Herkku-puhelin
Vanhemman naisen kanssa
R

Tapahtuipa tositarina muutamia vuosia sitten kaverin mökillä ollessani, tuolloin olin 28-v nuorimies täynnä intoa. Iltaa oli hieman istuttu ja halusimme lähteä katsomaan paikallista menoa. Taksilla ajoimmen kylän ravintolaan jossa olikin täysi tunnelma päällä.

Pöydässä istuessa huomasin tiskillä noin 45-vuotiaan hieman rehevän naisen, hänellä oli päällään nahkatakki jonka alta paljastui kookkaat rinnat hyvin esille tuova toppi, jalassa tiukat farkut ja nahkasaappaat. Tummat hieman kiharat hiukset olivat auki. Samalla hän kääntyi ja katseemme kohtasivat ja sain pienen hymyn.

Jatkoimme iltaa kaverin kanssa ja pilkun aikaan tämä nainen tulikin luokseni ja kysyi haluisinko jatkoille. "Juu" osasin vain vastata.

Hänen asunnolleen päästyä joimme vielä oluet terasilla ja juttelimme niitänäitä. "Mennäänkö sisälle nussimaan" nainen kysyi yhtäkkiä ja hieman jännityneenä vastasin myöntävästi

Aloitimme kiihkeän suutelun ennen makuuhuoneeseen pääsyä ja riisuimme toisiltamme vaatteet jättäen vain alusvaatteet. Avasin hänen rintaliivit ja nuolin ja hyväilin kookkaaita rintoja. Kullini seisoi jo kovana kun tunsin hänen kätensä boksereiden kohoumalla ja hitaasti hän veti bokserit jalastani. Kävin selälleni sängylle ja hän aloitti taivaalliselta tuntuvan imemisen, lopulta minun oli keskeytettävä ihana suuseksi etten olisi lauennut hänen suuhunsa. Käänsin hänet selälleen ja hitaasti siirryin kaulalta suudellen kohti pitsisiä alushousuja. Hieroin kevyesti kuumaa jalkoväliä ja riisuin alushousut. Siistityn karvoituksen alta paljastui turpeat häpyhuulet. Aloitin rauhallisen nuolemisen, huomasin hänen kostuvan selvästi, sitten työnsin ensin yhen ja sitten toisen sormen hänen kosteaan pilluun. Koukistin hieman sormia ja aloitin aluksi rauhallisen hieromisen samalla klitorista nuollen. Hänen hengityksesä tiheni ja samalla lisäsin hieman tahtia, huohotus muuttui raskaammaksi. "Tule mun sisään" hän pyysi. Otin taskusta kumin jonka rullasin kovana seisovan kullini päälle ja siirryin hänen päälle. Hitaasti työnnyin hänen kuumaan ja todella kosteaan pilluun. Hän huokaili työntöjen tahtiin. Seuraavaksi hän siirtyi päälle ja aloitti kiimaisen ratsastamisen ja samalla pääsin hyväilemään kookaita rintoja. Huoneen täytti kiimainen huohotus ja sängyn natina. Lopuksi käännyimme siten että laitoimme muutaman tyynyt hänen takapuolen alle, ja pääsin polviltani työntymään hänen kuumana sykkivään pilluun. Siirsin käteni klitorikselle ja aloitin hieromisen. Hänen hengityksensä tiheni ja tunsin hänen pillunsa supistelevan kullini ympärillä. Tihensin työntöjen tahtia samalla turvonnutta klitorista hieroen ja hän lauksesi voihkien ja täristen.

Hetken toivuttaan hän sanoi hoitelevansa minut loppuun ja käski selälleen. "Onko sua koskaan hierottu sormella?" hän kysyi, epävarmana totesin ettei, vaikken tiennyt mitä hän tarkoitti. Hän käveli kylpyhuoneeseen ja palasi takaisin liukuvoidetuubin kanssa. Hän rullasi pois kumin ja aloitti kovan kullini runkkaamisen. hetken päästä hän otti liukuvoiteen ja levitti sitä etusormelleen ja laittoi jalkani koukkuun. Hitaasti hän työnsi sormen peppureikääni ja aloitti rauhallisen hieromisen. Tunsi aiemminkokematonta kihelmöintiä alapäässä ja kiihotuin entistä enemmän. Hän jatkoi samalla kullini runkkaamista ja välillä hän otti sykkivän kaluni suuhun. Tunsin orgasmin lähenevän ja laukesin voimakkaasti sykkien.
Tyydytettyinä makasimme hetken sängyllä ja nukahdimme. Aamulla mökille mennessä huomasin hymyilevän itsekseni.


P.S Palautetta saa antaa!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute