Herkku-puhelin
Tyttöystävän vaihtovuosi
Mikke

Halusin vihdoin jakaa lyhyesti tarinamuodossa lämpimiä muistojani, jotka perustuvat muutaman vuoden takaisiin tositapahtumiin.

Olimme muutama vuosi sitten tyttöystäväni kanssa vielä opiskelijoita. Parin yhdessä vietetyn vuoden aikana olimme jo ehtineet kasvamaan tosi tiiviisti yhteen, saatoimme puhua kaikesta ja kokeilimme monenlaista villiäkin yhdessä. Tyttöystävälläni oli kuitenkin pitkään jo ollut haaveena käydä viettämässä vuosi ulkomailla vaihto-opiskelijana, ja minä tietysti tuin hänen haaveitaan, vaikka harmittikin, että joudutaan olemaan erossa toisistamme pitempään kuin kertaakaan tähän asti. Mutta yhdessä mietimme, miten pitäisimme yhteyttä, miten usein kävisimme toistemme luona, ja päätimme, että mitään parisuhdekriisiä tästä ei aiheudu. Ja niin hän sitten pian jo lähtikin tuhansien kilometrien päähän.

Heti alusta alkaen kirjoittelimme paljon, lähes päivittäin, ja sain kuulla kaikenlaisista kouluun ja kursseille ilmoittautumisesta, asunnon etsimisestä ja lopulta tietysti myös monenkirjavista vaihtaribileistä. Minä tietysti parhaani mukaan kannustin häntä osallistumaan kaikkeen mihin vain puhti riittää, olihan nyt vihdoin menossa se hänen kauan odottama vaihtovuotensa. Hän sai paljon uusia tuttuja ja kavereita koulusta ja myös kämpiltään, koska asui yhdessä kolmen muun kämppiksen kanssa.

Olimme aina kumpikin olleet (ja olemme yhäkin) seksuaalisesti hyvin aktiivisia ja sielultakin varsin liberaaleja. Useina iltoina viestitellessämme harrastettiin jos jonkinlaista nettiseksiä ja tunnustettiin toisillemme ikävää ja kaipuuta ja myös vakavaa puutteessa olemisen vaikeutta. Itselleni tilanne oli kuitenkin melko siedettävä koska sain katsella häntä kameran välityksellä ja hoidella itseäni, mutta tyttöystäväni ei useista yrityksistä huolimatta onnistunut saavuttamaan kliimaksia ja purkamaan paineitaan ilman ihokosketusta. Aloin jo hiukan sääliä tuota kiimassaan ja puutteessaan kierivää tyttöä ja yritin lohduttaa puhumalla kaikesta mitä tehtäisiin kun tulen käymään. Tunsin itsessäni ensimmäistä kertaa uudenlaista jännitystä kun vitsaillen kysyin häneltä, kestäisikö hän odottaa vielä kolme kuukautta, ja sain vastaukseksi toteamuksen suurinpiirtein "no en todellakaan kestä :D". Kumpikin selvästi vain vitsailimme, mutta jonkin kutkutuksen tunsin kasvavan sisässäni. Jätin sen kuitenkin mainitsematta.

Päivät etenivät varmasti mutta erittäin hitaasti. Tyttöystäväni kiersi viikottain kouluporukan tapahtumissa ja vähintään kerran viikossa hengaili illan kämppistensä kanssa ruokaa laittaen. Yhteisissä pikku sessioissamme tuli tavaksi kiusoitella häntä sillä miten hän joutuu vain sietämään puutteessa elämistään kaikkien niiden ihmisten keskellä. Jostain syystä huomasimme molemmat nauttivamme tästä kiusoitteluleikistä. Kerran jopa päädyin yllyttämään häntä arvioimaan paikallisia uroksia. Kuulemma kukaan ei ollut lähellekään ehdan pohjoisesta tulevan suomalaisen veroinen, mutta saattoi sieltä joukosta joku ihan suht kuumakin tapaus löytyä. Mustasukkaisuuden sijaan tunsin kuitenkin sisässäni vain myötätuntoa, ja jopa pientä kiihottuneisuuttakin.

Eräänä iltana hän kertoi viettävänsä jälleen iltaa kämppistensä kanssa, ja yksi heistä oli se mies, jota hän oli kiimaisuuksissaan tunnustanut pitävänsä varsin hottiksena. Toivotin jälleen vain hauskaa iltaa ja kisoittelin olemaan flirttailematta, ainakaan ihan liikaa. Tällä kertaa normaalista poiketen sain normaaliin näiden illanistujaisten päättymisaikaan viestin että tänään venähtää vähän pitempään eikä kannattaisi turhaan valvoa. Mieleeni juolahti jo villejä ajatuksia, mutta tiesin näiden olevan vain ajatuksia, koska kyllähän se hottiskämppiskin tiesi tyttöystäväni olevan parisuhteessa.

Seuraavana päivänä tiedustelin miten ilta oli mennyt. Kuulemma tosi hyvin. Porukalla oltiin lähdetty ulkona käymään ja illan aikana vähän hajaannuttu ja hän oli tullut takaisin kotiin sen yhden kämppiksensä kanssa. Aloin tapani mukaan tiedustella kiusoittelevasti, minkälaista flirttiä oli ilmassa ja oliko pöksyt koko illan ihan kosteana. Hän oli ensin hetken ihan hiljaa. Sitten hän tunnusti: "No saatto ehkä mennä vähän pussailuks siinä loppuillasta." Olin aivan vilpittömän hämmästynyt. Kysyin "oikeesti?" ja sain vastauksen "joo". Jouduin tunnekuohun valtaan. Hetken päästä kuitenkin havahduin ja huomasin penikseni olevan aivan kivikovana. Sain vihdoin kirjoitettua "No tapahtuiko jotain muuta?", johon hän kysyi "ethän ole vihanen?". Mietin hetken. "En. En mä ole yhtään vihanen. Kerro mitä tapahtu? Haluun kuulla miten hauskaa sulla oli!" Tyttöystäväni ei jäänyt epäröimään vaan kertoi samantien päätyneensä kämppiksensä viereen nukkumaan. Sen piti olla vain vierekkäin makoilemista. Mutta tuo kämppis osasi käsitellä tyttöystävääni taitavasti. Hänen huumaantuneensa tuon kämppiksensä ihon tuoksusta ja kertoi päänsä olleen aivan sekaisin kiimasta. Hän ei yksinkertaisesti voinut vastustaa tuon vieraan miehen varmoja otteita, joilla hän riisui vaatteet molempien päältä. Olin itsekin täysin kiimasta huumaantunut. Päässäni pyöri ajatus miehestä riisumassa tyttöystävääni, ja alakerrassa jäykkyys vain kasvoi. Pyysin häntä kertomaan lisää, ja hän kertoi. Hän kuvaili miehen italialaiseksi, pitkäksi, hyvin sporttiseksi mutta melko hoikaksi, rauhalliseksi ja itsevarmaksi, ja lopulta hetken tivattuani myös varsin hyvin varustelluksi. Hänen saamansa seksi oli ahnasta ja äärimmäisen tyydyttävää. Kuulemma tuo italialainen oli vain hymyillyt kun tyttöystäväni alkuun vastusteli sanomalla että hänellä on poikaystävä.

Juttelimme pitkään tapahtuneesta ja omista reaktioistamme. Tunnustin huomanneeni jo aiemmin kiihottuvani ajatuksesta, jossa hän flirttailisi muiden miesten kanssa, ja hänkin rentoutui kun totesimme tapahtuneen olleen iloinen asia meille molemmille. Mietimme, mitä seuraavaksi. Kasvojen säilyttämisen nimissä halusimme kuitenkin pitää koko asian omana salaisuutenamme. Tyttöystäväni ei kertoisi edes tuolle italialaiselle paljastaneensa tapahtuneet minulle. Kuitenkin molemmat halusimme kokeilla vastaavaa vielä ainakin kerran uudestaankin.

Ja seuraavaa kertaa ei tarvinnut viikkoa enempää odottaa, eikä sitä seuraavaa. Jokainen kerta tuntui yhdessä elettynä edellistä kihottavammalta. Tyttöystäväni oli nyt vihdoin löytänyt itselleen vaihtovuoden ajaksi erinomaisen vakipanon, ja vieläpä varsin läheltä. Hän sai tuolta italialaiselta niin kovasti kaipaamaansa helpotusta ja minä sain kuulla jokaisesta kerrasta yksityiskohtaisen kuvauksen. Alkuun meitä molempia jännitti, miten pystyisimme pitämään pokkamme kun tulisin käymään ja minäkin tapaisin tuon italialaisen. Tästä ja koko loppuvaihtovuodesta, ja sen jälkeisistä seikkailuista pitäisikin jo kirjoittaa toinen tarina. Näin minusta ja tyttöystävästäni sitten tuli tällainen vähän erilainen pariskunta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute