Herkku-puhelin
Työpaikka kiusaus
juusomo

Ossi oli joutunut lähtemään lauantaina toimistolleen tekemään paperitöitä ja olin jäänyt yksin asunnollemme. Olimme kuitenkin viestitelleet aamusta alkain toisillemme ja viestit olivat muuttuneet jo rivommiksi. Ossi oli äärimmäisen helppo mies harhauttaa töistään kiimaiseksi ja käytin hyväkseni tätä piirrettä. Lähettelin hänelle kuvia itsestäni alusvaatteissa ja kerroin kuinka kiimassa olin. Ossi yritti ensiksi rauhoitella minua, mutta lyhyen vonkaamisen jälkeen sain kuvan puvunhousujen sepaluksesta roikkuvasta kullista. Katselin kuvaa hetken, eikä ajatukseni pysyneet enään kasassa. Olin joutunut uhriksi omassa jekussani ja kiimainen mieleni kiusasi minua. Hetken hyväilyn jälkeen päätin yllättää Ossin. Varmistin onko hän yksi ja aloin laittautumaan.
Hiukset nutturalle taakse, tummanpunaiset huulet ja kevyt meikki, silmälasit ja siihterin mekko sekä valkoin paita.

Ajoin Ossin toimistolle ja marssin sisään. Soitin summeria ja Ossi tuli hieman hämmillään avaamaan.
-Et sä tänne voi tulla kulta! Mulla on työtä keske!
-En mä kotiinkaan mee! ja kävelin Ossin ohi.
Ossi otti minua kädestä ja vei äkki toimistoonsa. Katselin Ossin miehekästä olemusta puvussa ja kiihotuin entisestään. Ossi istui takaisin työpöytänsä ääreen ja jatkoi töitään. Katselin ympärilleni ja kiertelin hetken aikaa toimistoa, samalla vilkuille miestäni työn touhussa. Huomasin ettei Ossi voinut kunnolla keskittyä ja vilkuili myös minua. Kävelin Ossin tuolin taakse ja hivelin hänen rintamustaan.
-Tunnut jäykältä ja stressaantuneelta muru. kuiskasin ja käänsin tuolia.
-Mulla ei oo mitään tän hameen alle. Sanoin nostaen helmaa.
Ossi yritti olla katsomatta, muttei pystynyt.
-Vittu sua! Ossi kiroili ja otti minua lanteesta vetäen eteensä.
Ossin kädet sivelivät reisiäni ja nostivat hamettani uudestaa ylös. Ossin isot miehekkäät kädet tunnustelivat kaluani ja omani hakeutuivat Ossin kaljulle päälle. Ossin huulet pyöristyivät ympärilleni ja pää alkoi liikkua edes takaisin. Voihkin himon vallassa ja lakatut kynteni painautuivat mieheni takaraivoon. Ossi työnsi minut pöydälleen ja nostin jalkani hänen harteilleen. Tunsin Ossin paksun sormen hakeutuvan pakaroiden väliin ja hierovan reikääni. Työnsin Ossin kuitenkin kauemmaksi, sillä tunsin tulevani kohta.

-Mun vuoro honey! purin huultani ja polvistuin Ossin tuolin eteen. Ossi avasi spelustaan ja veti solkensa auki. Ossin käsi veti esiin ison, suonikkaan kyrvän, joka oli selkästi ollut jo kovana pitkään. Katseeni kiinnittyi terskaan, joka kimalteni kiimatipoista. Suutelin tipat suuhuni ja nuolin terskaa ympäri. Samalla Ossin käsi painoi päätäni alemakkasi ja kulli upposi huuliltani sisään. Imin Ossia voimakkaasti ja maistoin kiima Ossista. Ossi nousi seisomaan ja veti minut ylös.
-Kummarru! kuului käsky.
Nojauduin työpöydän päälle ja levitin haarojani. Tunsin Ossin asettuvan taakseni ja vievän ison kyrpänsä reijälleni. Kuului sylkäisy ja tunsin käden levittän sylkeä reijälleni.
-Tätäks sä halusit! Ossi murisi. Voihkin vain ja anoin Ossia vastaukseksi. Yhtäkkiä tunsin kovan kullin tunkeutuvan sisääni ja kiljaisin. Ossin kullin äkillinen sisään tulo huimasi ja olin pökertyä. Ossi kuitenkin alkoi panna minua kovempaa ja otti tukastani kiinni.
Varo mitä toivot! Ossi varoitti ja nauroi. Makasin pöydällä hetken kunnes reikäni tottui Ossin ja aloin voihkia. Ossin rytmi paukutti minua kovaa pöytää vasten ja yritin kaikkeni pysyä rymtissä. Olin aivan varma, että pyörrin rytmistä ja nautinnosta. Ossin vahva kulli jatkoi takomistaan ja voimakkaat kädet puristivat pakaroistani varmistaakseen etten liikkuunut liikaa.

Ossi vetäyty ulos ja pakotti minut polvelleni. Olin hieman pökerryksissäni Ossin kullista ja tunsin vain kuinka kuuma suihku kasteli naamani ja silmälasini. Tunsin seuraavaksi vielä märän kuuman kalun huulillani tunkeutuvan suuhuni. Nautinnon sokaiseman imin minkä pystyin. Ossi ähki ja puhkui samalla kun yritin muistaa missä olen ja kuka olen. Imin vielä kullia hetken ja tunsin sen löystyvän. Ossi nosti minut ylös ja pyyhki spermaa peukalollaan poskeltani.
-Kiitti muru! ossi leperteli ja suuteli minua.
Katsoin ossia humaltuneena ja hymyilin.

Rajumpaa menoa toimistolla, kiitos =)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute