Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Työkalukauppias
 Punaiset korkkarit 17.06.2016
 
 
Olen noin 40 v nainen, 160 cm pitkä ja painan 59 kg, kuppikoko on 75E. Hiukseni ovat tummat ja pitkät, en siis ihan mikään hullumpi tapaus. Olen ollut nyt sinkkuna jo jonkin aikaa ja halut alkavat olla sietämättömät.

Istun toimistossa ja yritän kuluttaa aikaa. Minun on tehnyt mieli kullia koko päivän. Olen pyöritellyt kiimaisessa mielessäni mitä tuhmimpia ajatuksia. Muilla on puolipekkanen ja olen yksin työpaikalla. Luen netistä kiihottavia tarinoita herkkunetistä ja hieron puolihuolimattomasti klitoristani stringieni läpi. Punainen mekkoni on noussut ylös reisilleni. Pyöritän sormeani klitoriksellani ja silmäni ahmivat kiihottavaa tarinaa tietokoneen ruudulta. Nännini nöpöttävät kovina ja työntyvät kovina vasten mekon kangasta. Lasken mekon toisen olkaimen alas ja hieron, puristan ja venytän vasenta nänniäni. Nostan oikean jalkani tuolini käsinojalle ja sujautan käteni pikuhousujeni sisään kohti posliinista pilluani. Olen aivan märkä ja antaisin mitä vain kunnon kovasta kullista.

Jostain kuuluu kolahdus, mutta en kiinnitä siihen huomiota vaan jatkan leikittelyä klitoriksellani ja rinnoillani. Tarina ruudulla huipentuu orgasmiin.

Joku yskähtää ja ääni kysyy "Tulin kauppaamaan työkaluja, mutta taisin tulla huonolla hetkellä" . Tummahiuksinen mies seisoo toimiston ovella ja katsoo minua, kiihotuksesta kovina sojottavia nännejäni ja pyörivää sormeani. Mies on hyvännäköinen, vaikkakin hiukan hämillään. Arvioin miehen olevan hyvin saman ikäinen kanssani. Punastun ja aion sanoa jotain, mutta saman tien ajattelen, että miksikäs ei. Kohennan asentoani, levitän jalkojani enemmän, jotta mies näkee kuinka märkä olen ja sanon "Tulit aivan oikeaan aikaan. Esittele mulle kaluasi" Annan mekkoni yläosan valahtaa toiseltakin olkapäältä alas niin että molemmat rintani paljastuvat kokonaan. Mies nielaisee kuuluvasti, mutta astuu peremmälle toimistoon. Huomaan kohouman miehen housuissa ja ajattelen, että tämä mies ei pääse toimistosta pois ennen kuin on nainut minua kunnolla ja kovaa.

Nousen seisomaan ja kävelen miehen luo. Tartun häntä kädestä ja ohjaan sen suoraa kosteiden alushousujeni päälle. Mies epäröi ehkä sekunnin, mutta tekee ilmeisesti saman päätöksen kuin minä, että miksipä ei, jos toinen haluaa ja on valmiina. Mies repäisee alushousuni, heittää ne lattialle ja upottaa kaksi sormea sisääni ujostelematta, parahdan nautinnosta. Miehen sormet pyörivät tiukassa ja kosteassa pillussani, peukalo hivelee kiihottunutta klitoristani.

”Paa mua rajusti, näytä mulle kalusi.”

Mies työntää minut seinää vasten sormien työnnellessä edes takaisin sisälläni. Avaan miehen vyön ja kaivan kovan kalun esiin. Kalu on juuri sopivan kokoinen. Hivelen sitä sormillani. Nostan toisen jalkani vieressä olevalle tuolille, niin että avaudun enemmän. Mies lopettaa ihanat sormileikit ja työntyy minuun rajusti. Mies panee minua muutaman minuutin kuin singeri. Huohotan nautinnosta. Mies vetäytyy sisältäni ja jättää minut kaipaamaan orgasmia. Laskeudun polvilleni ja otan kullin suuhuni, imen tuota ihanaa kullia. Mies murahtaa ja sanoo ”En halua vielä laueta” ja nostaa minut ylös lattialta ja pöydälle makaamaan. Mies laskeutuu polvilleen ja alkaa nuolla jo ennestään märkää pilluani työnnellen samalla sormia sisääni. Kieli pyörii klitoriksella ja häpyhuulilla, käy välillä härnäämässä vakoni yläosaa palaten takaisin klitorikselleni. Kieli pyörii ja sormet uppoavat märkyyteeni. Tunnen kuinka orgasmi lähestyy. Laukean huutaen miehen sormet sisälläni ja kieli klitoriksellani. Mies odottaa pienen hetken toipumistani orgasmista ja kääntää minut sitten toisinpäin, työntää ylävartaloni toimistonpöydälleni. Pyöreät pakarani ovat houkuttelevasti esillä paljasten posliinisen märkyyteni miehen himokkaalle katseelle. Makaan puolittain pöydällä perse pystyssä tuon kalukauppiaan edessä ja rukoilen häntä panemaan minua. Mies levittää reisiäni ja puolittain seisten ja puolittain maaten tarjoan itseäni miehelle.

Mies alkaa härnätä klitoristani takaapäin kullillaan. Välillä kulli sukeltaa pari senttiä sisääni ja taas härnäämään klitorista. Välillä tunnen kielen pakaroillani ja klitoriksellani. Levitän jalkojani yhä enemmän. Haluan tuon kullin sisääni. Kulli työntyy lopulta tiukkaan pilluuni ja pohjaan asti. Mies työntyy edestakaisin välillä hitaasti välillä nopeasti. Tunnen kuinka orgasmi lähestyy. Siirrän sormeni klitorikselleni ja alan hivellä ja pyörittää sitä miehen työntöjen tahdissa. Tunnen kuinka pilluni seinämät alkavat supistella orgasmin kourissa. Se lypsää miehen kullia ja mies laukeaa sisälleni. Minä saan ja saan ja mies tulee ja tulee.

Mies vetäytyy sisältäni ja kysyy "mikä olisi parempi aika tulla työkalukaupoille" Suoristan mekkoni, otan käyntikorttini ja kirjoitan kortin takapuolelle osoitteeni ja ojennan kortin miehelle.

"Tuu illalla uudestaan"
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute