Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
69 Iltasatua & 4 Aitoa, osa 3
 YarnLove 08.06.2017
 
 
Osa 3 - Synttärisotku

Olin loppukesästä baarissa viettämässä 20-vuotissynttäreitäni kolmen kaverini kanssa. Luottomieheni Kalevi, tai Kallu kavereiden kesken, onnistui kutsumaan pöytäseurueeseemme pari nuorta naista. Ensin esittäytyi Nelli, 19-vuotias rokkityttö, ja toisena Saara, hänen hillitympi samanikäinen kaverinsa.

Nelli oli heistä selvästi rohkeampi, iloisempi ja ulospäin suuntautuneempi. Luulin itseasiassa häntä vähän aikaa lesboksikin. Hänellä oli mustalla ja keltaisella raidoitettu irokeesi, tiukka lyhythihainen toppi ja musta nahkahame. Nelli käyttäytyi hieman jätkämäisesti eikä osoittanut kehenkään kiinnostusta ainakaan aluksi, vaan pilaili hieman ystävänsä kustannuksella, kiusoitellen että Saara tarvitsi miestä. Kallu oli samalla aaltopituudella kanssani ja puki ajatukset sanoiksi, tiedustellen kaipasiko Nelli miestä? Nelli antoi vihjailevan ehkä-luonteisen vastauksen.

Nelli kysyi miksi olimme baarissa. Kaverini vastasivat puhuen toistensa päälle että juhlimme kaksikymppisiäni. Saara onnitteli pöydän toiselta puolelta ja Nelli vieressäni antoi räikeän iloisesti halauksen niin että tunsin hänen rintansa puristuvan minua vasten. Kaverit ehdottivat maljaa kunniakseni ja kilautimme tuoppeja.

Juttelimme musiikista, politiikasta, festareista, opinnoista, mihin keskustelu johtikaan. Tuomo yritti härskeillä jutuilla saada ensin Saaraa lämpeämään, ja sitten Nelliä. Annoin poikien yrittää ensin ja antaa heidän pelata itsensä pussiin. Saara kuunteli mielellään Kallun kertomuksia aiheisiin liittyvistä toilailuistamme.

Kävimme tupakalla porukalla. Tuomo sanoi hakevansa juotavaa ja näin hänen jäävän juttelemaan tiskille kypsän näköisen naisen kanssa. Nelli alkoi uteliaisuuttaan jutella lähes yksinomaan kanssani, ja Ari totesi hetken kuluttua lähtevänsä kotiin aikaisen herätyksen vuoksi. Epäilin hänen vain ymmärtäneensä itsensä kolmanneksi pyöräksi, kun Kallukin piti Saaraa sanaisessa otteessaan.

Musiikkimakumme kohtasivat Nellin kanssa. Rock ja metalli maistuivat laajalti kummallekin. Kallu oli enemmän metallipainotteinen mutta päätin jättää sen Saaran selvitettäväksi. Kysyin lähtisikö Nelli jatkoille kämpälleni, luvaten yösijan, hyvää menoa ja aamupalan. Hän suostui. Nelli kertoi Saaralle yksityisesti aikeistaan, ja tyttöjen palatessa Saara pyysi Kallua mukaansa.

Otimme kimppataksin. Istuin edessä, Kallu Saaran ja Nellin kanssa takana. Jäimme Nellin kanssa ensin pois, maksoin osuuteni kyydistä, ja toivotimme hyvät yöt. Olin vasta vähän aikaa sitten muuttanut omaan kämppään, ja Nelli oli ensimmäinen naisvieraani. Tilanne kutkutti alakerrasta asti. Herrasmiehenä pidin Nellille ovia auki ja päästin hänet sisään ensimmäisenä. "Tervetuloa matalaan majaani" sanoin napsauttaessa eteisen pienen, lähinnä bordellin mieleen tuovan punaisen lampun päälle. "Vitsi toi on ihan sika magee! Mihin panoluolaan sä oot mut tuonu?" Nelli kysyi iloisesti hymyillen. "Tää on ainoo vähä outo lamppu mul" virnuilin en-kovin-vakuuttavasti.

Riisuimme kengät ja nahkatakit, ja siirryimme peremmälle. Yksiössä ei ollut paljon näyttämistä, ja Nelli vilkaisi ympärilleen napsauttaessani valot päälle. Sänkyni oli petaamaton, musta lakana ja punainen myttyinen peitto oli sijaamatta. "Panemisesta puheenollen..." sanoin ääneen. Nelli kääntyi kohti ja tuli aivan iholle, katsoen silmiini ja kysyi "Ai sitäkö 'hyvä meno' tarkottaakin?", kietoi kätensä kaulaani ja suuteli.

Nelli tuoksui mansikkaiselta. Syleilin häntä hyväillen kroppaa ja suutelimme. "Kuules herra panoluola pelimies, mul on sit menkat jos haluat hyvää menoa?" Nelli varoitti vihreät silmät viekoitellen. Yhdistin lauseen mielessäni Nellin baarissa antamaan ehkä-vastaukseen ja tajusin. Enpä ollut tähän saakka menkkaseksiä harrastanutkaan, enkä tiennyt mitä siitä tykkäisin. Halusin kokemalla ottaa selville kantani, tämä nainen oli seksikäs joka suhteessa.

Sanoin haluavani siitä huolimatta. Riisuimme toinen toisiamme, suudellen kiihkeästi joka hetki kun pystyimme. Sammutin valot huoneesta, mutta Nelli halusi eteisen punaisen valon jäävän päälle, luomaan tunnelmaa. Nellillä oli päällä enää vain pikkuhousut ja rintsikat, minulla bokserit. Otimme toisiamme käsistä kiinni kuin tanssin alkaessa, suutelimme ja hivuttauduimme sängyn viereen. Nelli käänsi minut selkä vasten sänkyä ja tönäisi minut makuulle. "Sä oot alla ettei lakanat tahriinnu" Nelli sanoi, vetäisten bokserini jalasta. Otin yöpöydän laatikosta kondomin ja rullasin sen kaluni päälle Nellin avatessa rintaliivinsä ja poistaen pikkuhousunsa siteineen.

Nelli tuli sänkyyn kontalleen päälleni. "Ootko sä tuhma poika?" hän kysyi suudellen rintakehääni. "Olen" vastasin. "Hyvä. Mä haluan että sä nussit mua kunnolla, pane mua kunnes huudan ja veri lentää" Nelli jatkoi ja antoi ahnean kielarin. Kyrpäni oli pystyssä. Nellin esileikit olivatkin tässä. Nelli tarttui kyrpääni ja ohjasi sen sisäänsä. Hän oli jo kostea. Kärki upposi Nellin vakoon ja hän painoi lantiotaan hitaasti kyrpää vasten. Hän voihkaisi.

Vedin Nellin kiinni itseeni, hänen ihanat pitkulaiset rintansa puristuivat minua vasten. Imin kielarilla syljet hänen suustaan samalla kun työnnyin hitaasti syvälle, pohjaan asti. Hän mumisi nautinnosta suuhuni suudellessamme. Aloitin hitaan naimisen lyhyin, lähes pintapuolisin työnnöin ja nautin piukan pillun liukastumisesta entisestään. Nelli suoristi selkäänsä ja nosti päätään silmät kiinni "aah, nussi, anna mulle kyrpää".

Syvensin työntöjä mutta pidin vakaan rauhallisen tahdin. Otin Nellin rinnan suuhuni ja imeskelin kovaa nänniä aikansa, tein saman toiselle rinnalle. Nelli nautti huohottaen "aah, vittu sä tunnut hyvältä, nussi!". Tein työtä käskettyä, tartuin Nelliä pakaroista ja nussin kiivaasti lyhyin työnnöin. Nelli yritti työntää itseään kyrpääni vasten työntöjeni tahtiin, sekosi rytmissä ja romahti voihkaisten syliini, haudaten kasvoni hänen rintojensa väliin.

Kiedoin käteni Nellin ympärille, levitin jalkojani ja vedin häntä hartioista alaspäin, painaen kullin hänen verestä ja kiimasta liukkaan pillun pohjaan saakka. Jatkoin takomista syvin työnnöin, Nelli puuskutti "aah - sul on nii - vitun - ihanan - iso - jatka - mä - tuun" eikä hän saanut enempää sanottua kiihdyttäessäni naimista. Tunsin laukeamiseni olevan lähellä mutta sain pidäteltyä tunnetta jännittämällä lantionpohjaa.

Nelli vatkasi itseään kulliani vasten sen kirnutessa hänen sisällään. Hän alkoi voihkimaan "ah-a-a" jokaisen työnnön tahdissa kunnes ääni nousi oktaavin korkeammalle ja muuttui pitkäksi huudoksi. Tunsin Nellin vaginan kouristelevan kullini ympärillä, hän painoi kyntensä hartioihini kivuliaasti ja vaimensi tahtia painautumalla pohjaan asti kulliani vasten juuri kun olin saavuttamassa kliimaksin.

Nelli puristi kyntensä hartioihini edellistäkin väkevämmin, kroppa väristen orgasmista ja päästi pitkän "aaaaaah" huudon. Pillu oli aivan märkänä. Jatkoin lykkimistä Nellin vielä toipuessa ja halasin häntä tiukasti, hän kannusti minua "aah, pane, pane, anna tulla" eikä mennyt montaakaan työntöä kun oma orgasmini saapui ja laukesin kumin sisään mahtavalla sykkeellä. Nelli tunsi kullini sykkeen sisässään ja huokaisi "uuh, ihanaa Markku" rentoutuen päälleni.

Makasimme hetken paikoillamme suudellen ja hellien toisiamme. Sitten Nelli nousi ylös ja meni kylpyhuoneeseen putsaamaan veret haarovälistään. Katsoin hämärässä omaa veltostuvaa kaluani ja näin siinä punaisia tahroja, kassini olivat yhtälailla veressä, koko etumukseni oli tahriintunut. Kävin Nellin jälkeen huuhtelemassa alakertani verestä, sammutin valot ja palasin sänkyyn jossa Nelli makasi pikkuhousut jalassa. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme kevyesti peiton alla ennenkuin nukahdimme lusikka-asennossa raukeina ja tyytyväisinä.

Heräsimme aamulla kännykän soittoääneen ja Nelli nousi ylös vastaamaan, Saara tiedusteli oliko ilta mennyt kivasti, ja tulisiko Nelli kenties hakemaan hänet Kallun luota. Tarjouduin antamaan Nellille kyydin Kallun luo, ja päädyimmekin nelisteen aamupalalle lähipizzeriaan. Kallu oli hiljaisempi, istui typerä hymy kasvoillaan ja uudestisyntynyt Saara kiusoitteli minua ja Nelliä tiedustellen yön tapahtumia, vilautin hartioihini painautuneita punertavia kynnenjälkiä vinkiksi, ja annoimme Kallulle ja Saaralle ristikuulustelua takaisin samalla mitalla.

Palautetta saa laittaa
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute