Herkku-puhelin
Kylpylässä 6/7
Sonja

Kävin hiukan ulkona hotellin puistossa kävelyllä rauhoittumassa, ennen kuin uskalsin palata oman mieheni luokse. Onneksi oli lämmin ilta, koska päälläni oli pelkkä T-paita ja ohut polvipituinen hame. Mies oli pitänyt rintsikkani panttina siitä, että tulen vielä aamulla hänen luokseen. Muutama pariskunta tuli minua vastaan. Huomasin miesten näkevän, että minulla ei ollut mitään t-paitani alla, mutta heidän katseillaan ei nyt tässä tilanteessa ollut niin väliä. Joku vaimo kiskoi miestään kädestä tämän jäätyä liian pitkäksi aikaa tuijottamaan paitani läpi selvästi näkyviä rintojani. Kukaan nainen ei kuitenkaan varmasti pistäisi likaisia uimahallilta tuoksuvia uikkareita puhtaiden ja kuivien vaatteittensa alle, joten tässä sitä siis käveltiin puistossa tissit vapaasti hölskyen. Kahdeksalta sain ajatukseni ja olemukseni sen verran ojennukseen, että uskalsin vihdoin tulla takaisin huoneeseemme.

Mieheni siellä jo kovasti odottikin minua – tai ainakin kovana, päätellen hänen shortsiensa kohoumasta kun hän tuli minua ovelle vastaan. Onneksi pääsin käymään suihkussa, ajattelin mieheni suudellessa minua. Hei kulta, oletko jo tullut, teeskentelin hämmästynyttä? Joo, tulin melkein tunti sitten, hän vastasi. Tuosta läheltä löytyi yksi kioski josta sain keksipaketin. Ei tarvinnut ajaa kaupunkiin asti. Yritin soittaa sinulle, mutta olit unohtanut puhelimesi huoneeseemme. Missä sinä olet ollut? Olin pienellä iltakävelyllä, kun tunsin oloni yksinäiseksi, vastasin hätävalheeksi. Jäit paljosta paitsi, mieheni sanoi. Tuolla ylhäällä asuu joku toinen pariskunta ja sieltä kuului kamala naimisen ryske puolisen tuntia sitten. Hetken luulin, että sänky tulee katostamme läpi. Kauheaa huutoa ja ulinaa, nyt siellä varmaan nukahdettiin jo. Onkohan siellä se nuori ruotsalaispariskunta, joka pussaili tuolla altaalla kun päivällä siellä kävin, hän mietti itsekseen. Iski kamala stondis kun kuuntelin sen naisen ulinaa, kuulosti aivan sinulta.

Tässähän alkaa ihan maaotteluhenki nousta, virnisti mieheni kiihottuneena katsoessaan ohutta pukeutumistani. Sullahan näkyy tissit ihan selvästi paidan alta. Tuhma tyttö, lähdit ulos ilman liivejä, sanoi mieheni ja nosti paitaani saadakseen rintani esille. Hän näykki nännejäni ja puristeli peppuani hameeni alta. Jessus, sullahan on pyllykin paljaana, hän hämmästyneenä huokaisi kun huomasi ettei minulla ollut mitään hameenikaan alla. Hänen kuumat kätensä pakaroillani ja pehmeät huulensa rinnoillani saivat minut taas kiihottumaan. Nyt näytetään muulle hotellille mihin suomipoika pystyy, hän uhosi. Hän ei vaivautunut edes riisumaan vaatteitani, vaan kaatoi minut selälleen sängylle, repi paidan rintojeni yläpuolelle kaulaan asti, nosti hameen lantiolleni ja levitti jalkani. Hän kiipesi sänkyyn ja kohta uusi himosta sykkivä kyrpä pani taas vittuani, tällä kerralla oman mieheni, jolle olen aikanaan kirkon alttarilla valoja vannonut. Hän moitti minua tuhmaksi vaimoksi, kun olin ollut pelkässä hameessa ja t-paidassa ulkona ilman alusvaatteita, jolloin yritin valehdella kiimaisen pilluni vaatineen jäähdytystä sillä aikaa, kun hän oli minut yksin jättänyt. Olin niin kiimassa kun lähdit, että jos olisit ollut liian kauan poissa, olisin antanut jonkun toisenkin miehen panna mua vaikka puiston puskassa, härnäsin miestäni. Muutama mies katsoi minua tosi pitkään. Olisko ollut kiva päästä jonkun vieraan miehen liukkaille, kun se olisi ensin nussinut mua jossain hotellin pusikossa missä kuka tahansa ohikulkija olis voinut meidät nähdä? Varmasti se olisi tykännyt musta niin paljon, että olisi vetänyt loppuun asti vaikka olisin yrittänyt kieltää, ja laskenut lastinsa vaimosi pilluun ja ehkä pannut mut raskaaksi ja olisikin sun lapsesi isä. Miltä se olisi susta tuntunut, jatkoin mieheni kuumentamista, jonka tiesin tykkäävän, kun muutkin miehet minua hieman silmäilivät?

Ja kuten arvasin, näistä sanoista mieheni kiima vain nousi. Kyllä sua muutkin saa katsoa, mutta sun pillusi kuuluu vain mulle, läähätti mies päälläni. Saatanan huora, panen sua niin, ettei muut miehet enää mielessä pyöri eikä sun enää tarvi käydä puistoissa itseäsi muille esittelemässä, hän huusi ja ryskytti menemään kahta kauheammin. Sen verran puolisoni kuitenkin oli jo reissumme aikana minua nainut, että hän ei harmikseen enää aivan pärjännyt sängyn kolinassa yläkerran ”hurreille”. Kuvitellessani minua juuri nussineen yläkerran miehen kuuntelemassa yläpuolellamme omassa huoneessaan, kuinka otin jälleen lisää siementä sisääni, ja tietäessäni mieheni olevan mustasukkainen pillustani ja tietämätön kielloista huolimatta sitä toisenkin jo peräti kahdesti panneen, minä puolestani kiihotuin huutamaan tällä kerralla varmasti vielä äskeistäkin enemmän. Joten ei ihme, että taas joku herkkäkorvainen hakkasi jossakin seinää.

Käydessäni lopulta taas suihkussa yritin pestä pilluni hyvin, koska sieltä valui spermaa solkenaan. Saatoin vain toivoa, etten olisi tulossa raskaaksi tämän reissun kohellusten seurauksena. Pitäisikö minun tosiaan vielä aamullakin käydä uudestaan yläkerrassa jalkani levittämässä? Miten pystyn sen mieheni huomaamatta toteuttamaan, mietin kuumeisesti? Entä, jos aamulla en menekään yläkertaan astuttavaksi, ottaako vieras mies puolisooni jotenkin yhteyttä ja kertoo hänelle mitä olen tehnyt? Entä, jos pääsenkin mieheni huomaamatta vielä vieraan sänkyyn, suostuisiko hän laukeamaan muualle kuin sisääni? Olenko raskaana ja kenelle, milloin saan varmuuden vuoksi vihdoinkin hankittua katumuspillereitä? Kaikenlaiset ajatukset pyörivät mielessäni tukalaa tilannettani pohtiessani, kaikki vaihtoehtoni olivat huonoja. Syötyämme illallisen olivat apteekit jo kiinni ja olommekin niin väsynyt, että seuraava yö menikin sitten jo ihan nukkuessa. Varmaan hyvä juttu muiden hotellivieraiden kannalta. Saakohan täältä hotellista mistään kondomeja ja miten ostan niitä mieheni huomaamatta, jos sellaisia on, mietin hetken kunnes lopulta nukahdin?

Aamulla herätessämme miehelläni oli sudennälkä, joten poikkeuksellisesti hän aamupanon sijasta halusi suoraan aamiaiselle. Minulla ei ollut vararintsikoita, joten jouduin menemään aamiaiselle pelkässä t-paidassa. Enhän voinut kertoa miehelleni missä rintaliivini ovat ja uimapuvun yläosan käyttäminen olisi voinut herättää hänessä ihmettelyä, joten hänen hämmästellessään paljastavaa pukeutumistani kerroin miehelleni hätävalheeksi haluavani antaa hänelle ja myös muillekin hieman silmänruokaa. Mennessämme alakerran ruokasaliin tuli yläkerran mies meitä aulassa vastaan yhdessä jonkun toisen miehen kanssa. Olivat kai jo käyneet syömässä. He katselivat minua hymyillen ja miehenikin huomasi sen. Itse asiassa varmaan kaikki huomasivat ettei minulla ollut mitään paitani alla, koska rintani heiluivat vapaasti ja nännini olivat kiihotuksesta selvästi pystyssä. Olet niin kaunis, hän miehet ohitettuamme kehui minua ylpeyttä äänessään. Nuokin miehet haluaisivat naida sinua, huomasitko kuinka he sinua tuijottivat kun eivät varmaan omaa nyrkkiä kummempaa saa? Ääh, älä viitsi tuollaisia puhua, toruin häntä punastuen. Minä en halua ketään muuta kuin sinut, jatkoin. Enkä minä todellisuudessa halunnutkaan, mutta vaihtoehtoni olivat nyt valitettavasti aika vähissä. Tokihan aikuinen nainen tietää mitä tuolla tavalla katsova ja hymyilevä mies haluaa, ja jopa kiihotuin ajatuksesta, että puolisoni ei tiedä kuinka hänen näkemänsä mies on todellisuudessa jo pannut minua - ja itseasiassa panee kohta vielä lisää. Vastaani kävelevän miehen arvioivan katseen nähdessäni loputtomasta astumisesta märkä pilluni alkoi sykkiä kiimasta siitä avuttomuuden tunteesta, että minun olisi estääkseni aviorikokseni paljastumista jotenkin vielä päästävä mieheni tietämättä kerran tyydyttämään minua kiristävän miehen himot ja annettava hänenkin nauttia naisellisista suloistani. Puolisoani pukeutumiseni ei häirinnyt lainkaan, vaan häntä selvästi kiihotti näyttää ruokasalissa minua muillekin miehille ja nähdä kuinka julkean irstaasti he katsoivat naista, jota hän luuli vain omakseen. Et siinä niin omahyväisen ylpeänä muille miehille naureskelisi, jos tietäisit, että kaikista epätoivoisista pesuyrityksistäni huolimatta himokkaasti kaunista vaimoasi katsoneen miehen siittiöt jo uivat kilpaa omiesi kanssa vaimosi kohdussa, ajattelin itsekseni surkeata hairahdustani manaten. Eikä mitään kioskia tietenkään missään, enkä respasta voinut käydä kysymässä mistä kondomeja saisin. Pakko siis oli aamiaisen jälkeen kiltisti marssia oman mieheni perässä suoraan takaisin omaan huoneeseemme.

Päästyämme takaisin huoneeseemme mieheni oli kunnon yöunien, tuhdin aamupalan ja yön naintitauon jälkeen ymmärrettävästi täynnä virtaa ja kävi jälleen kuumana, ja siihenhän ei auta kuin nussiminen, joten ohjelmassa oli taas lapsentekoa. Saatanan lutka, esittelit tissejäsi kuin kiimainen narttu, mieheni karjui kiihkoissaan minulle, nyt saat vielä näyttää kaikille loputkin itsestäsi ja kuinka otat kyrpää sisääsi. Hän repi paitani melkein väkivaltaisesti pääni ympärille ja hameeni vyötärölle ja raastoi pöksyt jaloistani. Sitten hän kaatoi minut ikkunan edessä olleen sohvatuolin selkänojan yli kaksinkerroin siten, että seisoin takapuoli parkkipaikalle päin ja työntyi takaapäin pilluuni. Nyt kaikki ovat nähneet sääresi ja tissisi, toivottavasti näkevät vielä herkullisen perseesi ja kenelle se kuuluu ja kuinka mulle vittuasi annat, hän huohotti. Onneksi paitani oli mytyssä pääni ympärillä, joten ainakaan kasvojani ei kukaan voinut nähdä vaikka rinnat ja pylly paljaana olivatkin. Vaikka olikin kiihottavaa tulla otetuksi alimman kerroksen ikkunassa vain ohuiden valoverhojen suojaamana, kun vähän väliä joku varmaan meni ikkunan takaa ohitsemme ja luultavasti huomasi touhumme joista varmasti ainakin lähihuoneissa oltiin tietoisia, niin en silti enää jaksanut laueta. Miehellänikin oli ruuti jo aika märkää, mutta jotain häneltä silti vielä irtosi, kun kunnolla pyöritin persettäni hänen minua naidessaan.

Hetken huilattuamme meillä oli vielä hyvin aikaa ennen huoneemme luovutusta, mutta mieheni pyynnöistä huolimatta kieltäydyin seksin jälkeen lähtemästä hänen kanssaan kylpylään sanoen jääväni huoneeseemme lepäämään, etteivät hänen spermansa huuhtoudu altaassa pois pillustani ja lapsen saamisemme vaarannu. Annoin miehelleni hellän suukon ja kunnon kiltin vaimon tavoin kiitin häntä ihanasta lomamatkasta kylpylään kannustaen häntä lähtemään kuitenkin yksinään allasosastolle kunnon rauhalliselle aamu-uinnille ja kuumaan saunaan toipumaan rankkojen siemennysten rasituksista. Jospa hän vain olisikin tiennyt mitä minulla todellisuudessa oli mielessäni. Mieheni poistui siis autuaasti hymyillen huoneestamme, ja hetken odoteltuani ja pesulla käymättä, oman mieheni isyyden todennäköisyyttä kasvattaakseni, pistin jotain päälleni, kurkkasin käytävälle ja kävelin portaat yläkertaan. Olin oudolla tavalla kiihottunut tietäessäni kohta joutuvani avioliittoni pelastaakseni tekemään minulle tuntemattoman miehen kanssa asioita, joista en halua oman mieheni tietävän. Mieheni siittiöt saavat tehdä tosissaan töitä saattaakseen minut raskaaksi, koska pahoin pelkään, että kohdussani käynnissä olevaan uintikilpailuun tulee kohta uusia osallistujia, mietin, kun koputin huoneen 208 ovea.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute