Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Naapurin tyttö
 kapa 08.06.2017
 
 
Olen 46v naimisissa oleva mies.

Naapurin tyttö Jemina alkoi olla siinä iässä että muodot olivat kohdallaan.

Moikkailtiin aina nähdessä ja joskus mietin että onpa pakkaus.

Juteltiin taas kerran pihalla ja kuulin että hän oli täyttänyt 18. Sanoin kiusoitellen että saa sitten oikein virallisestikin olla poikien kanssa. Jemina sanoi että olisi mukavampi olla miehen kanssa kuin pojan.

Tässähän mies on ja että sä saat kyllä kenet haluat, sanoin ja naurahdin päälle.

Keskustelu unohtui minulta ja eräänä päivänä puhelin soi. Jemina soitti ja pyysi katsomaan mitä vikaa televisiossa on, hänen vanhempansa olivat matkoilla ja tv ei suostunut toimimaan. Menin paikalle ja Jemina oli pukeutunut sortseihin ja toppiin, rintaliivejä hänellä ei ilmeisesti ollut kun nännit paistoivat topin läpi selvästi, TV oli auki ja toimi.

Ai sä sait sen toimimaan, sanoin. Joo tyttö vastasi.

Itse asiassa mulla on muuta asiaa, sanoi Jemina.

Niin kuin sanoin, haluaisin joskus olla miehen kanssa, sanoi tyttö ja tuli ihan eteeni. Olin todella yllättynyt enkä tiennyt mitä sanoa. Jemina otti kädestäni kiinni ja asetti sen rinnalleen, aloin hieroa tissiä ja tunsin kuinka kiinteä se oli, taisi olla b-kuppi kokoa. Sitten en enää malttanut vaan aloin suudella tuota ihanaista nuorta naista. Jemina alkoi hieroa kovettuvaa kaluani ja aloimme riisua toisiamme. Otin Jeminan syliini ja kannoin sohvalle. Jemina hieroi kaluani, minä imin ja hyväilin taivaallisia tissejä, kokeilin sormella pimppaa ja huomasin että se oli mukavan kireä. Sitten hän kapusi syliini ja sanoi, nyt haluan sut sisääni. Jemina ohjasi kaluni sisäänsä ja alkoi ratsastaa, minä hieroin tissejä ja pakaroita minkä kerkesin. Ratsastus kesti ja tunsin etten enää kestä kauaa tuossa ihanan tiukassa pimpassa. Huusin et kyllä tulee ja tunsin kuinka kulli alkoi sykkiä spermaa pilluun. Samalla Jemina pingottui kaarelle ja hän sai orgasmin. Voipuneina istuimme sylikkäin sohvalla, en voinut sanoa että tulipa puskista :) Menimme suihkuun ja siitähän se homma taas lipesi käsistä, mutta se on toinen juttu.

Kukaan ei saa sitten tietää, sanoin. Jemina oli samaa mieltä. Sanoin Jeminalle että toinenkin kerta käy ja hän lupasi palata asiaan jos tarvetta syntyy. Pari kertaa vielä touhusimme ja sitten Jemina alkoi seurustella oma ikäisensä kanssa. Edelleen moikatessamme hymyilemme toisillemme ja pikku salaisuudelle joka meillä on.

Nuorta naista oli kiva tyydyttää ja sainhan siinä itsekin. Olis kiva joskus vielä kokeilla ;)
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute