Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Piia ja Päivi villahousupakko 5
 Woolgear 08.06.2017
 
 
Keräsimme tavaramme ja jätimme ylimääräiset villavaatteet sohvalle. Hipsimme hiljaa ulos ja kävelimme kohti kotia puhuen tuosta ihanasta illasta.

Seuraavana aamuna menimme normaalisti Piian kanssa opistolle. Nyt luokassa ilmapiiri oli muuttunut. Kukaan ei kiusannut meitä ja saimme olla rauhassa. Tosin kukaan ei halunnut sen kummemmin kaveerata kanssamme.

Syksy kului hitaasti. Ilmat olivat kylmiä ja pukeuduimme Piian kanssa kiltisti villavaatteisiin. Vanhempani ihmettelivät meidän asennemuutosta, mutta olivat siitä hyvillään.

Eräänä päivänä kun tulin koulusta kotiin, odotti minua ihan oikea kirje keittiön pöydällä. Huomasin että se oli Islannista. Käteni alkoivat hieman vapista, kun otin sen ja avasin veitsellä kuoren. Sisällä oli yksi arkki, joka oli kirjoitettu kauniilla käsialalla. Aloin lukemaan englanninkielistä tekstiä.

”Hei Päivi ja Piia! Kiitos hienoista hetkistä siellä Suomessa. Olemme muistelleet niitä Saran kanssa lämmmöllä useasti. Päätimme kirjoittaa teille, kun jäimme kaipaamaan niin paljon yhteisiä hetkiämme.

Ajattelimme Saran kanssa, että haluaisitteko tulla käymään täällä meidän luonamme? Teillähän on siellä joulun aikaan pitempi loma. Jos tulisitte heti jouluaaton jälkeen, ehtisimme pitämään teitä vieraanamme koko viikon! Miltä kuullostaisi?

Juttele Piian kanssa ja vastaa minulle vaikka sähköpostilla.

Terveisin Olof”

Jalkani menivät aivan veteläksi, kun muistelin hetkiä Olofin kanssa. Otin kännykkäni ja soitin heti Piialle. Selitin asian ja hän oli heti valmis matkaan jos vanhempamme antaisivat luvan. Sovimme että otamme asian heti illalla puheeksi vanhempien kanssa.

Ilalla sain Piialta tekstarin ennenkiun omat vanhempani olivat edes tulleet kotiin.

” sain luvan!!!” tekstarissa luki.
Kännykkäni piippasi uudelleen ja tekstarissa oli viesti isältä: ”Piian isä soitti minulle, että olisitte menossa Piian kanssa jouluna islantiin. Asia on selvä. Varatkaa matka Piian kanssa. Terv. Isä. Pusi pusi.”

Katsoin tekstaria hämmästyneenä ja ryntäsin yläkertaan tietokoneelle vastaamaan Olofille ja soittamaan Piialle ja varaamaan matkaa....... Olin pakahtua innostukseta.

Varasimme matkan heti ensimmäiselle joulupäivälle. Siihen oli vielä aikaa 3 viikkoa. Suunnittelimme Piian kanssa joka ilta, mitä otttaisimme mukaan. Pakkasimme laukkuumme tietysti paljon lämmintä vaatetta äidin ohjeiden mukaan. Nyt emme vastustelleet lainkaan valtavaa villavaateiden määrää.

Joulu tuli ja aatto meni. Joulupäivän aamuna isä vei meidät lentokentälle. Nousimme koneeseen odotusta täynnä. Kone oli täynnä joulumatkalasia. Lento sujui nopeasti Piian kanssa arvaillessa mitä olisi edessä. Illan hämyssä laskeuduimme Reykjavikiin. Saatuamme laukut ja löydettyämme ulos huomasimme heti komean Olofin ja Saran.

Olof oli todella syötävän näköinen. Hänellä oli jalassa hiilen harmaat villahousut ja kumisaappaat joiden varren sisästä näkyi ihanat paksut kirjoneulesukat, jotka ylettyivät polviin asti. Lisäksi hänellä oli korkeakaulusinen islantilaisneule ja paksut lapaset. Saralla oli myös saappaat ja samanlaiset villasukat villahousujen kanssa. Upea lyhyt kirjoneulehame ulottui polviin. Islantilaisneule ja sen päällä ihana pocho, lapaset ja myssy. He näyttivät niin ihanilta!

He heiluttivat meille jo kaukaa ja kiiruhtivat halaamaan. Olof otti minut rutistuukseensa ja halasi kauan. Hänen kätensä eksyi heti puristamaan takamustani. Lämmin aalto meni kehoni lävitse ja tunsin kuinka pilluni valahti märäksi! Tunsin myös hänen elimensä kohouman.

-ihanaa kun pääsitte tulemaan Olof sanoi. Olemme odottaneet tapaamistamme kovasti.

Siirryimme heidän tilaautoonsa. Olof asettui kuljettajan paikalle ja minä hänen viereensä. Piia ja Sara menivät takapenkille istumaan. Juttu alkoi luistaa heti iloisesti. Keroimme matkastamme ja miten koulussa nyt menee. Ajelimme kohti heidän tilaansa, joka sijaitseen hieman Reykjavikin ulkopuolella.

Matka oli ollut kuitenkin raskas ja keskustelu vaimeni satunnaisiksi kommenteiksi. Vilkaisin takapenkille ja näin kuinka Piia ja Sara katsoivat toisiaan. Huomasin kuinka Piian käsi oli eksynyt Saran haaroihin villahousujen sisään. Sara sulki silmänsä ja tuntui kuuntelevan kuinka Piian käsi teki hyvää hänen pyhimmässään. Vinkkasin Olofille, että katsosi taustapeilistä takapenkille. Olof vilkaisi ja hymyili leveää ihastuttavaa hymyään minulle. Katselin vaivihkaa kun Piian käsi teki kiihtyvää liikettä villahousuissa ja Sara kävi levottomammaksi. Äkkiä Sara ähkäisi ja hieman vavahti ja huokaisi. Raukea onnellinen ilme tuli hänen kasvoilleen. Sara antoi kevyen suukon Piian huulille ja sanoi jotain islanniksi jota emme ymmärtäneet.

Saavuimme heidän nätinnäköisen talonsa pihaan ja nosteliime matkatavarat autosta sisää. Olof opasti meidät suoraan huoneisiimme. Molemmile oli omat ihanat romanttiset sängyt. Piia jäi ensimmäiseen ja Olof opasti minut toiseen. Huoneeseen päästyämme Olof tuli kiinni minuun takaapäin ja kaappasi rintani käsiinsä.

-Ah olen niin odottanut teitä.. Olof puristeli rintojani ja nipisti nännejä ihanasti. Housuissa valui pillusta kosteutta pikkareihin. Olof päästi irti ja käänty minuun päin sanoen.

-Tuossa on kaappeja tavaroillesi. Asetu taloksi ja kurkista tuohonkin kaappiin, osoittaen suurta komeroa. Toivottavasti löydät siitä jotain päällepantavaa illaksi…. Iltapala on kohta valmis.

Olof lähti ja jätti minut purkamaan tavaroitani. Uteliaisuus voitti ja kurkistin Olofin osoittamaan komeroon. Avasin oven ja komero oli täynnä erilaisia villavaateita!! Pengoin hyllyjä ja niillä oli kaikkea: villahousuja, paitoja , haalareita, lapasia, sukkia….

Yksi iso tumman sininen mytty kiinnosti ylähyllyllä. Vedin sen alas ja se levähti lattialle auki. Paksut täysin palmikolliset villahousut kiinteillä sukilla, samantyylinen korkeakauluksinen villapaita, lapaset ja bala, jossa oli pieni suuaukko ja suljettavat silmänreiät. Katselin niiitä hieman hämillään ja samalla tuntien kiihoittuvani. Villa oli paksua ja pehmeää. Ne tuoksuivat puhtaalle villalle ja olivat hyvin pörröiset.

Riisuin itseni alasti ja vedin housut jalkaan. Huomasin että pylylle ja hävylle oli vetoketjulla avattavat aukot. Kiihkon lisäänty kun ajattelin mihin niitä voisi käyttää. Vedin hyvin istuvan villapaidan päälleni. Kaulus ylettyi korviini asti kolminkerroin taitettuna. Tunsin kihelmöintiä nänneissäni kun pehmeä villa hiveli niitä. Vedin lapaset käteeni ja katsoin itseäni peilistä. Näin itseni pörröisenä nallena. Paita istui kuitenkin niin hyvin, että rintani näkyivät isoina pehmeinä kumpuina. Huomasin peilin kautta, että Piia seisoi oviaukossa villavaatteissa.

-Säkin näköjään löysit omasta komerosta jotain päällepantavaa Piia sanoi hymyillen.


-Sä näytät tossa asussa tosi syötävältä Piia sanoi ja tuli halaamaan minua takaapäin.Piialla oli päällään käsin neulotut villasukkikset, pitkät säärystimet, paksu harmaa hame, kaksi korkeakauluksista islantilaisneuletta ja ihanat kynsikkäät sekä palmikkopipo. 

Piia halasi minua ja hänen kätensä vaelsivat hieman levottomasti pitkin kehoani.


-Sä tunnut niin pehmoselta ja lämpimältä Piia sanoi….


-Hei… sanoin Piialle kun hän otti rinnoistani kiinni takaapäin.


-Hyssss! kuskasi Piia.. Ethän pahastu… Mä ole jo pitkään halunnut kysyä sulta haluisitsä kokeilla jotain erilaista..

Arvasin heti mitä Piia tarkoitti!

-Mä olen ollut ihastunu suhun jo kauan….. En ole uskaltanu kertoa sulle…. Haluisitsä kokeilla??


- Mmmmh sain sanottua kun Piian kädet vaelti ympäri kehoani välillä eksyen hävylleni.


-Mä lupaan lopettaa jos sä vaan sanot, Piia kuiskasi


-Joooh huokasin ja käännyin Piiaan päin.

Piia antoi hellän suukon kevyesti huulilleni.

Piia otti kiinni kädestäni ja veti minut sängylle. Istuin sängyn reunalle ja Piia suuteli minua hieman kiihkeämmin. Hänen kätensä vaelti entistä levottomammin kehollani ja lopulta löysi haaroistani vetoketjun pään. Hitaasti hän avasi sen ja turvonnut ja kostea häpyni tuli esiin.


-Sähän oot ihan valmis jo Piia naurahti


-Joooooh purkautui huuliltani kun hän työnsi kunsikkään verhoaman sormensa sisääni.Hitaasti hän runkkasi minua hetken ja laskeutui sitten polvilleen eteeni ja upotti kasvonsa haaroihini. Hitaasti hän aloitti nuolemisen pillussani ja joka nuolasulla pääsi suustani pieni huokaus. Hetken nuoltuaan Piia nousi ylos ja nosti hameensa helmaa. Hänellä oli isohko strap-on kiinnitettynä lanteilleen.!!

-kokeillaanko? piia kysyi

Nyökkäsin tuskin havaittavasti. Piia otti sängyltä minun balan ja veti sen päähäni. Hän sulki silmän aukot ja kuiskasi minulle, että asettuisin sängylle nelinkontin. En nähnyt miitään paksun balan läpi ja pääosin piti hengittääkin suun aukon kautta. Asetuin piian ohjeiden mukaan sängylle takamus pystyssä. Tunsin oloni hieman alistetuksi koska en tiennyt mitä tapahtuisi.


Piia asettui taakseni ja hieroi häpyäni hitaasti edestakaisin. Kiihkoni kasvoi ja rupesin kaipaamaan tuota patukkaa sisääni. Tunsin kuinka tekokyrvän pää heilui pillun huulilla. Hitaasti Piia asetti sen niiden väliin..


-Saanko kysyi Piia.

-HItaasti, vastasin

Tunsin kuinka kyrpä alkoi liukumaan häpyhuulteni väliin. Se tuntui miin paksulta. Hitaasti Piia saavutti pohjan ja tunsin itseni täydeksi ja hyväksikäytetyksi. Hitaasti Piia alkoi naimaan minua kiihtyvällä tahdilla. Kuinka ihanalta tuntuikaan kun ystäväni työnteli paksulla kyrvällä ja kuiskaili helliä sanoja korvaani. Rintani heiluivat paidan alla ja hännini hankasivat pehmeään villaan.

Kuulin vaimean kolahduksen ja Piian rytmi hiukan sekosi mutta jatkoi ihanaa hidasta työntelyään. Pian aistin, että emme olleet huoneessa kaksin. Kohta tunsin kuinka jokin osui poskeeni. Sitten tunsin kuinka heiluva pääni otettiin käsien väliin. Tunsin jämäkän otteen ja hetken päästä tunsin kuinka Olofin kyrpä alkoi tunkeutua balan suuaukosta sisään. Aukon villaiset reunat antoivat periksi, kun tuo paksu kyrpä työntyi Olofin huokailujen saattelemana suuhuni. Hän aloitti määrätietoiset työnnöt ja joka työnnöllä kyrpä meni syvemmälle suuhuni- Muistin kuinka iso ja paksu se oli. Tunsin kuinka Piia kiihdytti tahtia takanani. Olof työnsi äkkiä koko elimesä pohjaan asti ja tunsin kuinka terska meni nieluuni. Tunsin tukehtuvani. Olof työnteli kuin viimeistä päivää ja kuulin hänen huohotuksensa. Piia työnteli ihanan nopeasti pohjaan asti. Äkkiä Olof työnsi todella syvälle ja tunsin kuinka kyrpä sykki ja lasku lastin nieluuni. Sain valtaisan orgasmin kun Piiakin työnsi viimeisen työnnön ihan perille.Lysähdin sängylle mahalleni. Olofin kyrpä luiskahti suustani ja perässä tuli paksua spermaa, joka jäi irstaasti roikkumaan balan suuaukoon. Piian tekokyrpä tuli ulos maiskahtaen. Jäin makaamaan huohottaen sängylle mahalleni. Tunsin kuinka Piia asettui hellästi vierelleni ja silitteli selkääni. Olof tuntui istuutuvan noatuoliin ja hengitti raskaasti.

-Kiitos Piia, kuiskasin hänelle
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute