmat poseeraavat toistensa vieressä niin, että kasvomme ja rintamme lähes koskettavat sensuellisti toisiaan. Hän tuo kasvonsa lähelleni, suipistaa huuliaan ja minä teen saman - se on kuin sähköä ilmassa! Yllätyn siitä kemian määrästä, mitä välillämme on - kaksi toisilleen tuntematonta tyttöpoikaa, mutta silti jokin yhdistää meitä. Otamme muutamia tanssiaskelta niin, että hän ja minä flirttailemme toisillemme jo melko avoimesti. Vaikka hänellä on nyt korkokengät farkkujen lisäksi, hän ottaa leikillään jo jonkin verran poikaroolia ja johdattaa minua muutaman pienen pyörähdyksen sekä taputtaa tanssiaskelten myötä esiin työntynyttä kiinteää peppuani muka puolihuolimattomasti...

Päätän hetkeksi irrottautua Alessandrasta, ja näytän selkä ojennettuna, hartiat takana ja vatsa sisällä muutaman harjoittelemani viipyilevän ja mainosmaisesti heilauttavan malliaskeleen ja -poseerauksen, ja Alessandra ottaa minusta jälleen otoksia sekä videokuvaa. Tunnen kihelmöivää pakahtumista siitä, kuinka siistiä minulla on. Alapääni on jo ihan hulluna, enkä epäröi hetkeäkään käyttäytyä ja toimia korostetun hupsun tyttömäisesti, näin tyttöjen kesken. Jo pienestä pitäen minun on tehnyt mieli leikitellä vaatteilla, meikeillä, kynsillä ja monilla niillä tyttökulttuurin asioilla, mitä perinteisesti kuuluu vain feminiinisyyteen. Poseeraan ja hassuttelen toisen ihmisen kanssa tavoilla, joita en kunnolla tiennyt olevan olemassakaan - ja kiusoittelemme toisiamme vähän myös tyttöinä kokemistamme poikakokemuksista (joita minulla ei siis ole ollut, mutta improvisoin). En ole itse asiassa koskaan ollut tytön kanssa tällä tavalla, itsekin tyttönä, tyttöjen illassa. Miehenä olen toki päässyt joskus kuvaamaan ja leikkimään tyttöystäväni poseeratessa ja keimaillessa, ja siitä on edetty vaikka mihin. Ja se ollut TODELLA upeaa. Mutta se, että nyt pääsen kokemaan myös omalta osaltani tätä tyttöjen välistä leikillisyyttä ja valmistautumista myös passiivisemmasta roolista, se on ERITTÄIN mielenkiintoista.

Aika kuitenkin juoksee, ja pienen hengästymisen jälkeen näen, että myös Alessandran elekieli alkaa vähitellen saada yhä selvemmin poikamaisempia merkkejä. Hän on aito brasilialainen tapaus, ja hän on edelleen tyrmäävä näky tiukassa topissaan ja farkuissaan ja korkkarit tekevät hänet jopa minua muutaman sentin pidemmäksi. Alan itsekin tarkoituksellisesti nähdä hänet oman roolini mukaisesti ja vuorostani yhä enemmän myös poikana ja alan käyttäytyä häntä kohtaan niin kuin haluttavaan mieheen, josta olen kiinnostunut naiselliset halut tyydyttääkseni. Tuijotan ja kiusaan Alessandraa muutaman sekunnin katseellani, kunnes heilautan pääni pois. Kosketan tanssin lomassa hiuksiani ja kasvojani, ja annan sormieni lakattujen kynsien hitaasti kosketella kaulaani ja pari kertaa muka huomaamattomasti rintojeni ja reisieni väliä. Keimailen lanteitani musiikin tahtiin, ja vartaloni tekee hidasta kahdeksikkoa osoittaakseen notkeutensa ja halukkuutensa vaihtaa musiikkilajia popista ja latinomusiikista dancehallin ja strippauksen puolelle... Pidän käsiäni välillä vaativasti lanteilla, enkä ole huomaavinaankaan Alessandran vai pitäisikö sanoa poikaystäväni Alessandron himokasta katsetta.

Hui, tässä vaiheessa on selvää, että paikalla on jäljellä enää vain yksi nainen ja paikalle on tullut yksi mies. Tyttö- ja poikaystävä! Ja molemmat ovat halukkaita parittelemaan toisensa kanssa... Vaikka kuinka yritän venyttää kiusoittelua ja seksuaalisen katseen kohteena olemisen nautintoani, on selvää, että pian alkaa tapahtua. Alessandro lähestyy hitaasti, tarttuu minua varmasti lanteilta ja tanssiessani vapautuneesti työntää vaativasti oman etumuksena peppuani vasten. Koen sisäisen tarpeen alkaa työntää ja heiluttaa peppuani välillä myös hänen suuntaansa, ja tunnen kuinka Alessandron lähestymisellä on tarkoitusperänsä, kun hänen farkuistaan tuntuu sellaista kovuutta, jonka vain tuhmat tytöt tietävät... Olemme grindatessa astumassa seuraavan rajan yli, huomaan, kun hänen kätensä kiertyvät ympärilleni ja hän suutelee kaulaani sanoessaan, "let's go to bed, honey".

Vaikka sammutimme musiikin, tunnen yhä halua keimailla tämän miehen - fantasiapoikaystäväni - kainalossa seuraavaan vaiheeseen. Koen itseni yhtä aikaa turvalliseksi ja luottavaiseksi, että voin tehdä tämän shemale-poikaystäväni kanssa, mitä me molemmat haluamme. Arvaan kyllä jo internetin videoiden perusteella mitä tuleman pitää, vaikka neitsyys tässä on vasta menossa... Makuuhuoneen oven välistä tulee sen verran valoa, että pystyn näkemään laadukkaan parisängyn ja sen vieressä olevan kokovartalopeilin. Alessandro taluttaa minua kädestä pitäen sängyn reunalle peilin eteen, jolloin hän ottaa minut jälleen ihanan tiiviseen kokovartalosyleilyynsä, näykkäisee minua korvanlehdestä ja alkaa suudella ja imeä kaulaani. Käännän myös omaa kaulaani pois päin ja vilkaisen itseni peilistä takaapäin, ja kostun entistään tajutessani olevani nainen. Tämän miehisen voiman ja charmin edessä sekä oman feminiinisyyteni iskiessä tunnen, kuinka kallistun taaksepäin himon voimasta ja polveni notkahtavat automaattisesti. Oijoi, kuinka tunnen haluaa antautua ja antaa seksuaalista tyydytystä isolle ja vahvalle poikaystävälleni! Toki hänellä on edelleen isot rinnat, mutta en näe niitä enää feminiinisinä, vaan mieleni käsittelee häntä jo rintalihaksikkaana poikaystävänäni. Huomaamattamani Alessandro on jo heittänyt korkkarit jalastaan ja haluaisi poistaa myös farkut jalastaan, kun havahdun siihen, että haluan tehdä tämän itse. Jokaisen himokkaan tytön unelma on suoraan edessäni...

Avaan vapisevin sormin farkkujen nappeja ja polvistun Alessandron eteen, kun eteeni ponnahtaa valtava 18-senttinen brasilialainen kyrpä! En ole koskaan elämässäni nähnyt tällaista luonnonihmettä, mutta poikaystäväni ottaa kondomin saman tien pöydältä ja pyöräyttää sen kokeneesti koko komeuden päälle. "I want you to SUCK my huge brazilian COCK", Alessandro sanoo pehmeällä nais-mies -äänellään ja selvästi tarkoittaa joka sanallaan mitä sanoo hymyillen jälleen leveää poikamaista hymyään. Alapääni on koko ajan ilmoitellut olemassa olostaan ja siitä, että haluaisin tulla naiduksi, mutta ymmärrän, että minun täytyy ensin tyydyttää poikaystäväni tarpeita, jotta voin saada helpotusta omaan tyttökiimaani.

Otan tuon valtavan elimen suuni eteen ensin varovasti, ja asetan käteni terskan juureen. Mieleeni tulee valtava valkoinen välähdys siitä, että olen aina halunnut nuolla ja imeä oman poikaystäväni munaa oikein kunnolla. Eritän runsaasti sylkeä saadakseni turpean punaiset huuleni kunnolla tuon sykkivän elimen ympärille. Lipaisen huuliani, avaan suuni ammolleen, ja työntyessäni eteenpäin sekä hyväillessäni kielelläni poikaystäväni kyrpää tunnen lievän makean maun suussani kondomin ominaisuuksien vuoksi - näin otan ensimmäistä kertaa mieheltä SUIHIN. Aah, fyysisesti tuo tunne ei ole välttämättä kummoinen, mutta psykologisesti se antaa valtavan tyydytyksen siitä, että mieheni luottaa minuun ja haluaa penetroida juuri minua, omaa naistaan, omaa tyttöystäväänsä. Alan imeä tuota komeaa kyrpää yhä ahnaammin ja voihkin välillä roolini mukaisesti. Alessandro huomaa myös tilaisuutensa tulleen, ja hän ottaa käteni pois, jolloin hänellä on pääsy suoraan deepthroat-tyyliseen suihinottoon. Ja minä se himokas tyttö olen polvillani hänen edessään ja kumarrun edes-takaisin ottaakseni suihin kuin viimeistä päivää! Tunnen olevani seksikkäässä mustassa mekossani ja korkkareissani kuin parikymppinen, seksuaalisesti aktiivinen ja hieman päihtynyt sinkkutyttö klubibileiden omilla jatkoilla miehen kotona, jossa hauskanpito on jatkunut klubilla tavatun miehen kanssa samoissa kuumissa merkeissä kuin on jo tanssilattialla vähän kokeiltu. Kukapa seksikäs ja aktiivinen nainen ei olisi kokenut tällaista pientä suuseksi-irrottelua ja -seikkailua? ;)

Pystyn seuraamaan suihinottoa sivusilmällä myös peilistä, ja visuaalisesti se näyttää äärettömän eroottiselta. Olen siirtynyt yhä enemmän kontilleni ja edes-takaisin liikkuva takapuoleni sekä edessä roikkuvat kiinteät rintani näyttävät tiukassa seksikkäässä mustassa mekossa siltä, että käyttäydyn todella lutkamaisesti ja alan olla TODELLA valmis saamaan munaa myös toiseen reikääni, eli alapäähäni. Meikkini on hieman kärsinyt, mutta näytän edelleen huoramaisen haluttavalta. "You are such a good girlfriend, I love your RED LIPS SUCK my big dick. I feel you are very HOT", Alessandro toteaa hieman vaillinaisella englannillaan. Ja kyllä, käyn todella kuumana, hänen isoon kyrpäänsä, hänen dominanssiinsa, omaan seksikkääseen ulkomuotooni, koko tilanteeseen. "Yes, I love to SUCK your huge dick, I WANT you", sanon tavoitellen tyttömäistä kiimaa ja soperran nopeasti lisää nieltyäni omaa sylkeäni: "You are my SEXY BOYFRIEND", Alessandro hymyilee vallanhaluisesti ja lyö muutaman kerran leikkisästi peniksellään poskiini, jonka jälkeen otan hänen kalunsa jälleen suuhuni. Oikean suihinottotekniikan oppiminen ei ole kovin vaikeaa, mutta yritän silti tasapainotella imutehon ja syvyyden välillä. Mielessäni tunnen itseni täysin naiseksi ja vartaloni antaa värähteleviä signaaleja siitä, että haluan hänen munansa sisääni. Alessandro ähkii hieman, ja huomaan, että hänen kyrpänsä koko vain kasvaa, kun hän kiihottuu enemmän. Huomaan tilanteen, ja yritän kiihdyttää imuvauhtia yhä enemmän, kun hän toteaa merkitsevästi, "I want to FUCK you NOW, honey", ja läpsäyttää minua takapuolelle niin, että tiedän kyllä mitä on tiedossa.

Hypähdän saman tien pystyyn, ja pyydän nopeasti luvan käydä tarkistamassa meikkini. Askellan keimaillen valtava hymy naamalla peilin eteen, ja kuvittelen, että olen juuri nyt yökerhon naistenhuoneessa miettimässä, miten näyttäisin mahdollisimman haluttavalta mieheni silmissä ennen viimeistä tanssia. Huomaan olevani edelleen todella kuuman näköinen, mitä nyt huuli- ja silmämeikki ovat vähän tahraantuneet toiminnan, syljen ja hien vuoksi. Raikastan ja ehostan itseäni kuitenkin nopeasti, ja päätän yllättää ja viedä poikaystäväni miehuuden vielä seuraavalle levelille pienillä tempuilla... Kävelen makuuhuoneeseen takaisin hitailla malliaskelilla niin, että hän näkee vartaloni ja lanteideni liikkuvuuden koko kaaren. Pysähdyn sängyn eteen pitäen tasapainoani toisella lanteella, lipaisen huuliani ja heilautan hiuksiani provokatiivisesti. Käännyn hitaasti keinuen niin, että pystyn näyttämään hänelle parhaan mahdollisen sensuellin ja hitaan käärmetanssin ja sheikkauksen, mitä nyt miesvartalolla voi tehdä. Olen kuitenkin niin ekstaasissa, että oikein tunnen kuinka vartaloni liikekaaret laajentuvat ja tunnen naislantion voiman itsessäni.. Työnnän peppuani hitaasti ulos ja olen muutenkin melko kumartuneena twerkkaamaan.. kunnes tunnen jälleen miesvartalon ja jäykistyneen elimen peppuani vasten!

Alessandro on nostanut itsensä ylös sängyltä, ja hän on alkanut vaativasti tunnustella, hieroa ja puristella takapuoltani ja alapäätäni. Vedän tamponin varovaisesti alakautta pois, mikä tuntuu poisvedettäessä siltä, että olisin jo naitu ja lisään vitsillä, että "Don't worry, I am woman but I have no periods so I still want to be taken by you". Alessandro ei välttämättä ymmärrä vitsiä, mutta kun olen jälleen kallistuneena eteenpäin ja paljas peppureikäni paljastuu uudelleen, on pelin kuvio toki selvä. Smak, pieni isku pyllynposkelle, levitän parilla sormella pyllyreikääni rennommaksi ja lisään liukuvoidetta runsaasti. istuudun hetkeksi ja ajattelen poistavani korkkarit, mutta Alessandro nostaakin minut yllättäen lantiosta kiinni napaten vierelleen sängylle ja tunnen olevani täydellisen kiiman vallassa, kun tunnen hänen kiihkeän hengityksensä ja kyrpänsä vartaloani vasten. Nousen saman tien hänen päälleen pitäen silmäni Alessandron dramaattisessa katseessa ja jykevässä olemuksessa, kun hän pitää lanteistani edelleen vaativasti kiinni. Nostan itseäni ylöspäin, siirrän mekon helmaani vähän ylemmäs, siirrän pikkuhousuja sopivasti peppureiän kohdalta hieman syrjään ja alamme sovittaa minun kiimaista peppureikääni ja hänen kyrpäänsä yhteen alaspäin niin, että voin laskeutua ratsastamaan hänellä. Oman tyttöklitorikseni pidän kuitenkin pikkuhousujen alla piilossa, koska tytölle ei olisi sopivaa paljastaa sitä nyt :D

Olen lukenut, että ison kyrvän pystyy parhaiten ottamaan sisäänsä ratsastamalla, ja se osoittautuu oikeaksi tiedoksi. Pystyn rentouttamaan itseni niin, että itsekin yllätyn siitä, kuinka helposti Alessandron valtava 18-senttinen KYRPÄ sujahtaa kakkospilluuni! Vauu, tunnen todella kuinka minua naidaan kuin PILLUUN! Minulle peppureiän kautta tehty penetraatio stimuloi todella vahvasti eturauhasta, ja se tuntuu hyvältä, usein jopa kiihottavalta. Brassipoikaystäväni nauttii selvästi tilanteesta, kun alan keinuen ratsastaa ja hyväillä pepullani huolella hänen kyrpäänsä. Tunnen todella, että nyt on juhlan paikka, eli nostan kädet pystyyn ja fiilistelen tyttömäisen chillisti siitä, että olen aina halunnut ratsastaa tällaisella tummalla ja villillä orilla! Tämä on kuin kohtaus niistä shemale-videoista, joissa tyttö yllättyy alkuepäilyksen jälkeen siitä, kuinka hyvältä shemale-muna pillussa tuntuu...

Lisätäkseni elokuvamaisuutta ja tosielämän tuntua minulla on vieläkin musta seksikäs mekko päällä, koska tuntui todella tuhmalta ajatukselta istua poikaystäväni päälle niin kuin olisimme julkisella paikalla. Ja toden totta - myös peilistä katsottuna todella härskiltä se näyttääkin, kun voihkin ja vääntelehdin hänen kyrpänsä sisälläni, ratsastan hänen päällään seksikäs mekko ylläni paljastaen rintavakoni ja hän on tarrannut lantioihini naidakseen minua kuin kiimaista tyttöystäväänsä. Olen kuin seitsemännessä taivaassa, ja rakastan sitä fiilistä, kun me molemmat pystymme kontrolloimaan vauhtia ja syvyyttä. Tunnen kuinka alapäässäni tuntuu edelleen valtavaa kosteutta ja klitorikseni laulaa hoosiannaa, vaikka ei saakaan varsinaisesti suoraa stimulointia.

Asentoa lopulta vaihtaessamme otan mekon pois, jotta voisin tulla hyväillyksi paremmin myös rinnoistani. Pidän jo kovasti kostuneet Ginan pikkuhousut ja rintaliivit edelleen päällä, ja poikaystäväni toivoo minun pitävän myös korkkarit jalassa eroottisista systä. Kun käännyn niin, että selkäni on kaareutuneena hänen rintansa päälle ja lasken pääni hänen vierelleen, totean hänelle, "Honey, I love when you take me from BEHIND, I love that you are INSIDE me". Ja vau mikä fiilis, kun 'naughty boy' ottaa sen jälkeen käsillään rinnoistani kiinni takaapäin! Minun tekee vain mieli olla naitavana, niin kuin vain kunnon tyttöystävä voi nauttia sitä, että hänen kuuma poikaystävänsä ottaa hänet kokonaan syleilyynsä. "You are my MAN, I'm your BITCH, I want you to fuck me so good!", huudahdan spontaanisti. Korkkareiden taika paljastuu myös visuaalisuudessa, eli on todella eroottista ratsastaa niin, että vain Alessandron kyrpä on sisälläni, ja muuten pidän omien ja hänen käsiensä voimien avulla jalkojani koukistuneena ilmassa niin, että korkkarini vain heilahtelevat ilmassa poikaystäväni kiihtyvien työntöjen mukaan. Jossain vaiheessa minuuttikaupalla naituamme kellahdamme sängylle sivuttain, jolloin brassipoikaystäväni jatkaa nussimistani niin, että nostan välillä hieman jalkaa seksikkäisiin asentoihin sivulle ja ylöspäin. Parasta naintia koen kuitenkin siinä tyttö- ja poikaystävä -lusikka-asennossa, jossa hän pääsee esteettä työntymään takapuoleeni, kun olen ensin työntänyt sen mahdollisimman paljon hänen suuntaansa. Uh, voisin vaikka koko yön tulla naiduksi ja nukkua poikaystäväni kyrpä sisälläni tässä asennossa, niin hyvältä tämä lusikka tuntuu!

Brassipoikaystäväni tuntuu kyltymättömältä, mutta niin ovat omatkin himoni. "I want to FUCK you REALLY good", hän toteaa ja seuraavaksi huomaankin, että Alessandro on nyt todella ottamassa minut kokonaan käsittelyynsä. Hän komentaa minut kontilleen, ja työntää itsensä aika kovaa sisään. VAU, nyt on todella kovaa kamaa, kun hän alkaa paukuttaa isolla kalullaan itseään sisään ja ulos. Rintani heiluvat ja kaarran selkääni niin, että Alessandro välillä tarttuu kaulaani, välillä läiskäisee hieman poskelle ja tarjoaa sormeaan imettäväkseni. En ole koskaan kokenut tulleeni naiduksi niin kokonaisvaltaisesti kuin nyt, kun Alessandro lisää rytmiä penetraatioon ja jyskyttää koko vartalollaan takapuoltani pitäessäni itse kiinni kaksin käsin sängyn laidasta. "Smack, smack, my bitch up". Tunnen itseni kokonaan takaapäin otetulta, haluan liikuttaa peppuani häneen suuntaansa ja paine peppureiässäni on kova. Katsahdan sivupeiliin ja hymyilen, että näytän selkää kaartaessani täydellisesti unelmieni tytöltä, jota naidaan takaapäin. Jos tämän ottaisi nauhalle, niin nyt olisi kyllä todella kuumaa hardcorea vaikka missä piireissä! Koska en edes näytä klittaani, niin sopivasta kuvakulmasta näyttäisin jopa melkein cis-naiselta. Ja vaikka näyttäisinkin transulta joka tapauksessa suurin osa streiteistäkin kiinnostuisi ja kiihottuisi niin kuin transuporno tutkitusti tekee.

Alan olla panoleikin osalta sellaisissa "sfääreiässä", että alan fantasioida yllätyksekseni siitä, että nyt voisi olla aika päästää Alessandro paineistaan - ja olisi minun vuoroni vaihtaa miehen osaan ja päästä panemaan vielä tyttistäni! Annan hänen vielä panna minua jonkin aikaa ja huokailen onnesta. Sen jälkeen hivuttaudun pois, ja kerron, että "Now it is MY TIME to FUCK you". Ensin kuitenkin täytyy saada lypsettyä miehuus pois Alessandrosta ja otan valtavan lastin hänen valkoista spermanestettään rinnoilleni. Hieron sitä joka paikkaan rinnoilleni, ja huomaan kuinka nännini alkavat nöpöttää ja klittani jäykistyy jälleen entisestään. Sitten otan tiukan otteen Alessandrosta kontillaan takaapäin, ja stimuloin hänen valtavia maitorauhasiaan ja pikkuhousujen läpi hänen klittaansa niin, että hän alkaa lisäpanemisen sijaan haluta mentaalisesti itse kiimaisesti munaa sisälleen.

Seuraakin siis hauska yllätys, kun tämän laukeamisen jälkeen pyydän tyttöystäväni Alessandralta come-backin... ja hän osoittautuukin tyttönä edelleen kiitettävän kiimaiseksi, kun hän ojentaa seuraavaksi käytettäväksi tupla-anaalidildon, jossa on meille molemmille oma anaalipää! Olen nähnyt vastaavaa naintia vain joissakin pornofilmeissä, mutta nyt on tosi kyseessä ;) Siitä, että me molemmat voidaan tyttöinä lesboilla ja peppuilla toisiamme vastaan on tosi hyvää vaihtelua tuohon yksipuoliseen penetraatioon! Aloitamme molemmat hitaasti, mutta vähitellen pystymme kiihdyttämään molemmat sellaiseen vastavuoroiseen pumppaukseen ja kiihkoon, että jos naapuri kuuntelisi, hän ihmettelisi, että mitä kiimaistan kissojen voihkintaa tuolta kuuluu :D

Mahtavan narttulesboilun jälkeen haluan vielä kunnon finaalin. Nousen pystyyn, ja asetan Alessandran makaamaan sängylle ja avaan hänen pitkät jalkansa lähes täysin suoriksi levälleen niin, että voin täysin kontrolloida häntä tyttönä. Pyysin häntä laittamaan korkokengät takaisin jalkaan tehdäkseni hänestä taas täyden naisen, ja itseni koen tässä roolissa "omalla klittadildolla" leikkiväksi tyttöpojaksi. Alan nuolla hänen korkkareidensa korkoja ja hieroa niitä omiin rintoihini, ja oma tyttöpoikuuteni jäykistyy valtavasti. Laitan klittani päälleni kondomin, ja työnnän lubrikoidusti sen päättäväisesti sisään tuohon isoon ja kutsuvaan brasilialaiseen tyttöpeppuun.

Olen jo aivan uskomattoman korkealla fiiliksissäni... Rakastan tätä monipuolisuuden ja vaihdon tunnetta, että olen ollut samassa sessiossa passiivisena osapuolena kokemassa todellista naiseutta tyttöystävänä poikaystävänsä rajusti ottamana. Ja nyt minulla on vielä mentaalinen halu panna tyttöpoikana tyttöystävääni! Haluan saada vielä aktiivisen kiimani ja piilossa olleen klittani tyydytettyä laukeamiseen asti. Kovan naimisen jälkeen uuden klittaerektion ylläpitäminen tuntuu jo aika kovalta suoritukselta, mutta onnistun vielä kiihottumaan yhä enemmän siitä näkymästä ja antautumisesta mitä voi vain kokea, kun tyttöystäväsi avaa jalkansa vain sinulle. Työnnyn lukemattomia kertoja syvään sisälle, ja saan Alessandran huokaamaan värisevästä nautinnosta. Hän selvästi nauttii siitä yllätyksestä, että pääsi vielä itsekin naitavaksi. "Say me that you love my big GIRLIE COCK to fuck you", käsken hänelle, ja hän vastaa brasilialaisesti murtaen "I love your cock, fuck me". "No, say that FUCK ME LIKE A GIRL", "Yeah, FUCK me like GIRL, really GOOD", Alessandra sanoo ja lähtee vielä kerran mukaan tyttöilyleikkiin...

Tunnen kuinka klittani paisuu ja koen kiihotusta siitä, kuinka sukupuolirajoista vapaa seksuaalisuus vapauttaa sekä mies- ja naisenergiat virtaamaan vapaasti. Lisään työntöjäni ja avaan tyttöystäväni jalkoja entisestään. "You are MY GIRL and I love to FUCK you", ja valtava pitkään kontrolloidun hekuman ja seksuaalisen rajattomuuden tunne nousee pintaan, kun huomaan, että tyttöystäväni todella nauttii täysivaltaisesta hoidostaan. Nain häntä hitaasti ja välillä nopeampaa. Kiusaan nännejä ja kehun, kuinka kaunis ja seksikäs hän on. Toki hän saa myös rahallisen palkkionsa, mutta ymmärrän, että joskus parhaimmillaan myös shemale-prostitioitu voi aidosti nauttia seksistä ja sen useista rooleista täysin rinnoin ja täydellä pepulla. Hän on nainut minua, ja nyt minä nain häntä. Melkein voisin sanoa tätä rakasteluksi, jos vain rakastaisin häntä, ja jos me olisimme oikeasti tyttö- ja/-tai poikaystävät. Kunhan vain voisin vaihtaa oikean tyttöystäväni kanssa rooleja, se olisi kyllä parasta - ja sitä tässä simuloidaan...

Mieleni tekee jo huutaa kaikki estot vapautuneena, että haluan nussia Alessandraa joka päivä aamusta iltaan, ja yritän saada myös häntä vastaamaan jotain järkevää. Kaikki vereni virtaa jäykkään klittaani, ja peppuni on naimisen jälkeen niin tiukkana, rintani pehmeinä ja vartaloni kosteana, etten enää tiedä varmaksi, mitkä ovat kaikki muut tuntemukseni. Paitsi sen tiedän, että kaikki todellinen energia keskittyy aivoihini ja tähän aktipisteeseen, eli ollaan vain tässä ja nyt! Minun klittani/munani hänen pillussaan/peppureiässään. Kaikki konseptit menettävät merkityksensä: mies, nainen, tyttö, poika, pillu, kyrpä, klitta, mikä vain. On vain tämä kiimaa täynnä oleva hetki, jossa naimme ja olemme molemmat valmiita jatkamaan tätä ekstaattista onnea...

Hymyilen kuin Naantalin aurinko, ja tulen hallitusti pidättäen ulos hänestä valmistautuen loppuaktiin. Otan kondomin pois mutta pidän klittani jäykkänä, ja istuudun hänen yhä kondomilla suojatun puolikovan klittansa päälle. Tunnen kuitenkin sen kuumuuden edelleen peppureikäni ympärillä. Taivutan selkääni taaksepäin vähän sivuun ja otan oikealla kädellä kiinni korkokenkäni korosta. Alessandra raukeana hyväilee minua, ottaa rajusti kiinni rinnoistani ja nipistää välillä molemmista nänneistä. Katson oikealla sivussa olevaan peiliin, enkä näe enää naista tai miestä, vaan näen itsessäni seksuaalisen vahvan ja kauniin olennon, joka on maskuliinisen voimakkaasti törmäämässä feminiinin energian kanssa niin kuin kaikki energia keskittyisi vain yhteen pisteeseen!

Oh yeah! Ja niin siinä kuin parhaimmillaan kliimaksissa käy, kaikki sensuelli ja kiihottava stimulaatio tapahtuu yhtä aikaa: lämmin täyteläinen tunne peppureiällä, seksikkään antautuva tunne selkää kaartaessa, rintojen kiihottumisen kautta syntyvä oman feminiinisyyden hyväksyntä, korkokengän fetisistinen muistutus omasta lantiosta, peilikuvan kautta syntyvä kuva pitkästä ja hoikasta feminiinis-maskuliinisesta ideaalivartalosta, ja kaunis kynsineen huoliteltu käsi hyväilemässä... jolloin paisunut fallosmainen klitorikseni lähtee pumppautumaan ja purkautumaan kerros kerrokselta... Aaaah... "I want to FUCK you", enkä pysty pidättämään enää, minun täytyy laueta, ja se käy kuin ydinräjähdys... syntyy varsinainen valkea leimahdus, paineaalto ja sarjatuli! Ylisukupolvisen elämän energia purkautuu kaaressa väläyksenomaisena, ja tulen valtavana tykitettynä suihkuna Alessandran rinnalle. Hän levittää välittömästi kiimaisesti antamani nesteet lämmittämään pehmeitä rintojaan ja ympäri ylävartaloaan, joka hehkuu jälkieroottista kuumuutta.

Olen latautunut ja purkautunut niin voimakkaasti, että menetän hetkeksi voimani ja asetun tyttöni-poikani viereen aistiakseni vain oman ja toisen vartalon kietoutuvan yhteen nesteessäni... Maatessani totaalisesti tyydyttyneenä hymyilen ylipäätäänkin seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden nestemäisyydelle. Elämä on nesteiden virtaamista, ja aivan hyvin voimme myös nauttia siitä seksuaalisesti ilman turhia sukupuolisia rajoituksia käyttäen kykyämme molempien sukupuolten ilmaisuun ja niiden törmäyttämiseen. Kiimaisen sensuellisti ja kiihottavan räjähtävästi...

Tämä on tosi eroottinen tarina. Ainoastaan henkilöiden nimet ja muutamia yksityiskohtia on muutettu yksityisyyden ja tarinankerronnan vuoksi.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute