Herkku-puhelin
Mökkeilyä
4Real

*(Tämä on ensimmäinen novellini. Tarina on muuten, paitsi minun osaltani, fiktiivinen eikä ole ainakaan toistaiseksi toteutunut. Palautetta otan mielelläni vastaan, pidit tai et. Se auttaa jatkamaan jokatapauksessa. Enjoy!)*


**Mökkeilyä**

Oli kuuma kesäpäivä ja ajattelin pistäytyä kaverini mökillä juomassa yksinäni pari olutta ja miettimässä syntyjä syviä. Pakkasin autoni ja aloitin ajamisen kohti rannikkoa.

Kaverini Mika oli joitain vuosia aiemmin muuttanut espanjaan ja nyt mökki oli hänen äitinsä vastuulla. Tapani oli käydä joka kesä tekemässä pieniä askareita ja rentoutumassa kaupungin melskeestä, sekä samalla päästä hetkeksi eroon avopuolisoni nalkuttamisesta.

Mökki käsitti pienen sähköttömän ja vedettömän päärakennuksen ja järvenrannassa olevan vieläkin pienemmän saunarakennuksen. Kompleksi sijaitsi keskellä metsää eikä naapureita tienoilla ollut. Yksi mökki samalla rannalla, mutta sen omisti eläkeläispariskunta ja he eivät enää vuosiin olleet käyneet mökillään.

Koko ajomatkan tunsin orastavaa painetta kullissani ja tiesin, että viimeistään saunassa olisi pakko purkaa paineita. Kävin matkalla kaupassa ja kiittelin hiljaa mielessäni nykyistä leggins-trendiä. Toinen toistaan värikkäämpiä pakarapareja keinui hyllyjen välissä ja huomasinkin kävelleeni miltei kassalle asti erään nuorehkon bbw-pyllyn perässä.

Koetin karistaa syntiset ajatukset pois ja keskittyä makkaran ostoon.
Pakkasin ostokset ja kävin vielä alkossa ostamassa "tykötarpeita" yksinäiseen mökkilomaan. Pääsin mökin pihaan autollani ja katselin villiintynyttä pihamaata samalla kun kannoin kamani mökkiin. Tavarat purettuani heitin T-paidan pois päältäni, kävelin saunalle ja latasin pesään hyvän alun. Katselin kun tuli nieli puita pienen saunan pesässä ja istahdin lauteille katselemaan ikkunan järvimaisemaa.


Laskin college housut nilkkoihin ja kaivoin puolikovan kullini esiin boksereista ja pitelin sitä tyytyväisenä. Se oli 16cm pitkä ja 4,2cm paksu. Runkoni oli muutenkin ihan ok. Mahaa oli jonkun verran tullut vuosien saatossa, mutta olin ylpeä rintakehästäni ja käsivarsistani. Nuorempana harrastettu jääkiekko ja myöhemmin jatkunut salitreeni oli pitänyt ryhtini kasassa.

Laitoin silmät kiinni ja annoin ajatuksen lentää kauppaan ja monen kirjaviin legginsseihin. Hitaasti keinahtelevat pakarat ilmestyivät pimeän keskelle ja hieroin rauhallisesti penistäni. Jokaisella askeleella mustaan kankaaseen paketoidut pakarat tärähtivät kimmoisasti lähettäen aaltoilevan väreen sisäreisiin ja lantiolle.

Pystyin melkein haistamaan kiimaisen vaon haarovälissä ja kuvittelin miltä tuntuisi kuoria nuo housut tuolta kuvajaiselta ja täyttää hänen tiukka ja märkä pillunsa minun aikamiehen kyrvälläni. Juuri kun tunsin kuinka kädessäni oleva elin kovettui kivikovaksi ja muutama kiimatippa kimalteli jo terskallani, muistin että olin unohtanut laittaa jääkaappitavarat kylmään.

Itseäni kiroten, tarkistin että pesä on syttynyt ja siirryin takaisin mökkirakennukseen. Sain tavarat jääkaappiin ja avasin ensimmäisen oluen ja katselin huvittuneena kivikovaa kyrpääni kun kuulin puhelimeni soivan. Kaverini äiti Erja 59v. soitti että tulisi käymään mökillä pikaiseen hakemaan pyykkiä ja tuomaan puhtaita lakanoita, mikäli sopisi häiritä.

Vastasin että ei haittaa, että olin juuri muutenkin saunaa lämmittämässä.
Kysyinkin että pidänkö lämpimänä jos olen jo ehtinyt saunoa, johon Erja vastasi käyvänsä mielellään pesulla ennen kotiinpaluuta. Laskin hiljaa mielessäni puhelun jälkeen, että hänen matkaansa menisi noin tunti-puolitoista joten lähdin saunalle laittamaan vesiä ja lisäämään puuta tarvittaessa, tai ainakin voisin kantaa lisää puuta saunalle.

Kannoin vedet ja puut, eikä ollut enää mitään pakollista hommaa, joten istuin saunan kuistille olutta siemaillen ja kuunnellen jotain paikallista radiokanavaa ja tunsin kuinka aurinko porotti paljaaseen selkääni. Puristelin kärsimättömänä housujen läpi miehuuttani, mutta päätin odottaa iltaan kun Erja oli lähtenyt. Sen jälkeen saisin rauhassa roiskia mällini saunanlauteille ja maata raukeana ja levänneenä.Aika kului kuin siivillä olutta juoden ja luontoa katsellen.
Kävin välillä lisäämässä saunaan puita ja totesin sen olevan kutakuinkin valmis.
Olin juuri aikeissa riisutua ja mennä löylyihin kun mökin pihaan kaartoi tuttu auto.
Erja nousi autosta ja käveli mökillepäin kantaen kädessään lakanakasseja. Erja oli minua miltei päätä lyhyempi, lyhythiuksinen ja pyylevä "muori".
Erjan mies oli aikoinaan jättäny hänet ja poikansa, joten Erja oli kasvattanut Mikan yksin, minut hän tunsi läpikotaisin sillä oltiin Mikan kanssa pyöritty samoilla kulmilla pennusta asti.

Kävelin mökille ja saavutin Erjan kuistilla. Hän hymyili ja antoi suuren halin, työnsi minua kauemmas pitäen kiinni olkapäistäni ja kehui kuinka olen jo aikuinen raavas mies.
Vastasin kohteliaisuuteen sanomalla että raavasmies on saanut saunan lämpimäksi ja lähtee vihdan tekoon. Jääkaapissa on olutta, mikäli saunajuominen maistuu. Erja sanoi petaavansa sängyt ja keräävänsä pyykit, jonka jälkeen käy pesulla ja jättää minut sitten rauhaan.

Sanoin että tuskimpa olet häiriöksi vaan kiva on taas nähdä pitkästä-aikaa.
Erja hymyili ja sanoi, muka suruissaan, että eipä ole paljon poikia kotona näkynyt kun maailmalle läksivät. Itse asuin Järvenpäässä avopuolisoni kanssa ja Mika oli tosiaan muuttanut espanjaan ja pyöritti nyt siellä jonkinlaista ravintolaa.

Tein vihdan ja kirosin itikoita marssiessani saunalle. Astuin juuri saunaan kun tajusin että Erjahan on siellä pesulla! Heitin vihdan pesujakkaralle ja ehdin nähdä vilauksen kiiltelevää, suurta takapuolta kunnes olin jo oven ulkopuolella. Huusin oven läpi sorit ja pyytelin anteeksi ajattelemattomuuttani. Erja huikkasi että eipä tuo haitannut ja että kyllä lauteille mahtuisi ja oli kuulemma muutenkin kohta poistumassa.

Sanoin tulevani hetkenpäästä ja lähdin hakemaan mökistä olutta ja otin lopulta koko laatikon mukaan saunalle. Matkalla takaisin humalaisessa päässäni pyöri ajatus, että Erja oli ollut jo ehkä useita vuosia ilman kyrpää ja minulla oli valtava panetus joten jos saisin hänet jäämään jollain verukkeella mökille ja juomaan itsensä humalaan niin pääsisin kokemaan intiimejä hetkiä saunassa. Yksi suurimmista fiksaatioistani juuri kiihkeä ja odottava kylpyhetki vieraan ihmisen kanssa.

Erja oli pyyhkeessään vilvoittelemassa kuistilla kun palasin ja sanoin kiusallani, että kai hän nyt vielä minun kaveriksini tulee yhdet löylyt ottamaan. Hän vastasi, että jos kävisi vielä pulahtamassa niin voisi tulla vielä lämmittelemään. Minä riisuduin ja painelin oluen kanssa lauteille. Istuin ylälauteille ja nojasin seinään. Tunsin kuinka lämmin ja kostea ilma rentoutti jokaista lihasta ja tunsin oloni rentoutuneeksi.Kuulin ääniä ulkoa ja Erja käveli pyyhe päällä saunaan. Hän istui lauteet narahdellen toiseen päähän ja heitti löylyä. Minä ryhdistäydyin kun kuuma aalto pyyhkäisi sihisten ympäri saunan ja sanoin Erjalle vitsilläni, että enpä olisi arvannut että häntä noin seurassani ujostuttaa. Johon Erja vastasi että ei viitsi traumatisoida miestä herkässä iässä vilauttelemalla läskejään. Otin vihdan pesuvadista ja aloin paiskoa selkääni ja kylkiäni ja tokaisin että en minä niin vähästä säikähdä.

Vihdottuani ojensin vihdan Erjalle, joka otti sen vastaan, riisui pyyhkeensä nauraen ja alkoi viuhtoa vartaloaan koivun oksilla. Vasta nyt kiinnitin huomiota hänen suurehkoille rinnoilleen, jotka hölskyivät vihtomisen tahdissa ja pyöreä muhkurainen peppu kiilsi kosteana saunan hämärässä.

Otin pitkän huikan kylmää olutta ja ähisin kyyryssä. En ollut kyyryssä koska oli kuuma, vaan koska kyrpäni nytkähteli vaarallisesti puutostilan johdosta.
Erja vitsaili että on siinä mulla saunakaveri! ja nojasi seinään teatraalisen rauhallisesti. Hänen nojatessaan siinä silmät kiinni katsoin taas noita isoja roikkuvia kannuja, joiden keskellä oli aavistuksen alaspäin osoittavat suuret nännit.
Huomasin tilaisuuteni koittaneen ja harppasin pukuhuoneen puolelle, kietaisin pyyhkeen lanteilleni ja painelin ulos viilentymään ja polttamaan savukkeen.

Istuin penkille ja Erja tuli viereeni istumaan pyyhe päällään.
Otin uuden oluen ja tarjosin kohteliaisuus syistä Erjallekin yhden.
Yllätyksekseni hän otti sen vastaan ja joimme yhdessä olutta saunan kuistilla jutellen niitä näitä. Palasimme saunaan ja peseydyimme.

Ajattelin grillata pihvejä ja muuta syötävää ja kysyin Erjalta josko hänkin haluaisi syödä seurakseni. Erja empi hetken ja sanoi sitten että eipä tässä kiirekään mihinkään ole, että onkin aikaa kun joku oli hänelle ruokaa laittanut.

Valmistelin ruokaa ja erja kävi pukeutumassa sillä välin. Päätin soittaa kihlatulleni ja kuunnella valitukset, samalla kun pihvit kypsyivät.
Sain puhelun lopetettua samaan aikaan kun Erja tuli takaisin mökkiin ja oli vaikeuksia peitellä puhelusta johtuvaa vitutusta. Katoin pöydän ja asettelin ruuat tarjolle. Avasin myös viinipullon vaikka Erja sanoikin että hänen pitää vielä ajaa kotiin tänään ja kello oli jo seitsemän illalla. Sanoin että eiköhän tällainen raavas mies yhdestä viinipullosta selviä ja vinkkasin silmää ilkikurisesti.

Söimme rauhallisesti ruokamme ja muutaman lasin juotuani myös Erja pyysi lasin viiniä. Kaadoin lasin täyteen ja hän otti sen vastaan hymyillen. Joimme viiniä syömisen ja jutustelun ohessa ja kohta huomasimme pullon olevan tyhjä ja sanoin Erjalle, että voisin nukkua sohvalla jos hän ei viitsisi enää ajaa kotiin.

Erja totesi että ehkä on parempi pelata varman päälle ja lähteä vasta aamulla. Samalla hän pyyteli anteeksi kun oli häirinnyt rauhallista mökkilomaani. Totesin että mukavaa se on välillä päästä itseään fiksumpaan seuraan (ja saada ehkä seksiä siinä ohessa). Sanoin, että olisi minulla myös viinapullo ja tarvikkeet kelkkaan jos kiinnostaa.
Hän kysyi että mikä se kelkka on, joten päätin tehdä meille kunnon paukut.

Kello lähenteli yhdeksää ja me aloimme olemaan hiprakassa. Sain valtavan mieliteon lähteä uimaan kesäiltaan ja ehkä vielä saunassakin olisi kohtuullisen lämmin
jos "työntäisin puuta pesään". Erja hihitteli ja muisteli koska viimeksi olisi käynyt "yö-uinnilla". Kohta olimmekin jo ilkosen alasti rannassa ja pulahdimme lämpimään veteen ilta-auringon valaistessa oranssina puidenlatvojen lomassa.

Uimme pienen lenkin ja ihailimme kilpaa keliä. Päästin Erjan edelleni kun lähestyimme laituria ja erja alkoi kiivetä rappuja ylös ponttooneillaan notkahtelevalle laiturille.
Seisoin alimmalla rapulla kun Erja nousi vedestä kuin hidastetussa elokuvassa, yksi jalka kerrallaan. Näin edessäni valtavan takapuolen joka valui noroina vettä. Reisien välissä pilkotti karvainen mutta trimmattu puska ja viimeiselle askelmalle noustessaan
näin kun mätäs raottui ja turpeat häpyhuulet tulivat näkyviin.

Kuvittelin jo mielessäni kuinka vetäisin itseni Erjan alapuolelle ja survoisin kullini tuohon turpeaan mättääseen. Pelkoni hänen suhtautumisestaan meidän väliseen seksiin ylitti kiiman, joten sanoin uivani vielä pienen lenkin ja tulevani sitten saunalle.

Erja lähti tissit ja perse raskaasti keinahdellen saunalle ja minä uin sen pienen lenkin, joka ei ollut niinkään pieni. Saavuin vihdoin takaisin kuistille ja päätin polttaa savukkeen ja myös Erja tuli ulos oluet mukanaan. Tarjosin hänelle savukkeen ja siinä me istuimme jälleen olutta juoden.Erja kertoili kuinka oli ollut yksinäinen, eikä ikätovereista meinannut löytyä edes kahvitteluun kavereita. Minä lupasin jatkossa käydä useammin ja sovimme "kättäpäälle" että nähdään jatkossa useammin ja sitten alkoi minun parisuhteeni ruotiminen.

Siinä ei oikeastaan kauaa mennyt kun totesin suhteemme olevan sillä tasolla ettei kumpaakaan kiinnosta seksi tai yhteisen ajan viettäminen, että erostakin ollaan puhuttu. Erja mietti hetken ja sanoi sitten topakasti, että itseppähän tiedätte aikuiset ihmiset ja yllätyksekseni se oli siinä.

Juttelimme vielä hetken ja siirryimme saunan puolelle jossa oli laimeat jälkilämmöt. istuimme lauteille nojaten selkämme kuumaan seinään ja hain mukavan asennon sulkien samalla silmäni. Lämpö hyväili kehoani ja ajatukset harhailivat jälleen edessäni kohoavaan perseeseen ja kullini alkoi taas sykkiä malttamattomasti saunan hiljaisuudessa.

Tälläkertaa en ehtinyt reagoida tarpeeksi nopeasti vaan tunsin kuinka kyrpäni pamahti kivikovaksi jalkovälissäni ja kuulin Erjan huokauksen. Sydän pamppaillen pidin silmiäni suljettuna ja kuulin kuinka lauteet narahtelivat kun Erja vaihtoi asentoaan.

En vieläkään avannut silmiäni, en edes silloin kun tunsin kosteat huulet terskallani ja lämpimän käden kiveksilläni. Erja lutkutti kyrpääni samalla kun kieli kieppui villisti terskani ympärillä ja käsi pumppasi kiveksiäni. Avasin silmät ja näin Erjan vieressäni kontillaan pää liikkuen jalkovälissäni. Siirsin käteni tuolle valtavalle perseelle ja aloin etsiä tuota humalaisten haaveideni märkää unelmaa.

Löysin etsimäni ja sormeni upposivat helposti litimärkään pilluun.
Lypsin pillua etu- ja keskisormellani samalla kun Erja imi kovaa, miltei kolmekymmentävuotta nuorempaa kulliani. Kohta tunsin kuinka lastini teki tuloaan ja nostin hänen päänsä pois kyrvältäni.

Sanaakaan sanomatta Erja asettui kontilleen pesujakkaralle perse kutsuvasti pystyssä ja minä aloin painamaan paksua kulliani häpyhuulten väliin. Liu'utin vartta liukkaassa vaossa ja kiusoitellen annoin terskani muljahtaa välillä pillun suulle.
Lopulta työnnyin hitaasti tuohon märkään ja kuumaan tussuun ja tunsin kuinka monen vuoden puutteessa oleva pillu imi vaativasti kyrpääni sisäänsä. Päästyäni pohjaan asti nautin hetken lämpimästä puristuksesta kun paksu ja huumaava kiiman, sekä tuoreen koivun tuoksu tunkeutui sieraimiini. Aloin vetämään kyrpääni pois, vain työntääkseni sen takaisin entistäkin syvemmälle.

Kyrpäni jyysti Erjan kiimasta limaista pillua niin, että jokaisella ulosvedolla kiveksilleni tirskahteli nesteitä. Kypsä, pyöreä narttu vinkui kuin eläin ja vako lotisi rajujen työntöjeni tahdissa. Kuuma ja supisteleva tuhero tuntui mahtavalta työnnellessäni paksua kyrpääni edestakaisin kiimaisesti äännellen.

Nussin Erjaa takaapäin jonkun aikaa kunnes saunan kuumuus ja yhä koveneva humalatila saivat aikaan sen, että kullistani alkoi loppua tunto, eikä likomärkä vittu auttanut asiaa. Istahdin lauteille ja Erja tuli polvilleen eteeni ja alkoi imemään puolijäykkää kulliani upottaen sen syvälle nieluunsa. Erjan käsi vaelsi kiveksilläni ja toinen veti minua alaselästä lähemmäs lauteiden reunaa.

Siirryin reunemmas istumaan ja samassa käsi siirtyi sheivatuilta, syljestä ja pillumehuista liukkailta palleiltani kohti pyllyreikääni. Olin joskus kokeillut perehtyä eturauhasen toimintaan, mutta assosiaatio miesten väliseen seksiin sai potenssini tippumaan aina samantien. Levitin kuitenkin pakarani äärimmilleen ja Erjan limainen käsi hieroi välilihaani ja kiveksiäni samalla kun suu lypsi kyrpää.

Aina välilihalla käydessään yksi sormista painoi hetken anustani kunnes taas vaelsi hyväilemään paljaita kiveksiäni. Erja huomasi minun pitävän tästä uudesta käänteestä ja käski minun mennä kontilleen keskilauteelle. Kumarruin auliisti lauteelle ja hän alkoi rauhallisesti hieroa ja levitellä liukkaita pakaroitani.

Erja tarrasi roikkuvaan vetimeeni ja alkoi lypsää minua kuin lehmiä lypsetään. Tunsin käden vetäytyvän jälleen kiveksilleni ja jonkin muun alkavan hyväillä persvakoani.
En tiennyt mitä se oli, mutta se tuntui hyvältä. Olin kuin taivaassa kun tajusin että tuo ihana pyörivä asia pepullani oli Erjan kieli! Erja lipoi persereikääni, välillä upottaen kielensä syvälle, antaen märkiä kielisuudelmia sille.

Erja nuoli persettäni ja olin taivaissa, kyrpäni kovempana kuin koskaan kun hän siirtyi jälleen sormileikkien pariin. Erja paineli jo hiukan kovempaa sormellaan, sen käydessä reijälläni. Sulkijalihakseni alkoi antamaan myöden ja suorastaan vaatimaan jotain sisäänsä. Sormi painui sisään ja liukui hiljalleen edestakaisin. Kun sain itseni rennoksi hän lisäsi sormia yksi kerrallaan, kunnes tunsin kuinka Erjan kolme sormea tekivät taikojaan anuksessani.

Hän löysi jonkun ihme kohdan sisältäni ja paineli sitä rytmikkäästi samalla runkaten minua kuin viimeistä päivää. Tunsin viikkojen lastin olevan tulossa pian ja ilmoitin siitä Erjalle. Hän ohjasi minut takaisin lauteiden reunalle ja jatkoi perseeni sormettamista kolmella sormella. Kohta hän lisäsi vielä pikkurillin mukaan ja hänen neljä sormeaan olivat miltei rystysiin asti sisälläni. Tunsin olevani täynnä.

Erjan mahtava nielu lutkutti ahnaasti kyrpääni ja toinen käsi runkkasi persereikääni. Tunsin väristyksien käyvän pitkin selkärankaani ja ennenkuin ehdin sanoa mitään Erja painoi päänsä nivusiini asti ja sitten pimeni. En eläissäni ollut saanut vastaavaa orkkua. Mälliä pulppusi kyrvästäni Erjan kurkkuun ja persereikäni lypsi Erjan sormia sykähdysten tahdissa. Pystyin sanomaan vain "mahtavaa" kunnes makasin muissa maailmoissa. Havahduin vasta kun Erja teki lähtöä saunan tukahduttavasta ja kiimaisesta ilmastosta.

Siirryimme ulos hämärään kesäyöhön ja joimme alasti olutta ja poltimme savukkeet. Kehuin pitäneeni äskeisestä kovasti ja, että naiseni ei ikimaailmassa tekisi kuulemma tällaista, kun on "iljettävää homostelua". Erja sanoi, että "Aina ne miehet säikähtää kun aletaan pyllyyn kajoamaan, vaan kummasti ne se sitä sen jälkeen lisää haluaa."

Vitsailimme asialle ja pistimme sen viinan ja puutteen piikkiin.
Ajattelimme siirtyä yöpuulle ja päästyämme mökkiin heittäydyin pitkälleni sohvalle ja toivottelimme hyvät yöt. Sovimme vielä, että tästä ei tarvitse kenenkään tietää.Makasin sohvalla ja Erja nukkui jo sängyssä toisessa huoneessa.
Mietin äskeistä episodia ja oli kuin aivoissani olisi auennut uusi ikkuna.En huomannut nukahtaneeni mutta kun heräsin oli kello 5 aamuyöllä ja rakkoani pakotti.

Jouduin kampeamaan itseni pystyyn ja menin ulos helpottamaan oloani. Saavuttuani sisälle huomasin olevani vieläkin jonkinkaltaisessa laskusuhdanteisessa humalassa ja panetus teki paluutaan. Hiivin alasti Erjan ovelle ja katselin kun tuo iäkäs nainen retkotti alasti sammuneena vatsallaan ja haarat kutsuvasti leväällään. En voinut itselleni mitään vaan siirryin huoneeseen varoen narisevaa ovea. Seistessäni parisängyn vierellä hieroin kädet täristen Erjan muhkeita pakaroita ja reisiä.

Asetuin varovasti Erjan jalkojen väliin ja aloin levittämään pakaroita. Totesin että tästä asennosta en saisi kullistani kuin pään sisään, joten minun oli pakko herättämisenkin uhalla, yrittää siirtää Erjan takapuolta pystympään.

Otin Erjaa lantiosta kiinni ja toisella kädellä hivelin kynsilläni hänen selkäänsä ja kuin varkain hänen lantionsa taipui kaarelle ja pillu tuli kutsuvasti tarjolle. Painoin sormeni kosteaan mättääseen ja aloitin varovaisen pumppaamisen johon Erjan keho vastasi vaistomaisesti.

Lipsuttelin nyt jo valuvaa vakoa sormellani ja samalla hieroin kädelläni jäykkää penistäni. Erja nukkui vieläkin sikeästi ja se kiihotti minua omituisesti.
Tunsin kullini paisuvan isommaksi kuin koskaan aikaisemmin kun asetin terskani vasten Erjan pillua. Työnnyin häneen jo toistamiseen tänään ja nautin suunnattomasti jokaisesta millistä, jonka kyrpäni eteni märässä pillussa.

Siinä katsellessani muhkuraista persettä ja hitaasti liukuvan kyrpäni yläpuolella olevaa ryppyistä reikää, päätin että tuota minä haluan kokeilla myös. Kullini poistui maiskahtaen vitusta ja painoin suuni pyllyreijälle alkaen tunnustellen suukottelemaan sitä.Kohta kuitenkin nuolin Erjan anusta kiimaisena, työnnellen välillä kieltäni jännittynyttä sulkijalihasta vasten. Se antoi periksi ja märkä kieleni upposi tiukkaan peppuun.

Erja ynähti unissaan mutta jatkoin hidasta työskentelyäni. Kun Erjan pylly alkoi osoittamaan rentoutumisen merkkejä, kostutin sormiani valuvassa pillussa ja painoin ensimmäisen sisään. Lisäsin vähän ajan kuluttua toisen ja kolmannenkin ja sormetin Erjan persettä samalla kun työnsin elimeni takaisin pumppaamaan tirskahtelevaa vittua.
Vähän aikaa nussittuani huomasin vauhdin kiihtyneen niin kovaksi että olin herättänyt Erjan. Hän puri kiimaisena tyynyä ja paineli perseellään vastaan niin, että sormeni upposivat jo niin syvälle anukseen kuin ne vain sai.

Yhtäkkiä Erja katsoi taakseen huusi "Laita jo se paksu kyrpä mun perseeseen!"
Otin sormeni pois tiukasta anuksesta ja pakaroita levittäen painoin terskani haukkovan persereijän päälle. Peukalollani terskan juuresta avittaen, sain sen uppoamaan sulkijalihaksen ohi tiukkaan puristukseen.

Erjan perse tärisi kiimasta ja pillu valutti limojansa lakanoille kun työnsin kyrpääni vähän matkaa sisään ja vedin sitä taas ulos. Jatkoin tätä kunnes kyrpäni oli juurta myöden Erjan sykkivässä peräsuolessa. Erja hoki "vauhtia vauhtia!" "ihana nuori kyrpä!"
Aloitin raivokkaan nussimisen ja Erja painoi päätään tyynyyn kyeten enää ulisemaan jotain sekavaa. Olisin mielelläni painanut hänen päätään myös itse tyynyyn ja hokenut riettaita sanoja nartusta ja maturesta, mutta en viitsinyt kokeilla rajojani kun kyseessä oli kuitenkin lapsuudenystäväni äiti.

Siirryin jalkojeni varaan ja nussin Erjan persettä koko varren mitalla, kunnes palleistani alkoin paineaalto. Se kulki kyrvänvartta pitkin ja purkautui terskastani syvälle Erjan perseeseen. Spermaa tuli ikuisuudelta tuntuvan ajan ja silmissäni säkenöi. Tärisin lauenneena jonkin aikaa, kunnes vedin löystyvän kullini hitaasti ulos. Sen mukana pulpahti lasti, joka valui norona isojen pakaroiden välissä turpeille pillunhuulille ja siitä lakanalle. Jätin Erjan tyytyväisenä perse pystyssä makaamaan ja siirryin rentoutuneena pesun kautta nukkumaan..

Heräsin päivällä tukahduttavaan kuumuuteen ja huomasin pettymyksekseni, että Erja oli jo lähtenyt. Keittiön pöydällä oli kuppi kahvia ja lappu jossa luki "Kiitos seurasta, saunomisesta ja ruuasta! T:Erja P.S Pidetäänhän jatkossakin yhtä tiiviisti yhteyttä ;)"*(Kaipaisin kehittyäkseni eritoten naisten näkökulmaa tarinani kirjoitusasusta/kielenkäytöstä. Mikäli haluat kertoa mistä pidit ja mistä et pitänyt lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen 4real.snovellit@gmail.com Muutenkin kanssani voi tottakai keskustella. :) )*

**Kiitos vielä kun jaksoit lukea! toivottavasti nautit yhtäpaljon kuin minä tätä kirjoittaessani!***

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute