Herkku-puhelin
Pikkurouvan esittelyä
Mäkimies

Pikkurouvan esittelyä


Vaimoni kanssa olemme olleet yhdessä yläasteelta lähtien. Nyt olemme vajaa kolmekymppinen pariskunta. Arki sujuu normaalisti ja seksielämä on erittäin tyydyttävää. Tämä on lähinnä vaimoni ansiota. Joskus saattaa vierähtää hieman pidempikin tovi ilman seksiä mutta joka kerta se on yhtä mahtavaa. Kertaakaan ei ole tuntunut “tylsältä avioseksiltä”.
Ehkä se johtuu siitä että vaimo suostuu vain silloin kuin oikeasti tekee mieli, ja sen kyllä huomaa. Silloin kun hän sille päälle sattuu on hän erittäin aktiivinen ja halukas isorintainen pikkurouva joka ei turhia ujostele. Huono puoli on se että homma menee järjestään panemisen puolelle vaikka suunnittelisi rakastelevansa, mutta onhan se niin että jos oma kaunis vaimo käyttäytyy kuin kiimainen eläin niin turha sitä on rakastella, silloin pannaan kuin kuin halpaa huoraa enkä minä siitä valita. Jos ajatellaan pelkästään seksiä niin meidän pitkän suhteen paras puoli on ehdottomasti se ettei sängyssä tarvitse miettiä turhia vaan toiseen voi luottaa ja antaa vain mennä. Vaimo on raskaana mutta se on aika alussa vielä.

Muutama kuukausi sitten minulle tuli sellainen fantasia jossa vieras katsoo vaimoani ja puhuu sekä kyselee häneltä kun panen häntä, kerron myös kuinka se sai alkunsa. Päätä itse missä menee fantasian ja toden välinen raja.

Asumme kaksikerroksisessa rivitalossa. Parkkipaikan jälkeen on suhteellisen pitkä pihatie joka tulee suoraan meidän keittiön ikkunan eteen ennen kuin kääntyy.

Lapset olivat naapuri pihalla ja aloin pitkästä aikaa tekemään itse ruokaa vaimon ollessa olohuoneessa kerrankin vapaalla ruoanlaitto vuorosta.

Olen hyvin huono kokkaamaan joten keskityin siihen ja vaimon tullessa keittiöön aloin kysellä häneltä vinkkejä kastikkeen tekoon enkä heti huomannut ettei häntä nyt kastikkeeni kiinnosta. Hän vain seisoi selkä minuun päin keittiön työtasoon nojaten ja muka jotain tehden. Vasta kun hän katsoi minua olan yli ja kysyi meneekö ruoassa vielä pitkään tajusin että vaimo tarvitsee nyt jotain enemmän kuin ruokaa.

Keittiön verhot olivat tietysti auki päiväaikaan. Menin vaimoni taakse seisomaan ja puristin häntä lantiosta itseäni vasten. Hän notkisti saman tien selkäänsä hieroen persettään etumustani vasten, kesämekon läpi se tuntui erittäin hyvältä. Siirsin toisen käteni lanteilta rinnalle toisen käden kääntäessä vaimon minuun päin. Vaimollani oli avara kauluksinen mekko jota siirsin hieman sivuun rintojen edestä. Häntä hymyilytti ja hän siirsi myös rintsikoita jotta pystyin muutaman kerran pyöräyttämään kieltä nännin ympärillä. Tässä vaiheessa olin selkä ikkunaan päin ja vaimo seisoi edessäni nojaten uuniin.

Halusin tuntea kuitenkin taas upean takapuolen munaani vasten joka seisoi shortseissa aika ikävästi painautuneena. Käänsin vaimon ympäri ja nyt nojasin itse uuniin vaimon keinuttaessa takapuoltaan minua vasten kasvot ikkunaan kohden. Painoin häntä itseäni vasten bikinirajan kohdalta toisella kädellä rinnasta pitäen. Mekko oli siirtynyt takaisin rintojen eteen. Hetken mekon päältä hierottuani rupesin siirtämään kättäni rintaliivien alle.

Olimme jo molemmat uppoutuneet touhuumme ja vaimon toinen rinta oli jo paljaana kosketellasseni häntä joka puolelta. Taloyhtiössämme oli menossa julkisivuremontti joten pihalla kulki päivä aikaakin ihmisiä jonkin verran.

Vaimo kysyi minulta: “Mitä jos joku näkee”?
-”Ei siellä ketään ole”, vastasin mutta siinä vaiheessa takaraivooni jäi ajatus että mitä jos joku näkisikin.
Hetken jatkoimme ja olin jo aikeissa viedä hyvin kuumana käyvän vaimon yläkertaan kun joku vanhempi mies seisoi noin 35m päässä keittiön ikkunastamme ympärilleen katsellen. Varmaan joku rakennustarkastaja tai vastaava.
Vaimo oli siirtämässä rintaansa suojaan mutta sanoin ettei se mitään näe noin kaukaa. Hieroin häntä pikkareiden päältä tuntien kuinka märät ne jo oli. Tarpeeksi kiimaisena vaimoni on tähän asti suostunut kaikkeen mitä olen halunnu.

V “Lopeta, se näkee”
M “Eikä näe” Samalla hieroin hieman kovempaa märkää pillua
V ”Mennään yläkertaan”
M “Haittaaks se jotain jos se vähän näkeekin? Hävettääkö sua jos tuo pappa näkee miten kiimainen pikkurouva täällä asuu? Samalla siirsin mekkoa ja liiviä lisää niin että nänni jäi jo kokonaan paljaaksi. Otin nännin sormieni väliin sitä vähän vetäen Kysyin “Näkeeköhän se sun paljaan rinnan”?
V “En tiiä”
Sitten vaimo panoin persettään kovempaa minua vasten, selkä notkistui ja raskauden entisestääkin pyöristämät rinnat työntyivät hieman eteenpäin. Yllätyin kun hän itse laski liiviä ja mekkoa niin että käytännössä koko rinta oli paljaana.
Mies seisoi suoraan edessämme noin 20m päässä julkisivuja katsellen kansio kädessään.
V “Se näkee mut ihan kohta”
M “Mitä veikkaat et se ajattelee jos se näkee sut”
V “En tiiä”
M “ Mä tiiän, se ajattelee et ai saatana kun sais panna tota kiimasta nuorta pillua samalla kun imee näitä rintoja. Noin vanha mies ei varmana usein tälläisiä näe”.
V “Lopeta nyt se on liian lähellä”
Mies seisoi noin 5 metrin päässä ikkunastamme ja oli kääntymässä talon päähän.
Pidin kättäni paljaan rinnan päällä, kämmeneni ei riittänyt peittämään koko rintaa ja pidin keskisormea ja nimetöntä tarkoituksella niin leveällä että nänni varmasti näkyisi niiden välistä.
M “Näytä sille miten kiimainen kotiäiti voi olla” Kuiskasin vaimo korvaan.

Mies käveli ikkunan ohitse, olen 90% varma että näki kunnolla.

M “ Nyt yleisö poistui ja sä menet reippaasti yläkertaan ja laitat ton perseen kunnolla tarjolle”

Yläkerrassa oltiinkin jo alasti seinää vasten pitkät hiukset nätisti pyllyä hipoen odottaen käsittelyä.

M “Mitä kiimanen pikkurouva teki äsken”?
V “En mitään”.
M “Esittelit itseäs vanhalle miehelle kuin mikäkin lutka”
V “Enpäs”
M “Etkö yhtään”
V “ No ehkä ihan vähän”
M “Hyvä tyttö, tykkäätkö härnätä kullia”
V “Tykkään”
Panen koko ajan kovempaa toisella kädellä rinnasta pitäen ja toisella lantiosta tukien. Tätä kiimasta naista ei tarvitse paikoillaan pitää. Se osaa painaa persettä kunnolla vastaan vaikka miten kovaa panisi.

Vaimo panee vastaan koko ajan vaikka valittaa jo aika kovaa.

M “Näkiköhän se sun rinnat kunnolla”?
V “Ehkä”
M “ Oliskohan se halunnut tulla panemaan sua”
V “Olisi” !
M “Saako se panna sua”?
V “Ei saa, kukaan muu ei saa”
M “ Hyvä tyttö”
V “ Työnnä sun mulkku pohjaan asti ja anna mulle kunnolla”
M “Täytetään pikkurouva spermalla” Mitäköhän se ukko tekee nyt”?
V “Varmaan runkkaa jossain ja kuvittelee mua”
M “Saat ihan kohta märän pikku pillus täyteen spermaa”
V “Aa Eih, nyt mulla tulee!!”

Perkele molemmat pohkeet veti sen panon jälkeen kramppiin. Sen verran kovaa.
Tästä kesäpäivästä meni noin kuukausi kun rupesin ajattelemaan että olisi mahtavaa esitellä raskaana olevan vaimon panemista jollekkin nuorelle ujolle pojalle tai vanhalle vaikka leski papparaiselle joka ei ole naista nähnyt 15 vuoteen sängyssä.
Ei siis antaa kenenkään edes koskea vaan vain näyttää/ylpeillä kuinka hyvä nainen voi parhaimmillaan olla sängyssä. Rakastan panna vaimoani varsinkin raskauden aikaan, hän tykkää itsekin esittää vahongossa paksuksi pamahtanutta muka viatonta kotirouvaa.

Mietin miten kertoisin vaimolle tästä. Olisin voinut kertoa suoraan mutta suoraan kysymykseen on helpompi sanoa ei kuin epäsuoraan. Olin aina silloin tällöin hieman asiasta vihjaissut.
Muutaman viikon päästä keksin kirjoittaa tarinan minkä luettutaisin hänelle sopivana hetkenä.
Tälläissä fantasioissa on se kiva puoli että ne ovat kivoja vaikka eivät toteutuisikaan joten mitään hävittävää ei ole.

Tarina oli ollut noin viikon valmiina kuin menin viemään lapsia saunaan ja sanoin vaimolle että läppärillä on yks juttu, jos viittisit lukasta sen kun ollaan saunassa.

Oltiin saunassa noin 45min ja sen jälkeen lapset jäi yläkertaan nukkumaan. Menin nojatuoliin istumaan, ajattelin että sanoo jos sanoo jotain, turha ruveta kyselemään.
Viiden minuutin päästä kysyin vaimolta että teenkö samalla molemmille iltapalaa jos menen keittiöön. Siinä vaiheessa tuli kysymys: “Miks haluat et joku ujo poika tai vanha patu kattoo kun me nussitaan? Nehän näkis ihan kaiken”?
Vastasin että kaksi syytä “Oon niin pirun ylpee meidän seksielämästä ja susta. Toiseksi tykkäisin kattoo toisen ilmettä kun se kiimassa sua himoitsee mutta ei saa. Eli kiusata sitä, varmasti löytyy monta miestä ketkä siitä nauttii.
Hetken hiljaisuuden jälkeen:

V “ Tuu tänne ja näytä miten mun pitäis esiintyä”
M “ Et sää esiinny, sä oot vaan nussittavana. Teet niin kun sanon. Haluan näyttää miten kiimanen ja märkä oot.
Vaimo vetää käteni jalkojensa väliin ja kysyy “ai niin kun näin märkänä”?
M “Oho, just näin. Nyt mene selällesi sohvalle ja ota mulkku niin syvälle kun saat suuhun”.
V “Älä niin kovaa, oon tosi herkässä”
Tässä välin vaimo tarjoaa aina yhtä mukavan yllätyksen ja rupeaa imemään kiveksiäni.
M “Ah, jatka just noin. Levitä jalat kunnolla. Kuvittele et joku katsois sohvan toisessa päädyssä sun märkää pillua ja kuuntelisi miten se jo lotisee.
V “ Ootko ylpeä sun panopuu vaimosta”?
Ennen kun kerkeen vastata niin laukean vaimon rinnoille samalla kun hän imee kiveksiäni. Rouvan pillu supistelee sormiani vasten ja hän laukeaa niin että sohva kastuu.

Muutaman päivän päästä laitamme ilmoituksen jossa etsimme luotettavaa nuorta tai vanhaa miestä katsomaan seksiämme, ilman koskettamista ja muutenkin meidän ehdoilla.
Viikon päästä olin karsinut ilmoituksista kolme vaihtoehtoa joista vaimo sai tehdä lopullisen valinnan. Vaihtoehtoina oli 19v ammattikoulu poika, 43v mies joka omien sanojensa mukaan oli ollut naisen kanssa vain 2 kertaa sekä 66v leskimies joka oli ollut naimisissa uskovaisen naisen kanssa.
Vaimo päätti että amis poika ja 43v mies pääsee vikalle karsinta kierrokselle. Parin päivän viestittelyn jälkeen hän päätyi 43v mieheen. Minä soitin “Tanelille” ja keskustelimme hieman tarkemmin. Taneli asui äitinsä luona ja oli työtön insinööri joka näperteli tietokoneiden kanssa kotona ja harrasti hiihtoa. Vaimoni ehdotuksesta sovimme että varaan huoneen kylpylä hotellista ja Taneli tulee illalla sinne sovittuun aikaa. Minä tapaan hänet hotellin ravintolassa ja vaimo odottaa huoneessamme. Jos kaikki on ok tuon Tanelin sinne.


Taas meni pariviikkoa ennen kuin sovittu päivä koitti. Puolen päivän jälkeen veimme lapset hoitoon kävimme syömässä ravintolassa ja menimme kirjautumaan hotelliin. Tanelin kanssa olimme sopineet että hän tulee kuudelta hotellin ravintolaan, illalla aioimme vielä vaimon mennä katsomaan Hedbergin stan up esityksen joka olisi hotellilla. Kävimme kylpylässä rauhassa ja siinä vaiheessa molempia rupesi jännittämään. Minkäläinen hissukka Taneli olisi, uskaltaisiko se puhua mitään tai tulisiko edes paikalle? Miltä tuntuisi kun joku katsoo meitä ihan vierestä? Olimme pari tuntia altailla ja vaimolla meni vielä tunti saunassa. Kun pääsimme takaisin huoneeseemme oli vain vajaa tunti aikaa ennen kuin minun pitäisi olla ravintolassa. Kaadoin vaimon sängylle, suutelin kaulaa ja puristin perseestä kunnolla. Hän työnsi minut pois ja sanoi että ala mennä jo ja laitat viestin kun lähdette tänne. Tämä selvä kuittasin ja poistuin paikalta. Jumankauta että jännitti. Ravintolassa huomasin heti tuntomerkkeihin sopivan miehen. Tavallisen insinöörin näköinen. Jätkä oli tullut hyvissä ajoin paikalle. Istuin pöytään ja varmistettuani että oli oikea mies kysyin et millä fiiliksellä. Malttamattomalla, oli vastaus jolle hymähdin. Juttelimme hetken ja kun kello oli kuusi laitoin vaimolle viestin että tulossa ollaan. Matkalla kertasin vielä säännöt: et koske, saat tulla lähemmäksi jos pyydetään aluksi istut toiselle sängylle. Varsinkin vaimolle tuhmien puhuminen olisi jos ei nyt pakollista niin ainakin hyvin suotavaa. Vaatteet riisut heti eteiseen, boxerit ja jos on pakko niin t-paidan saat pitää. En halua jälkeenpäin miettiä että nauhoittiko nörtti jollain sala kameralla. Taneli muisti kaikki säännöt ja homma oli selvä.

Pääsimme huoneen ovelle josta menin ensin sisään, Tanelia pyysin odottamaan eteisessä. Löysin vaimon vessan peilin edestä kysyin onko kaikki ok? Vastaukseksi sain nyökkäyksen ja pienen hymyn. Tiesin ettei vaimoa kiinnosta turhia höpöttää Tanelin kanssa. Kun Taneli oli riisunut vaatteensa eteiseen hän tuli peremmälle ja tervehti vaimoa jolla oli samentti kylpytakki päällä, alla rintsikat ja stringit. Ajattelin aloittaa heti ettei tilanne kerkee muuttua vaivaantuneeksi.

Menin vaimoni taakse, suutelin niskaa ja hyväilin lanteita. Vaimo nosti pääni taakse ja kylpytakki avautui Tanelille aika paljon.Hän näki vaimoni kauniit rinnat sekä raskaus mahan.

M “Nyt se näkee sut, mene sängylle kyljelleen naama sitä päin.”
Asetuin vaimon taakse ja avasin kylpytakin. Laitoin käden rintaliivien alle ja kuiskasin vielä että oletko varma? Vastaukseksi tuli inahdus kun puristin nänniä sormieni väliin.

M “ käänny vähän enemmän mahalleen mutta älä niin että molemmat rinnat peittyy sun ihalijalta”
V “Tykkääköhän se niistä”?
M “Mitä veikkaat, kato kun se kattoo sua tarkkaan”
Siirsin pienien hyväilyjen jälkeen käteni vaimon pillulle.
M “ Tää rouva on Taneli jo ihan kuumana”
Hieroin klitorista ja toisella kädellä pidin hellän napakasti vaimoni kaulalta kiinni. Hetken päästä työnsin yhden sormen vaimoni sisään ja hän rupesi heti nostamaan persettä ylöspäin paremmin tarjolle. Laitoin toisenkin sormen sisään ennen kuin huomasin Tanelin laittaneen käden boxerien sisään.

M “ Kato, se taitaa tykätä kun näkee itse miten pikkurouva tarjoaa itseään pantavaksi”
V “Ooh, älä liian kovasti kun oon raskaana”
M” Paksuksi pamahtanut sedän kiimapillu kääntyy nyt selälleen ja laittaa rinnat kunnolla näytille, sitten levität jalat kunnolla niin näytetään miten märkänä rouva on.
Vaimo meni selälleen kun nousin ylös ja riisuin vaatteet, koko ajan hän katsoi minua silmiin ilkikurisesti ja hieroi rintojaan.

M “No nyt, tarviiko rouvan pillu lisää huomiota”?
V “Tarvii, se tarvii paljon huomiota”
Työnsin kaksi sormea syvälle ja aloin koukistelemaan niitä samalla rintoja nuollen ja imien. Heti kun nostin pääni rinnoilta vaimo rupesi imemaan kovaa kaulaani. Silloin vinkkasin Tanelille et tuu lähemmäs kattomaan. Taneli siirtyi noin puolen metrin päähän sängystä.
M “Nyt Tanelikin kuulee kuinka sun pillu litisee”
V “ Tuu Taneli lähemmäs”
Taneli siirtyi hiukan mutta vaimo sanoi et tuu vielä lähemmäs ja Taneli kumartui niin että pää oli 30 sentin päässä vaimoni rinnoista.
V “Helvetti multa tulee kohta,lopeta”
M “Kato Taneli miten sillä rinnat heiluu kun sen pillua hierotaan kunnolla”
T “Multakin tulee kohta kun kuuntelen rouvan huohotusta ja voin melkein tuntea rinnat”
M “Jos laukeet niin käännät munas lattiaan päin, sutturan päälle et laukee. Ja enään se ei ole rouva vaan kiimanen pikku lutka, kato nyt sitä.
Taneli runkkasi ilmeisesti koko ajan, en tiiä kun se oli polvillaan sängyn vieressä.

V”Tykkäätkö Taneli mun rinnoista, ne on ihan turvonnut”
T “JOO, ne on mahtavat haluaisin niin koskee niihin”
V “Tuo Taneli sun korvas mun suun eteen”
Taneli siirsi päänsä 10 sentin päähän kiimasta voihkivan lutkan punaisten huulien eteen
V” Multa tulee nyt, tosi kovaa” Kuiskasi vaimo Tanelin kiusaksi.
Sitten pillu nesteet lensi oikein kunnolla kädelleni ja patjalle ja Taneli runkkasi lattialle

No niin Taneli, nyt annetaan sen toipua minuutti ja sit näet miten se käsittelee munaa. Menin selälleni sängylle ja sanoin että nyt on niin kova paine palleissa että tarvin sun apua pikkurouva.
Vaimo hymyili kun otti mulkkuni käteen ja nuoli sitä tyvestä kärkeen asti pyöritellen kieltään terskan ympärillä. Taneli katsoi puolentoista metrin päästä kun vaimoni hoiteli kullia posket lommolla. Rouva runkkasi pitkillä vedoilla munaa ja rupesi imemään palleja välillä niitä nuollen ja sitten taas kunnolla imien.

T “Mitä lutka suunittelee tekevänsä miehelleen?
V “Haluan ladata tänne kunnon paineen, sitten tyhjennän koko tän mulkun mun sisään. Ensin aioin ratsastaa niin että kulli hankaa pilluni pohjaa. Sitten menen selälleni ja levitän reidet kunnolla auki samalla kun hieron itse pilluani, mies kyllä tietää miten mua pannaan. Jos pelaat korttis fiksusti niin saat päättää missä asennossa se tyhjentää raskaat pallinsa muhun.”

Menin selälleni makaamaan ja vaimo tuli hajareisin päälleni. Muna upposi helposti asettelematta valmiiksi kuumaan vakoon. Lutkani siirsi kahta tyynyä lähemmäksi minua ja pyysi laittamaan ne pääni alle. Näin hän sai pienessä etunojassa hierottua rintojaan naamani. Nuolin ensin nännejä jonka jälkeen upotin naamani rintojen väliin. Pikkurouva painoi päätäni kovempaa rintojen väliin ja lantio lypsi munaani jo kovaa vauhtia.

M “Hyvä tyttö, tee kunnolla töitä munan päällä niin panen sen jälkeen sut niin helläksi että tuntuu vielä viikon päästä”
V “ Näinkö”?
Hän nousi istumaan suoraksi munan päälle ja teki sen mikä saa minut aina hulluksi. Nosti hieman toisella kädellä pitkiä hiuksiaan ylemmäksi hieroen samalla tissiä. Kiimainen rouva on aina ollut äänekäs sängyssä, Tanelilla oli jo menossa pasmat sekaisin, hän vain tuijotti naama punaisena lutkani työskentelyä.

T “En oo ikinä nähnyt noin kiimaista naista, vain ujoja ja hiljaisia “hissukoita”. Saanko koskea rintaa jos lupaan etten tee muuta”?
M “ Et. Mutta saat nousta seisomaan että yletyt pitämään kiimapillun hiuksia nutturana niin se saa kädet vapaaksi ja voi hieroa tissejään ja pilllua kunnolla.
Taneli innostui tehtävästään, nosti hiukset ylös nutturalle ja piti niitä siellä samalla pallejaan puristellen. Pikkurouva oli jo niin kiimaisen keskittynyt ratsastamiseen ettei varmaan edes huomannut. Hetken päästä käskin Tanelin väistää ja lutkan selälleen. Menin polvi seisontaan rouvan reisien väliin ja työnsin munaa sisälle vain noin 10 senttiä nauttien samalla kun hän yritti saada sitä enemmän.

M ”Pitäsikö suhun työntää lisää lihaa sisään”?
V “Laita, haluan sen kokonaan nyt”
M “Muista että lutkan haluamisilla ei ole väliä, jos käyttäydyt kuin lutka niin saan panna just niin kun haluan”
V “Tee mulle mitä vaan, oon sun pantava, kunhan vaan annat mulle ison lastin spermaa.
M “Onko Taneli millainen pikkurouva”?
T “Tollasen mäkin tarvin, onko se aina noin villinä”?
M “ Kysy siltä iteltään”
T “Ootko aina noin kiimainen pikku lutka, eikö sun pitäis olla kiltti kotiäiti? Näytät ihan horolle kun kerjäät noin munaa”
V “Haluun olla kiimanen lutka jota pamputetaan kunnolla”
Nyt löin munan kunnolla pohjaan asti ja aloin panemaan säälittä. Lutkani rupesi kiljumaan ja repi kynsillään lakanaa samalla kun heitteli päätään puolelta toiselle. Löysin vielä pykälää isomman vaihteen ja panopuuni rupesi taittumaan kasaa, lopetti kiljumisen ja alkoi muuttua naamaltaan punaiseksi. Raukka yritti pidätellä orgasmiaan mutta minkäs lutka itselleen voi. Kesken pikkurouvan laukeamista minun oli lopetettava kuin seinään, en halunnut vielä tulla ja nyt se oli puolen sekunnin päästä.

V “Nyt Taneli haluan ne spermat itselleni. Oot ollu reipas nörtti niin saat päättää missä asennossa lypsän pillullani mieheni munan tyhjäksi”
T “Anna sille takaa päin, haluan nähdä kun tarjoat persettä pystyyn ja se astuu sut takaa.
M “Helvetin hyvä valinta. Nauti nyt kunnolla, kun laukean niin otat vaatteesi ja lähdet. Onko ok”?
T “ On on. Mistä saan katsoa”?
M “Mene sängyn reunalle makaamaan, etköhän siitä näe kunnolla”
Taneli asettui sängyn reunalle ja pikkurouva tarjosi jo toisella reunalla sänkyä kiimapillua selkä notkolla ja perse pystyssä.

V “Saanko nyt paljon spermaa setä”?
M “Nyt tulee lutka niin paljon että ne valuu heti pihalle vaikka laskisin ihan perälle”
V “Ei valu, puristan pillun niin tiukkaan sun kyrvän ympärille. Paukuta mua kovaa” ( Ei ihme että tää rouva on raskaana.)
Rupesin takomaan munaa pillun perälle kovaa, lutka heilautti pitkät hiuksensa tarjolle joten nappasin nipun käteen ja jatkoin voihkimisen kuuntelua tyytyväisenä, hien jo valuessa. Taneli katseli kiimoissaan vaimoni rintojen heilumista sekä kiimaisia silmiä munaansa runkaten vain muutaman kymmenen sentin päästä vaimostani.
T “No nyt saat munaa kunnolla, mulla lentää spermat kun katon sun panemista.”
V “Kiihottaako mun pillun litinä sua”?
T “En kuule sitä kun sua pannaan niin kovalla paukkeella, sun kiimanen voihkinta kyllä kuulostaa helvetin hyvälle”
V “Mun pillusta taitaa taas lentää nesteet”
T “Taiat tykätä kun vanha mies kattoo pikkurouvaa pantavana, nyt mulla tulee spermat vatsalle”

Vaimon pillu rupesi supistelemaan niin kovaa että vaikka mitä yritin niin oli pakko laueta

V “Aih, spermaa kulta mun pillu kunnolla, älä ota sitä pois ennen kun joka tippa on tullu.

Jäin makaamaan vaimoni selän päälle, Taneli kiitti ja poistui paikalta tyytyväisenä hymyillen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute