Herkku-puhelin
Piia ja Päivi villahousupakko 4
Woolgear

Tiesin Piian olevan hiukan kiinnostunut naisista. Kyllä komeat miehetkin hänelle kelpasi. Kiirehdimme kotimatkaamme, jotta ehtisimme valmistautua iltaa varten. Kotiin päästyäni juoksin yläkertaan ja suoraan suihkuun. Meikkasin pikaisesti ja kähersin hiuksiani hiukan kierteelle. Alusvaatelaatikosta valitsin tummanpunaiset rintsikat jotka korostivat rintojeni kokoa ja niihin sopivat stringit. Samaa sävyä oleva sukkanauhaliivi löytyi laatikon pohjalta ja mustat stayupit sukkalaatikosta.

Hetken mielijohteesta kaivelin villasukkalaatikkoani ja löysin aikoinaan mummon lähettämän paketin. Päällä luki viesti ” Romanttisiin hetkiin, terveisin Selma-mummo” En ollut koskaan avannut pakettia, koska luulin sen olevan taas yhdet villahousut. Avasin nauhat ja vedin ulos mustan pehmeän mohairneulemytyn. Ravistelin ne erilleen ja sieltä paljastui aivan ihanat musta rintaliivit ja pikkarit sekä sukkanauhaliivi ja stayupit. Ihastelin niiden pehmeyttä ja taidokasta käsityötä.

Otin alusvaatteeni pois ja sovitin noita pörröisiä rintaliivejä. Kuinka ihanat ne olivatkaan! Niiden pehmeys hyväili rintojani ja kohottivat poveani hienosti. Tunsin kuinka nännit herkistyivät villan hyväillessä niitä. Pikkarit olivat todella hienot. Niiden reunoihin oli taidokkaasti tehty pitsikuviota. Sukkanauhaliivi ja pitkät sukat kruunasivat kokonaisuuden. Katsoin itseäni peilistä ja näin siellä seksikkään uhkean naisen. Syvän punaiset huulet ja vaaleat kiharat mustien pörröisten alusvaatteiden kanssa näytti todella hyvältä!

Vilkaisin kelloa ja huomasin sen olevan jo hiukan yli viisi. Nopeasti puin päälleni Olafin toivomuksesta päivälliset vaatteet. Hartioille kietaisin vielä ison villaisen sävyyn sopivan kolmiohuivin. Juoksin alas, huusin moikat vanhemmille ja ryntäsin ulos, jPiian jo odottaessa. Hänkin oli selvästi laittautunut ja oli oikeastaan aika syötävän näköinen.

Iloisesti lähdimme kohti Irja opettajan taloa joka ei ollut kovin kaukana. Huomasimme Olofin kävelevän jonkin matkaa edellämme.

-Hei Olof! hihkaisin.

Olof kääntyi ja hänen kasvoilleen ilmestyi se valloittava hymy. Hän jä odottamaan ja kaappasi meidän itsensä molemmille puolille käsipuoleen.

Mikä kunnia on saada kaksi noin ihastuttavaa nuorta neitiä seuraksemme! Olette todella tervetulleita vieraaksemme, Olof sanoi.

-Tässä onkin Irjan talo. Mennään tuonne pihanpuolelle vierastaloon. Muut ovatkin jo siellä.

Astuimme sisään kodikkaaseen olohuoneeseen jonka takassa paloi tuli. Keittiöstä tuli ihastuttava punaposkinen hymyilevä nainen. Yllään hänellä oli hyvin Islantilastyylinen neulemekko ja polvipituiset villasukat.

Hei olen tuon Olofin vaimo Sara. Siis opettajanne Irja, on äitini, kuten varmaan tiesittekin. Tulkaa peremmälle. Irja tulee hiukan myöhemmin.

-Hyvä että teillä on lämpimästi päällä. Tässä pihamökissä ei ole kuin tuo takka lämmittämässä.

Istuimme olohuoneeseen ja juttelimme millaista Islannissa on asua ja tehdä töitä. Siirryimme pöydän ääreen ja söimme ja juttelimme. Nauroimme Olofin jutuille. Piia ja Sara viihtyivät hyvin keskenään ja menivät tiskaamaan astiat. Olofin kanssa kaadoimme meille kaikille vielä lasit viiniä. Aika vierähti nopeasti. Irja soitti ettei pääsekkään tulemaan ja pahoitteli kovasti.

Hei nythän voin näyttää teille meidän neulomon tuotteita, Olof sanoi ja katosi takahuoneeseen.

Hän raahasi mukanaan kaksi isoa kassia. Olof kaatoi ne sohvalle ja valikoi upeat lämpöisen harmaat housut ja villapaidan. Lisäksi löytyi sukat ja lapaset.

-Päivihän voisi olla mallina. Luulen että koko on juuri sinulle sopiva.


Viini oli tehnyt tehtävänsä ja lupauduin sovittamaan noita neuleita. Luulin että voisin laittaa ne omien vaateiden päälle.

-Ei ei Päivi. Riisu alusvaatteillesi ja sitten kokeilet niitä.

Ei auttanut kuin riisua. Otin ensimmäisen villapaidan pois ja heitin sen tuolille. Samoin ekat villahousut ja sukat. Kun otin toisen villapaidan pois ja alta paljastui villaiset rintaliivit, olin kuulevinani Olofin suusta huokauksen. Työnsin toiset villahousut pois ja seisoin villaisissa alusvaatteissani nännien nöpöttäessä terhakkaasti. Olofin katse oli nauliintunut minuun.

-Öh... ompas sinulla todella hienot alusasut! Olof sanoi. Myös Piian katse oli hämmästynyt.

-Voisit sittenkin kokeilla tälläistä yksosaista villahaalaria joita teemme kalastusalusten miehistöille sadevaatteiden alle.

Sadevaatteet! Mieleeni nousi useat syksyt ja keväät kun olin teini-iässä. Syys sateiden tultua äiti kaivoi sadeasut esiin. Kun ulkona oli syksyinen koiranilma huolehti isä että ulos ei menty pelkissä lämpöisissä villavaatteissa, vaan niiden päälle puettiin raskaat sadeasut. Isä oli vieraillut joskus Islannissa ja tuonut sieltä tullessaan kalastajien käyttämiä sadeasuja. Housut olivat haalarimalliset ja takki oli anorakkityyppinen. Kurarukkaset, saappaat ja sadehattu kuului myös varustukseen. Useana kouluaamuna olin tuhertanut itkua kun nuo asut piti laittaa päälle. Minua hävetti suunnattomasti kun menin kouluun noissa tamineissa.

Viime keväänä kun oli ollut sateinen aamu, oli isä pakottanut minulle nuo paksut sadevaatteet villavaatteiden päälle. Olin joutunut kulkemaan aikuisopistolle isän kanssa, koska hän epäili että riisuisin ne heti kotoa lähtiessäni. Olin kuitenkin täyttänyt jo 18 vuotta mutta hän vei minut opistolle kuin pikkulapsen. Isä oli sitä mieltä että niin kauan kun asun kotona hänen sanansa on laki. Koulun portilla olisin toivonut vajoavani maan alle, sillä minua hävetti niin paljon! Isän mentyä pahimmat kiusaajat tulivat ja piirittivät minut pilkaten. Uskaliaimmat kähmivät isoja rintojani jo hieman pieneksi ja kireäksi käyneen sadeanorakin läpi.

Kotiin palatessani olin jättänyt sadehousut ja yhdet villahousut pois. Pahaksi onneksi isä oli ollut kotona ja näki tämän. Isä oli tietysti suuttunut ja sain kotiarestia.

Havahduin kuitenkin ajatuksistani Olofin puuhasteluun. Hän otti esiin hiilenharmaan lämpöisen näköisen haalarin. Se oli todella ihanan näköinen. Neulos oli hieman pörröistä ja sisäpuoli oli vaalempaa harmaata ja harjattu todella pehmeäksi. Otin puvun käsiini ja sovittelin jalkaani lahkeeseen joihin oli myös neulottu kiinteät sukat. Olof tuli auttamaan ja pujotti jalkani sisään. Kuin vahingossa hän siveli reisiäni ja nänneissä tuntui pistelyä välittömästi.. Nousin seisomaan ja vedin pukua ylemmäs. Olof kiersi taakseni ja tarttui pukuun ja veti sitä ylemmäs. Stayuppien verhoamat sääret katosivat ihanan pehmeän neuloksen sisään. Haalari oli juuri sopivan tiukka. Nostimme sitä ylemmäs ja lantion kohdalla meinasi olla hieman ahdasta.

Sinulla onkin todellisen naisen muodot, Olof sanoi hymyillen.

Punastuin hieman.

Odotappas hieman. Tähän kuuluu irtokauluri joka laitetaan puvun alle.

Olof haki kassista samaa neulosta olevan kaulurin ja pujotti sen päähäni. Se oli todella paksu ja korkea. Hän laskosti sen kolmesti ja silti sen reuna ylsi nenääni.

Tämä on miesten malli joten se on hieman liian korkea sinulle, Olof sanoi.

Kaulurin helmat laskeutuivat rintojeni päälle ja melkein puoleen väliin selkää. Olof tuli taas taakseni ja auttoi haalaria ylemmäs. Tunsin taas tuon valtavan elimen pakarassani. Nyt se tuntui paljon selvemmin! Käännyin hieman ja näin että pullotus haaroissa oli isompi. Olofillahan oli alkanut seisoa! Kostuin silmänräpäyksessä kuvitellessani tuota kullia. Mahlani alkoi kastella pikkareitani nopeasti. Hengitykseni muuttui katkoniseksi.

Pujotin kädet puvun hihoihin ja Olof auttoi haalarin hartioilleni. Yritin vetää vetoketjua kiinni, mutta se ei luistanut kuin hetken.

Annas kuin autan hän sanoi. Joskus vetoketjun väliin menee villalangan pätkä ja se juuttuu.

Olof selvitti vetoketjun hetkessä ja alkoi vetämään sitä ylöspäin.

-Odotas hetki, sanoin.

Asettelin rintojani paremmin puvun sisään ehkä hieman liiankin perusteellisesti. Olof tuijotti niitä herkeämättä vetäessään vetoketjun ylös, aina kiinni asti. Rintani kiriste neuloksen muhkeaksi kummuksi. Huomasin hänen punastuvan ja nopesti hän käänsi katseensa pois.

-Haalariin kuuluu tälläiset pitkävartiset lapaset joista voi kääntää kärjen pois sormien päältä. Näin kalastajat voivat työskennellä helpommin, hän selitti. Todella kylmille ilmoille on tälläinen kommandopipo.

Otin sen pipon ja vedin päähäni ja asettelin sen kaulurin alle. Vedin lapaset käsiini ja käänsin niiden kärset pois sormieni päältä. Olin nyt totaalisesti villan verhoama. Minusta ei näkynyt kuin silmät, suu ja sormenpäät.

Tässä puvussa on vielä yksi käytännöllinen yksityiskohta. Täältä pepun päältä lähtee pieni vetoketju jolla voi avata haaran, että pääsee paremmin käymään tarpeillaan, Olof selitti ja näytti vetoketjun päätä.

-Miten se toimii kysyin tyhmää esittäen.

Huomasin kuinka Olof katsoi vaimoaan pitkään ja kysyvästi. Sara katsoi takaisin ja hymyili suloisesti ja nyökkäsi tuskin havaittavasti.

Olof otti vetoketjun pään käsiinsä ja alkoi avaamaan sitä hitaasti. Suljin silmäni. Samalla hän nojasi minun selkääni vasten ja nosti toisen kätensä rinnalleni. Hellästi hän puristi herkkää rintaani ja minulla lenteli säkenet silmissä. Tunsin kuinka hänen elimensä sykki selkääni vasten. Tätä olin odottanut koko illan!

Olof avasi vetoketjun koko matkalta ja haarani paljastui kokonaan. Varovasti hän asetti kätensä pikkareitteni päälle ja hiveli hitaasti häpyäni ja peppuvakoa. Huokasin hiljaa.

Olet ihan märkä, hän kuiskasi korvaani.

-Yhmm sain äännähdettyä.

Irrottauduin hänen otteestaan ja käännyin ympäri ja laskeuduin polvilleni. Hänen iso kalunsa yritti epätoivoisesti päästä ulos housuista. Tartuin Olofin villahousujen kaulukseen ja vedin niitä hitaasti alaspäin. Alla oli toiset samanlaiset villahousut jotka vedin myös hitaasti alas. Valtaisa kalu ponnahti vapauteen. Kalu oli verhottu villaiseen kalupusiin ja sen kärki kiilteli kosteudesta. Avasin willywarmerin nauhat ja rullasin villaputkilon kalun tyveen hitaasti. Olofin hengitys muuttui katkonaiseksi ja hän mumisi jotain käsittämätöntä islanniksi.

-það er gott. Ekki hætta!!

Otin kiinni lapasillani hänen kalustaan ja ohjasin sen pään suuhuni. Vetelin esinahkaa muutaman kerran nopesti edestakaisin. Hitaasti upotin kalua sentti sentiltä nieluuni. Terska tuntui jo kurkun päässäni, mutta jatkoin hitaasti loppuun asti. Tunsin kuinka se meni kurkkuuni asti. Lopulta huuleni olivat kiinni hänen punaisessa häpykarvoituksessa. Liikuttelin kalua hetken suussani ja joka imaisulla Olof korahti nautinnollisesti. Vedin lopulta pääni pois ja kalu luiskahti lopulta ulos suustani ja jäi seisomaan kuin teräskanki. Se heilui ylös ja alas ja näytti ihanalta lämpöisen villapaidan helman laskeutuessa sen tyveen laskoksille.

Oh my god Olof toisteli.

Nousin hitaasti ylös ja vilkasin Piian ja Saraan päin. Piia oli valahtanut sohvalla melkein makaavaan asentoon ja hänellä oli silmät kiinni. Hänen toinen kätensä oli työntyneenä villahousujen sisään ja toinen puristeli rintaa villapaidan alla. Sara oli työntänyt toisen kätensä myös Piian housuihin ja hän imi hänen toista rintaa. Piia raotti silmiään ja vilkutin hänelle hymyille. Piia hymyili ihanasti takaisin.

Suutelin Olofia himokkaasti. Tartuin hänen kaluunsa ja runkkasin sitä hitaasti. Olof hieroi rintojani ja hänen lantionsa teki naimaliikkeitä.

Haluasisitko? kysyin

Olof puristi rintojani kovemmin ja tulkitsin sen myöntäväksi vastaukseksi. Irrottauduin hänen otteestaan ja käänsin selän hänelle. Taivutin itseäni eteenpäin ja otin kiinni tuolin selkämyksestä. Köyristin selkäni ja asetin pilluni tarjolle.

- Olof, nai minua.

Olof astui taakseni ja tunsin kuinka valtava elin tökki pakaroitani. Hitaasiti hän tuli lähemmäs ja terskan pää työntyi vakoni kohdalle. Terska hieroi ihanasti klittani kohtaa. Vain villaiset pikkarini olivat esteenä. Kurotin haaroihini ja vedin ne sivuun.

Nyt, Olof, työnnä sisään!

Hitaasti hän työnsi elintään kohti vakoani ja terska aurasi tiensä häpyhuulien väliin. Pilluni oli kuin tulessa, kun se venyi äärimmilleen. Tuntui kuin olisin noussut ilmaan, niin valtavalta tuo kalu tuntui. Olof liu’utti kätensä kylkiäni pitkin villan peittämille rinnoilleni ja hieroi selvästi näkyviä nännejäni. Hitaasti hän työnteli edestakaisin. Hän veti elimensä aina ulos asti ennen seuraavaa työntöä. Pillustani kuului ihana maiskahtava ääni aina kun kalu tuli ulos.

Uuuh! mumisin nautinnosta. Tunsin kuinka huippuni lähestyi. En halunnut vielä laueta ja pyysin Olofia lopettamaan. Hän veti kalunsa ulos, nousin seisomaan ja kääännyin suutelemaan häntä. Olof antoi syvän kielisuudelman ja ja siirtyi näykkimäään kypärämyssyn läpi korvan lehdykkääni. Tunsin hänen lämpöisen hengityksensä ja hän supatti korvaani - jatketaanko?

Tartuin hänen kaluunsa kiinni ja runkkasin sitä hitaasi. Olof etsi tiensä korkean kaulurin ja kommandopipon alle suudellen minua kaulaan joka puolelle ja se tuntui taivaalliselta. Hän osasi todella käsitellä minua. Irrottauduin ja tartuin hänen kädestää ja vedin olohuoneen pöydän luokse. Istuin sen reunalle ja käännyin makaamaan selälleen ja nostin jalkani ylös haarat levittäen. Pilluni oli kuin tarjottimella.

Nyt Olof, nai minua kovaa!


Hän tuli luokseni ja asetti terskan häpyhuulien väliin. Asetin jalkani hänen hartioille ja Olof siveli sääriäni. Yhdellä voimakkaalla työnnöllä hän survaisi sen sisään ja alotti rajun panemisen. Silmäni revähtivät seläälleen ja suustani purkautui pitkä huuto. Se tuntui taivaalliselta. Rintani velloivat edestakaisin haalarin alla ja nännit hankautuivat neulokseen joka herkisti lisää. Pöytä liikkui joka työnnöllä muutaman sentin eteenpäin kunnes pysähtyi seinään. Olof tarttui puvun vetoketjuun ja veti sitä alaspaäin niin, että poveni tuli näkyviin. Hän nosti kaulurin helmaa ja mustien mohairliivien verhoamat rinnat tulivat esiin. Nännini olivat niin kovana, että ne olivat tulleet liivien neuloksen välistä nöpöttämään. Kuin kaksi vadelmaa mustan neuloksen keskellä. Olof tarttui niihin ja puristi aika kovaa. Se oli minulle liikaa ja tunsin kuinka orgasmi lähti vatsanpohjasta liikkeelle. Selkäni nousi kaarelle ja häpyni painautui kiinni aivan hänen karvoitustaan vasten.

Aaah! Aaah! Aaaaaah! vaikersin ja otin pöydän reinasta kiinni. Olof jatkoi rajua naimistaan kiihdyttäen tahtia. Tuntui kuin hän olisi jatkanut sitä vielä ikuisuuden.

Paiviii! Hän huusi ja survaisi pohjaan ja purkautui voimalla sisääni. Hän tarttui vielä kiinni reisistäni ja survaisi vielä yhden työnnön pohjaan asti.

-Uuuuugh! Purkautui hänen huulien välistä. Väsyneenä hän vaipui päälleni makaamaan ja ja suuteli hellästi.

-Se oli todella ihanaa hän kuiskasi.

Makasimme hetken päällekkäin ja tunsin kuinka hänen kalunsa veltostui ja luisui ulos hävystäni. Mukana tuli valtaisa lasti spermaa joka valui haaroistani pöydälle. Olof nousi päältäni ja käännyin istumaan pöydä reunalle. Suutelimme ja Olof näykkäsi vielä pari kertaa nännejäni.

Piia ja Sara olivat poistuneet sohvalta jonnekin. Istuskelimme Olofin kanssa vielä pöydän reunallla, kun Piia ja Sara tulivat käsikkäin makuuhuoneesta posket hehkuen. Sara käveli suoraan Olofin luokse ja suuteli häntä himokkaasti suulle.

-hei tytöt, nyt vien Olofin omaan käyttööni loppuillaksi. Sara tarttui Olofia kädestä ja lähti ohjaamaan häntä kohti makuuhuonetta. Olof vilkaisi meitä olkansa yli hymyillen ja lähetti lentosuukon peräänsä. Makuuhuoneen ovi sulkeutui ja jäimme Piian kanssa kahden.

se oli ihanaa!! kuiskasin Piialle joka hyvmyili takasin ja sanoi
niin oli! hänen katsoessaan kaipaavasti Saran perään.....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute