Herkku-puhelin
Eva & Monica: Behind the Scenes
salkkari

1. Rappukäytävä
Pihlajakadun kotitalolle saapuessaan Monica oli pahalla tuulella. Hänellä oli ollut raskas päivä töissä lakitoimistossa ja ratikka oli ollut tupaten täynnä ihmisiä. Lisäksi hänen liian korkeakorkoiset kenkänsä tuntuivat epämukavilta jaloissa. Kun talon ulko-ovi lämähti kiinni hänen takanaan, Monica huokaisi syvään helpotuksesta. Hän oli päässyt kotiin ja edessä oli perjantai-ilta. Sitä hän aikoi viettää viinejä maistellen ja saunoen. Hän harkitsi myös seuran hankkimista, koska tunsi pientä panetusta. Kutsuisiko hän Stuban käymään? Stuba oli entinen autovaras, joka nykyään pyöritti kulmakunnan kuntosalia. Varsinainen hyväkroppainen perusduunari siis, ja sekös kiihotti oikeustieteen maisteri Monicaa. Monica tunnettiin iloisena ja lämpimänä naisena, mutta seksuaaliselta luonteeltaan hän oli melko pervo. Niinpä ajatus hikisestä ja rajuotteisesta miehestä köyrimässä häntä takaapäin kiehtoi häntä. Stuba poikkesi Monican ex-miehestä Akista monin, piristävin tavoin. Siinä missä Aki oli hienostunut, Stuba oli moukkamainen. Aki oli hellä, Stuba raju ja sopivan alistava. Molemmat olivat kyllä hyvin treenattuja ja omasivat rikosrekisterin, siis oikeita pahoja poikia, jotka aina viehättivät tyttöjä.
Aukeavan hissinoven ääni herätti Monican mietteistään. Hissistä asteli esiin Cafe Moosen vuoropäällikkö Eva, ja Monica tuli heti paremmalle tuulelle. Hän loi pitkän, arvioivan katseen Evan päästä tämän varpaisiin, ja hymyili ilahtuneena. Eva oli varsinainen seksipommi: hoikan lihaksikas, täydellisellä sporttipepulla varustettu vaalea kaunotar. Todellinen joka pojan unelma. Joka pojan, ja salaa myös Monican. Monica oli nimittäin jo pitkään ollut tietoinen biseksuaalisuudestaan, vaikka hänen ystäväpiirissään siitä tiesivät vain hänen siskonsa Camilla ja ex-miehensä Aki. Camilla oli saanut tietää asiasta löytäessään 18-vuotiaan Monican petipuuhissa erään Camillan ystävättären kanssa. Mutta se oli kaukaista historiaa. Ajatukset Stubasta ja Camillasta kaikkosivat hänen mielestään ja hän pystyi ajattelemaan vaan Evaa.
"Moikka!" Eva tervehti iloisesti. Heistä oli tullut hyviä ystäviä viime aikoina.
"No moi!" Monica vastasi yhtä iloisesti. Hänen suuret silmänsä suorastaan loistivat kun hän sai olla Evan lähellä. Monican kasvot olivat poikkeuksellisen kauniit, mutta hän oli raskasrakenteisempi kuin Eva. Hän oli pitkä, mitä hän korosti korkeakorkoisilla kengillä, ja hänellä oli leveä, hyvän synnyttäjän lantio ja leveä joskin terhakka ja hyvinmuodostunut takapuoli. Monican povi oli myös hyvinvarusteltu.
"Mä meen käymään kaupassa, mitäs sä?"
"Mä tuun töistä, oli ihan kauhea päivä. Mulla olis saunavuoro seiskalta, haluisitsä tulla seuraks? Otettais vähän viiniä..?" Monica ehdotti.
"Kuulostaa kivalta, sauna tekis hyvää. Mut mun pitää illalla nähdä Jiri vielä Amandassa. Mut löyly ja vähän viinii maistuu kyllä," Eva vastasi hymyillen kauniisti. Monican pieni panetus kasvoi polttavaksi kiimaksi, mutta hän hillitsi itsensä.
"Jee! Nähään sit seiskalta."
"Nähään, moi!"
Eva kipitti ulos ja Monica jäi tuijottamaan ihanaa, loittonevaa, kireän farkun verhoamaa persettä ja pitkiä vaaleita kiharoita, jotka heilahtelivat poninhäntänä.

2. Sauna
Kiuas sihahti kun Monica heitti vettä kiukaalle. Hellivä lämpöaalto hyväili Monican naisellista, alastonta vartaloa. Hikikarpalot saivat hänen ihonsa kiiltämään, ja vaaleat hiukset liimaantuivat poskia vasten. Nautiskellen hän antoi käsiensä vaeltaa alastomalla vartalollaan. Ne puristivat rintoja ja hieroivat nännejä, eksyivät jalkoväliin hyväilemään märkiä häpyhuulia ja klitorista. Juuri kun Monica oli työntämässä keskisormea sisäänsä, kuului pukuhuoneesta kolinaa. Eva oli tullut. Monica hätkähti ja siirsi kätensä säädyllisesti sivuilleen. Naisilla ei ollut samaa ongelmaa kuin miehillä, joiden oli vaikea peitellä kiihottuneisuuttaan saunassa.
Hetken päästä saunan ovi kävi ja Eva astui sisään. Monicasta tuntui siltä kuin aika olisi pysähtynyt, ja hän söi ystävätärtään silmillään. Evan sporttinen kroppa pääsi oikeuksiinsa alastomana. Vaikka hän oli synnyttänyt nainen, ei sitä huomannut hänestä. Tissit oliva käteensopivat ja terhakat, vatsa lihaksikas, lantion, selän ja takapuolen kaaret täydelliset. Eva oli siistinyt häpykarvoitustaan ja jättänyt vain ohuen kiitoradan häpykummulleen. Monican pillu valui kiimaa lauteille, mutta se sekoittui hikeen.
"Kiva kun pääsit," huikkasi Monica.
Eva kiipesi ylälauteelle ja huokaisi tyytyväisenä. Hän raotti silmiään ja hymyili raukeana asianajajaystävälleen. Monica hymyili takaisin ja heitti lisää löylyä.

3. Pukuhuone
Viinilasit kilahtivat yhteen saunan pukuhuoneessa. Naiset nautiskelivat viinistä ja keskustelivat tiiviisti. He olivat pesseet toistensa selät ja Monica oli intoutunut käyttämään pesusientä muuallakin, muun muassa Evan pyllyvaossa ja hävyllä. Eva oli kuitenkin ottanut asia leikkimielisenä hassutteluna, ja pesu oli äitynyt suihkuilla käydyksi vesisodaksi. Pesun ja föönauksen jälkeen heille jäi vielä aikaa nautiskella viiniä ja jutella niitä näitä. Evan oli kohta määrä lähteä käymään Amandassa, ja Monica kävi kärsimättömäksi. Eva ei ollut vielä tarttunut syöttiin, ja aika oli käymässä vähiin. Monica tunsi palavaa tarvetta kellistää lyhyempi ja hoikempi nainen sänkyyn vielä tänään, ja lisätä tämä seksuaalisten valloitustensa joukkoon. Evan vitivalkoisten sporttisloggien peittämä vittu saisi tuta lesboseksin potenssin. Monica oli juuri siirtynyt lähemmäksi kiimansa kohdetta ja aikeissa laittaa kätensä tämän sileälle reidelle, kun kova jyskytys kuului pukuhuoneen lukitulta ovelta.
"Haloo! Asumaanko te meinaatte sinnä jäädä? Tässä talossa on muitakin saunojia!" kuului Ismon ärtynyt ääni oven takaa. Tilaisuus meni sivu suun, ja Monica puri hammasta heidän pukiessa ja kerätessä tavaroitaan.
"Täällä sitä vain ryypätään toisten saunavuoroilla," puhisi Ismo vielä naisten poistuessa pukuhuoneesta. Naiset tuhahtelivat ja kikattivat sitten, tuntien rikostoveruutta.
"Hei, kiitti saunasta, viinistä ja seurasta. Mulla oli tosi kivaa. Nyt mun pitää mennä, moikka!" ilmoitti Eva ja pyyhälsi kotiinsa. Monica jäi pettyneenä katsomaan tämän menoa, ja päätti sitten mennä kotiin kittaamaan lisää viiniä.

4. Olohuone
Tunnit olivat madelleet ja Pihlajakadun seksikkäin juristi oli kuluttanut perjantai-iltaa viinin ja television hömppäviihteen tahdissa. Monica oli hyväillyt itseään ajatellen Evaa, mutta tuntenut suurta tyydyttymättömyyden tunnetta. Runkkaaminen ei koskaan ollut aidon ja oikean panemisen veroista. Tylsistyneenä Monica oli laittautunut ja pukeutunut tiukkaan nahkamekkoon, ja lisäillyt sitten kuvia itsestään Instaan. Ohimenneiden huvitusten jälkeen hän tyytyi ryystämään valkkaria ja vaihtamaan kanavia. Mistään ei tullut edes eroottista elokuvaa. Silloin soi ovikello.
Kuka se voisi olla? Stuba? Naapurin ärsyttävä Ulla? Jälleen uuden yllätysvisiitin tekevä Camilla? Monica sipsutti avaamaan ovea, ja löysi oven takaa kyynelehtivän Evan. Monican sydäntä riipaisi hänen nähdessään kauniin ystävättärensä niin surkeana käytävässä.
"Mikä on? Tuu sisään," huolehti Monica hätääntyneenä. Eva ryntäsi sisään kyyneliään niellen. Monica istutti hänet olohuoneen mukavalle sohvalle ja toi hänelle lasillisen viiniä.
"Kerro nyt, mikä on hätänä," vaati Monica ja istui aivan Evan viereen, melkein kylki kylkeä vasten.
"Jiri..." sai Eva äyskäistyä.
"Jiri teki jotain? Löikö Jiri sua?" Monica kauhistui.
"Ei! Jiri...Mä löysin Jirin ja Alissan Amandasta. Harrastamassa seksiä!"
Eva ja Jiri olivat entinen pari, joilla oli yhteinen lapsi ja jotka asuivat samassa asunnossa. Monica tiesi, että Eva oli viime aikoina alkanut taas haaveilla yhteenpaluusta Jirin kanssa. Majatalonpitäjä Jiri sai kuitenkin näköjään pesää 19-vuotiaalta yhtiökumppaniltaan Alissalta, joka oli talon nuorten kollien unelmatypy: rikas, kaunis ja julma. Monica oli itsekin välillä katsonut Alissan tiukkaa teinipersettä sillä silmällä. Yllättävä käänne sopi Monicalle, joka pääsi nyt lohduttamaan järkyttynyttä Evaa.
"Voi sua, tuu tänne," voivotteli Monica ja halasi Evaa painaen tämän pään poveaan vasten. Eva nyyhkytti aikansa Monican sylissä ja lakinainen supatti lohtua hoikan kaunottaren korviin ja paijasi tätä hellästi. Lopulta kyyneleet loppuivat ja Eva lepäsi rauhoittuneena ystävättärensä lämpimässä sylissä. Monica silitti Evan kutreja. Eva vilkaisi ylös Monicaan ja hymyili kiitollisena.
"Kiitos, Monica. Mä en tiedä mitä mä tekisin ilman sua."
Nyt tai ei koskaan, ajatteli Monica ja tarttui Evaa hellästi leuasta nostaen tämän kasvoja itseään kohti. Monican huulet yhtyivät Evan raollaan oleviin huuliin kuumana suudelmana. Eva vastasi suudelmaan yllättyneenä, mutta vetäytyi sitten.
"Oota, mitä tää on?" kysyi hämmentynyt Eva ja nousi istumaan. "Tää on varmaan sun tapa osoittaa ystävyyttä," keksi Eva nyt hymyillen.
Monica loi kiihkeän katseen hidasälyiseen ystävättäreensä ja lähestyi tätä uudestaan. Seuraavan suudelman kiihkeyttä ei Evakaan voinut enää pitää platonisena, ja Monica työnsi hämmentyneen blondin selälleen sohvalle painautuen kiinni Evan vartaloon. Monica imi epävarmaa vastarintaa Evan huulilta, ja hyväili tämän kehoa käsillään.
"Mä haluun naida sua niin vitusti," tunnusti Monica ja näykkäsi kuumaa ystäväänsä kaulasta. Eva veti nopeasti henkeä ja värähti. Monican kädet vaeltelivat vallattomina toisen naisen sporttisella kropalla, ja huulet painautuivat vaativina taas saaliinsa kimppuun. Kiihottuneena Eva alkoi vastata suudelmiin. Paidat ja topit lensivät pian lattialle kiimaisten naisten himoitessa ihokontaktia. Uusi maailma alkoi aueta Evalle, kun Monica painoi suuret ja kimmoiset tissinsä vasten hänen rintaansa. Kuuma polte oli syttynyt Evankin sisällä, ja hänen jalkovälinsä kostui nopeasti. Monica nousi kontilleen ja kuiskasi:
"Mennään makkariin."

5. Makuuhuone
Öisen hämärässä ja lämpimässä lemmenpesässä kaksi naista makasivat kietoutuneina toisiinsa rihmankiertämän peittämättä. He olivat nussineet monta tuntia Monican loputtoman himon ja Evan vastalöydetyn kokeilunhalun siivittäminä. Kookkaampi nainen oli sormettanut ja nuollut Evan useaan orgasmiin, ja opastanut kokemattomampaa kaunotarta kädestä pitäen lesboilun saloihin. Lopulta Eva oli vapautunut kaikista siveellisyyden rajoitteistaan ja lutkuttanut Monican pillua himokkaana narttuna.
"Se oli ihanaa," hymisi Monica ja painoi lantionsa vasten kaatamansa naisen tiukkaa takalistoa. Hän lähes kehräsi heidän maatessaan lusikassa. Eva alkoi kuitenkin tuntea riettailun jälkeistä morkkista.
"Mun pitäis varmaan mennä jo kotiin, Jiri ihmettelee missä mä oon..." Eva mutisi epävarmasti.
"Mitä sä sanoit?" tivasi Monica. Jos Eva luuli lemmenleikkien olleen tässä, hän erehtyi pahemman kerran. Monica työnsi peukalonsa Evan peräaukkoon ja asetti etusormensa tämän häpykielelle. Sitten hän puraisi Evaa korvasta. Toinen nainen sävähti kuin sähköiskun saaneena ja Monica tunsi kuinka Eva kostui kiihottuen rajusta käsittelystä.
"Sä et oo menossa minnekään," sihahti Monica ja nousi sängystä. Eva saisi oppia, millainen seksipeto hänet oli vietellyt. Monican lantio keinui hänen astellessaan piirongin luo. Sen laatikoissa hän säilytti lelujaan, joita oli hankkinut työskennellessään Akin pyörittämässä seuralaisbisneksessä. Kaikki hänen seurastaan maksaneet eivät olleet olleet miehiä. Eva odotti epätietoisena sängyllä puhkinuoltu vittu kiimanestettä valuen, kun Monica asetteli hämärässä jotain paikoilleen. Monica ilmestyi hämärästä yölampun hehkuun, ja Evan vatsasta kouraisi kuin hän olisi pudonnut. Leveälanteisella juristilla oli yllä strap-on -dildo ja silmissään tuima katse. Eva ei ehtinyt käännähtää selälleen, kun Monica jo läimäytti häntä piukalle pakaralle. Himon vallassa Monica tarttui hoikemman naisen sporttisesta uumasta ja veti tämän kontilleen eteensä parisängylle. Monica painautui Evan selkään kiinni ja alkoi imeä naisen kaulaa himosta hulluna. Samalla hän työnsi sormen Evan märkään pesään ja alkoi runkata allaan ynähtelevää naikkosta.
"Sä et tarvii miehiä ku sulla on mut. Sä oot mun pano, mun nainen. Sun vittu on nyt mun," kähisi Monica Evan korvaan ja veteli tämän tussua sormillaan. Sitten hän kävi pukille ja työnsi kookkaan sträppärin litimärkään Evaan. Eva parahti äänekkäästi kivusta ja nautinnosta, kun vahvemman naaraan keinotekoinen penis penetroi hänet. Hänen vulvansa valui. Monica totutteli asentoon hetken, ja alkoi sitten pumppaamaan tottuneesti edestakaisin. Eva voihki hänen allaan eikä voinut muuta kuin pyllistää persettään paremmin esille Monican lantion liikkuessa kuin mäntä. Lakinainen koki suunnatonta mielihyvää Evan seksuaalisesta alistamisesta ja tämän nautinnontäyteisestä ääntelystä. Monica tiesi ettei Eva ollut saanut munaa lähiaikoina. Nyt hän sai. Mustaa, synteettistä parrua yläkerran isotissiseltä lakinaiselta! Sänky natisi Monican puskiessa vasten Evan persettä uudelleen ja uudelleen. Lätinä, voihkeet ja ynähdykset täyttivät huoneen ja kantautuivat naapuriasuntoihin asti. Lopullisen kliimaksin hetkenä Evan antautuminen purkautui tämän kauniillta huulilta rajuna huutona. Huohottaen Monica lysähti orgasmin ihmeellisisten jälkimaininkien tajuttomuuden rajalle viemän Evan päälle. Monica hymyili tietäväisenä silittäessään sormillaan ystävättärensä ja rakastajattarensa hiuksia. Valtaus oli suoritettu loppuun. Enää ei Evalla ollut kiire Jirin luo.

6. Epilogi
Naapuriasunnossa syttyi valo, ja utelias korva painautui seinää vasten. Seinän takaa kuului erehtymättömästi naimisen ääniä. Ei kuitenkaan sellaisia, mihin salakuuntelija oli tottunut. Hänen tarkkaakin tarkempi korvansa erotti selvästi kaksi ääntä, joista molemmat kuuluivat naiselle! Liukkaasti raksuttaen kuuntelijan aivot prosessoivat äänet ja tunnistivat niiden omistajat.
"Kiinni jäitte!" kuiskasi Ulla salamyhkäisesti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute