Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Vaimoni
 Gustav 08.06.2017
 
 
Tutustuin nykyiseen vaimooni ravintolassa.Juttelimme ensin niitä näitä ja kun huomasimme,että tulemme paremmin juttuun hän antoi saattaa minut kotiinsa,mutta vain ovelle.

Annoin puhelinnumeroni,koska olin kiinnostunut tapaamaan hänet ja päästä pidemmälle.

Seuraavana aamuna,sunnuntaina,hän soittikin ja pyysi käymään.Lähdin suurin toivein.Siellä hän odotti minua,hyvän näköinen rehevä viisikymppinen tyylikäs nainen.Hän oli pukeutunut varsin naisellisesti,hame ei liian lyhyt,mustat sukat,korkokengät,tyylikäs silkkipusero.

Joimme kahvit ja keskustelimme edelleen.Hän vähän tehttaili minua ja kun oli ilmeisesti saanut tyydyttäviä vastauksia riittävästi,meni asiaan.

Sen enempiä kakistelematta hän ilmoitti,että kertoo yhden asian seksielämästään ja minä kerron yhden ja niin jatkamme kunnes mieltymyksemme on käsitelty.Jos jossain kohtaa tulee asia,jota emme voi hyväksyä tai tehdä,suhteemme ei jatku.

Ensimmäiseksi hän ilmoitti,että hänen pillunsa on hänen ja vain hänen,hän siis tekee sillä mitä haluaa.Minun pitäisi luvata,etten puutu hänen nussimisiinsa ja hän saa panna niin paljon kuin haluaa muiden kanssa.

No tämähän on aina ollut salainen haaveeni.Kysyin saisinko minä panna aina kun halusin,hän vastasi,että tietenkin saisin panna niin paljon kuin pystyisin.

Ensimmäinen sopimus oli syntynyt ja nyt oli minun vuoro.Ajattelin,että kun tässä nyt on päästy vauhtiin,paljasta jotain mitä en ole ennen saanut kunnolla.Kerroin,etten siedä mitään nalkutusta,vähättelyä tai haukkumista.Vaadin,että minua kohdellaan lempeästi ja ymmärtävästi.Sitä vastoin minua täytyy säännöllisesti piiskata remmillä.Siitä pitää sopia säännöt ja sen täytyy tapahtua rakkaudesta,mutta päättäväisesti.Ehdotin tiettyä viikkopiiskauspäivää,jolloin olisi rajumpi käsittely ja sitten joka ilta kun vietämme yön yhdessä kevyempi iltapiiska.Sen jälkeen lupasin tyydyttää hänet nuolemalla ja/tai sormilla jos ei kullini seisoisi.

Hän vähän nikotteli ja sanoi,ettei tuo nyt mitään uutta ole,mutta hänen kokemuksensa mukaan miehet tulevat katuma päälle kuitenkin.

Ehdotin,että testaa minut.Hän kyseli,että miten.Menimme hänen vaatekaapilleen ja valitsin sieltä sopivan aika raskaan vyön ja sanoin,että 10x10 iskua,katotaan kestänkö.Kokemuksesta tiedän,että naiset lyövät vaikka kovaa niin kuitenkin niin,että vasta kunkin sarjan viimeiset sattuvat todella paljon.

Riisuin itseni aivan alasti ja seisoin hänen edessään.Sanoin vielä,että kokeeseen kuuluu jokaisen kymmenen iskun jälkeen lyhyt tauko ja halaaminen,kehuminen,mahdollinen suukko.

Ja sitten jatketaan.

Käännyin seinään päin ja odotin.Iskuja alkoi tulla,aluksi aika varovaisia.Hän kysyi,että riittääkö ja sanoin,että antaa mennä vaan.kymmenen lyöntiä ja halaus.Viidenkymmenen jälkeen hän pyysi odottamaan ja kun käännyin pusero oli riisuttu,kuusenkymmenen jälkeen hame riisuttu,seitsemän kymmenen jälkeen rintaliivit.Nyt aloin kuumeta todella,mukavan kokoiset pehmeät rinnat tuntuivat ihanalta,hän suukotteli ja hyväili minua.Pyysin lisää ja sain,sitten lähti hame ja alta paljastuivat sukkanauhaliivit ja sukat.Yhdeksän kymmenen jälkeen lähti pikkuhuosut.Nyt hänellä oli enää sukkanauhaliivit,sukat ja korkokengät.Pyysin,että lataa kaikki voimansa viimeisiin iskuihin.ja niin tapahtui,kestin ja nautin antautumisesta.

Olimme aika poikki molemmat,mutta kiihoittuneita.Hän sanoi,että nyt on hänen vuoronsa.

Niinpä hän kertoi,että olisi halunnut panna minun kanssa jo edellisenä iltana,mutta koska odotti pidempi aikaista suhdetta halusi ensin testata minua.

Nyt hän oli varma,että olin oikea,niin hän kertoi,että oli nussinut koko yön kahden naapurin miehen kanssa ja kutsunut sitten minut kylään.Hän oli hieman hermostunut miten suhtautuisin.En oikein saanut sanaa suustani,mutta kiihkoni oli niin valtava,että hän vakuuttui,että sopimus oli täytetty.Kun tämä oli selvä ei ollutkaan enää mitään kiirettä vaan rakastelimme rauhallisesti ja pitkään.Hänen pillunsa tuntui uskomattoman hyvältä.Ensimmäisen kerran jälkeen juttelimme sopimuksestamme ja sovimme lisää yksityiskohtia ja nussimme taas.

Tästä alkoi täydellinen suhde.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute