Herkku-puhelin
Valokuvausta
Butler

Oli ollut jälleen yksi kuuma elokuun päivä ja niinpä junasta poistuttuani päätin istahtaa aseman viereiselle terassille yhdelle tai parille kylmälle tuopille, kotiin kun ei ollut mitään kauheaa kiirettä. Olin ehtinyt siemailla ensimmäiseni melkein loppuun, kun kuulin tutun äänen: "Ai moi! Mitäs sä täällä yksin istuksit?" Ääni kuului Minnalle, joka ilmeisesti oli juuri astunut vastakkaiseen suuntaan kulkeneesta junasta. "No, Susa on muksun ja vanhempiensa kanssa reissussa, mutta mä en voinu lähteä kun oli just duunihaastattelu. Joten jäin sitten sovinnolla koirien vahdiks.", vastasin. "Ja viettään vapaailtaa.", lisäsin virnistäen ja silmää iskien. "Mutta entäs ite, eiks tää oo vähän myöhänen töistä tuloaika? Ja sitä paitsi oot ehkä vähän ylipukeutunut normiduunia ajatellen.", naurahdin, sillä Minnalla oli yllään melkoisen sähäkän näköinen musta, valkopilkullinen mekko, jonka helma ylsi hieman polven yläpuolelle. Vyötäröltä mekko istui tiukasti paljastaen, ettei Minnan käynnit salilla ja tankotanssitunneilla olleet menneet hukkaan ja samalla korosti entisestään lantion kaaria sekä mekon etumuksen mukavasti esiin tuovia rintoja. Kurvikas, se sana kuvailisi hyvin Minnaa ja hänelle tuollainen pinup-tyyli sopi mainiosti. "No meillä oli työpaikan puolesta ohjelmaa, tyky-päivä ja sellaista. Sitten syötiin vähän paremmassa ravintolassa firman laskuun, mutta sekin piikki suljettiin aikasesti. Eikä tällasella yh-mammalla oo varaa moneenkaan drinksuun siinä raflassa. Ei siinä mitään, olishan sitä voinu ihan seurassa pysyäkkin, mutta kun yksi pikkupomo, kännissä tietty, alko uimaan liian kiihkeesti liiveihin aattelin poistua paikalta.", kertoi Minna istahtaen samalla pöytääni. "Ootas, mä haen itelle toisen. Ja sulle kait se tavallinen?", virnistin ja Minnalta naurahduksen saatuani käväisin hakemassa juomat.

"Kiitti, tää tuli tarpeeseen.", sanoi Minna otettuaan kulauksen siideristään ja jatkoi: "Harmittaa vaan kun kerrankin sain mukelotkin hoitoon, niin sitten menee ilta jo alussa pipariks. Meinaan, ei todellakaan huvittanu jäädä siihen porukkaan. Kyllähän se pikkupomo olis varmasti juomia tarjonnu, mutta kun sen kädet ei pysyny yhtään kurissa, niin ties, mitä taka-ajatuksia sillä oli. Ja koko ajan tuijotti suoraan mun tisseihin, hyvä ettei kuola valunu suupielistä!" "No mitäs sä luulet mun täällä aurinkolasien takana tuijottavan?", virnistin Minnalle ja tämä räjähti nauramaan. "Ei saakeli, ja juomankin tarjosit", jatkoi Minna nauraen. "Juu, mutta kädet on sentäs ainakin vielä pysyny kurissa.", sanoin muka puolustellen. "Niin, vielä!", kikatti Minna ja siemaisi uudestaan siideristään.

Otimme siinä terassilla vielä muutamat samalla jutellen ja koska molemmat asuimme samalla suunnalla, päätimme lähteä yhtämatkaa kotejamme kohden, molemmat pienessä hilpeässä hiprakassa. Kävellessämme Minna kysyi kantamastani kameralaukusta, olinko ostanut uuden vai miksi sellaista mukana kannoin. Kerroin, että en suinkaan ollut sitä ostanut, olin vaan saanut sen lainaksi kaverilta, tarkoitus oli koettaa ottaa vähän edustavampi potretti jälkikasvusta. "Mutta täytyy ensin vähän harjotella tän käyttöä, mulla kun ei tällasta digijärkkäriä ole itellä ollut aikasemmin.", totesin Minnalle kävellessämme jonkun marketin puolityhjän parkkipaikan poikki. "Ai, mitäs meinasit kuvata, noin harjotusmielessä?", kysäisi Minna pieni ilkikurinen pilkahdus silmissään. "No, en oo asiaa aatellu, mutta itse asiassa sä kyllä näytät nyt niin hyvältä, että olis sääli jättää sua kuvaamatta." Minna mietti hetken hiljaa ja vastasi sitten: "No, sopiihan se! Missäs haluisit niitä kuvia ottaa?" Juuri kun olin vastaamassa etten vielä tiedä osui silmiini mielestäni loistava vastaus ongelmaan. "Mitens olis tuossa, jos se tuon auton omistajalle vain sopii?", kysyin Minnalta ja viittasin parkkipaikan laidalle. Siellä, tuuheiden ruusupuskien vieressä oli parkissa varsinainen kaunotar autoksi. "Wau!", sai Minna vain suustaan kun kävelimme auton ja sen vierellä seisovan omistajan luokse.

"Melkoinen kaunotar!", totesin auton vieressä rööki huulessa seisoskelevalle kundille. "Jep, viisysi avo Cadillac.", vastasi mies ylpeyttä äänessään ja jatkoi sipaisten hellästi auton etulokasuojan punaista maalipintaa: "On menny aikaa ja rahaakin sen laittamiseen, mutta on se sen arvoista ja ehdin vielä saada ajoon tälle kesälle." "Ihan sillä tultiin juttusille, kun ajattelin vähän testata lainassa olevaa kameraa ja ottaa jokusen kuvan Minnasta ja musta Minna ja sun autos vaan sopis hyvin samaan kuvaan. Jos siis vaan sulle sopii?", kysyin Hapaksi esittäytyneeltä auton omistajalta. "No hitto, pitäähän se kaunis tyttö saada kuvaan kauniin auton kanssa. Ainakin jos vaikka lähetät mullekkin jokusen otoksen, oon halunnu ottaa kuvia tästä itekkin, mutta mulla ei oo minkäänlaista kameraa ja kännykässäkin tosi huono!" Kysyin vielä, jos Minnalle sopii, että jokunen kuva hänestä ja autosta lähetetään Hapalle ja kun se ei Minnaa haitannut, kaivoin kameran esiin laukusta.

Minna siirtyi auton vierelle poseeraaman ja aloin kuvaamaan. Aluksi Minna selkeästi varoi koskettamasta autoa, mutta kun Hapa sanoi ettei maalipinta siitä vaurioidu vaikka Minna hieman autoon nojaisikin, alkoi poseerauksiin tulla enemmän rentoutta. Hetken kuvattuani kysyin, josko voisin ottaa muutaman kuvan Minnasta istumassa autossa, jolloin Hapa välittömästi avasi kuljettajan oven ja viittasi Minnaa istumaan. Minna hengähti syvään istuessaan valkealla nahalla verhoillulle istuimelle ja tarttuessan rattiin minun jatkaessani kuvaamista. "Helkkari, että näyttää hyvältä!", huoahti Hapa kun Minna nojasi päätään silmät ummessa taakseppäin, oikea käsi yhä ratissa ja vasen käsi rennosti oven päällä leväten. Asento toi Minnan rintojen täyteläisyyden hyvin esille, enkä jättänyt moista kuvauskohdetta hyödyntämättä, vaan annoin kameran laulaa. Minna oli kuullut Hapan kommentin ja avasi silmänsä, kohotti hieman päätään ja nuolaisi hitaasti ylähuultaan vuoron perään meitä molempia katsellen.

"Ottasiks sä muutaman kuvan musta tuolla takapenkilläkin? Jos siis sopii?", kysyi Minna katsellen meitä hymyillen. "Juu, ilman muuta.", totesi Hapa ja jatkoi: "Ootas niin mä kallistan ton etupenkin selkänojan." Hapa avasi kuljettajan oven ja tarjosi Minnalle kätensä tämän astuessa autosta ulos ja kippasi sitten kuskin istuimen selkänojaa, jotta Minna pääsisi paremmin takapenkille. Voi kiitos!", sanoi Minna selkeästi flirttaillen hänen astuessaan autoon ja istahtaessaan sen leveälle takapenkille. "Tää taitais olla hyvä poseeraus.", Minna sanoi hymyillen, ojentaen oikeansäärensä istuimelle vasemman jäädessä koukkuun selkänojaan nojaten. Samalla Minna laittoi kätensä niskansa taakse, kallisti päätään taakseppäin ja nojasi rennon näköisesti apukuskin puolelle. Nyt nuo rinnat olivat taas upeasti esillä, mutta niiden kanssa huomiosta kilpaili Minnan tummien kuviosukkahousujen verhoamat reidet, joita ylös noussut hameen helma paljasti melkoisen runsaasti. "Aikamoinen mimmi sulla!", kehui Hapa yrittäen olla tuijottamatta autossaan olevaa näkyä ja epäonnistuen siinä surkeasti. Olin juuri aikeissa korjata, ettei Minna suinkaan ole minun naiseni, kun Minna vastasi ilkikurisesti hymyillen takapenkiltä yrittävänsä parhaansa olla.

Otin vielä jokusen kuvan Minnan tarjotessaan toinen toistaan rohkeampia poseerauksia, kunnes Minna totesi, että meidän tarttisi varmaan jatkaa kotiinpäin. Pakkasin kameran laukkuunsa Hapan tarjotessa taas herrasmiesmäisesti oikeaa kättään Minnalle samalla auton oven avaten. Minna hymyili ilkikurisesti Hapalle suoraan tätä silmiin katsoen, tarttui tämän ojennettuun käteen vasemmalla kädellään astuen sitten autosta aivan Hapan läheltä. Minnan rinnat hipaisivat Hapan rintakehää, eikä mies voinut olla katsomatta alaspäin Minnan kaula-aukosta sisään. "Tuhma poika!", naurahti Minna ja päästi Hapan käden irti. Kääntyessään Minna antoi vielä pyöreiden pakaroidensa painua Hapan haaroväliä vasten ja asteli sitten lanteitaan hieman liioitellen keinuttaen muutaman askeleen luokseni. Vaihdoimme vielä Hapan kanssa yhteystietoja ja hän pahoitteli, että olisi muuten voinut mielellään heittää meidät kotiin, mutta hän oli odottamassa vaimoaan tuttavaltaan hiusten laitosta ja saapunut vain hieman etuajassa paikalle ja siksi yksinään autollaan. "Mutta jos ootte myöhemmin liikenteessä, soittakaa! Me ollaan koko ilta ajossa jossain päin täällä. Mä haluun nyt nauttia tästä kesäillasta mun vaimon seurassa ajelemalla tällä kaunokaisella mut lisäseura kelpais kyllä! Vaimokin varmaa haluis teihin tutustua.", tarjoutui Hapa vielä tehdessämme lähtöä. Lupasin pitää tarjouksen mielessä ja lähdimme Minnan kanssa astelemaan lyhyttä loppumatkaa kotiinpäin.

"Ei muuten oo ihan mukavimmat näillä helteillä nää sukkikset.", puuskahti Minna hetken matkaa käveltyämme, pysähtyi, vilkaisi hetken ympärilleen ja kun ketään ei näkynyt riisui sukkahousunsa muitta mutkitta jaloistaan. "Paljon mukavampaa näin.", kikatti Minna jatkaessamme matkaa. "Kiusottelit muuten aika hyvin tota Hapaa tuolla.", huomautin Minnalle naurahtaen. "No joo, mun teki mieli olla vähän tuhma kun mä näin kuinka se tuijotti mun kaula-aukkoa. Ja on se ollut se vähän kiihottavaakin huomata miesten halujen heräävän vain mua kattomalla, mulla kun on ollu ny jo pari kuukautta hiljaseloa kun Juhon kanssa erottiin.", vastasi Minna ja jatkoi: "Kyllä mä huomasin, että säkin mua kattelit, vaikka yritit piiloutua sen kameran taakse." Astelin hetken hiljaa miettien samalla miten vastata, mutta päätin sitten olla peittelemättä asiaa. "No vaikeetaha se olis ollu jättää kattelemattakaan, olit sen verran seksikkään näkönen. Ja kun vielä oikeen aloit keimailemaan siinä, niin alko olla jo melkein tukalaa.", vastasin hieman naurahtaen. Minna hymyili hieman arvoituksellisesti ja sanoi sitten: "Mä huomasin kyllä, että teillä molemmilla alko olla vähän tukalaa." Tämän sanottuaan Minna tirskahti hieman ja jatkoi: "Vai pitäiskö sanoa ahdasta. Siks mä ihan tarkotuksella nousin sieltä autosta ihan liki Hapaa, halusin vähän kiusata sitä lisää. Ja sillä tuntui olevan melkoinen kohoama etumuksessaan, sun kohoumaa en siinä kehannu tarkistaa kuin katseella." En voinut kuin naureskellen kuittailla Minnalle jotain julkeasta vampista ja jatkoin: "Vai et sä SIINÄ kehdannu kohoumia tarkistella, mutta muualla olisit voinu." Luulin tuon saavan Minnalle jauhot suuhun, mutta tämä vastasi silmää iskien: "No mähän oon ollu sen pari kuukautta ilman miestä, niin ihan mielelläni olisi tutustunu vähän lähemmin sun kohoumaas."

Tuohon en keksinyt sillä hetkellä nasevaa vastarepliikiä, joten hetken hiljaisuuden jälkeen Minna jatkoi: "Ja ollaan me Susan kanssa juteltu vähän kaikesta niin tiiän, ettei teilläkään vissiin oo kauheesti ollu säpinää makkarin puolella." Tiesin, että Susa ja Minna tosiaan kertovat toisilleen lähes kaikesta, joten en yllättynyt Minna tuosta tietävän. Hieman kyllä yllätyin, että Minna otti asian minun kanssani puheeksi, mutta päätin pysyä aiheessa: "No juu, aika hiljaiseloahan tää on pitkään ollu makkarissa ja muuallakin kämpässä. Mutta kun en oo aatellu pakottamaankaan ruveta, niin on täytyny tyytyä omiin käsiin." Pienen tauon pidettyäni päätin kuitenkin hieman keventää aihetta ja lisäsin virnistäen: "Tai sitten pitäisi alkaa käymään vieraissa." Nyt Minna oli hetken hiljaisena, mutta vastasi sitten hymyillen: "Nii'in, ehkä sun tarttis." Pienen tauon jälkeen Minna jatkoi: "Mut asiasta kukkaruukkuun, mitä sä aattelit tehä nyt illalla? Kun mulla on siis muksut hoidossa pitkälle huomiseen enkä haluis heittää tällasta harvinaista tilaisuutta hukkaan, niin jos sulla ei oo mitään sovittuna, niin voi sit vaikka tulla mun luokse istumaan hetkeks ja lähettäis sit vielä vaikka muutamalle tai jotain?" Miettiessäni hetken vastaustani jatkoi Minna vielä: "Ja mä kyl haluaisin nähdä noi kuvatkin." Totesin Minnalle, ettei mulla ollut mitään muuta suunnitteilla illan suhteen paitsi koirat käyttää ulkona ja suihkussakin haluavani käydä mutta muuten olevani käytettävissä. Tajusin sanomiseni kaksimielisyyden heti sen sanottuani eikä se Minnan ilmeestä päätellen jäänyt häneltäkään huomaamatta. Minnan kasvoilla kävi arvoituksellinen hymy jonka jälkeen hän ehdotti: "No mä aattelin käydä tossa lähikaupassa hakemassa muutaman juotavan. Tartteeks sun käydä?" Vastasin, että ajattelin kyllä jokusen kylmän oluen hakea itsekkin, joten suuntasimme kohti markettia.

Kaupasta poistuttuamme Minna ehdotti, että hän voisi viedä juomani mukanaan, niin mun ei tarvitsisi niitä suotta mukana kuljetella. Tämä sopi minulle ja nappasin vain pari tölkkiä 'akuuttiin janontorjuntaan', kuten asian Minnalle esitin. "Hei, voisko noita kuvia kattoo jotenkin vaikka mun tabletilta? Eiks ne jolekkin muistikortille mee tossa kamerassa?", kysyi Minna vielä kun olimme erkanemassa. Vastasin, että jos tabletissa vain on paikka muistikortille, se onnistuisi kyllä ja lupasin ottaa muistikortin mukaan. "Ei kun voisiks sä ottaa koko kameran? Mä aattelin, että voitais ottaa vielä lisää kuvia myöhemmin. Musta oli kivaa poseerata sillain kameran eessä.", ehdotti Minna hieman ujon oloisesti. "No kyllä sekin mulle sopii. Sun luonako aattelit että kuvattais?", kysyin Minnalta. "No ei siellä, siel on vähän sekasta kun en aatellu että vieraita olis tulossa. Mut mä aattelin sitä vanhaa hylättyä tehdasaluetta tossa lähellä. Eiks sieltä varmaan löytys aika makeita taustoja?" Hetken tuumittuani tuntui ajatus aika hyvältä, tosin totesin vielä Minnalle ettei siellä ainakaan mitään kauhean herkkiä otoksia saataisi kuvattua. Minna kikatti hetken ja sanoi sitten virnistäen, ettei hänellä sellaiset ollutkaan mielessä. Ja ennenkuin ehdin kysellä tarkemmin, hän kääntyi ja lähti astelemaan kotiaan kohti huikaten vielä olkansa yli: "Tuu about tunnin päästä, ovikoodi on 7502!" Jäin hetkeksi miettimään, mitä tuolla naisella oli oikein mielessään, kohautin sitten olkapäitäni ja suuntasin omaa kotiani kohden.

Kotiin päästyäni käytin koirat kävelyllä, mutta vaikka kello oli jo melkein yhdeksän, oli lämpötila vielä niin korkea, etteivät ne hieman iäkkäämpinä jaksaneet pitkään kävellä. Niinpä ehdin hyvin käydä suihkussa ja siemailla pari oluttani ja aloin tehdä lähtöä kohti Minnan asuntoa. Nappasin hetken mielijohteesta humidoristani pari sikaria nahkaiseen koteloon ja baarikaapistani viskipullon reppuun, jonne myös kameralaukun laitoin ja olinkin jo hieman ennen tunnin määräaikaa Minnan ovikelloa rimputtamassa.

"Ai sä tulit jo näin nopeesti, mä oon vähän vaiheessa.", naurahti Minna kun hän hetken ovella odoteltuani avasi sen. Minnan hiukset olivat pyyheturbaanin sisällä ja yllään hänellä ole vain musta satiininen kylpytakki, jonka helmat ylettyivät noin puolireiteen. Hänkin oli ilmeisesti juuri käynyt suihkussa. "Sori tosiaan, mulla menee hetki tässä, mutta mee peremmälle. Sun kaljat on jääkaapissa, voisikko tuoda mullekkin yhen siiderin samalla?", pahoitteli Minna vielä ja asteli eteisessä edelläni kohti makuuhuonettaan, josta alkoi hetken päästä kuulua hiustenkuivaaja. Nappasin jääkaapista tölkit molemmille ja sihautin ne auki siemaisten samalla omastani pitkän kulauksen. Jätin oman tölkkini olohuoneen pöydälle ja lähdin viemään Minnalle hänen juomaansa. Minna seisoi selin minuun kokovartalopeilin edessä pitkiä, mustiksi värjättyjä hiuksiaan kuivaten, sängyllä lojui vaatteita, joista hän ilmeisesti oli valinnut tai aikoi valita mitä päälleen laittaisi. "Jätä se ihan tohon vaan.", opasti Minna minua ja näytti peilin vierellä olevaa lipastoa. Jättäessäni siideriä Minnan näyttämään kohtaan en voinut olla huomaamatta peilin kautta, kuinka Minnan kylpytakin vyö oli hieman löystynyt ja Minnan rintoja olikin melko runsaasti näkyvissä uteliaalle katseelleni. Minnakin tämän kyllä huomasi, muttei korjannut paljastavaa asustettaan, vaan hymyili vaan ilkikurisesti sanoessaan: "Mulla ei mee pitkään, pistä vaikka jotain musaa olkkarissa. Mä pistän vaan vielä jotain vaatetta päälleni, ettei sulla ala silmät enää ton pahemmin harhailemaan. Niin, ja se tabletti on sielä olkkarissa, jos saat ne kuvat näkymään."

Naureskellen siirryin olohuonetta kohti, käväisten tosin ensin keittiössä, jossa kaadoin pienen tilkan mukaan ottamaani viskiä lasiin. Huutelimme toisillemme huoneiden välillä samalla kun Minna sovitteli vaatteita ja ilmeisesti myös meikkasi minun samalla laittaessani kamerasta muistikorttia Minnan tablettiin ja hakemalla kuvaamani otokset näytille. Ehdin hakea itselleni vielä toisen kylmän oluen pöydälle eteeni ja istuin nojatuolissa viskilasi rennosti kädessäni kun Minna asteli olohuoneeseen korot kopisten. "No, saiskos musta hyviä kuvia?", kysyi Minna hymyillen. Hetkeksi jäin sanattomaksi ja vain tuijotin. Minnan jaloissa oli mustat, niitein koristellut korkkarit, joiden korko oli reippaasti päälle viisi senttiä. Hänellä oli myös mustat verkkosukat tai verkkosukkahousut ja lyhyt, musta himmeästi kiiltävä tiukka hame, jonka edessä kulki viistoon vetoketju ylhäältä alas. Ylävartaloa peitti vielä lyhyt, musta, niitein koristelut nahkatakki. Melkoisen rajun ja seksikkään näköinen nainen, oli minun pakko myöntää mielessäni. "No takuulla saa, kuhan vaan ei ala tällä kuvaajalla kädet pahemmin tärisemään.", naurahdin ja jatkoin: "Mutta eiks toi oo vähän turhan kuuma vaate toi nahkarotsi tällä kelillä?" Minna hymyili hieman ja laskien kädessään ollutta siideritölkkiä pöydälle sanoi: "No onhan tää, mut pitäiskö mun sitten olla ihan vaan näin?" Minna otti pari askelta taakseppäin avaten samalla nahatakkinsa vetoketjua. Takin alta paljastui ainoastaan niitein koristellut olkaimettomat rintaliivit, jotka taistelivat pitääkseen Minnan muhkeat rinnat paikoillaan.

Minna otti pöydältä tabletin käteensä ja istahti nojatuolinen käsinojalle säärensä ristien. Hänen hameensa helma nousi samalla hieman, jolloin näin että jaloissa oli nimenomaan verkkosukat, joita mustat sukkanauhaliivit pitivät ylhäällä. "Mä haluisin, että ottasit vähän rajumpia kuvia musta, mä haluisin olla vähän tuhma.", Minna miltei kuiskasi vierelläni kumartuen samalla hieman puoleeni alkaen katsella tabletilta aiemmin kuvaamiani otoksia. Katselimme ja kommentoimme kuvia välillä naureskellen ja juomiamme siemaillen. Saatoin tuntea jännitteen välillämme kasvavan ja oletin, että Minna sen huomaisi myös. "Kato nyt totakin, olinks mä noin tyrkky?", kikatti Minna, kun yhdessä kuvista tämä oli tuonut takapenkillä poseeratessaan rintansa kuin myös reitensä ronskisti kuin tarjolle. "Juu olit, eikä se jääny Hapaltakaan huomaamatta!", hekotin kun seuraavassa kuvassa myös tämä näkyi taustalla, katse tiukasti suunnattuna Minnaan. "Mitähän sen vaimo tuumaa, jos näkee ton? Tuleeko avioero tai ainakin kotiarestia ukolle!", räkätti Minna ja jatkoi: "Se kyllä vaikutti vähän sellaselta mieheltä, että jos sen vaimo ei olis ollut tulossa, se olis varmaan mielellään yrittäny jotain. Vähän senkin takii mä sille vastasin olevani sun naises, jos se vähän sitä hillittis. Kun en siinä vielä tienny, että sen vaimo olis tulossa kohta." Katselimme vielä loput kuvat ja siirsin sitten muistikortin takaisin kameraan. Hörppäsimme juomamme loppuun, pakkasin kameralaukun taas reppuun muutaman eväsjuoman kanssa ja Minna nappasi tablettinsa käsilaukkuunsa ja nahkatakkinsa ylleen ja siirryimme ulos.

Kello oli jo hieman päälle kymmenen ja elokuinen ilta oli jo melkoisen hämärä, mutta edelleen lämpötila oli reilusti yli kahdenkymmenen. Katuvalot ja täysikuu tosin valaisivat lyhyttä matkaamme kohti valitsemaamme kuvauspaikkaa, vanhaa, hylättyä tehdasaluetta. Paikalla ei ollut ollut mitään toimintaa vuosikymmeniin ja rakennukset olivatkin saaneet rapistua rauhassa. Monet seinistä olivat täynnä tageja ja graffiteja, useimmat melkoisen tökeröitä, mutta tuo mielestäni vain toisi lisää kontrastia mallina olevan Minnan kanssa. Löysimme paikan vanhan punatiilisen toimistorakennuksen raunioiden kohdalta, johon täysikuu antoi hieman lisävaloa ja otin kameran esiin. Otin samalla pienen huikan viskipullosta kun Minna kysyi myös pientä maistiaista siitä. "Rohkasuryyppy.", hän naurahti ennenkuin otti melkoisen kulauksen pullosta, iski silmää, otti vielä toisen ja ojensi sitten pullon minulle takaisin. "Noni, mä oon valmis!", kehräsi Minna ja asteli seinän eteen minun kohottaessani kameraa.

Muutamat ensimmäisitä kuvista menivät ikäänkuin lämmitellessä, kunnes Minna pääsi vauhtiin. Pikkuhiljaa kuvauksen edetessä Minna avasi nahkatakkiaan vähä kerrassaan, antaen aina hieman paremman näköala vain niittiliivien peittämille rinnoilleen. Kun takki ole melkein kokonaan auki, käänsi Minna minulle selkänsä ja käski kuvata astellen lanteitaan keinutellen poispäin, samalla takkinsa kokonaan avaten. Hän pysähtyi ja avasi käsin takkinsa kokonaan vetäen sitä hieman alaspäin paljastaen paljaat olkapäänsä ja katsoi minuun samalla olkansa yli hymyillen. Hän nuolaisi hitaasti ylähuultaan ja antoi takin hitaasi liukua yltään roikottaen sitä lopulta sivullaan toisella kädellään. "Mitäs tykkäät?", tuo vamppi kysyi kääntyessään ja alkaessaan kävellä minua kohti toinen käsi keinuvilla lanteillaan toisen pitäessä nahkatakkia olkansa yli. Minna rinnat tärähtelivät hänen askeltensa tahtiin niittiliiveistä huolimatta, ja lähes samaan tahtiin välkkyi kameran salamavalo.

"Mä tartteen pikku breikin.", totesi Minna laskiessaan takkinsa reppuni viereen ja ottaessa repusta siiderin, jota kulautti pitkan siemauksen. Avasin itsekkin oluen ja olin juuri ottamassa siemausta Minnan kysyessä: "Niin, et vastannu. Mitäs tykkäsit?" "No tykkäsinhän mä, aika rohkeita poseerauksia. Mut onhan sulla kroppaa, mitä näyttää.", vastasin ja jatkoin: "En mä tiennytkään, että susta löytyy tollanenkin puoli." Minna naurahti hieman, otti uuden kulauksen ja sanoi: "No en mä nyt ihan kaikille halua itteeni edes tolleen paljastella, mut sä tunnut silleen luotettavalta, että sun kanssa on vaan niin turvallisen ja helpon olosta olla vähän villi eikä vaan ihan tavallinen yh-mamma!" "No varsinkaan tän session jälkeen en voi sua kuvitella minään tavallisena yh-mammana enää. Enemmin mielikuvaks susta tulee MILF!", naurahdin ja Minna räjähti myös nauruun. "Vai MILF! Ei hitto sun kanssas!", räkätti Minna ja jatkoi yhä nauraen: "Nyt tää MILF menee pissalle ja sitten mä haluun ottaa vielä lisää kuvia! Onks sulla muuten jotain paperia?" Ojensin Minnalle reisitaskustani ottamani nessupaketin ja tämä veti takkinsa ylleen ja siirtyi hieman sivummalle huikaten vielä olkansa yli silmää iskien: "Ei sitten saa kurkkia!"

Minnan palatessa takaisin tämä sujautti nessupaketin takaisin reisitaskuuni ja käveli sitten ohitseni huikaten: "Paas taas kamera laulamaan!" Jatkoin kuvaamista Minnan tarjoten minulle yhä rohkeampia poseerauksia. Minnan takki oli vain alhaalta kiinni ja paljasti taas reilusti hänen runsasta poveaan. Minna nojasi selin seinään, avasi takkinsa kokonaan ja pani kätensä niskan taakse sulkien silmänsä. Hän koukisti toisen jalkansa, jolloin lyhyt hame nousi ylemmäs paljastaen verkkosukkien varret ja sukkanauhat. Sitten Minna käveli lanteitaan keinuttaen kamerasta poispäin, hänen kätensä siirtyivät takin alla selän taakse ja ennenkuin ehdin enemmän asiaa ihmetellä, oli Minna riisunut rintaliivinsä ja roikotti niitä nyt vasemmalla kädellään sivullaan katsoen samalla kameraan viettelevästi hymyillen. Ajattelin tilanteen alkavan mennä todella mielenkiintoiseksi kun Minna pudotti rintaliivit maahan ja yhä selin minuun antoi takkinsa hitaasti pudota hieman yltään paljastaen taas paljaat olkapäänsä. Minna ei nyt tällä kertaa kuitenkaan riisunut takkiaan, vaan veti sen uudelleen ylös ja kääntyi minua kohti. Hän seisoi hetken hymyillen paikoillaan, kädet lanteillaan. Avoin takki peitti vain osittain hänen rintansa, jotka olivat uskomattoman kiinteät ja pystyt niiden koosta ja kahdesta lapsesta huolimatta. Minna käveli lanteet keinuen ja rinnat jokaisella askeleella tärähdellen ohitseni ja istuutui sitten rakennuksen pääoville johtavien muutaman porrasaskelman yläpäälle, sääret sirosti ristien. Minna nojasi käsillään taakse ja kallisti päätään taakseppäin, jolloin hänen takkinsa pääsi aukenemaan enemmän ja paljasti myös rintojen kärjet, jotka selkeästi olivat kovettuneet.

Myös housuissani oli ahdasta, eikä se Minnalta hämäryydestä huolimatta varmasti jäänyt huomaamatta, kun hänen katseensa kohdistui minun ja kameran suuntaan. Yhä viettelevästi hymyillen Minna antoi takkinsa pudota yltään ja hetken kuluttua hän istui portailla ylävartalo paljaana. "Haluuksä nähdä tän hameen yhen näppärän puolen?", Minna kysyi ääni hieman käheänä ja vastaustani odottamatta tarttui hameensa etuosan vetoketjuun ja alkoi hitaasti vetämään sitä alhaalta ylös avaten hamettaan siten lähes koko matkalta. Tuijotin näkyä kameran etsimen läpi konemaisesti kuvaten koko ajan edessäni olevaan kiihottavaa naista, kun Minna alkoi hitaasti, kameraan ja siten minuun koko ajan katsoen siirtämään reisiään erilleen toisistaan. Vetoketju avattuna hame avautui nyt paljastaen verkkosukkien suut ja niiden yläpuolella reisien vaaleaa ihoa, sukkanauhat ja lopulta paljaan, karvattomaksi ajellun pillun, joka jopa hämärässä valaistuksessa selkeästi kiilteli kosteana. Minnan hengitys oli raskasta, ja silmät nyt puoliummessa kun hän avasi hameen kokonaan antaen sen avautua ja istuen nyt avatun hameensa päällä. Hän nojautui toisella kädellään taakseppäin toisen käden siirtyessä jalkojen väliin. Kevyt voihkaisu kuului Minnan huulilta tämän vetäessä sormellaan kevyesti vakoaan pitkin klitorikselle. Minna hyväili jalkoväliään hetken nautinnosta voihkien, vei sitten kosteat sormensa suuhunsa ja imaisi niistä mehujaan, katsoi sitten minuun ja sanoi ääni käheänä: "Laita se kamera pois ja pane mua! Ota mut nyt! Mä oon ihan valmis, mä tiän et säkin oot. Mä nään et sä oot, anna mulle! Mä varmaan laukeen heti kun vaan työnnyt mun sisään!"

Kuin kone laskin kameran laukkuunsa ja lähdin housujani avaten kohti Minnaa, joka nousi ja asteli rappusten vierelle, kumartui jalat haarallaan niitä kohti ja katsoi taakseen kun kulli jäykkänä astelin hänen taakseen. "Ihanan paksu!", huokaisi Minna ja tarttui jalkojensa välistä hetkeksi kaluuni hieroen terskaani pillunsa huulille. "Ota mut! Kovaa!", hän voihkaisi, päästi kullini kädestään ja tarttui rappusten kaiteeseen. Tartuin Minnaa lanteista kiinni ja työnnyin yhdellä työnnöllä hänen sisäänsä. Minna oli tiukka ja kullini paksu, mutta hän oli myös todella märkä, joten sisääntyöntyminen oli helppoa. "Joooohhh... Pane mua. Pane sun narttua!", voihki Minna alkaessani armotta työntelemään liki parikymmensentistäni hänen sisällään kiivaaseen tahtiin. Pillu suorastaan tulvi mehujaan, niin märkä Minna oli. Minna piti toisella kädellään kaiteesta kiinni toisen puristellessa rintaa ja nipistellessä sen kovana nöpöttävää nänniä. Läimäytin muutaman kerran Minnaa pakaroille ja tämä ulvahti nautinnosta joka kerta. "Käytä mua! Käytä sun narttuas ihan miten haluut!", Minna nyyhkytti lähes orgasmin partaalla. Vedin kaluni lähes kokonaan ulos Minnan sisältä saaden tämän nyyhkyttäen anomaan: "Älä kiusaa! Anna mulle! Anna sun paksua kullia! Mä haluun sitä. Mä oon halunnu jo pitkään! Ota mut nyt, pliis! Saat koska tahansa ottaa mut, saat tehä mitä haluut mulle mut anna mulle nyt!" Tartuin kullini varteen ja sivelin terskalla hetken Minna pillun ympäristöa ja pakaroiden väliä ja asettelin sitten terskani taas pillun huulien väliin. Aloin hitaasti työntymään takaisin Minna sisään samalla kun aloin työntämään kahta pillunmehuista liukasta sormeani Minna pakaroiden välissä pilkistävästä liukastamastani aukosta sisään. Minnan silmät rävähtivät auki ja tunsin hänen alapäänsä lihasten tiukkenevan, mutta oli jo liian myöhästä estää yllättävää tuplapenetratiotani. Sormeni olivat jo päässeet sulkijalihaksen ohi ja kullini työntyi vääjäämättä syvemmälle Minnan tiukkaan pilluun. "Mitäh.. sä teet... voi vittu! Ei mua koskaan... AAAAAAHHH!" Mitä Minna yrittikin sanoa jäi kesken kullini päästessä koko pituudeltaan Minnan sisään samalla kun sormeni olivat uponneet rystysiä myöden hänen suoleensa Minna alkaessa saamaan valtavaa orgasmia. Hänen koko vartalonsa vavahteli ja tuntui melkein kuin hänen alapäänsä aukot yrittäisivät puristaa poikki niihin tunkeutuneet ruumiinosani. Minna haukkoi henkeä kuin hukkuva, tärisi voihki ja vavahteli laueten yhä uudestaan. Hänen polvensa notkahtelivat kun hän ekstaasinsa kesken yritti sanoa jotain: "Eih... enää... aaahhh... voi vittu... hellänä..."

Arvelin Minnan tarvitsevan ainakin pienen hengähdystauon ja vetäydyin hänen molemmista rei'istään. Minna putosi kyykkyyn yhä kaiteesta kiinni pitäen ja hän vavahteli vielä hieman, mutta hän kuitenkin pystyi jo puhumaan tosin hieman vielä hengästyneesti: "En oo ikinä... ikinä saanu noin isoa! Enkä noin nopeesti." Sitten Minna kääntyi minuun päin, yhä kyykyssä, nosti katseensa ja jatkoi: "Mut sä et vielä saanu." Samalla Minna tarttui toisella kädellään yhä seisovaan kaluuni ja alkoi hitaasti runkkaamaan sitä. "Mä haluun et sä laukeet mun suuhun.", hän sanoi ja imaisi sitten terskani huultensa väliin, yhä vartta hyväillen. Minna käytti kieltään taitavasti leikitellen sillä nupillani samalla kun hänen toinen kätensä puristi kevyesti pakaraani. Sitten Minna alkoi ottamaan kaluani syvemmälle ja pumppasi kullia suuhunsa kiihkeästi. Nyt oli mun vuoroni ottaa tukea kaiteesta kädelläni samalla kun toinen käteni puristui Minnan hiusten ympärille alkaen ohjaamaan hänen suutaan nopeammin ja ottamaan yhä enemmän kalustani sisäänsä. Hetken aikaa imettyään minua Minna onnistui vetäytymään niin, että kullini oli kokonaan ulkona hänen suustaan. Minna kuitenkin runkkasi sitä rajusti ja minua silmiin katsoen sanoi: "Mä tarkotin mitä mä sanoin sulle. Että saat käyttää mua koska tahansa. Miten tahansa. Mä haluun olla sun narttus, sun lutkas. Mä haluun, että käytät mua ja mun kaikkia reikiä. Ja nyt mä haluun, että laukeet mun suuhun!" Tuon sanottuaan Minna hotkaisi kaluni taas huultensa väliin alkaen rajun imemisen. Ja kun kullini alkoi entisestään paisua hänen suussaan, Minna upotti sen lähes koko mitaltaan kurkkuunsa ynisten samalla kun nosti katseensa minuun. Se riitti minulle ja aloin purkautumaan Minnan suuhun tämän yrittäessä niellä lastiani. Kaikkea hän ei kerinnyt nielemään, sillä kasseihin oli ehtinyt kertymään spermaa pidemmältä ajalta ja niinpä osa valui nyt Minna suupielistä rinnoille. Minna veti kullin suustaan, jolloin viimeiset ruiskahdukset kuorruttivat vielä lisää noita upeita rintoja. "Ihanan rietasta!", mumisi Minna alkaen sitten kielellään lipomaan kaluani puhtaaksi. Saatuaan elimeni mielestään riittävän puhtaaksi hän keskittyi keräämään rinnoilleen roiskunutta spermaa sormiinsa ja imaisi sitten sormensa suuhunsa katsoen koko ajan minua silmiin.

"Pitäisköhän meiän vähän pukeutua?", ehdotin Minnalle hymyillen kiskoessani housujani takaisin ylemmäs ja tämä vastasi nyökkäyksellä. Ojensin käteni ja autoin hänet jaloilleen, jolloin Minna kapsahti suoraan kaulaani tarjoten kiihkeän suudelman. Suudelma toki maistui hieman myös spermalle, mutta en antanut sen nyt häiritä tilannetta vaan vastasin suudelmaan hyväillen myös estottomasti sylissäni olevaa lähes alastonta, kurvikasta vasrtaloa. Minna irrottautui minusta ja kurotti hameensa portailta ja kysyi minulta voisinko hakea hänelle ne rintsikat, jotka lojuivat maassa yhä siellä, minne Minna ne stripatessaan oli pudottanut. Minnan saatuaan vähät vaatekappaleensa takaisin ylleen hän istahti portaille ja alkoi korjailemaan meikkiään, joka oli hieman kärsinyt seksisessiomme aikana. Vilkaisin kelloa ja totesin sen lähentelevän puolta yötä ja kysyin, mitä Minna haluaisi seuraavaksi. "No jos ekana sais vaikka sen nessupaketin, mä tarttisin vähän paperia.", kikatti Minna. Hänen naurunsa vain yltyi kun nenäliinojen lisäksi käteni nosti taskustani mustat pitsiset pikkuhousut. "Sä et tainnu huomaa kun mä sujautin noi sun taskuun. Meinasin, että siin olis sulle kiva matkamuisto, mun pillumehuista märät pikkarit. Mut ehkä sun on vähän huono tollasia kotiin viedä.", kikatti Minna ja otti sekä nessut että pikkarit kädestäni. Pikkarit hän sujautti käsilaukkuunsa eikä ylleen, ja ennen kuin ehdin asiaa kysymään hän selitti: "Mulla on vieläkin vähän tuhma olo, enkä oikeen haluis mennä kotiin, ni voitasko mennä vielä sinne terdebaariin? Se terassi on vielä auki ja mä haluisin ehkä vähän vilautella." Naurahdin ja totesin terassilla menevän luultavasti useammatkin juomat vielä väärään kurkkuun jos juojan katse sattuu suuntautumaan oikeaan suuntaan. Minna nauroi ja jatkoi vielä selitystään: "Ja oli mulla toinenkin taka-ajatus. Mä haluun, että sä voit koska tahansa laittaa kätes mun hameen alle ja hyväillä mun paljasta pillua. Mä oon nyt sun narttus, haluat tai et. Haluaks sä? haluaksä mut sun nartuks ja lutkaks?" Tämän sanottuaan Minna tarttui käteeni ja vei sen hameensa alle pillulleen, joka suorastaan valui kosteutta. "Tää on sun käytettävissäs. Aina kun haluut.", Minna kähisi korvaani, kääntyi minuun selin ja ohjasi käteni nyt pakaroidensa väliin jatkaen: "Ja tää kanssa. Mua ei oo koskaan pantu perseeseen, mut mä haluun että sä oot mun eka. Haluuksä? Anna mun olla sun narttus, jooko?" Minna irrottautui sylistäni jä kääntyi katsomaan minua silmiin: "En mä haluu teiän perhettä rikkoo, en oo hakemassa uutta miestä itelleni, mut mä kaipaan seksiä. Hyvää seksiä, enkä haluu mitään vaihtuvia yhen yön sähellyksiä. Sitä paitti mä haluun olla vähän tuhma narttu, enkä mä uskaltais kellekkään tuntemattomalle antaa valtaa itestäni. Mut sulle mä uskallan. Ja mä tiedän et säkään et saa seksiä niin paljon kun tarttisit. Mä tarjoon itteeni sulle seksileluks, jota saat käyttää kun haluut ja sulle sopii. Susan ei tartte tietää tästä, tää olis meiän salaisuus." Katsoin Minnaa silmiin ja näin niiden vilpittömyyden, hän selvästi halusi ehdottamaansa järjestelyä. Yritin miettiä, miten voisin kieltäytyä noin houkuttelevasta tarjouksesta, mutta myönsin samalla itselleni tarvitsevani myös seksiä enemmän ja monipuolisemmin kuin sitä kotonani sain. Niinpä Minnaa silmiin katsoen vastasin että katsotaan miten saadaan järjestely toimimaan. Minna kapsahti kaulaani ja antoi kiihkeän suudelman johon vastasin ja puristin tuon kurvikkaan naisen itseeni kiinni. Kullini alkoi jäykistyä ja Minnakin sen huomasi pyörittäen lanteitaan hetken kohuomaan vasten, mutta erkani sitten sylistäni. "Lähetäänkös sinne terdelle ja katotaan saadaanko joku tukehtumaan lonkeroonsa?", ehdotti Minna kikattaen. Niinpä keräsimme tavaramme matkaan, ja lähdimme kävelemään kohti lähistölla sijaitsevaa ravintolaa.

Emme päässeet kuitenkaan pitkällekkään, kun takaamme tulevasta autosta töötättiin. Käänsimme päämme ja näimme tutun punaisen Cadillakin hiljentävän ja pysähtyvän kohdallemme. Ratin takana istui Hapa ja hänen vierellään istuvan hoikan blondin oletimme olevan hänen vaimonsa. Hapa esittelikin naisen vaimokseen Krisseksi ja minä esittelin Minnan hänelle. Krisse vaikutti mukavalta ja avoimelta nuorelta naiselta jonka huumorintaju tuntui olevan samalla tasolla miehensä kanssa ja tulimmekin hyvin juttuun keskenämme. Krisse oli pukeutunut hyvin auton väritykseen ja tyyliin sopivaan punaiseen mustapilkkuiseen kynämekkoon. Mekon vyötäröä kiersi leveä musta nauha, joka oli edestä rusetilla, samaa mustaa oli mekon olkaimet. Jalassaan Krissellä oli niin ikään punaiset korkkarit sekä mustat saumasukat tai sukkikset. Kummat, sitä ei voinut varmuudella sanoa, sillä kapean mekon helma ylettyi juuri Krissen polven yläpuolelle. Mutta joka tapauksessa Krisse oli erittäin tyylikkäästi pukeutunut ja näytti hyvin seksikkäältä.

"Mitäs te ootte oikeen puuhailleet ja mihis menossa?", kysyi Hapa hetken turistuamme ja kerrottuamme Krissellekkin aiemasta kuvaussessiosta Hapan autolla. "No aateltiin käydä tossa vähän matkan päässä terassilla istumassa parilla kun on vielä tarkeneekin, tultiin just tuolta tehdasalueelta, käytiin siellä vähän kuvaamassa ja silleen.", vastasin Hapalle ja samalla sivelin vieressäni seisseen Minnan pyöreää pakaraa kevyesti. Näin, että Hapa huomasi käteni liikkeen, samoin kuinka Minna pyöritti peppuaan aavistuksen omaisesti kättäni vasten. Hapaa selvästi miellytti Minnan kurvikkuus, sillä tällä oli selkeästi suuremmat rinnat ja leveämmä lanteet kuin sirolla Krissellä, ja Hapa saikin vain vaivoin siirrettyä katseensa Minnasta minuun ehdottakseen: "Huvittaisko hypätä kyytiin pikku ajelulle? Meillä ei oo kiirettä mihinkään, mä oon lupautunu ajelemaan vaikka koko yön ja Krisellä on varattuna janojuomaa vielä riittävästi." Vilkaisin Minnaan kysyvästi ja hän nyökkäsi vastaten sitten Hapalle puolestamme: "No se terassi ei sieltä katoo minnekkään, mutta tällasessa mä en oo vielä kyytiä saanu!" Virnistimme kaikki selvälle kaksimielisyydelle ja Krisse hieman hekotellen avasi oven ja sanoi: "Ootas kun mä nousen pois tieltä niin pääsette takapenkille, siellä on hyvin tilaa eikä siellä oo vielä kukaan kyytiä saanu!" Naureskellen ojensin käteni Krisselle, jotta tämän olisi helpompi nousta autosta kapeassa mekossaan ja korkkareissaan, samalla pääsin katsomaan lähemmin Krisseä, joka ei tuntunut katsettani pistävän pahitteeksi vaan hymyili minulle silmiin katsoen kumartuen sitten kallistamaan istuimensa selkänojaa. Ennen kuin ehdin tarjoamaan Minnalle kättäni, kurotti Hapa etupenkiltä kätensä Minnalle, joka siihen tarttuikin astuen autoon hieman kumartuen. Minnan takki ei ollut kokonaan kiinni ja Hapalla olikin loistava näkymä niitti rintsikoiden peittämiin muhkeisiin rintoihin ja hän Minnaa tuijottaen lisäsikin: "Voitte vaikka sisäänajaa sen takapenkin! Me yritetään olla kattomatta!" "Puhu vaan omasta puolestas!", hihkaisi Krisse miehelleen ja jatkoi: "Sun tarttee pitää katse tiessä, mutta mikään ei estä mua kattelemasta! Ja sitäpaitti sää jo kerkesit tiirailemaan Minnan tissejä, munkin pitää saada silmäniloa!" Nauroimme kaikki kun autoon noustuamme Hapa liikkeelle lähtiessään muka mököttäen totesi: "Auto menee kyllä parkkiin heti, kun takapenkiltä alkaa kuulla voihketta!"

Ajelimme vailla kummempaa päämäärää meidän kolmen matkustajan nauttien samalla myös juomistamme ja olimmekin mukavassa hiprakassa heitellessämme pikkutuhmia ja välillä härskiäkin juttua keskenämme. Hapa ei tuntunut tarvitsevan alkoholia kyetäkseen heittämään yhtä härskejä ja hetkittäin jopa rasvaisempia juttuja kuin me kolme. Krisse pahoittelikin hymyillen miehensä pervoja puheita ja sanoi ihmettelevänsä, että olimme pysyneet tiellä, kun Hapa kuitenkin ainakin puolet ajasta yritti tiirailla taustapeilin kautta Minnan tissejä. "No antaa miehen kattoa mun puolestani!", hihitti Minna ja avasi takkinsa vetoketjun kokonaan, jolloin hänen takin alla lähes alaston ylävartalonsa oli meidän kaikkien, kuin myös muiden mahdollisten tiellä liikkujien katsottavissa. Auton kevyestä heilahduksesta päättelin, että Hapan katse tosiaankin ainakin sillä hetkellä oli taustapeilissä ja että näköalan äkillinen paraneminen oli hetkeksi vaikeuttanut suoraan ajamista. "No onhan noi ny niin upeet, että vaikee olla kattomatta!", puolustautui Hapa yrittäen taas keskittyä enemmän edessä olevaan tiehen. Krisse sen sijaan katseli häpeilemättä Minnaa ja hymyillen sanoi: "No on noi kyllä vähä eri kaliiberin bosat kuin mitä sä kotona saat katella, mulla kun on vaan tällaset pienet mutta pystyt beet!" Samalla hän tarttui käsin rintoihinsa ja nosti niitä hieman paremmin esille mekkonsa miehustasta. Sitten hän edelleen Minnan rintoja katsoen kysyi: "Onks noi ceet vai deet? Taitaa olla deet?" Minnan nyökätessa Krisse jatkoi: "Tosi upeen näköset, varsinkin kun sul on noin kapee vyötärö. Miehet varmaan kuolaa sun perääs." Odottamatta Minna vastausta hän kääntyi Hapaan päin: "Pitää mun sun antaa niitä kattoa. Mut koskea saat vaan jos saat luvan!" Sitten Krisse kääntyi puoleeni ja hieman pahoitellen kysyi, otimmeko heidän puheistaan nokkiinsa, he kun eivät olleet niin tiukkapipoisia ja mielellään puhuivat asioista niiden oikeilla nimillä. Vastasin, ettemme suinkaan loukkaantuneet ja että oli vain virkistävää kun sanotaan suoraan mistä pidetään eikä tekopyhästi teeskennellä jotain siveyden sipuleita.

"Hei, saiskos ne nähdä ne kuvat, mitä tässä autolla otitte?", huikkasi Hapa kuskinpenkiltä. "No sopiihan se, vai kuinka?", vastasin ja katsoin kysyvästi Minnaan. Tämän nyökättyä jatkoin: "Jos ajat johonkin parkkiin niin mä sillä välin laitan ton muistikortin kamerasta Minnan tablettiin." "Mä tiiän, aja tallille, siel ei varmaan tähän aikaan oo ketään!", ehdotti Krisse ja Hapan nyökättyä ja alkaessa suunnistamaan kohteeseen Krisse käntyi puoleemme ja selitti: "Me ollaan muutaman kaverin kanssa vuokrattu isompi talli, missä saadaan laitettua autoja ja motskareita. Ja ollaan sinne rempattu saunat sun muut, vähän niinkus kerhohuoneeks. Eikä se oo tästä pitkälläkään." Ajatus tuntui meistä loistavalta ja pian Hapa pysäköikin hallin pihalle, jossa ulkovalot syttyivät välittömästi. "Liiketunnisteet, hälyyttimet ja valvontakamerat", selitti Hapa "Ei täältä huomaamatta mitään viiä!" Astuimme sisään Hapan kytkiessä hälytinjärjestelmää pois ja katselin ympärilleni. Krisse ei ollut liioitellut kehuessaan paikkaa. Itse hallin puolella oli pari eri vaiheessa olevaa jenkkiautoprojektia sekä yksi upea muskeliauto ja kustomoitu harrikka. Peremmällä näkyi itse kerhotilan puoli ja siellä näkyi olevan bilispöytä, jukeboxi, oma baaritiskinsä, muutama loosi ja pari isoa, erittäin pehmeän ja mukavan näköistä sohvaa. Sohvat oli sijoiteltu niin, että niiltä näki hyvin valkokankaalle, johon videotykillä sai heijastettua kuvan selkeästi vähän paremmalta kotiteatterijärjestelmältä. "Teillähän on täällä ihan oma baarinne!", kehuin Hapalle ja näki tämän olevan ylpeä tiloista.

Istuuduimme toiselle sohvista ja otin tabletin esiin alkaen näyttämään Cadillacin luona ottamiamme kuvia Minnan istuessa toiselle puolelleni ja Krissen toiselle. Hapa istuutui taktisesti sohvan käsinojalle Minnan viereen, josta joutui hieman kurottamaan Minnan puoleen nähdäkseen paremmin. "Ai sul on kans näitä pinup-tyylisiäkin vaatteita? Näyttää tosi hyviltä sun päällä!", kehui Krisse Minnaa ja tämä kiitti kehuista ja vastasi: "Joo, mä tykkään niistä, ne on jotenkin niin naisellisia ja niissä tuntee olonsa mukavaks ja vähän seksikkääkskin." "Sen huomaa noista poseerauksista!", Krisse kehui ja jatkoi silmäänsä iskien: "Hapakin näyttää tykkäävän näkemästään." Samalla hän tökkäsi leikillään kyynärpäällään kylkeen miestään, jonka katse harhaili tableti näytön ja takkinsa riisuneen Minnan puoliksi paljaiden rintojen välillä. "No katsoahan sai.", puolustautui Hapa silmää iskien ja jatkoi: "Eikä mulla oo sitä paitti susta tollasia kuvia." "Seli seli!", kiusoitteli Krisse puolestaan. Päätin puuttua tilanteeseen ja heitin ehdotuksen: "No täällähän on hyvät mestat, otetaan susta kuvia täällä sisällä ja ulkona Cadillakin luona." Krisse mietti vain hetken ennen kuin vastasi: "No tehään niin, mutta katotaan ny nää kuvat ensin loppuun."

Keskityimme taas hetken tabletin näytölle, jossa kuva toisensa jälkeen Minnasta Cadillacissa aiheutti kehuja ja kommentteja. Viimeisen Cadillac-kuvan jälkeen siirsin epähuomiossa ensimmäisen tehdasalueella ottamamme kuvan näkyviin enkä ehtinyt kierittää sitä takaisin kun Hapa ja Krisse kuorossa pyysivät nähdä niitäkin otoksia. Koska tiesin varsinkin loppupään kuvien olevan varsin rohkeita, yritin kierrellä, ettemme olleet itsekkään niitä vielä katsoneet. "No siinähän te näätte ne samalla!", hoputti Hapa Krissen kompatessa vieressäni. Vilkaisin Minnaa lupaa kysyäkseni, hänhän se kuvissa rohkeasti poseerasi, ja tämä nyökkäsi posket punaisina ja otti sen jälkeen pitkän kulauksen juomastaan. Avasin siis ensimmäisen tehdaskuvistamme näytölle ja aloin hitaasti vaihtelemaan kuvia eteenpäin. Aluksi kommentoimme kuvia, niiden miljöötä, valaistusta sun muuta vilkkaasti, mutta kuvien muuttuessa rohkeammaksi hiljenimme ja tuijotimme lumoutuneena Minnaa tabletin ruudulla. Minnan hengitys oli tihentynyt ja hänen poskensa punoittivat, tilanne, jossa ennestään vieraat ihmiset näkivät hänen rohkeita kuviaan selvästi hieman myös kiihotti häntä. Hapa tuijotti ruutua vaitonaisena, mutta vilkaisu hänen haaroihinsa paljasti kuvien vaikutuksen. Myös Krissen posket punottivat ja hänen povensa kohoili kiihtyneen hengityksen tahtiin. "Wau... vähänkö pornoa!", Krisse sanoi kun pääsimme kuvaan, jossa Minna oli riisunut takin yltään ja taakseen katsoen lipoi huultaan. "Haluisiks sä musta tollasia kuvia!", Krisse kysyi hymyillen Hapalta, jolta kului hetki saada katseensa pois ruudusta vaimoonsa. "No takuulla haluisin. Mut mä en kyllä ikinä osais noin hyviä ottaa.", tämä vastasi ja katsoi vuoroin ruutua ja Krisseä. "Entä jos toi Tepa ottais ne? Käviskö se sulle?", Krisse kysyi Hapalta katsoen vuoroin miestään, minua ja Minnaa ja lopuksi vielä Hapaa jatkaen sitten hieman käheällä äänellä: "Mut mul ei oo kyl rinstikoita tän puvun alla." Hapa katseli hetken Krisseä ja sanoi sitten hitaasti: "Ai meinnaakko sä... että ihan niin rohkeita kuvia... tissit näkyvissä... ja Tepa ottais ne kuvat täällä?" "Ei sun tartte nyt heti vastata, ja kyl mä ymmärrän jos sä et ajatuksesta tykkää. Katotaan nyt vaikka nää kuvat ensin loppuun.", Krisse sanoi miehelleen ja kurottautui sipaisemaan tätä hellästi kädestä.

Ilmassa oli jännitteitä kun keskityimme taas tabletin näyttöön. Hapa katseli kuvia mietteliäänä ja aina välillä hänen katseensa siirtyi näytöltä Krisseen, toisinaan myös Minnaan. Myös Minna oli mietteliään näköinen, mutta samalla myös edelleen selkeän kiihottunut. Päästyäni viimeiseen kuvaan ennen pitämäämme kuvaustaukoa, lähikuvaan Minnasta ilman takkia, ajattelin lopettaa kuvien näyttämisen siihe, sillä sitä seuraavat kuvat olisivat vielä rohkeampia. "Siinä ne tais olla...", ehdin sanoa mutta yrittäessäni ottaa tablettia laski Minna kätensä käteni päälle, katsoi minua silmiin ja keskeytti lauseeni: "Näytä ne loputkin. Ne kaikki." Viimeiset sanat hän lähes kuiskasi, puristi sitten kättäni ja päästi otteensa irti. Krisse ja Hapa katsoivat meitä nyt uteliaina, kun siirsin seuraavan kuvan näytölle. Kuva kuvalta näytöllä paljastui yhä enemmän ja enemmän Minnaa ja samaan tahtiin syveni Minnan hengitys, kunnes se oli jo melkein huohotusta. Kun pääsimme kuvaan, jossa Minna oli riisunut rintsikkansa ja roikotti niitä sivullaan, pääsi Krisseltä huokaus ja hän sanoi: "Wau, vähänkö sä oot kuuma pakkaus." Krisse sitten käänsi katseensa Minnaan ja näki tämän punoittavat posket ja nopean hengityksen ja jatkoi: "Kiihottaaks tää sua? Kun me katotaan sun kuvias? Mua ainakin kiihottaa ja..." Krissen lause keskeytyi kun ruudulle vaihtui kuva Minnasta edestäpäin, rinnat takin alla paljaina. "Tsiisus!", kuului Hapan suusta kun tämä kumartui vielä lähemmäs katsomaan kuvaa, eikä hän edes huomannut, kuinka hänen kätensä laskeutui Minnan reidelle, aivan hameen helman alapuolelle. Minna oli huomannu reidellään kevyesti lepäävän käden ja vilkaisi Minuun päin. Hymyilin Minalle ja nyökkäsin kevyesti kertoen siten Minnalle asian olevan minun puolestani ok. Minnan suusta pääsi vieno huokaus, jota toiset eivät tuntuneet huomaavan ja hän näytti rentoutuvan hieman kun jatkoin kuvien esittelyä.

Kuva kuvan jälkeen tarjosi Minnasta aina vaan rohkeamman otoksen eikä kukaan enää sanonut sanaakaan vaan tuijotti kuin transsissa tabletin näyttöä. Hapan käsi oli edelleen Minnan reidellä ja puristeli sitä kevyesti. Hapa itse tuota tuskin huomasi, hänen huomionsa oli täysin näytöllä, jossa Minna nyt ylävartalo paljaana alkoi avaamaan hamettaan. Kun Minnan reidet alkoivat näytöllä erkaantua toisistaan pääsi Krissen suusta vieno ynähdys. Vilkaisin Krissen suuntaan ja näin, kuinka tämän toinen käsi oli tiukasti sylissä toisen puristaessa toista rintaa mekon päältä. Lopulta näytölle jäi viimeinen kuva, jossa Minna reidet täysin levällään imeskeli omista mehuistaan kiiltäviä sormiaan. Hetken hiljaisuuden katkaisi Krissen käheä ääni: "Minna, tulisiksä mun kans käymään vessassa, tyttöjen juttuja?" Sitten hän hieman hymyillen katsoi aviomiestään ja jatkoi: "Hapa, voisikko sä päästää Minnan vapaaks?" Hapa ei ensin näyttänyt kuulevan tai tajuavan Krissen sanoja, mutta sitten punastuen hieman siirsi kätensä tämän reideltä. "Anteeks hei, en mä tarkottanu...", yritti Hapa selitellä vaimolleen, joka keskeytti kuitenkin hymyillen: "Ei se mitään, en mä suuttunu, ei tossa mitään pahaa ollu. Mut sä et kysyny Minnalta lupaa." Sitten, silmää iskien Krisse tarttui Minnan käteen ja kaksikko poistui wc-tilojen suuntaan. Tyttöjen poistuttua Hapa alkoi vielä pyytelemään minulta anteeksi: "Sori tosiaan tosta, ei ollu mitenkään tarkotus alkamaan kourimaan sun naistas..." Keskeytin Hapan sanomalla, ettei tarvinnut huolestua, eihän mitään ollut tapahtunut eikä Hapa sentään ollut tunkenut kättään Minnan hameen alle tai alkanut kaksi käsin tämän rintoja kourimaan. Sitten iskin silmää ja naurahtaen jatkoin: "Vaikka se rintojen kouriminen olis varmaan susta tuntunu mukavalta. Ja Minnasta varmaan kanssa!" Hapakin naurahti ja sanoi: "No joo, kyllähän ne näyttää tosi houkuttavilta, kuvissa ja livenä." Sitten hieman vakavoituen Hapa jatkoi: "Mä oon miettiny sitä Krissen ehdotusta. Sitä kuvien ottamista. En mä aluks oikeen voinu sulattaa ajatusta, että joku muukin kuin mä näkis Krissen vähissä vaatteissa. Mut kun mä näin kuinka Minna halus meiän näkevän noi kuvat ja kuinka se ei suakaan näyttäny haittaavan, mä rupesin miettimään, et eihän se oo multa pois jos joku muukin näkee, kuinka upee nainen Krisse on. Eli jos sulle sopii, niin otetaan vaan ne kuvat, just sellasia kun Krisse haluu." Nyökkäsin Hapalle ja samalla tytökin saapuivat paikalle, toisilleen hieman kuiskutellen ja hihitellen kuin koulutytöt.

"Noh, mitäs ne tytöt ovat keskenään juonineet?", kysyin virnistäen, johon Krisse vastasi: "Tyttöjen salaisuuksia vaan!", ja päälle molemmat kikattivat taas. "Tota, mä vähän tuumin sitä kuvausjuttua...", aloitti Hapa ja Krisse keskeytti tämän heti innokkaana: "Niin? mitä tuumit? Voisinksmä? Tai siis voitasko me?" "...Ja kyl se mulle sopii et sua kuvataan, vaikka vähän rohkeitakin kuvia. Sä oot upee ja hyvän näköinen ja seksikäs nainen ja jos sä haluat että muutkin näkee sut sellasena, ei se oo multa pois.", Hapa sanoi vastauksena Krissen keskeytykselle. Sitten Hapa hymyili ja iski silmää ja jatkoi: "Ja voi olla sitä paitti aika kiihottavaakin nähdä, kuinka sä esittelet sun seksyä kroppaas mulle ja Tepalle ja Minnalle." Krisse kapsahti Hapan kaulaan ja antoi tälle kiihkeän suudelman ja psoket punoittaen kääntyi sitten puoleeni: "Otettasko me ekana kuvia ihan tossa autolla?" Sanoin tämän sopivan, otin muistikortin pois tabletista ja kameralaukun saatuani lähdimme kävelemään ulos. Auton luokse päästyämme syttyivät ulkovalot taas ja totesin niiden valaisevan mainiosti, joten kohotin kameran ja kehotin Krisseä siirtymään auton luokse. Krisse osoittautui luonnonlahjakkuudeksi kameran edessä. Hän poseerasi ja keimaili kuin ammattilainen ja hänen hoikka ja notkea vartalonsa tarjosi meille seksikkään näyn toisensa jälkeen. Hapa tuijotti vaimoaan herkeämättä ja antoi välillä omia ehdotuksiaan poseerauksiksi. "Notkista selkää ja pyöritä sitä sexyä oikku peppua! uuu mamah!" ja Krisse totteli tarjoten miehelleen mitä tämä halusikin. Viimeisissä otoksissa Hapa ohjasi Krissen selälleen auton konepellille, levittämään kätensä sivuilleen ja koukistamaan toisen jalkansa ottamaan tukea sen etupuskurista. Koukussa oleva jalka sai Krissen mekon helman nousemaan jonkin matkaa ja paljastamaan, että hänelläkin oli jalassaan nimenomaan sukat ja punaiset sukkanauhaliivit. Räpsin kuvia eri kulmista, kunnes Krisse totesi haluavansa hieman joutavaa ja pienen breikin. Siirryimme sisätiloihin, jossa kaappasin Minnan syleilyyni ja kysyin tältä, mitä mieltä hän oli tilanteesta. "Tosi kiihottavaa katella.", hän sanoi hymyillen ja suuteli minua. Pienen juomatauon jälkeen Krisse pyysi Hapaa laittamaan jotain musiikkia taustalle ja käveli korot kopisten jukeboxin luokse kysyen minulta, oliko kuvaaja valmis.


"Aina valmiina!", vastasin virnistäen ja kohotin kameraani kun musiikki alkoi soimaan. Näin sivusilmällä Hapan siirtyvän Minnan vierelle katsomaan Krisseä, joka alkoi keinumaan musiikin tahtiin jukeboxin edessä. Kamerani alkoi laulaa kun Krissen vartalo eli musiikin mukana, hän käsillään siveli uumiaan ja käveli minua kohti ja sitten taas pois päin lanteet keinuen. Krissen kääntyessä taas puoleeni hänen kätensä nousivat takaraivolleen ja hän pöyhötti hieman hiuksiaan, mutta jätti kätensä niskan taakse. Vilkaisin Minna ja Hapan suuntaan ja huomasin Minnan siirtyneen Hapan eteen, pakarat tämän jalkoväliä kevyesti koskettaen. Krissen pystyt rinnat kohoilivat mekon sisällä kun hän Hapaan päin katsoen sanoi: "Oot sä valmis tähän?" Odottamatta vastausta Krissen alkoi avaamaan mekkonsa selkäpuolela olevaa vetoketjua, vartaloaan koko ajan rytmikkäästi keinuttaen. Krisse piti toisella kädellään yhä mekostaan kiinni vetoketjun yläosasta toisen käden vetäesssä sen kokonana auki ja sen jälkeen tarttui toisellakin kädellään mekon yläreinaan niskansa takana. "Hapa, sä saat koskea Minnaa jos Minna antaa luvan.", Krisse sanoi käheästi ja kääntyi sitten puoleeni: "Onks se sulle ookoo? Mä tiän et Hapa himoittee just nyt noita Minnan rintoja!" Nyökkäsin ja katsoin Minnan ja Hapan suuntaan. Minna silmät oli kiinni, mutta hän nyökkäsi myös, antoi avoimena yllään olleen takin pudota lattialle, tarttui Hapan käsiin ja ohjasi ne rinnoilleen. Käänsin huomioni taas Krisseen, joka pujotti nyt kätensä mekkonsa olkahihnoista ja antoi mekon sitten pudota lattialle jalkojensa ympärille. Hänellä oli nyt yllään vain punaiset korkkarit, musta verkkosukat joita punaiset sukkanauhaliivit pitivät yllä sekä punaiset pitsiset alushousut. Krisse astui ulos mekostaan, tarttui vierellään olleen tuolin selkänojaan ja taivutti vartaloaan saaden korkokengissä olevat säärensä näyttämään entistä sorjemmilta. Samalla Krisse kohotti päätään tuoden kiinteät pystyt rintansa paremmin esille. Hän lipaisi huuliaan samoin kuin Minna oli tehnyt kuvissa kameraan katsoen ja kiinnitti sitten huomionsa taas Hapaan. "Hapa, kulta, avaisitko Minna rintsikat. Mä tiedän että sä haluut puristella noita rintoja paljaina. Anna mä katon kuinka sä hyväilet Minnaa.", Krisse kehräsi samalla takapuoltaan kevyesti keinuttaen. Hapa ei toista kehotusta tarvinnut, vaan näppärästi avasi Minnan rintsikat ja päästi nuo muhkeat rinnat vapaiksi. Mutta vain hetkeksi, sillä hän tarttui takaapäin rintoihin kiinni autuas ilme kasvoillaan. "Just noin, kokeile noita nännejä, ne näyttää ihanan kovilta!", kehräsi Krisse ja puristi samalla omia rintojaan jatkaen: "Munkin nännit on ihan kovat ja herkät." Minnan suusta pääsi inahdus Hapan sormien puristuessa hänen nännejään, ilmeisesti nekin olivat sangen herkät. "Onks tää sulle ookoo?", Hapa kysyi minuun päin katsoen, kädet Minnan rintoja puristellen. "Niin kauan kun Minna nautti ja Minnalle sopii, niin mun puolesta jatkat vaan!", vastasin Hapalle ja kysyin sitten Minnalta tätä silmiin katsoen: "Onks tää sulle ookoo?" Minna hymyili ja sulki silmänsä ja nojasi päätään hieman taakseppäin ja vastasi henkäisten: "Jooooh!", samalla lanteitaan hieman pyörittäen Hapan haaroja vasten. "Jooh Minna, pyöritä sitä peppuas Hapaa vasten. Näyttää ihanan riettaalta.", kehräsi Krisse ja jatkoi samalla omia rintojaan hyväillen: "Hapalla varmaan seisoo jo ihanasti, tunneksä sen sun peppuas vasten?" Minna nyökkäsi ja kuiskasi: "Jooh. Ihanan kova." "Tuntuuko hyvältä Hapa? Tuntuuko vieraat rinnat sun käsissä ja vieraan naisen pakarat sun kalua hieromassa hyvältä?", jatkoi Krisse astellessan lantioitaan minulle ja kameralle keinuttaen biljardipöydän ääreen. "Tuntuu tosi hyvältä. Tää on niin pornoo.", vastasi Hapa paksulla äänellä, Minnan rintoja puristellen ja vaimoaan katsellen silmissään silkkaa himoa.

"Kato mua, Hapa! Kato sun vaimoas!", komensi Krisse, vaikka itse asiassa Hapa ei erillistä käskyä tarvinnut, hänen katseensa seurasi herkeämättä Krissen liikkeitä. Niin me muutkin teimme, kun Krisse kääntyi selin Hapaan, tarttui pitsipöksyjensä vyötärönauhaan molemmin käsin ja alkoi hitaasti kumartuen laskemaan pikkareitaan. Kumartuessaan Krisse katsoi taakseen Minnan ja Hapan suuntaan ja Hapaa silmiin katsoen sanoi Minnalle: "Minna, säkin saat koskea mun miestä. Koeta kuinka kovana Hapa on. Hyväile mun miestäni Minna! Tee mun miehelle yhtä hyvää kun se tekee sulle. Mä haluun nähdä kun sä teet Hapalle hyvää." Hapa vavahti, kun Minna kurotti kädellään selkänsä taakse ja alkoi hyväilemään Hapan jalkoväliä housujen päältä. Krisse sai pitsipöksynsä riisuttua ja heitti ne suuntaani saaden ne jäämään kameran objektiiviin roikkumaan. "Sullekkin jotain, koeta kestää ja jaksaa kuvata vielä.", kehräsi Krisse hymyillen, kun otin punaiset pöksyt kamerasta. Ne olivat haaroistaan aivan märät enkä voinut olla niitä nuuhkaisematta ennen kuin keskityin taas Krissen kuvaamiseen. Krisse otti nyt bilismailan, ja poseerasi muutaman kerran palloja lyöden tarjoten upeita näkymiä pyöreille pakaroilleen. Kun yksi palloista oli hieman pidemmällä, Krisse nosti oikean reitensä pöydän reunalle kurottaakseen pidemmälle ja tarjoten nyt meille näkymän avoimeen pilluunsa. "Kato Hapa! Kato kuinka märkä mä oon.", huokaili Krisse ja jatkoi sitten : "Mä varmaan valun teiän bilispöydälle, toivottavasti se ei mee pilalle." Krisse kikatti, löi tähtäämättä palloaan ja kääntyi sitten istumaan biljardipöydän reunalle toinen korkkareihin verhottu jalka reunalle nostettuna.

"Hapa, onkohan Minnalla pöksyt yhtään märkänä? Laita kätes Minnan hameen alle ja kokeile.", kehotti Krisse aviomiestään ja jäi katsomaan kuinka Hapan käsi katosi Minnan hameen alle. Minna vavahti kun Hapan käsi pääsi hänen jalkojensa väliin ja Krisse kysyi Hapalta: "Onko ne märät? Onko Minnan pikkarit yhtä märät kun mulla oli? Kerro mulle Hapa." Minna ynähteli kun Hapan käsi liikkui hänen hameensa alla, Hapa nosti katseensa vaimoonsa ja vastasi: "Ei täällä oo housuja. Mutta kosteutta kyllä löytyy." Krisse kikatti ja sanoi: "Mä tiesin, Minna kerto kun käytiin siellä vessassa." Sitten Krisse kääntyi minuun päin ja kysyi: "Vieläkö Minnan kanssa saa mennä pidemmälle?" Nyökkäsin ja Krisse kääntyi taas miehensä puoleen ja ohjeisti: "Avaa Hapa kulta Minnan hame ja näytä meille. Näytä meille kuinka sä hyväilet Minnaa. Näytä sun vaimolle kuinka sä sormetat toista naista." Hapalla ei kauaa kestänyt avata Minnan hameen vetoketjua ja pian Hapan kaksi sormea liukui katseidemme alla Minnan sisään Minnan voihkiessa nautinnosta. "Ihanan riettaan näköstä.", huokaili Krisse ja siveli kevyesti omaa jalkoväliään. "Laita se kamera pois ja tuu katteleen tähän mun vierelle!", kehotti Krisse minua ja tottelin mielelläni ja istahdin bilispöydän reunalle Krissen viereen. "Eiks näytä upeelta kun mun mies sormettaa Minnaa. Minna varmaan tykkää, kato kuinka se huokailee silmät ummessa. Hapakin on varmaan ihan kivikovana housuissaan.", supatti Krisse vieressäni ja sitten Minnaan katsoen antoi lisää ohjeita: "Minna, haluisiksä koskea Hapan kulliin? Haluisiksä ottaa mun mieheni kalun esille ja hyväillä sitä? Mä haluisin että sä teet sen. Mä haluun nähä kuinka toinen nainen antaa mun miehelle nautintoa. Annatko sä Hapalle? Annatko sä mun miehelle kun mä katson?" Minna ei kyennyt vastaamaan vaan nyökkäsi vain voihkien ja Krisse puhutteli nyt Hapaa: "Hapa. Kulta. Haluatko sä Minnaa? Haluaisitko sä tuntea sun kalun Minnan sisällä? Sä saat jos sä haluut. Mä annan luvan. Mä haluun antaa sun nauttia toisesta naisesta, mä haluun nähdä kuinka sä otat Minnan." "Ooksä ihan varma tästä Krisse?", Hapa kysyi epäuskoisena samalla kun Minnan käsi avasi hänen housujaan. "Oon, kulta! Mä oon ihan varma. Mä haluun tätä. Mä haluun nähdä sut ja Minnan naimassa. Ei kun ME halutaan nähdä.", vastasi Krisse ja katsoi muhun päin kysyen vielä varmistusta minulta: "Eikö halutakkin?" Nyökkäsin ja katsoi Minnaan ja Hapaan päin ja vahvistin vielä heille hymyillen: "Mulla ei oo mitään sitä vastaan. Mä näen, että Minna nauttii ja mä näen, että sä Hapa haluat Minnaa." Sitten sanoin vielä Minnalle: "Minna, Hapa on tehny sulle hyvää jo melko pitkän ajan, mitäs jos polvistuisit Hapan eteen ja tekisit Hapalle jotain takasin."

Krisse hengähti syvään kun Minna polvistui Hapan eteen ja otti tämän paljastuneen kalun huuliensa väliin. Myös Hapa huokaili Minnan suun liikkeiden tahtiin, eikä ollut epäselvää osasiko Minna imeä hyvin. "Tuntuuko hyvältä Hapa? Osaako Minna imeä sua hyvin? Toi näyttää niin pornolta!", huohotti Krisse katsellen, kuinka hänen aviomiestään imettiin silmiemme alla. Hapan vain nyökättyä silmät nautinnosta ummessa Krisse jatkoi hengitys raskaana: "Mä haluun kulta, että sä kohta talutat Minnan tähän bilispöydälle ja mä haluun, että sä otat Minnan tässä mun vieressä. Teethän sä sen mulle, kulta? Sun pikkuvaimos haluais, että sä ottaisit toisen naisen tässä sen vierellä. Haluutko sä kulta? Haluutko sä Minnaa?" Kun Hapa nyökkäsi niin Krisse jatkoi vielä: "Näytä mulle! Näytä että sä haluut! Näytä mulle kuinka sä otat toisen naisen, otat sen rajusti." Sitten Krisse sanoi Minnalle: "Saako mun mies ottaa sut, panna sua, naida sun kanssa? Saako Hapa työntyä sun sisään uudestaan ja uudestaan, samalla kun mä ja Tepa katotaan? Sano mulle Minna. Sano meille mitä sä haluut!" Minna irrotti huulensa Hapan kullista ja katsoi minuun päin kysyvästi, himo silmissään kiiltäen. Annoin nyökäten lupani ja Minna vastasi ääni vavisten: "Mä haluun että mua pannaan! Mä haluan tän kovan kullin mun sisääni ja mä haluun että te katotte. Mä haluun, että Krisse kattoo kuinka sen mies ottaa mut! Mä haluun, että Tepa näkee, kuinka sen narttu antautuu toiselle miehelle!" Kun Hapa auttoi Minnan jaloilleen ja alkoi talutamaan tätä kohti biljardipöytää, sanoi Krisse vielä: "Hapa, mulla olis vielä yks pyyntö. Sun ei tartte suostua tähän ja sä saat naida Minnaa vaikka sanoisit ei." Hapan katsoessa vaimoaan kysyvästi Krisse jatkoi: "Saisinko mäkin? Saisinko mäkin olla vähän tuhma tänään? Haluisitko säkin nähdä kuinka sun vaimos on tuhma pikku narttu?" Hapa tajusi hetken kuluttua, mitä Krissellä oli mielessään ja näki, ettei hän heti ollut aivan varma mitä halusi. Sitten, tajuttuaan, että hän olisi kohta alkamassa naimaan vaimonsa edessä toista, uhkeaa naista, ei Hapa halunnut evätä Krisseltä samaa. "Sä saat kulta! Sä saat olla just niin tuhma kun haluat!", antoi Hapa luvan vaimolleen ja tämä kehräsi takaisin: "Kiitos rakas. Näytä nyt meille, kuinka sä otat Minnan!"

Hapa talutti Minnan bilispöydän lyhyen sivun äärelle, haki sitten sohvalta pari sohvatyynyä pöydälle ja ohjasi sitten Minnan selälleen niiden päälle niin, että tämän pakarat jäivät aivan reunalle. Hapa astui Minnan eteen, tarttui Minnaa nilkoista ja omistajan elken levitti jalkoja erilleen. Krisse kääntyi nojaamaan käsillään pöydän pidempään sivuun ja katseli lähietäisyydeltä kuinka kiivasti hengittävää Minnaa. "Ihanat rinnat.", huoahti Krisse ja ojensi kätensä ja puristi Minnan toista rintaa ja sen herkkää nänniä. Minna voihkaisi nautinnosta. Krisse kurottautui hieman edemmäs ja nuolaisi Minnan rintaa kielensä kärjellä ja huohottaen sanoi: "Minna, ota Hapan kalu kätees ja ohjaa se sisääs. Mä haluan nähdä, kuina mun mies työntyy tonne sun litimärkään pilluuss ja alkaa naimaan sua kovalla kullillaan." Minna ei aikaillut, vaan tarttui Hapan elimeen ja ohjasi sen kärjen häpyhuuliensa väliin. "Nyt Hapa! Ota se nainen!", komensi Krisse ja samalla Hapa työntyi kerralla Minnan sisään Minnan voihkaistessa ääneen. "Pane Minnaa Hapa! Pane sitä naista! Sä haluut Minnaa! Sä haluut panna Minnaa niin että mä katon!", yllytti Krisse miestään ja tämä noudatti vaimonsa toivetta alkaen naimaan Minnaa yhä nilkoista kiinni pitäen. Minna voihki Hapan ottaessa häntä voimalla ja hänen rintansa heiluivat tämän työntäjen tahdissa. "Tuntuuko hyvältä Minna? Tuntuuko mun mies hyvältä sun sisälläs? Kerro meille Minna! Kerro meille mitä sulle tehdään!", kehotti Krisse huohottaen Minnaa. "Tuntuuuh... hyvältä. Hapa nusiiih... ihanasti... kovaaah!", voihki Minna Hapan kalun pumpatessa hänen sisällään. Krisse kurottautui lähemmäs Minnan kasvoja ja kehräsi: "Must on ihanaa nähdä kuinka sä nautit mun miehestä ja sen kullista. Ooksä koskaan suudellu naista Minna? Mä en oo, mut mä haluun että sä suutelet mua samalla kun mun mies nussii sua. Suutele mua Minna." Krisse painoi huulensa Minnan huulille ja Minna kietoi toisen kätensä Krissen niskan taakse ja pian kaksikko suuteli himokkaasti edessämme. "Ei saakeli... vähänkö kiihottavaa kattoa... tyttöseksiä!", huohotti Hapa lähes uskomatta silmiensä edessä olevaa näkyä. Krisse kohotti kasvonsa ja hymyili Minnalle sanoen: "Ihanaa. Se oli ihanaa Minna kulta! Sä oot hyvä suutelija. Mä haluun tehä ton sun kanssa vielä joskus uudestaan."

Sitten Krisse kääntyi minuun ja viettelevästi hymyillen sanoi: "Sä et oo vielä saanu mitään. Oot vaan saanu kattoa kun sun naises tyydyttää mun miestäni. Sullekkin pitää keksiä jotain. Sunkin kalu tarttee huomioa. Kuuman ja kostean aukon mihin työntyä. Riisuisiksä kanssa? Jooko?" Krisse kohottautui nojaamaan käsiinsä ja kääntyi Hapan puoleen ja sanoi tälle: "Tepakin tarttee jotain, mä haluun auttaa sitä. Kato mua kulta rakas! Kato mua kun mä annan Tepalle. Saanks mä antaa Tepalle? Haluuksä nähdä kuinka sun vaimos antautuu toiselle miehelle?" Hapa tuijotti vaimoaan himokain silmin, vilkaisi minuun ja nyökkäsi luvan antaen ja vastasi sitten vaimolleen: "Joo, anna sille. Mä haluun kattoa sua kun vieras mies työntyy sisään sun piukkaan pilluus ja alkaa nussimaan sua." Krisse kurotti kättään Hapaa kohden ja tämän tarttuttua siihen omallaan Krisse huokaisi: "Kiitos kulta. Mä rakastan sua ihan hirveesti! Pidä mua kädestä kun mun eka vieras mieheni ottaa mut!" Sitten Krisse kääntyi

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute