Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Työmatkalla Pariisissa osa 1
 Chatte 22.07.2016
 
 
Heräät hiukan säpsähtäen, kun lukitulta ovelta kuuluu heikkoa rapinaa. Iso annos adrenaliinia syöksähtää vereesi jäädessäsi odottamaan, mitä nyt seuraa. Olet eilen saapunut Pariisiin viikonlopuksi työn merkeissä, ja raskas työpäivä painaa vielä. Mielelläsi olisit nukkunut vähän pitempään, huokaiset kurottaen katsomaan, paljonko kello on.

5.30! Kuka tähän aikaan rapistelee hotellihuoneen ovella? Aamiaista tässä hotellissa tarjotaan näin viikonloppuisin vasta puoli seitsemästä eteenpäin, ja kollegoitten kanssa olet sopinut tapaamisen hotellin aulassa puoli kahdeksan kieppeillä. Ei oven takana siis pitäisi olla ainakaan kenenkään heistä.

Huoneeseen pyrkijä taitaa olla pahoissa aikeissa, hotellivaras! Näin päättelet mielessäsi ja silmäilet jo ympärillesi, mistä äkkiä otat jotakin kättä pitempää, jos pyrkijä pääsee sisälle asti. Et ehdi vielä nousta vuoteesta, kun lukko rapsahtaa ja ovi avataan. Nyt olet jo täysin hereillä, ja kirosanat tervehtivät tulijaa, joka äkkiä, kuin varas ikään, luikahtaa ovenrakosesta sisälle ja vetää oven perässään kiinni.

Lähdet tulijaa vastaan aikeissa pysäyttää hänet. Samassa tunnet nenässäsi vienon hajuveden tuoksun, ja kun silmäsi tottuvat hämärään, huomaat, että tulija onkin nainen, joka vaaleissa vaatteissaan erottuu nyt jo selvästi ovea vasten huoneen hämäryydessä.

"Ahaa, naispuolinen varas, kappas vaan!" tuumit ääneen, ja kätesi kurottuu valonappulalle paljastaaksesi oitis tuon kurjan varkaan aikeet.
Valojen sytytys jää kuitenkin pelkäksi yritykseksi, sillä äkkiä tunnet kuumat huulet huulillasi, ja uteliaat kädet etsiytyvät pitkin alastonta vartaloasi jalkoväliisi tunnustelemaan aamuerektiossa olevaa kaluasi.

Tunnet tiukan puristuksen kalusi ympärillä ja voihkaiset ääneen. Kaikki ajatukset varkaan karkottamisesta häviävät mielestäsi kuin tuhka tuuleen, ja antaudut nautinnosta huokaisten tuon tuntemattoman seireenin valtaan ja armoille. Hämärästi välähtää mielessäsi, että tämä taitaa olla varkaan ovela juoni, mutta tuo ajatus häviää päästäsi yhtä nopeasti kuin on sinne  tullutkin.

Alat hamuilla edessäsi seisovaa seireeniä käsilläsi tuntien koko ajan hänen kuumat suudelmansa huulillasi ja kaulallasi ja hänen taitavien käsiensä hyväilyt alavartalollasi. Toinen käsi puristaa yhä kovettuvaa kalua ja hyväilee välillä täysinä pullottavia kiveksiä saaden sinut voihkimaan nautinnosta ja halusta. Toinen käsi taas hieroo pakaroita ja sujahtaa tämän tästä pakaravakoon hyväilemään anaalinsuuta, joka sormien kosketuksesta alkaa sykkiä ja aukeaa hiukan.

Hapuiluistasi huolimatta et kuitenkaan saa kunnon otetta seireenistä, sillä odottamatta hän polvistuu eteesi ja alkaa suullaan ja kielellään hyväillä kaluasi ja kiveksiäsi. Kädet puristelevat yhä pakaroita ja hierovat entistä innokkaammin sykkivää peppureikääsi. Tartut seireeniä päästä kiinni ja antaudut täysin hänen hyväilyilleen painaen nyt täyteen erektioon paisunutta kaluasi hänen suuhunsa ja kurkkuunsa. Seireeni imee ja lutkuttaa kullia taitavasti, nuolee sen vartta ja imaisee välillä terskan päähän ilmestyneet ensimmäiset touhutipat kielelleen kiihottuneesti maiskutellen.

Sinusta alkaa tuntua, ettet kestä kauaa. Seireenin suun tiukka ote kalusi ympärillä saa kiimasi nousemaan hurjiin mittasuhteisiin. Samassa tunnet, miten jotakin alkaa painu peppuusi ohi tiukan sulkijalihaksen. Seireeni pienet sormet ovat alkaneet työntyä suoleesi ja painuvat yhä syvemmälle. Karjahdat ääneen ja vartalosi taipuu hiukan kaarelle. Kalusi tekee edestakaista liikettä seireenin suussa ja kivespussit läpsähtelevät hänen leukaansa ja kaulaansa vasten.

Seireenin sormet etsivät eturauhastasi ja sen löydettyään ne alkavat hieroa sitä taitavasti kiihottaen sinua entisestään. Kun suu samaan aikaan imee kulliasi syvälle kurkkuun, laukeat ääneen
huutaen, ja kuumaa spermaa alkaa suihkuta seireeni suuhun. Osa siitä valuu leualle ja kaulalle, sillä spermaa on runsaasti. Viimeisten spermatippojen valuessa ulos pyörittää seireeni vielä sormiaan
taitavasti anaalissasi tuottaen sinulle runsaasti lisänautintoa.

Voihkaisten vedät kalusi ulos seireenin kuumasta suusta. Huoneen hämärässä alat erottaa, miten kaunis pariisitar avaa puseronsa napit ja alkaa hieroa äsken hänen kaulalleen valunutta spermaasi paljaille rinnoilleen, joiden nännit nöpöttävät kovina kuin pienet nuput. Sen tehtyään hän nousee
seisomaan ja suutelee sinua vielä lähtiäisiksi. Suudelma yllättää sinut, sillä seireeni ei olekaan niellyt kaikkea spermaa, vaan säästänyt sitä osan suussaan. Nyt sinua suudellessaan hän antaa sinulle omaa spermaasi maisteltavaksi suun täydeltä. Sitten hän vetäytyy kauemmas ja on poissa.

Hämmentyneenä jäät seisomaan keskelle lattiaa. Suussasi tuntuu yhä oman spermasi hiukan hapan maku, kulli sykkii vielä äskeisen laukeamisen jäljiltä, ja anaali tuntuu hivenen aralta hieronnan jälkeen. Suunnistat kohti sänkyä ja rojahdat sille. Muutaman minuutin kuluttua olet jo unessa.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute