Herkku-puhelin
Vain työ toisten joukossa..?
Huoltomies huoleton

"Päivää!" -tervehdin kukkakaupan myyjätärtä astuessani sisään ahtaaseen, kosteaan liikkeeseen. "Tulin sitä teidän lukkoanne vilkaisemaan nyt."
"-Aa, voi kun kiva, se onkin ollut aika inhottavaa kun en saa takahuonetta lukittua jos poistun vaikka hetkeksi liikkeestä."

Vanhan kukkakaupan pitäjä on ehkä hieman reilu 50-vuotias normaalivartaloinen nainen. Ruskeat hiukset laskeutuu hieman olkapäitä alemmaksi, niistä katse siirtyy luontevasti puseroa ihanasti muotoileviin, silmiinpistävän uhkeisiin aikuisen naisen rintoihin.. kasvot ovat hieman elämää nähneen näköiset, mutta luonteikkaat noine viettelevästi kiiltelevine silmineen. Jo pelkkä tuollainen naisen viekas perusilme saa aikaan tässä miehessä jotain.

Minä, 25-vuotias nuori, solakka ja rivakka huoltomies tulin siis työkeikalleni, ja nämä hieman flirttien vanhempien naisten luona käyminen on aina piristysruiske päivääni. Juttelu on usein luontevaa, ja mulle jää ainakin usein sellainen tunne että siitä tilanteesta hymyine ja katseineen molemmat saa hieman sitä haluamaansa huomiota.

Rouva johdatta minut pienen liikkeen takahuoneen väliovelle, näyttää minulle korjattavan kohteen ja jään seisomaan oviaukkoon ja alan aukaisemaan lukkoa naisen palatessa tiskille puuhaamaan omiaan ja valmistelemaan liikkeen aukaisua. Hän on selin minuun, enkä voi tietenkään innokkaana nuorena miehenä olla vilkuilematta tuota isoa, muodokasta farkkupeppua.. jolloin tietenkin kaluni heräilee harhailevista ajatuksistani johtuen, ja nousee vasemmanpuoleista lahjetta vasten aiheuttaen kevyissä työhousuissani ihan silmiinpistävän kohouman.
Tämä onkin joskus noissa housuissa pienoinen ongelma, kun harhailevat ajatukset täytyy saada kuriin ja veri takaisin yläpäähän että viitsii ihmisten ilmoilla liikkua!
Nyt annan kuitenkin sen hieman uhallani jäädä näkyviin, vaikka se vähän nostaa sykettä, jännittää. Käteni melkein pienoisesti tärisevät. Juttelemme niitä näitä hiljalleen, keskustelu on jostain syystä hieman katkonainen.

Nainen käy takahuoneessa välillä hakemassa tarvikkeitaan, teen vain pienen sivuaskelen antaakseni tilaa, mutten nosta katsettani työstäni vaikka ajatukset ei siinä täysin olekaan. Toisella kertaa luulen jo hänen katselleen, huomanneen jotain..

Hän kysyy jotain ja katsoo silmiini. Vastaan, nostan katseeni ja katson häntä silmiin jatkessani juttua. Tulee pieni hiljaisuus, katsomme toisiamme silmiin, naisen katse käväisee haaroissani, ja palaa takaisin silmiin. Hän hymyilee ja silmänsä aivan kuin kertovat jotain. Kaluni nytkähtää, minä nostan kulmiani hieman, hymyilen kuin virnistäen ja katselen kuin ujostellen hieman muualle, mutta samalla nauttien hänen reaktiostaan. Jatkan työtäni ja hetken katseltuaan hän kääntää jälleen selkänsä.
"Sä olet kyllä tollanen todella miellyttävä nainen, tollanen viehkeä ." -lausun ilmoille. "Kiitos, sinäpä taidat olla hieman tuollainen hurmuripoika." -saan vastauksen. Naurahdan hiljaa, ja vastaan "ehkäpä.."

Tovin kuluttua hän menee jälleen pieneen takahuoneeseen antaen lempeän ilmeen minulle antaessani hänelle tilaa, ja ehkäpä kuin tahallaan hipaisee reidellään kaluani..joka saa siitä selvän kipinän alkaa sykkimään ihan kunnolla.
Hänen tulee kohta viereeni, kysyen mitä siinä oli vialla. Vastaan katsoen häntä silmiin hyvin läheltä, ja tunnen käden hakeutuvan housuissani levottomasti sykkivän kaluni päälle ja alkavan hieromaan sitä. Nielaisen, huokaisen, ja painaudun naista vasten ilonen hymy kasvoillani, suutelen häntä. Suutelen häntä pitkään ja annan käden hieroa erektiotani housujen läpi. Housuissani on jo kiimatippojen aiheuttama pieni märkä läntti..
"Onks tää sellanen yleisavain vai..?" -nainen herjasi.
Heitän meisselin kädestäni nurkkaan ja painan liikkeen välioven kiinni. Alan hieroa naisen rintoja paidan läpi, ja annan hänen avata housuni josta pomppaa innokas yläviistoon seisova kaluni sykkimään rouvan pehmeiden käsien hellään huomaan.
Annan hänen runkata minua suudellessamme taas, ja minun näprätessäni hänen kireiden farkkujensa nappeja. Kun saan käteni mahtumaan hänen pöksyihinsä, alan tunnustelemaan hänen haarojansa kosteaa ja lämmintä, karvaista. MMmmmh.. äännähdän, ja kuiskaan "upeeta."

Kiskon farkut hänen jaloistaan, kyykistyn ja levitän noita reisiä, lipaisen muutaman kerran antaumuksella ja nauttien tuosta kirpeästä, harvinaisesta herkusta. Nousen, käännän housuttoman naisen pieneen etukumaraan tiskipöytää vasten ja alan hieroa kaluani hänen haaroissaan, kunnes työnnän keskikokoa hieman suuremman, siistityn kaluni pään hänen sisäänsä.
Nautinnon huokaukset purkautuvat molempien suusta, molempien vartaloiden jännittyessä tuon aina niin ihanan ensityönnön tunteesta nauttien. Alan työntymään häneen pehmeän rytmisesti, hieroen ja nauttien tuosta mahtavannäköisestä vanhemman naisen takapuolesta, ja tuosta pehmeästä, huokailevasta naisen äänestä. Kuinka hyvälle tuo kaikki tuoksuukaan, kukkia ja kiimaa, kosteutta. Kahden ihmisen välinen läheisyys ja lämpö tuntuvat hyvälle.
Avoin varusteliivini heilui työntöjen tahdissa naista vasten.
Nainen äänteli suu auki huokaillen, "mmmmh.. aahhh.. luoja, oi luoja..!!"
Kalussani tuntui niin taivaallisen hyvältä tuossa jopa harvinaisen napakassa vanhemman naisen pillussa, niin hyvältä että olin valmis räjähtämään! Kiihdytin tahtia, jännitin kaikki lihakset mitä ruumistani tuntui vain löytyvän, otin oikealla kädellä naisen toisen rinnan puristukseeni, vasemmalla pidin takamuksesta kiinni ja ilmoitin huohotuksensekaisesti että "nyt tulee!!"
Painuin niin syvään kuin ikinä voi. Spermat lähtivät liikkeelle niin että kropassa tuntui kuin olisi aivoista saakka lähteneet, niin täydellisen purkautumisen koin tuon ihanantuoksuisen naisen sisään.

Huohotimme sisäkkäin hetken aikaa, kumpikaan ei saanut sanaa suustaan. Vetäydyin hetken kuluttua naisesta hieman pehmettyäni, katselin vielä takaapäin kuinka spermat valuivat noita vapisevia reisiä myöden..

Otin naisen halaukseeni, suutelin ja sanoin.. "Kiitos. Oot upea."
"-Ei muuten tarvii kiitellä, sen verran hyvää teki."-nainen vastasi kaikesta naimisesta punakkana.

Hetken aikaa istuin tuolilla jotta sain hengitykseni tasaantumaan, nainen kävi siistimässä itsensä vessassa sillä aikaa.
Hän korjaili ilmettään peilin edessä selvä puna kasvoillaan, kävin nappaamassa häntä vielä takaapäin kiinni, annoin pusun ja puhelinnumeron vihjaten sen olevan henkilökohtainen "päivystysnumeroni." Hän katsoi peilin kautta virnuillen. En tiennyt mitä hän siitä ajatteli, mutta poistuttuani liikkeestä jäin kyllä jännityksellä odottamaan milloin huoltomiehelle taas keikkaa pukkaa..Päivystävää puhelinta ei tähän nyt viitsi laittaa, mutta päivystävä sähköposti kuuntelee ajatuksia. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute