Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Ikävä
 Vaimon päiväunia 08.06.2017
 
 
Siitä on liian pitkä aika ja on ikävä. Tässä kirjoitan ja mies on töissä. Jatkuvasti sykkivä alapää muistuttaa puutteesta. Tekee niin mieli.

On hankalaa olla koko ajan kiimassa, kosteus leviää pikkareihin ja jokainen housujen hankaus kiihottaa. Nytkin kirjoittaessani himo kasvaa koko ajan, ihan sietämättömiin mittoihin.

Kohta on aivan pakko luovuttaa ja tehdä se itse, toisaalta tämä nautinto on niiiin ihanan kiusaavaa, aivan kuin mieheni kädet.

Ne vahvat kädet jotka sivelevät selkää ja lähettävät väreet pitkin selkärankaa aina alas asti, ovat niin taitavat. Sormet toimivat määrätietoisesti, armotta ja löytävät häpyhuulien välistä juuri sen kiusaavan kohdan joka ei ole ihan klitoriksen päällä vaan aavistuksen sivussa. Se tekee mut hulluksi ja kääntelen avuttomana lanteitani.

Kun se viimein siirtyy kovana sykkivän nupukan päälle en voi estää mielihyvän ääniäni. Huokailen ja vongun,kehrään ja pyydän lisää. Välillä sormi livahtaa sisääni, mutta ei ihan perille asti. Joskus sormi jää kutkuttavasti reunoille ja liikkuu siinä. Luoja miltä se tuntuu.

Edestakaisin käy käsi, hyväillen koko kämmenellä kaikkea ja välillä sormin kohtia jotka huutavat lisää. Veri pakkautuu ja järki lähtee. Haluan niin lujaa tuota miestä. En voi hillitä itseäni ja suustani pääsee pieni pyyntö. "Ota mut,ole niin kiltti. Mä haluan sut mun sisään"

Suorastaan revin miehen päälleni ja kovan ihanan kullin työntyessä minuun olen taivaassa. Mä rakastan tätä. Luoja, miten kovalta se tuntuu. Ihana miehen kyrpä liikkuu syvälle aivan litimärkään pilluuni. Olen pelkkää nautintoa täynnä.

Ajantaju häviää ja vain me jäämme jäljelle. Mies liikkuu sisälläni niin oikein. Kyrpä tuntee jokaisen haluni ja sopukkani, setietää mitä haluan. Välillä työntyen niin syvälle kuin mahdollista, välillä kiusoitellen. Ihan vähän matkaa vaan sisälleni.

Lopulta näen, että mieheni on tulossa ja se jos joku on parasta. Tunnen hänen sykkimisensä sisälläni, kuulen syvän mielihyvän huokaisun. Sallin itseni tulla samaan aikaan. Tajunta laajenee, olemme yhtä.

Mulla on niin ikävä miestäni. Tulisitpa jo kotiin.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute