Herkku-puhelin
Anopille kyytiä 1
Anopin_lumoissa

Olin lupautunut kyytimään anoppiani siskonsa syntymäpäiville. Hän pyysi minua tulemaan ajoissa, koska tarvitsisi minun apuani ennen lähtöä. Niinpä menin anopille tuntia ennen sovittua lähtöaikaa. Taka-ajatuksena oli nähdä anoppi vähissä vaatteissa laittautumassa juhlia varten. Jos oikein tuuri kävisi, voisi anoppi olla juuri tullut suihkusta ja olisi vaikka pelkkä pyyhe päällä. Olin anopin kyllä nähnyt usein vähissä vaatteissa ja alastikin, mutta edellisestä kerrasta oli jo aikaa ja nyt olisimme vielä ihan kahdestaan. Soitin ovikelloa, mutta menin vara-avaimella sisään. No olihan se näky… Anoppi oli laittamassa itseänsä valmiiksi alusvaatteisillaan. Isot muhkeat rinnat lähes pursuivat ulos rintaliiveistä ja valkoisten alushousujen läpi kuulsi tumma karvoitus, minkä kiharoita levisi hieman alushousujen reunojen välistä nivusista kohti reisiä. Anopin meikatessa keksin välillä jotain asiaa käydäkseni kylpyhuoneen ovella, että saisin ihailla hänen muotojaan. Anopilla on suuret 85E- kupin rinnat ja ihanan pyöreä peppu, paksut reidet ja kauniit sääret. Eli siis sellainen sopivasti rehevä 55- vuotias kaunis kasvoinen kypsä nainen, todella kiihottava. Taisi anoppikin tajuta miksi käyn ovella ja vähän härnäsi minua kumartumalla ottamaan meikkejä laatikosta niin, että rinnat roikkuivat liiveissä minua kohti. Jossain kohtaa joku meikkipuikkokin häneltä tippui lattialle, jonka anoppi kumarsi nostamaan takapuoli minuun päin. Anopin alushousut pingottuivat kireälle ja painuivat häpyhuulia vasten, jotka erottuivat jalkovälistä selvästi hänen pyllistäessään. Tummat kiharat pursuivat alushousuista häpyhuulien sivuilta. Voi luoja mikä näkymä.

Anoppi meni makuuhuoneeseen, minne näkee olohuoneen sohvalta siltä kohdalta missä istuin. Puolikova kyrpäni sykähteli shortseissani, kun näin anopin pukevan stayup- sukkahousuja jalkoihinsa. Voi luoja kun teki mieli tuota naista. Anoppi sai sukkahousut jalkaansa ja laittoi juhlamekkonsa päälle. Siinä kohtaa tarvittiin minua, takana oleva vetoketju piti laittaa kiinni. Onneksi anoppi oli selin minuun eikä huomannut kohoumaa shortseissani. ”Tulethan sitten myös avaamaan vetoketjun illalla?” anoppi kysyi. Posket punaisina vastasin ”totta kai”. Yritin ja onnistuinkin peittelemään seisokkini anopin poistuessa vielä kylpyhuoneeseen.

Vein anopin juhliin ja tulin vara-avaimella takaisin anopin luokse. Olin siellä ennekin tutkinut paikkoja anopin ollessa matkoilla. Katsoin vaatekaapista olisiko siellä kenties uusia alusvaatteita. Yhdet uudet rintaliivit ja alushousut siellä olikin, niistä näkyisi kaikki läpi. Olipa erikoinen valinta yksinäiselle vanhemmalle naiselle, ajattelin. Kiihotuin kun ajattelin anoppini pukeutuneena niihin. Mietin myös anopin selvää itsensä näyttelemistä aiemmin ja sitä, että saisinkohan nussia anoppia illalla. Jotain sähköä oli ollut ilmassa jo jonkin aikaa anopin kanssa.
Kävin myös katsomassa pyykkikorin ja sieltä löytyivät parit liivit ja alushousut. Toinen oli musta pari ja toinen lilan värinen. Riisuuduin ja menin anopin sängyn päälle alusvaatteiden kanssa. Haistelin ja maistelin niitä runkatessa. Hieroin kulliani alushousujen haaroihin, missä oli anopin emättimen eritteitä. Toiset nenälläni ja niissä tuoksui ihanasti anoppini pillumehut. Eikä siinä kauaa mennyt kun olisin lauennut, mutta halusin säästää kaiken anopille, jos hyvin kävisi. Runkkasin useita kertoja itseni laukeamispisteeseen. Pusseissa tuntui sellainen paine, että anoppini saisi elämänsä lastin pilluunsa.

Menin kotiin odottelemaan anopin soittoa. Muna oli puolikovana ja välillä täydessä tanassa, kun ajattelin anoppia. Sain olla rauhassa, sillä vaimo oli aamulla lähtenyt vajaan viikon kestävälle työmatkalle. Mietiskelin kuinka etenisin anopin kanssa. Lopulta ajattelin kuitenkin asian mennä omalla painollaan, kävi sitten kuinka kävi.

Pitkään odotettu puhelu vihdoin tuli kahdeksan aikaan illalla. Anopin ääni kuului puhelimesta ”Saisiko se anoppi nyt sitä kyytiä?” Olipas aika kaksimielinen kysymys, mutta niin oli vastaukseni ”No kyllä sä kyydit minulta saat. Haluatko nyt heti?” ”Mielellään” vastasi anoppi. Ja niinpä lähdin hakemaan anoppia. Matkalla anopin sanat kuuluivat korvissani. Oliko anopin äänessä ollut kiihottumista vai kuvittelinko vain? Anoppi oli hieman humalassa, mutta ei liikaa. Ajattelin sen helpottavan minua tavoitteessani. Matkalla juteltiin juhlista ja siitä kuinka kultainen olin kun kuskasin ja autan häntä. Anopin kiitellessä hän siveli ja taputti reittäni. ”Mielelläni olen avuksi” sanoin ja laitoin käteni anopin reidelle hetkeksi. Nämä kosketukset antoivat minulle rohkeutta ja myös anopin äänessä oli todellakin jotain eroottista, tänään olisi se ilta.

Päästyämme sisälle anoppi istui sohvalle valitellen jalkasärkyä, minä tietysti tarjouduin hieromaan niitä. Anoppi oli mielissään siitä, mutta ensin minun olisi avattava hänelle kuoharipullo. Anoppi ehdotti myös, että ottaisin itsekin sitä tai jotain muuta kaapista vaivanpalkaksi. Kyllähän se minulle kävi, auton voisi hakea huomenna eikä matkaa kotiin ole kuin korkeintaan kilometri.
Niin kuoharit avattiin ja tein itselleni myös paukun. Kysyin anopilta, että ”Otetaanko mekko jo pois? Tai siis avaanko sen vetoketjun?”. Vastaukseksi sain naurahduksen, että ”Ei kai mun alasti täydy olla jos jalkoja hierotaan. Vai mitäs ajattelit hieroa?” Naamani punotti kun mumisin että, ”Ei kun siis, ei tietenkään, mä vaan, en mä tiedä”. Anoppi keskeytti höpinäni ja sanoi ”Hiero nyt vaan niitä jalkoja ja avataan mekko sitten myöhemmin” ja hymyili vielä päälle viettelevästi. Anoppi meni kulmasohvan kulmaan istumaan ja nosti jalkansa syliini. Hieroin anopin lämpöisiä jalkapohjia ja jalkateriä sekä siroja nilkkoja. Molemmat jalat hieroin vuorollaan kiireettä. Sukkahousujen verhoamat varpaankynnet oli lakattu kirkkaan punaisiksi. Teki mieli ottaa ne suuhun, mutta en uskaltanut. Hieroin varpaat yksitellen ja aloin jo kiihottua aika lailla. Anopiltakin pääsi välillä ähkäisyjä suusta ja hymystä päätellen hierontani teki hyvää. Aikani hierottua siirryin pohkeisiin ja sääriin. Anopilla on sopivasti tanakat pohkeet ja sääret ovat leveät. Sukkahousujen alta erottui hieman tummaa säärikarvaa, sellaista naisellista haituvaa, sekin kiihotti lisää. Käännyin anoppiin päin ja hieroin molempia sukkahousujen verhoamia jalkoja yksitellen nostaen kantapään olkapäälleni. Näin sain paremman tuntuman myös pohkeisiin. Anoppi levitti ja koukisti alhaalla olevaa jalkaansa niin, että minulle avautui näkymä anopin jalkoväliin. Aivan kuin olisin huomannut hieman kosteutta valkoisissa alushousuissa ja se läpikuultava tumma runsas karvoitus, no se ainakin näkyi.. Kullini alkoi jäykistyä shortseissa, nyt minun olisi pakko saada anoppia. Anoppi huokaili hiljaa minun hieroessa ja oli hyvin rennon oloinen.
Kun anoppi oli saanut mielestään tarpeeksi hierontaa ja kuoharipullokin tyhjä, hän nousi ylös sanoen. ”Kiitos ihanasta hieronnasta, sä osaat kyllä hieroa hyvin”. Samalla nousin anopin eteen seisomaan, toivoen, että hän ei huomaisi kohoumaa shortseissa. Tai ehkä juuri sitä toivoinkin. Anoppi katsoi minua kuitenkin vain silmiin, hieman horjuen. ”Kiitos oikeasti, se tuli tarpeeseen”. Anoppi jatkoi ja halasi minua antaen samalla suukon poskelle. ”Täytyisi kai mennä nukkumaan, olen aika huppelissakin. Voisitko nyt auttaa anopilta mekon pois?” Ja taas anoppi hymyili jännästi. Nyt oli katsottava tämä kortti loppuun asti, anoppi oli selvästi kiimassa. Seurasin anoppia makuuhuoneeseen katsellen hänen ihanasti keinuvaa takamustaan.

Anoppi seisoi sänkynsä vieressä selin minuun, kun aloin hieman vapisevin käsin avata mekon vetoketjua. Sain avattua sitä niin, että rintaliivien hakaset näkyivät ja pikku hiljaa alas ristiselkään. Anopin vyötärön muodot tulivat näkyville ja myös alushousujen yläreuna. Kyrpäni sykki jo kivikovana. Vetoketju oli auki ja kysyin anopilta, että avaisinko rintaliivitkin? ”Ai, haluaisitko auttaa anopilta rintsikatkin pois?” hän vastasi. Sopersin vain, että jos vain haluat, niin voin avata ne samalla… Anoppi kysyi, ”Uskaltaisitko avata mun rintaliivit? Ja jatkoi ”Jos uskallat niin avaa vain.” Samassa hän riisui mekkonsa ja kääntyi minuun päin. ”Sulla kyllä taitaa olla jotain muutakin mielessä?” anoppi sanoi vilkuillen shortsieni etumusta. Siinä anoppi seisoi edessäni alusvaatteissa, stayup-sukat jalassa. ”No onhan tämä aika kiihottava tilanne loppujen lopuksi ja mielessäkin on kaikenlaista” sanoin ja kysyin joko avaisin liivit? ”No mitäs sitä enempää ujostelemaan, ota pois vaan” sanoi anoppi.
Niinpä otin hakasista kiinni ja avasin anopin rintaliivit. Tunsin raskaiden rintojen painon käsissäni. Anoppi oli aivan edessäni, otin vähän tilaa väliimme, että näkisin mahtavat rinnat kunnolla kun vapauttaisin ne liiveistä. Anopin hengitys oli hieman katkonaista kun riisuin rintaliivit kokonaan. Katselin rintoja, ne olivat ihanan pyöreät, hieman roikkuvat, mutta kuitenkin pulleat. Nännipihat olivat aika suuret ja punertavat ja nännit olivat paksut, mutta ei kovin pitkät. Todella näyttävät ja muhkeat rinnat. Kysyin että ”Voinko mä…” Anoppi keskeytti sanoen ”Voit jos vaan kelpaa tällaisen vanhan akan tissit” Hamuilin anopin suuria rintoja käsiini ja hieroin niitä. Välillä hieroin molemmin käsin vain toista tissiä. Ne olivat aivan täydellisen tuntuiset, pehmoiset ja lämpöiset. Rinnat olivat jopa painavammat, kuin olin ajatellut. Aloin myös suudella niitä ja imeä nännejä. Nännit alkoivat paisua käsittelyssäni ja nännipihat kutistuivat rypylle kohti nännejä. Anoppi jatkoi huohotustaan, hän nautti suunnattomasti.

Otin paitani pois ja anoppi kiskoi shortsejani alaspäin. Olimme molemmat alushoususillaan kun suutelimme kiihkeästi. Minä hieroin anopin pehmoisia rintoja ja puristelin muhkeita pakaroita. Anoppi hieroi ja kosketteli varovasti alushousuissa pullottavaa kaluani. Työnsin anoppia sänkyyn varovasti ja hän menikin selälleen siihen. Otin alushousuni pois ja paksu suonikas sykkivä kaluni ponnahti esiin. Anoppi huokaisi ja sanoi ”Voi…mä haluan sut sisääni, sä näytät niin hyvältä, nai mua.” Menin anopin viereen ja jatkoin hänen hyväilyä ja suutelemista. Nautiskelin anopin suurista rinnoista aika kauan. Anoppikin uskalsi tarttua kovana seisovasta kullistani kiinni ja runkkasi sitä varovasti. Hieroin anopin haaro väliä alushousujen läpi ja se tuntui kuumalta. Anoppi huohotti että tulisin hänen sisäänsä. ”Ei vielä, haluan että nautit pitkään” sanoin.
Siirryin anopin jalkoväliin ja katselin kuinka karvoitus kuulsi läpi ja pursui alushousuista. Otin alushousujen vyötäröstä kiinni ja aloin riisua niitä anopilta, hänen nostaessa takapuoltaan. Lopulta alushousut olivat käsissäni. Ne olivat haaroista kosteat ja minun oli pakko hieman tuoksuttaa niitä. Anopin tuoreet pillun eritteet tuoksuivat voimakkaasti nenääni. Katselin hetken anoppia, joka makasi selällään pelkät stayupit jalassa, kädet pään alla niin, että huomasin anopin kainalokarvat. Kainalokarvat kiihottivat minua lisää niin kuin säärikarvatkin. Isot pyöreät rinnat näyttivät vieläkin isommilta nännien ollessa kovettuneena pystyssä, upea näky.

Laskeuduin anoppini jalkoväliin katselemaan läheltä pillua, mitä olin himoinnut jo kauan. Kihara, tummaruskea karvoitus oli vihdoinkin aivan kasvojeni edessä. Levitin anopin reisiä, että näkisin paremmin. Anopin karvoitus verhosi koko alapään, mutta tummanpunaiset paksut häpyhuulet kiilsivät limaisina karvojen välistä. Painoin huuleni anopin pillua vasten. Pillu oli märkä ja tuoksui ihanalta. Aloin suudella uloimpia häpyhuulia karvojen seasta. Levitin niitä hieman, nuolin alhaalta ylös ja ylhäältä alas, hitaasti ja hellästi. Myös sisemmät häpyhuulet nuolin huolellisesti. Anoppi voihki ja huokaili kieleni tahdissa, ” Oijoi miten ihanaa” anoppi sopersi. Välillä tungin kieltäni anopin kostean emättimen sisään. Tutkin kielelläni tarkasti anoppini pillun joka sopukan, olinhan halunnut tehdä tämän jo kauan. Pitkään nuoleskeltua karvaista vakoa siirryin klitoriksen imemiseen ja nuolemiseen. Anoppi tykkäsi saamastaan suuseksistä niin, että voihkinta yltyi melkein ulinaksi. Pyörittelin kieltäni anopin turvonneella klitoriksella ja painoin keskisormeni pilluun, se tuntui aika tiukalta. Pian huomasin, että herkin paikka oli aivan emättimen etuosassa ylhäällä. Anoppi tärisi ja ulisi ja hieroi hiuksiani kun imin klitorista ja samalla lipsutin sormellani supistelevaa pillua. Anoppi sai käsittelyssäni voimakkaan orgasmin.

Annoin anopin hengähtää hetken ennen kuin nousin polvilleni anopin reisien väliin ja aloin asetella komeasti paisunutta kyrpääni anoppini karvaisen pillun huulien väliin. Anopin ilme oli hyvin odottava ja häneltä tuli syvä huokaus, kun terskan pääni työntyi kuumaan reikään. En mennyt kovin syvälle ja aloitin muutenkin hitain työnnöin. Pikku hiljaa kairasin kaluani syvemmälle anopin tiukassa pillussa ja taas takaisin. Voi luoja, miten ahtaalta anopin emätin tuntui. Anoppi voihki allani ja anoi minua tulemaan koko mitalla, ”Paina se ihan pohjaan asti, haluan sen sisälleni kokonaan…” Niin aloin anopin käskystä porautua syvemmälle anopin pillussa. Anoppi ähkäisi kovaan ääneen, kun sain upotettua komean kaluni kokonaan anopin sisään. Tunsin kuinka hänen pillunsa sykki ja puristi kaluani ihanasti. Aloin lypsää anopin pillua kyrvälläni, käsillä kirnusin isoja rintoja. Anoppi ujelsi ja huohotti allani ”Ihanaa… sä täytät mut kokonaan… tunnut niin hyvältä…oi oi ooh…älä lopeta… nai mua kunnolla.” Annoin paksua kyrpääni anopille koko mitalla ja se täyttikin anopin kireän pillun helposti. Nussin aika rauhallisesti, koska tiesin että laukeaisin nopeasti. Tilanne oli niin kiihottava ja anoppi tuntui todella hyvältä. Välillä kun kaluni oli anopissa pohjaa myöten, työnsin lantiotani voimakkaasti anoppia vasten. Se tuntui taivaalliselta. Anoppini emätin oli täynnä miehuuttani ja supisteli voimakkaasti. Pillu litisi ja lätisi kyrpäni käsittelyssäni. Rinnat heiluvat edestakaisin, ne olivat valtavat.
Otin anopin polvitaipeista kiinni ja levitin jalat oikein leveälle, samalla painaen polvitaipeesta sänkyä kohden. Anopin karvainen pillu oli niin esillä kuin vaan pillu voi olla. Katselin kuinka siittimeni upposi anopin karvaiseen tiukkaan vakoon, välillä kiihdytin tahtia ja anoppi oli aivan hurmoksessa, niin kyllä minäkin. Sitten taivutin toisen jalan niin, että otin anopin sukkahousujen verhoamat varpaat suuhuni. Imeskelin ja nuolin punakyntisiä varpaita. En tiedä mistä sellainen ajatus on tullut, mutta jostain syystä olen aina halunnut nuolla anopin varpaita. Muiden varpaita en ole koskaan nuoleskellut. Sen verran olivat juhlissa jalat hionneet, että ne tuoksuivat ja maistuivat vähän ”sukkamehulta”. Niinpä lopetin sen touhun, mutta ajattelin joskus tehdä sen uudestaan.
Anoppi kyllä tykkäsi varpaiden nuolemisesta ja oli saamaisillaan orgasmin. Nussin vielä voimakkaammin ja vein joka työnnön pohjaan saakka. Anoppi huohotti ja uikutti ”Aah… oioi..oo.. uijui.. Anopin jalat tärisivät ja koko vartalo kuumotti punertavana. Aloin survoa kyrpääni lujempaa anopin pilluun ja ulina vaan koveni. Pumppasin edestakaisin kyrpää kunnes anoppi kiemurteli ja vapisi orgasmin kourissa. Annoin anopin saada ihan rauhassa. Jatkoin voimakasta nussimista anopin vähän toettua ja tunsin omankin laukeamisen olevan lähellä. Teki mieli päästää kaikki anopin sisälle, mutta halusin nähdä kuinka paisunut kaluni ryöpsäyttäisi spermat anopin vartalolle.
Vedin kaluni ulos anopin pillusta ja runkkasin sitä kunnes tunsin tulevani. Puristin lujaa kyrpääni ja lopetin hetkeksi runkkaamisen. Päästin kullini puristuksesta ja vetelin esinahkaa edestakaisin. Täydet pussini alkoivat tyhjentyä valtavina suihkuina anopin päälle.
Ensimmäiset tipat lensivät valtavalla paineella anopin olkapäälle ja sänkyyn anopin pään viereen. Toinen satsi lensi rinnalle ja olkapäälle. Kolmas ruiskutus lensi anopin toiselle rinnalle, kaulaan ja vatsalle. Neljäs suihkukin virtasi vielä paineella rinnoille asti. Spermaa tuntui riittävän ja viides ryöppy kullistani heitti vielä anopin vatsalle useita spermalammikoita. Kuudes oli jo paineettomampi, mutta valeli kuitenkin anopin alavatsan spermalla. Loput tipat mitä vielä tuli, heruttelin anopin pillun karvoille. Anoppi katseli haltioissaan huohottaen laukeamisestani, spermaa vain tuli ja tuli. Hieroin ja levittelin kalullani spermaa anopin pillun karvoissa ja lopuksi työnsin kaluni takaisin anopin turpeaan pilluun. Työntelin vielä muutaman kerran anopin liukkaassa pillussa spermaista kaluani. Kaluni vavahteli syvällä anopin sisällä, samalla anopin emätin sykki ja puristeli elintäni.

Pidin kyrpää sykkimässä paikallaan anopin sisällä. Samalla hieroin anopin suuria rintoja ja levittelin ruiskuttamiani siemeniä rinnoille ja vatsalle. Anoppi oli riettaan näköinen ollessaan yltä päältä spermassani. Huokailimme syvään ja suukottelimme. ”Ihanaa. Aivan mahtavan tuntuista… En ole moista laukeamista aikaisemmin nähnyt… Taisit tykätä anopista…” Anoppi sai sanottua. Vastasin anopille, että kyllä tykkäsin ja kovasti. Ja että olin himoinnut häntä jo kauan. Ja siitä himosta raju laukeaminenkin johtui. Sen lisäksi, että anoppi oli tuntunut uskomattoman hyvältä.
Nousin anopin päältä ja asetuin kyljelleni hänen viereen. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme vielä hetken, kunnes anoppi nousi pesulle, mietin menisinkö perässä…
Siitä myöhemmin…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute