Herkku-puhelin
Piia ja Päivi villahousupakko 3
Woolgear

Aamulla tapasimme Piian kanssa portilla Piiakin oli iloisella tuulella. Taas oli pakkasaamu ja varustus oli sen mukainen. Olimme kuitenkin aivan eri tunnelmissa kuin eilen aamulla. Molemmat odottivat mitä koulupäivä pitäisi sisällään.

Kävelimme aikuisopistolle ja pihalla oli luokkamme huutelijat. Kello soi ja siirryimme luokkaamme. Yksikään ei kommentoinut asujamme. Rehtori oli joutunut pitämään puhuttelun noille täysi-ikäisille klopeille kuin teineille. Ehkä se oli rauhoittanut tilannetta.

Opettaja tuli takanamme ja saavutti meidät.

-Ompas sinulla Piia tänäänkin hieno villapaita, hän sanoi. Saanko kokeilla sen neulosta?

Piia nyökkäsi ja opettaja silitti puseron pintaa ja ihasteli kuinka pehmoinen se oli ja kehui kuinka se istui Piialle hyvin.

Siirryimme luokkaan ja opettaja toivotti kaikille huomenet ja kertoi muutamia käytännön asioita.

No hyvät herrat, olemmeko päässeet eilen yksimielisyyteen käytöstavoista rehtorin luona.

Kaikki oli ihan hiljaa.

No miten on? kysyi hän uudestaaaan tiukemmin.

-Jooo.. mutisi pojat hiljaa

-No hyvä! Koska näiden viehättävien naisten Päivin ja Piian asusteet ovat aiheuttaneet pientä epäsovinnaista käytöstä, olen kutsunut tyttäreni miehen Olafin esittelemään ammattiaan. Hän on Islantilainen ja tulette huomaamaan että hänellä on hyvin hieno yritys Islannissa.

Samassa oveen koputettiin ja sisään astui komea punatukkainen viikinki.

-Góður dagur, hän sanoi Islanniksi.

- Huvaa päivaa! Olaf sanoi huonolla Suomen kielellä ja hymyili valloittavasti.

Kaikki katsoivat häntä! Komea mies harmaissa paksuissa villahousissa ja hienossa islantilaisessa neuleessa. Hän jutteli opettajamme kanssa islanniksi sujuvasti ja halasivat.

Niin, tässä on Olaf tyttäreni mies ja hän omistaa Islannin suurimman neulomon. Hän kertoo nyt meille villavaatteiden valmistuksesta ja niiden hyvistä ominaisuuksista.

Olaf astui luokan eteen ja aloitti kertomaan yrityksestään sujuvalla englannin kielellä. Kassista hän nosteli mitä erilaisempia neuleita pöydälle nähtäväksi. Hän haki luokan perältä yhden pojista ja hän toimi mannekiinina kun puseroita, housuja, sukkia yms. esiteltiin.

Minäkin katsoin kuin naulittuna. Hänen kertomuksensa meni ohi korvien. Katseeni oli nauliintunut hänen haaroihinsa. Tiukkojen villahousujen alta näkyi valtavan elimen kohouma. Hänen liikkuessaan kohouma tuntui kuin elävän, vai tekikö ajatukseni tepposet. Tunsin kuinka nännejäni kihelmöi ja haaroissani kuumotti.

-Paivi come here! Olaf sanoi ja viittilöi minulle.

Nousin kuin unessa ja kävelin luokan eteen. Olaf asetti minut seisomaan eteensä luokkaan päin. Hän tuli aivan minun taakseni ja alkoi selittämään. ”This beautiful young lady here have very nice sweater and.....” Muuta en kuullutkaan. Olaf oli painautunut aivan kiinni minuun nostaessaan kättäni ja selittäessä jotain neuleestani. Tunsin pakarassani hänen elimensä kohouman. Tunsin aivan selvästi kuinka se sykki hänen sydämen lyöntien tahtiin. Haaroissani tuntui poltetta ja tunsin kostuvani vauhdilla. Nännini paisuivat ja tuntuivat herkiltä. Olafin lämmin hengitys hiveli niskaani. Punastuin.

-Okay Paivi Thanks!

Kävelin paikalleni kuin unessa. Tunsin kuinka häpyhuuleni olivat turvonneet ja kuinka kosteus valuin niiden välistä kastellen pikkarini.
- anteeksi opettaja, mutta minun pitisi päästä käymään vessassa, sanoin ja otin käsilaukkuni mukaan.

- ole hyvä vain Päivi, kerkiät vielä hyvin takaisin tälle tunnille.

Astuin käytävään ja juoksin kulman taakse naisten vessaan. Opettaja varmaan ajatteli, että ne olisi niitä naisten vaivoja, mutta minulla oli ihan muuta mielessä. Riuhtaisin inva wc kopin oven auki ja lukitauduin sisälle. Laskin nopeasti villahousut ja pikkarit mytyksi nilkkoihin huopikaiden päälle ja kaivoin laukistani hiuslakkapullon esiin. Istuin pöntön kannelle ja levitin haarani. Tunsin kuinka kosteus valui pöntön kannelle. Otin purkin ja työnsin sen pilluhuulille ja samantien sisääni.

Yyyymmmmhh! pääsi huulteni välistä.

Kuvittelin kuinka Olof työntäisi valtavan elimen sisääni ja naisi minua rajusti. Vetelin purkkia kiivaasti edestakaisin ja tiukasta pillustani kuului irstas litinä. Hankasin toisella kädelläni klittaani ja olin hetkessä valmis.

Aaaaaaah! huusin ja lakkapullo tipahti kalhtaen lattialle.

Istuin hengästyneenä hetken pöntällä. Tasasin hengitystäni ja vilkasin kelloa. Pahus, nyt piti kiireesti siitiytyä ja mennä luokkaan takaisin. Pyyhin pilluni paperilla ja vetäisin housut jalkaan ja juoksin takaisin luokkaan. Kello soi juuri tunnin loppumisen merkiksi ja muut tulivat vastaan ovella.

-No Päivi, et ehtinyt ihan kuulemaan kaikkea. Olofin esitelmä oli hyvin mielenkiintoinen.

- harmi kun minun piti mennä vessaan kesken kaiken...

Opettaja selvitti Olofille englanniksi jotain minun poistumisestani ja harmitteli että en kuullut kaikkea. Hän hymyili ja tuli luokseni.

Voisin kertoa sinulle jotain muutakin Islannista vaikka tänä iltana. Tule meille kello 18 niin jutellaan ja syödään. Asumme täällä Suomessa ollessamme Irjan pihamökissä. Ota Piiakin mukaan. Tapaatte ihastuttavan vaimonikin. Niin ja ettehän vaihda asujanne. Olette niin ihastuttavia noissa villapaidoissanne! Tuletha Irja sinäkin?

- kiitos kutsusta! Tulemme Piian kanssa mielellämme.

Sovimme tuovamme pari pulloa viiniä tullessamme. Lähdimme Piian kanssa kohti kotejamme.

Näitsä sen valtavan elimen Olofin lahkeessa, kysyin Piialta kun pääsimme ulos. Se tuntui mun pakarassa kun olin siellä luokan edessä.

Joo sillä on oltava tosi iso! Kävitsä turvautumassa omankäden onneen siellä vessassa?

- mun oli ihan pakko, sanoin punastuen.

- minkähänlainen vaimo Olofilla on? Piia sanoi.

Se meidän opekin on aika kivan näköinen hän jatkoi.....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute