Herkku-puhelin
Vaimon syntymäpäivät
Reissumies

Vaimon syntymäpäivät

Olimme ihan mukavasti menestyvä kolmikymppinen pariskunta Tampereelta. Minä, johtotehtävissä oleva nuori diplomi-insinööri ja vaimoni, Anita, kirjanpitäjänä keskisuuressa Tamperelaisyrityksessä. Hektinen elämä ja minun työmatkustelu olivat jonkin verran varastaneet meidän yhteistä aikaa. Erityisesti sitä makuuhuoneessa vietettyä aikaa, olipa pari kertaa käynyt niinkin etten ollut saanut miehisiä velvollisuuksiani hoidettua, syynä kenties muutama grogi liikaa yhdistettynä vaativaan ja aika-ajoin stressaavaan työhön. Olimme kuitenkin onnellinen ja nauravainen pari, eikä ongelmia sinällään elämässä ollut, Anita ei noista muutamista epäonnistuneista yrityksistä tehnyt numeroa.

Vaimoni syntymäpäivät olivat lähestymässä ja mietin kuumeisesti mitä hänelle ostaisin syntymäpäivälahjaksi, varma valinta toki olisi joku koru tai merkkilaukku, mutta ajattelin, että niitä hänellä mielestäni on jo ihan tarpeeksi ja jos hän jonkun tietyn korun tai laukun haluaa, ostakoon itse niin tuleepahan ainakin nappi valinta. Päädyin ajatukseen, että vietämme mielummin yhteistä laatuaikaa hänen syntymäpäivien kunniaksi ja aloin katselemaan jotain hotelliviikonloppua. Silmääni osui kuitenkin hulppea, paljullinen, luxusmökki Himokselta, Jämsän kupeessa olevasta hiihtokeskuksesta. Vaikka syksy oli vasta aluillaan eikä näillä leveyksillä lumesta ollut tietoakaan, kuulosti viikonloppu hämärtyvässä syysillassa paljun lämmössä aika hyvältä vaihtoehdolta. Puhelin käteen ja soitto mökin vuokraajalle. Kysytty viikonloppu oli vapaa ja sovimme käytännön järjestelyt. Saapuisimme mökille perjantaina alkuillasta ja luovuttaisimme sen sunnuntaina klo 15:00 mennessä. Vuokraan kuului liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous, käytännössä siis riitti, että hoitaa itsensä ja syötävää paikalle. Palju kuulema laitetaan lämpiämään ja se on valmiina käyttöömme heti kun saavumme kohteeseen. Kuulosti enemmän kuin hyvältä.

Mökkiviikonloppu ajatukseen sisältyi kuitenkin pieni lisämauste, olihan kuitenkin rakkaan vaimoni syntymäpäivä ja kuten kerroin oli seksielämämme kärsinyt kiireisestä elämästämme ja siihen pitäisi nyt saada vähän potkua. Tiesin, että vaimoni haaveili saavansa joskus isoa, minä en sitä valitettavasti hänelle voinut 12cm pitkällä ja ohuella kalullani antamaan, rehellisesti sanoen olin aika pienimunainen mies. Onneksi nykypäivänä internetistä etsivä löytää mitä ikinä tarvitseekaan, näin myös minä löysin Iskuri.netistä Mahmoudin. Olin jo jonkun aikaa kirjoitellut Mahmoudille ja laitellut hänelle kuvia Anitasta. Kerroin hänelle, että viettäisimme synttärijuhlia Himoksella ja hän saapuisi paikalle ”stripparina”. Hän kuitenkin jäisi viettämään kanssamme iltaa ja minä voisin rohkaista Anitaa tutkimusmatkalle. Uskoisin, että kun Anita näkisi Mahmoudin ison kalun ja treenatun tumman vartalon olisi loppu historiaa. Mahmoud oli todella innostunut tästä ja hän piti Anitaa viehättävänä ja olihan hän! 160cm ja 60kg nainen jolle luoja oli antanut täydellisen tiimalasivartalon, vartalon jossa kaikki rasva oli siellä missä kuuluikin, pepussa, reisissä ja rinnalla. Anita oli sinut kehonsa kanssa ja osasi tuoda sen seksikkäästi esille. Itse olin 170cm ja hieman opiskeluajoilta vatsaa kerännyt nuori johtaja. Mahmoud taas edusti afrikkalaista alfaurosta, mittaa lähemmäs 2m, vartaloltaan lihaksikas ja jäntevä, kulli oli likimain yhtä pitkä ja paksu kuin Anitan käsivarsi, terska iso kuin omena joka kiilteli kuin vahattu. Kullin tyvessä oli pieni tupsu paksua kikkaraista karvaa, kuin teräsvillaa. Kullin alla roikkui raskaina kaksi tennispallon kokoista kivestä, vasen hieman alemana kuin oikea. Katsoin tietokoneen näytöltä noita Mahmoudin lähettämiä kuvia itsestään ja oma kalunikin alkoi turpoamaan housussa, tunsin jopa aavistuksen kiihottuneeni tuosta näystä, olihan se esteettisesti komea!

Synttäriviikonloppu lähestyi ja ajattelin paljastaa Anitalle suunnitelmani – siis osan siitä. Kerroin, että tulevana viikonloppuna lähdemme Himokselle viettämään yhteistä mökkiviikonloppua hyvän ruoan, juoman ja paljuilun merkeissä, kiireiseen arkeen tämä sopi kuin nenä päähän. Anita oli innoissaan, hän alkoi heti miettimään kuumeisesti mitä kaikkea tarvitsee mukaan. Toivoin jotain kivaa pitsistä makkariin ja iloista positiivista asennetta ja avointa mieltä. Anita naurahti ja sanoi, että toiveeni on kuultu ja hyväksytty. Itse kävin hakemassa aikuisten lelukaupasta liukuvoidetta ja kondomeja, Anitalla oli pillerit käytössä, mutta Mahmoudin varalle ajattelin paketin ottaa. Liukuvoide tulenee tarpeeseen Mahmoudin jättiläisen kanssa!

Perjantaina töiden jälkeen kiirehdimme kotia, teimme vielä lopulliset pakkaukset ja lähdimme ajelemaan kohti Himosta. Matkalla Anita kehui vuolaasti ideaani mökkiviikonlopusta, sanoin että tämä oli mielestäni paras synttärilahja, koska koruja ja sen sellaista materiaalia vois ostaa kun sille tulee tarvetta, tällainen arjesta irroittautuminen viikonlopuksi on jotain mitä rahalla ei voi mitata. Mietin, pitäisikö minun alkaa jo nyt viemään keskustelua tiettyy suuntaan, mutta ajattelin pidättäytyä. Mökille saavuimme ilta kuuden maissa ja se näytti jopa upeammalta mitä kuvissa. Vuokraemäntä odotti korskean katumaasturin kanssa mökin pihassa. Tervehdimme ja hän lähti näyttämään meille paikkoja. Kävimme läpi saunan käyttökytkimet, keittiön varusteet ja niiden käytön sekä tietysti tärkeimmän – paljun. Master bedroomista aukesi upeat näkymät Himoksen vielä vehreille laskettelurinteille, makuuhuoneen yhteydessä oli oma pieni pesutila ja makuuhuoneesta oli myös käynti suurelle parvekkeelle. Aivan ihana paikka hihkui Anita, oot niin rakas! Anita hyppäsi kaulaani, halasi minua pitkään ja moiskautti kostean pusun. ”mitäpä tästä” punastelin.

Asetuimme taloksi, Anita laitteli tavaroitaan paikoilleen ja täytti makuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen lavuaarinympäryksen kaiken mailman purkeilla ja purnukoilla. Itse nostin matkalle valitun lentolaukun makuuhuoneen rahille. Kävelin ympäri mökkiä ja tuumailin kuinka rahalla saa ja hevosella pääsee. Moisen lukaalin saisi varmaan omaksi kun löisi liki seitsemännumeroisen läjän rahaa tiskiin. Huikkasin Anitalle keittiöstä, että kaadanko viiniä? Sain myöntävän vastauksen, kaadoin itselleni pienen vodkakolan. Suunnitelmissani oli rentouttaa tilannetta pienellä humalalla ja kertoa sitten ”yllätysesiintyjästä” eli Anitalle varatusta miesstripparista, jonka palveluihin sitten kuuluisi vähän muutakin...

Kuin huomaamatta ensimmäinen punkkupullo oli tyhjänä ja itsellänikin alkoi posket jo hieman punoittamaan vodkan vaikutuksesta. Aloin varovasti avaamaan keskustelua, kulta... mulla ois vielä yks pikku yllätys sulle varattuna. EIKÄ! mitä?! Anita hihkui pienessä punkku pöhinässä. Kerroin että tuossa Himoskeskuksen hotellissa odottelisi miesstrippari, jonka olin varannut esintymään meille – tietysti jos niin tahdot! Annoin Anitan tehdä päätöksen stripparista, sanoin että jos haluat voidaan tanssija peruttaa ja olla ihan vain kaksin. Anita kikatti kuin teinityttö ”tottakai me nyt otetaan tanssija tänne kun kerta sellaisen olet varannut!”. Niinpä kaivoin kapulan esiin ja valitsin whatsapista Mahmoudin yhteystiedon ja kirjoitin hänelle ”morjens! täällä mökillä jo synttärisankari odottelisi esiintyjää ;)” vastaus napsahti luuriini liki samoin tein ”hyvä juttu, heitän rotsin niskaan ja käppäilen pelipaikoille, menee ehkä vartti”. Kerroin Anitalle, että tanssija on paikalla vartissa. Anita alkoi heti tivaamaan lisätietoja, sanoin että sittenpähän näet. Minulla kihelmöi alavatsaa ja tunsin kuinka farkut kiristivät haaroja, Anitan puna poskilla lisääntyi ja hän päivitteli puoli ääneen ”vai oikein strippari, huh huh!”.

Parikymmentä minuuttia kului ja oveen koputettiin raskaasti, sanoin Anitalle että siellä taidetaan sinua kutsua ovelle. Anita ponnahti pystyyn kuin vieteri ja lähti kipittämään ovea kohti, näin olohuoneen sohvalta ovelle kun Anita avasi sen, hämärtyvässä illassa ovelta näkyi suuri tumma hahmo josta juuri ja juuri erotti hampaat ja silmät. Anita vetäisi keuhkot täyteen ilmaa ja laittoi käden aukinaisen suunsa eteen ”OHHOH!” hän sai sanottua. Huikkasin olohuoneesta Mahmoudille, että astuhan sisään. Mahmoud astui eteiseen, katsoi Anitaa vieno hymy kasvoillaan ja kysyi ”oletkos sinä se illan sankari?” Anita nyökkäsi ja kysyi hieman ujostellen ”sinä ilmeisesti olet sit se illan päätähti?” Mahmoud hymähti ja vastsasi ”Ei, kyllä illan tähti olet sinä” – voi luoja miten tuo mies osaakin käsitellä naisia ajattelin. Kaksi lausetta ja Anitan polvet notkuvat. Sanoin Mahmoudille että käy vaihtamassa jotain kevyempää päälle ja tulee meidän kanssa olohuoneeseen. Muutaman minuutin päästä Mahmoud saapui olohuoneeseen, päällään hänellä oli vain löysät silkkibokserit ja hihaton paita, lihaksikas liki kaksimetrinen atleetti oli vaikuttava – jopa pelottava näky. Anita ei sanonut mitään, näin hänen ilmeestään ja silmistään, että sisällä kuohui kuin valtameri. Mahmoud alkoi heiluttelemaan lantiotaan kevyesti, tumman miehen rytmi oli todellakin hallussa, lisäsin hieman volyymia taustalla soivaan radioon, Mahmoud siirtyi lähemmäs sohvalla istuvaa Anitaa hän heilutti lantiotaan voimakkaammin Anitan kasvojen edessä, näin kuin iso kyrpä heilahteli löysissä boksereissa, Anita tuijotti kuin transsissa vuoroin Mahmoudin silmiä vuoroin boksereiden pullistumia. Oma farkkuni puristi pientä kulliani jo suorastaan kivuliaasti, tilanne oli niin sähköinen että teki jo mieli kaivaa oma kalu esiin – maltoin kuitenkin mieleni. Mahmoud tanssi aina vain lähempänä ja lähempänä Anitan kasvoja, huomasin kuinka Mahmnoudin elin kasvoi kasvamistaan boksereiden sisällä, lopulta tummanpuhuva terska pilkisti jo bokserin lahkeen alta esiin – Anita vilkaisi minua epäuskoisena, nyökkäsin Anitalle ja sanoin ”etköhän sä siihen koskee saa?”. Anita käänsi katseensa mahmoudiin joka hymyili leveästi vastaukseksi. Anitan hennot kädet lähti nousemaan vapisevasti kohti tuota valtavaa lemmenvaltikkaa, hän otti toisella kädellä Mahmoudin treenatusta pepusta kiinni ja toisella silitti kullinvartta silkkiboksereiden läpi samalla hivuttaen bokserin lahjetta aina vain ylemmäs ja ylemmäs paljastaen tuota suonikasta jättiä lisää. Kulli oli aivan käsittämättömän iso, Anita käsi ei yltänyt likimainkaan varren ympäri, käsi kuitenkin työsti kullin vartta pyörivin runkkausliikkein. Sanoin Anitalle että mehän lähdettiin tänne iloisella ja positiivisella asenteella ja avoimella mielellä, eikö vain rakas? Eikö pidetä hauskaa oikein kunnolla? Hyvä että ehdin lauseen loppun kun Anita alkoi hamuamaan tuota omenan kokoista, tummaa ja kiiltävää terskaa suuhunsa tässä vaiheessa en enää kestänyt alavatsani kramppasi, nytkähdin muutaman kerran ja tunsin kuinka lämpimät lastit pusertuivat housuun. Nämä kaksi eivät onneksi huomanneet. Siirryin sohvalla lähemmäs Mahmoudin lihanuijan kimpussa hääräävän rakkaani luo, suutelin hänen niskaansa ja kuiskuttelin korvaan kuinka hän näyttää seksikkäältä ja kuinka rakastan häntä sain muminaa vastaukseksi. Anita lopetti kullin imemisen, katsoi minua silmiin ja sanoi rakastavansa minua enemmän kuin mitään maailmassa ja suuteli minua pitkään, seuraavaksi hän kääntyi Mahmoudiin päin ja pyysi häntä istumaan sohvalla, Anita ja Mahmoud vaihtoi paikkoja, Anita kävi lattialle polvilleen Mahmoudin eteen ja veti silkkisen bokserit mahmoudin jalasta pois. Kyrpä makasi Mahmoudin hihattoman paidan päällä vasten mahaa, raskaan tennispallon kokoisen kiveksen lepäsivät jalkovalissä. Anita otti kyrvästävarresta kiinni ja runkkasi kyrvänvarta kevyesti ja imi vuorotellen Mahmoudin kiveksiä, katsoin toimintaa vierestä ja riisuin farkkuni pois ja kourin boksereiden läpi lauennutta pistooliani joka osoitti uudelleen heräämisen merkkejä. Anita katsoi minua silmiin kiveksien takaa ja painui alemmas, hän nuoli Mahmoudin välilihaa ja kävi kierroksella peräaukon luona – hän tiesi kuinka minua kiusataan, olin pyytänyt Anitaa usein pyörähtämään ”siellä” mutta hän oli aina kieltäytynyt vaikka minäkin nuolin Anitan peppua aina kun hän pyysi. En kuitenkaan tuntenut missään tapauksessa kiukkua vaan ainoastaan suurta kiimaa tuon kiusoittelun vuoksi – ihana, irstas, nainen, ajattelin. Anita nousi ylemmäs ja taivutti Mahmoudin kyrvän uudelleen suuhunsa, Anita sai nippanappa terskan mahtumaan kokonaisuudessa suuhunsa, joten hän keskittyi ainoastaan pyöirttelemään kielellä ympäri terskaa, otin oman kaluni esiin boksereista ja katselin toimitusta samalla itseäni hiljalleen runkaten, Anita irroittautui Mahmoudin kyrvästä ja katsoi minua silmiin ja siirsi toisen käden minun kalulleni. ”hups, onhan näissä vähän kokoeroa, sullahan on kulta bokserit ihan spermassa, ota vähä varovaisemmin toinen kierros” vähän tossa lipsahti kun oli niin kivaa katseltavaa takertelin ulos. Miks sä vaan katselet Anita virnisti, liity seuraan? Naurahdin vähän vaivaantuneesti ja katsoin Mahmoudia, Mahmoud katsoi minua sama leveä hymy kasvoillaan kuin aiemmin – tää on teidän ilta, hän sanoi. Nousin seisomaan sohvalta ja laskin bokserini nilkkoihin ja heivasin ne olohuoneen nurkkaan ja asetuin lattialle Anitan viereen, suutelin Anitan niskaa ja purin häntä kevyesti korvasta, aloin riisumaan häneltä housuja, alta paljastui valkoiset puuvillaiset perus pikkuhousut jotka olivat menneet toisen pakaran päältä vähän peppuvakoon, suoristin pikkuhousut ja hieroin Anitan pillua pikkuhousujen läpi, pikkuhousut oli läpi asti märät pillun kohdalta Anita vaihtoi asentoa siten, että oli nelinkontin sohvan edessä, imien kokoajan Mahmoudin mahtimelaa, liu’utin pikkuhousun polvitaipeisiin ja aloin hieromaan Anitan kiimasta kosteaa pillua. Anita vuoroin antoi kättä Mahmoudin kyrvälle ja imi isoja palleja ja vuoroin imi kyrpää ja hieroi toisella kädellä palleja, katsoin tuota toimitusta Anitan takaa ja ihailin hänen pyöreää peppuaan joka keinui samassa tahdissa pään kanssa aloin pusutella anitan peppua ja kuljetin kieltäni pitkin pakaroita, Anitan käsi ilmestyi toiselle pakaralle ja hän veti pakaraa sivulle ja käänti peppuaan pystyyn tuoden pyllynreiän paremmin esille, jostain Mahmoudin haaroista kuulin lyhyen, käskevän, äänen ”pepusta”. Tähän minua ei yleensä tarvitse monesti patistaa, levitin omilla käsillä Anitan pakaroita sivuille saaden paremmat näkymät. Annoin pusun Anitan pyllynreiälle ja aloin leikittelemään kielelläni reiän ympärillä välillä painainaen kieltäni Anitan sisään, sylki valui pitkin Anitan sisäreisiä kun nuolin, oma kyrpäni oli taas kuin timanttia, en uskaltanut runkata itseäni etten taas laukeasi. Vaikka Mahmoud oli sanonut Anitan olevan illan päätähti, päätti hänkin avata suunsa. Hän sanoi Anitalle, että josko olisi aika nousta ratsaille, hevonen odottaa jo. Naurahdin hiljaa tälle, koska mies oli kuin hevonen ainakin jos kyrvän koossa mitataan. Anita nousi pystyy, samoin minä. Sanoin Anitalle, että haen laukusta kondomeja. Palasin olohuoneeseen kondomipaketin kanssa, onhan nää jotain ekstraisoja Anita kysyi ensimmäisenä, sanoin, että kyllä näiden pitäisi olla jotain vähän isompaa sarjaa. Anita otti yhden ja repäise paketin tottuneen näköisesti hampailla auki ja alkoi rullata kumia Mahmoudin päälle, kortsu riitti juuri ja juuri puoleen tankoon. Anitaa nauratti, hän ei malttanut taas olla ihmettelemättä kuinka miehellä voi noin iso kyrpä ollakaan, samalla hän vilkaisi minua siirsi katseensa napakasti jöpöttävään piliini ja tuumasi, että sun veitikka mahtuisi varmaan palleineen kaikkineen tuohon jätesäkkiin ja nauroi ilkikurisesti, mutta söpösti päälle. Tarttiskohan liukkaria kysyin kun Anita alkoi asettumaan sohvalla puolimakaavassa asenossa olevan Mahmoudin ylle. Joo, vois olla hyvä idea Anita heitti. Kipaisin taas laukulleni ja kaivoin liukkarituubin ja palasin takaisin toimintapaikoille. Ojensin liukkarin Anitalle, hän laski kouraansa liukkaria, hieroi sitä ensin itseensä ja lopuksi Mahmoudin melalle. Anita alkoi varovasti laskeutumaan alaspäin, sentti sentiltä mahmoudin musta kaapeli upposi rakkaani sisään, katsoin toimintaa Anitan takaa, Mahmoud selvästi tiesi kuinka ison munan kanssa toimitaan hän antoi Anitan määrätä tahdin ja painautua hiljalleen alaspain, Mahmoud otti Anitaa pepusta kiinni ja puristeli vaaleita, muodokkaita pakaroita, välillä vetäen niitä erilleen jolloin pyllynreikä tuli kauniisti esiin. Muutamassa minuutissa Mahmoud oli juuriaan myöten Anitan sisässä, Anita puhalti keukonsa tyhjäksi ja painautui Mahmoudia vastaan, suuteli mustan orin kaulaa ja oli vain hetken paikallaan, hiljalleen hän alkoi nostaa peppuaan ylös ja laski taas itsensä alas. Pikku hiljaa sentti sentiltä liikerata alkoi kasvamaan ja vauhti kiihtymään, Mahmoud möyhensi Anitan peppua, isot tummat kädet ottivat omistajan elkein pepusta kiinni, välillä etusormi seikkaili Anitan pyllynreiällä sujahtaen minun aiemmin kostuttamaan onkaloon sisään. Anita voihki hiljaa, näin Anitan kasvot aulassa olevan peilikaapin kautta, välillä silmät muljahtelivat nautinnosta ympäri välillä kasvoilla kävi pienen pieni kivun irvistys eikä ihme, Anita ei lie koskaan ollut saanut mitään edes lähelle yhtä isoa sisäänsä. Tässä vaiheessa minä otin muutaman taka-askeleen ja menin olohuoneen toisessa laidassa olevaan lepotuoliin katsomaan tuota lemmen näytelmää, toiminta oli kuin pornoelokuvassa, iso musta mies kyntää pientä leveälanteista tyttöä valtavalla kaapelilla, nappasin olohuoneen pöydältä kännykkäni ja räpsin muutaman kuvan ja laitoin videokuvauksen pyörimään – en kysynyt kyllä lupaa, mutta kai saan vaimoani kuvata? Vauhti kiihtyi kiihtymistään ja iskupituus vain kasvoi, oli upeaa katsoa kun nainen oikeasti ratsastaa isolla kyrvällä, liikerata on pitkä eikä pelkoa että kalu lipsahtaisi liian korkean nousun vuoksi ulos. Iso pikimusta mäntä ja hyvin rasvattu mäntä takoi lemmen koloa, häpyhuulet seurasivat ahnaasti kyrvän varren liikkeitä. Rakkaani pillu oli äärimilleen levitettynä Mahmoudin kyrvän ympärillä. Anita voihki aina vain kovempaa ja kovempaa eikä aikaakaan kun hän pysähtyi kipristi varpaitaan ja puristi pakarat yhteen ähkäisi voimakkaasti ja painautui Mahmoudin lihaksikasta rintaa vasten, Mahmoud liikutti lantiotaa kevyesti ja hieroi Anitan pyllynreikää, hetken aikaa Anita tasasi hengitystään ja alkoi pyörittämään lantiotaan Mahmoudin tahtiin. Näin Mahmoudin kasvoilta että viimein taitaa tämänkin jättiläisen sytytys lanka palamaan loppuun, hän otti tukevamman otteen Anitan pepusta ja alkoi nostelemaan naistani kevyen näköisesti pitkin kullin vartaan, nyt oli Mahmoudin vuoro määrätä tahti. Hän piti Anitaa ilmassa ja takoi kaluaan juuriaan myöten Anitan sisään, Anita kiljahteli ja Mahmoud alkoi murahdella kuin alkukantainen alfauros – esi-isämme tuhansia vuosia sitten - vauhti kiihtyi entisestään, Anitan muodokkaat pakarat ja reidet läsähtelivät Mahmoudin lihaksikkaita etureisiä vasten, lopulta Mahmoud karjaisi ja painoi itsensä Anitan sisään ja laukesi voimakkaasti, käsivarsien lihakset pullistelivat ja naama vääntyi irvistykseen. Muutaman minuutin Mahmoud ja Anita olivat sisäkkäin. Anita suuteli Mahmoudia suulle ja nosti itsensä ylös Mahmoudin päältä, valtava limainen kulli irtautui Anitan märästä pillusta päästäen maiskahtavan äänen, kortsu oli näköjään antanut periksi ja siitä ei ollut kuin riekaleet mahmoudin kyrvän ympärillä Anita katsoi kyrpää ja sitten minua ja lopuksi Mahmoudia. Onneksi syön pillereitä hän sai sanottua, Mahmoud vastasi, että hänen puolestaan ei ainakaan tarvitse pelätä, olen kyllä 110% terve hän vannotteli, minua lähinnä kiihotti näky spermaa valuvasta, sanalla sanoen puhkinussitusta, vaimoni pillusta. Pyysin rakastani sohvalle makuulleen, Mahmoud nousi pystyyn ja lähti kävelemään vessaa kohti, sanoin että ulko-oven vieressä olevassa vessassa on myös suihku samassa jos haluat peseytyä. Anita makasi sohvalla selällään jalat harallaan, pillu oli punertava ja turvoksissa, sieltä valui pieni noro vaaleaa spermaa, asetuin Anitan viereen, suutelin häntä kaulalle ja suulle – mikä fiilis? Kysyin. Raukea Anita vastasi ja katsoi minua silmiin – aika upea fiilis, oli ihana kokea jotain tuollaista, olet rakas, hän jatkoi. Suutelimme vielä kerran, edelleen kivi kova kyrpäni hankasi Anitan reittä, onks nyt sun vuoro Anita kysyi? Nyökkäsin ja aloin suudella Anitan rintaa, leikittelin kovettuvalla nännillä ja hieroin toisella kädellä toista rintaa, pusuttelin vatsaa ja siirryin alemmas kohti pillua, voimakas sperman ja kiiman tuoksu tuntui nenään, Anita värähti kun suutelin turpeaa klitorista, varovasti hän pyysi. On vähän herkkä. Aloin tekemään pientä kasikkoa klitoriksen ympärillä, pillu maistui pillunesteiden, liukuvoiteen ja sperman sekoitukselle, en kestäisi enää kauaa, tunsin kyrpäni olevan aivan räjähtämispisteessä. Anita nosti lantiotaan paremmin tyrkylle ja heitti sohvatyynyn alaselkänsä alle, pillusta pullahti spermanoro esiin joka alkoi hitaasti valumaan, hetkeäkään empimättä siirsin kieleni pyllylle ja nousin sieltä ylös kohti välilihaa ja pillua, suolainen spermanoro osui kieleeni ja valui suuhuni ja leukaani. Pillun korkeudelle noustuani laitoin huuleni töttörölle ja imin pillusta spermat, olin niin kiimassa että edes sperman maku ei minua haitannut, Anita katoi minua silmiin, ”vain mies joka rakastaa naistaan yli kaiken, nuolee rakastajan spermat”, mitä vain kultani sanoin hymähdin jatkaen vielä klitoriksen nuolemista. Anita otti minua käsistä kiinni ja nosti ylös ”mä haluan sutkin sisään”. Työnsin itseni Anitan sisään, onkalo oli niin limassa, että kalu sujahti sen kummemmin vastustelematta juuriaan myöten. Painaiduin rakastani vasten ja jäin hetkeksi siihen, Anita silitti niskaani ja kuiskasi ”tunnut hyvältä”. Tiesin ettei se ollut totta, pikkuruinen kaluni ei varmasti tuottanut mitään tuntemuksia rakkaassani, mutta välillämme oli Anitan kanssa toisen lainen side kuin mitä Mahmoud pystyi Anitalle antamaan lihaksikkaalla vartalolla ja järkälemäisellä kyrvällään. Muutama työntö ja lastini lähti liikkelle purkauduin Anitan sisään, pusuttelimme hetken aikaa sohvalle, maistut ihan Mahmoudille Anita virnisti, siellä oli aika sotku naureskelin takaisin. Pitäiskö mennä suihkun kautta paljuun kysyin Anitalta, mökin vuokraemäntä sanoi, että palju on valmiiksi lämmitettynä, kansi pois ja sinne siis.

Mahmoud oli tullut suihkusta pois, hän kuivatteli lihaksikasta vartaloaan eteisaulassa ja katseli meitä, edelleen puolistondiksessa oleva kyrpä heilahteli ja raskaat kivekset roikkuivat mustien, lihaksikkaiden reisien välissä. Näyttää kivalta, Anita viserti. No eipä tuota vartaloa ja kyrpää voi kuin ihaillen katsoa komppasin rakastani. Mahmoud katsoi kelloaan ja totesi et taitaa alkaa pikkuhiljaa lähtemään, Anita pyöritteli että ethän sä nyt vielä lähde? Meillä on iso mökki, musta voit iha hyvi jäädä tänne meidän kans? ja katsoi minua kysyvästi, nyökkäsin ja totesin et mennään paljuun lillumaan ja rupattelemaan niitä näitä ja otetaan muutamat oluet ja on tossa vähän punkkuakin. Mahmoud ei voinut kieltäytyä tarjouksesta, no kyllähän tällainen miljoonahuvila aina pienen hotellihuoneen voittaa! Mennääs paljuun!

Kävimme Anitan kanssa pesulla ja siirryimme terasille. Nostin paljun kannen pois ja paljusta nousi höyry hämärtyvään iltaan, paljun vieressä oli pieni ohjainkeskus josta sai säädettyä lämpöä ja paljun värivaloja – kaikkea sitä, naureskelin. Vesi oli hurjan lämmintä, hiljalleen laskeuduin syvemälle paljuun ja lopulta takapuoli tapasi istuimen, vesi nousi kaulaan asti. Anita tuli vierelleni, aivan ihanaa ja katso mikä tähtitaivat Anita innostui. Hetken perästä pihalle saapui myös Mahmoud, hän oli pyöräyttänyt pyyhkeen lanteille. Taidan hetken nuuhkia viileää syysiltaa ennen kuin siirryn seuraanne paljuun Mahmoud sanoi. Katselimme Mahmoudia yhdessä Anitan kanssa, miehen vartalo oli kyllä uskomaton, vatsalihakset näkyivät selvästi vaikkei hän edes jännittänyt niitä, käsivarret olivat paksummat kuin minun reisi. Heitä pyyhe pois Anita ilkkui, Mahmoudia nauratti. Hän vetäisi pyyhkeen pois ja heitti sen olalle. Täysin levossa oleva musta kyrpä oli aavistuksen pisempi kuin minun erektiossa, paksuutta sillä huomattavasti enemmän. Viileä ilma ei näytä tekevän suurta vaikutusta Anita kikatti ja katsoi minua merkitsevästi. Mulla menis varmaan kokonaan piiloon naurahdin. Mahmoud asteli paljun viereen ja koitti vettä – onpa lämmintä! Joo, täällä on kiva lillua Antia kiirehti sanomaan, tuu jo! Mahmoud astui paljuun ja alkoi valumaan syvemmälle. Hän istahti meitä vastapäätä, Mahmoudilla vesi yltti rinnan korkeudelle.

Juttelimme pitkään kaikesta maan ja taivaan väliltä. Anitaa kiinnosti kovasti Mahmoudin tausta, mistä hän on tullut ja milloin – Mahmoud puhui täydellistä Suomea, joten oletettavasti on asunut koko ikänsä Suomessa. Mahmoud vastaili kernaasti Anitan kyselyihin, minua huvitti rakkaani lapsenomainen innostus hänen silmänsä kiilti kun hän katsoi Mahmoudia ja kyseli häneltä kaikenlaista. Anita hivuttautui hiljalleen lähemmäs ja lähemmäs Mahmoudia. Lopulta hän oli aivan Mahmoudissa kiinni, katselin kuinka Anitan jalat menivät Mahmoudin jalkojen päälle ja käsi alkoi etsimään sitä, mikä Anitalla oli varmasti koko ajan mielessä... Katselin kun musta sapeli alkoi turpoamaan, Anitan käsi teki pitkää pyörivää runkkausliikettä, välillä hän pyöritteli kiveksiä käsissään ja välillä hän veteli kyrpää edestakaisin. Kohta mennään taas, mietin ja tunsin kuinka taas omaakin alavatsaa alkoi kihelmöidä, aloin hieromaan omia vehkeitä. Pikkuhiljaa puhe alkoi loppumaan ja Anita alkoi keskittymään enemmän ja enemmän vedenalaisiin käsitöihinsä, Mahmoudin kasi löysi Anitan pepulle, talikon kokoinen musta käsi puristeli Anitan täyteläisiä pakaroita veden alla. Anitan huulet etsivät Mahmoudin, musta ja valkoinen kohtasivat, Mahmoud ja Anita suutelivat kiihkeästi, suudelmat maiskahtelivat pimenevässä yössä. Katselin toimintaa paljun toiselta laidalta ja siemailin välillä olutta. Näky oli kiihottava. Lopulta Anita nousi ylös paljusta ja ehdotti että mentäisi sisälle jatkamaan. Mahmoud nousi perässä ja minä myös. Kävelimme rinta rinnan sisälle Mahmoudin kanssa, molemmat täydessä taisteluvalmiudessa, minä pienellä tykkilaivalla ja Mahmoud lentotukialuksellaan. Anita opasti meidät master bedroomiin, kävelimme eteisaulan peilikaappien ohi. Kuinka kaksi miestä voivatkaan olla niin eri puusta. Mahmoud atleettinen kaksimetrinen musta mies valtavan kokoisella kyrvällä, minä 170cm vaalea ja vähän keskivartalosta pyöreä nippanappa kymmensenttisellä naperolla, näky kiihotti ei vähiten Anitaa, mutta myös minua. Saavuimme päämakuuhuoneeseen, Anita kävi sängynreunalle istumaan pyysi meitä seisomaan eteensä. Hän otti molempia haaroista kiinni ja alkoi runkata meitä vuoroin hän otti minun munani juuriaan myöten suuhun ja vuoroin Mahmoudilta terskan, Mahmoudin kyrvästä kun Anita otti kiinni jäi etusormen ja peukalon väliin vielä sentti kaupalla tyhjää, minun kullista menivät sormet heittämällä ympäri ja etusormen pää tavoitti peukalonhangan. Kokoero oli mittava.

Taidan keskittyä nyt tähän, tässä on enemmän työmaata Anita katsoi minua ja vinkkasi silmää. Mahmoud, käypä tuohon sängylle selälleen. Mahmoud teki työtä käskettyä ja Anita asettui hänen haaroväliin peppu pystyssä, sullekin rakas ois tässä vähän työmaata ja heilutteli viettelevästi peppuaan. Anita aloitti ahnaasti imemään Mahmoudin kyrpää, minä asetuin Anitan taakse nuolemaan kiimasta ja paljuilusta märkää pillua, makasin sängyllä Anitan haarovälin alla ja nuolin paljaaksi ajeltua turpeaa pillua, Anita säpsähteli välillä, tiesin kokemuksesta että Anita tulee aivan kohta. Hetken päästä Anita säpsähteli useamman kerran voimakkaasti päästi Mahmoudin kyrvän suustaan puhalsi keuhkot tyhjäksi. Hetken aikaa hän tasaili hengitystä ja jatkoi taas vuoroin Mahmoudin kyrvän ja vuoroin pallien imemistä. Nussi mua takaa Anita komensi Mahmoudia, alkoi asentojen hakeminen. Anita pyysi minua kuusysiin alleen, käännyin sängyllä ympäri niin, että pystyin edelleen jatkamaan Anitan klitoriksen parissa ja Anita sai pikkuveitikkani suuhunsa. Ota iisisti sanoin Anitalle, en halua tulla vielä. Mahmoud asettui Anitan taakse, raskaana vaappuva kyrpä etsi Anitan lemmen koloa ahnaasti, näin läheltä kuinka iso tumma terska alkoi painautua Anitan sisään, Anita auttoi toisella kädellä häpyhuuliaan sivuun että jätti mahtuu sisään, tällä kertaa ei näemmä enää kondomien kanssa jaksettu leikkiä, eivät ne kestä tätä rallia. Äärimilleen vennyt pillu litisi nenäni edessä kun nuolin Anitan klitorista, Mahmoud liikutteli vain muutaman sentin kerrallaan kyrpäänsä Anitan sisällä, sentti sentiltä taas Anita painoi enemmän Mahmoudia vasten ja pian koko kolkytsenttinen nahkasarvi oli rakkaani sisässä. Mahmoud alkoi nostamaan tempoa, Anita voihki ja kiljahteli, en ollut ennen kuullut tuollaista ääni määrää naisestani. Ei hän varmasti ennen ollut saanutkaan yhtä aikaa isoa kyrpää pilluun ja klitoriksen nuolentaa, välillä Anita otti kyrpääni suuhun, mutta joutui lopettamaan kun ei pystynyt olemaan voihkimatta ja kiljahtelematta, hyvä niin, kestin vähän pidempään. Nuolin Anitan pillua entistä ahnaammin välillä silmät kiinni välillä katsoen sentin päästä Mahmoudin kyrpää jonka varteen ilmestyi valkoisia pillulima viivoja, Anitan pakarat alkoivat lätistä naimisen voimasta, Mahmoud alkoi takomaan jo sellaista vauhtia, että epäilisin lopun tulevan hyvin pian, Anita huusi melkein suoraa huutoa ja vatkasi kyrpääni kuin transsissa, minulta irtosi satsi ekana se syöksähti paineella Anitan naamalle, Mahmoud alkoi murahtelemaan seuraavaksi – Anita kiljahteli orgasmejaan tuon tuosta, arvioisin että kymmenen on kohta jo kasassa. Mahmoudin armoton naiminen pysähtyi kuin seinään, makuuhuoneen täytti matala leijonan karjahdus näin miten tennispallon kokoiset kivekset supistelivat kun ne pursottivat liemet syvälle – todella syvälle! – Anitan pilluun. Hetken aikaa oli hiljaista Anita vikisi liki ääneti jälkihöyryissään, Mahmoud alkoi vetämään kaluaan pihalle Anitan sisältä, musta kullin varsi oli kauttaaltaan valkoisen sperman ja pilluliman kuorruttama, viimein pillusta pullahti terska pihalle maiskahtaen, raskas kyrpä valahti suoraan naamalleni ja siitä Mahmoud vetäisi sen pahoitellen äkkiä pois. Ei mitään sanoin Mahmoudille, oon OK tän kans ja hymyilin perään. Paksu spermanoro alkoi seuraavaksi valumaan irstaasti irvistävän Anitan pillusta, pillusta joka todellä näytti siltä että sitä oltiin ajettu. Siirryin paremmille apajille pillun alle ja nuolin kaikki lemmen liemet viimeiseen pisaraan Anitan sisältä. Anita ynisi kun nuolin puhaaksi hänen puhkinussittua pilluaan, kun sain toimituksen suoritettua heilahti Anita kyljelleen sängylle Mahmoud seisoskeli sängyn reunalla limainen puoliseisokissa oleva kyrpä roikkuin raskaana, pyyhkäisin suupieleni kämmenselkään, silittelin Anitan hiuksia ja kysyn mentäisikö pesulle?

Käyntiin koko porukka pesulla ja laitettiin Mahmoudille peti yläkertaan, kömmimme Anitan kanssa masterbedroomiin, silittelimme ja pusuttelimme aikamme toisiamme ja aloimme nukkua. Olin jo ehtinyt nukahtamaan kun Anita kysyi minulta hiljaa ”nukutsä jo?” vastasin et en vielä – vaikka olinkin jo ehtinyt nukahtaa. Mitä jos mä menisin Mahmoudin viekkuun nukkuu? Oisko se ok? Mee vaan, sanoin hymyillen, jos uni tulis paremmin. Anita kömpi sängystä ylös ja meni matkalaukulle, hän sujautti jalkaan pienenpienet mustat stringit, kaiveli hetken ja nosti esiin stay-upit ja korseletin. Katselin kun Anita verhosi säärensä huolellisesti stay-uppeihin ja laittoi korselettia päälle, tartteks apua nyörien kans? kysyin. Joo, emmä saa tätä yksin kunnolla. Autoin Anitalle korseletin päälle, seisoin Anitan takana suutelin kaulalle, oot upea. Kiitos rakas Anita vastasi ja kääntyi antamaan minulle pitkän ja intensiivisen suudelman. Anita oli jo lähdössä kun sanoin et otas tää varulta vielä mukaan ja ojensin hänelle liukkarituubin. Tiesin ettei Anita tykkää peppuseksistä, mutta kaiken varalta. Kävin itse takaisin sänkyyn, pikku veitikka ei jaksanut enää heräillä vaikka Anita näyttikin tyrmäävältä. Aloin vaipumaan jälleen unimaailmaan kun yläkerrasta alkoi kuulua voihkintaa – uskomaton sonni tuo Mahmoud, mietin ja nukahdin hymyssä suin kuunnellen rakkaani voihkintaa.

Jossain vaiheessa aamusta havahduin kun Anita kömpi viereeni. Nukutsä? Anita kysyi. En enää, virnistin. Anita tuli kanssani lusikkaan, pillu ja peppu oli limassa. Oliko kivaa, kysyin? Anita nyökkäsi ja jatkoi. Mahmoud halus peppua, aluks se tuntu oikeestaan aika inhottavalta, mutta alko sit luistaa, mut ei se kyll mun juttu ole vieläkään, Anita sanoi. Mites mä, kysyin. Onnistuiskohan se vähän pienemmillä välineillä? Anita kääntyi ympäri ja suuteli minua suulle ja tuumaili hetken, no ehkä me voitais tehdä siitä semmonen meidän juttu ja silitti poskeani. Nukahdin uudelleen.

Havahduin joskus puolilta päivin keittiöstä kantautuviin ääniin. Anita kokkaili sielä jotain aamubrunssin ja lounaan välimaastoon sijoittuvaa. Kävelin keittiöön ja huomasin myös Mahmoudin olevan jo jaloillaan. Mahmoud seurasi keittiöpöydän ääreltä Anitan tekemisiä keittiössä ja mikäs sitä seuratessa, Anitalla ei ollut muuta kuin läpikuultava babydoll päällä – ei edes pikkuhousuja. Liityin Mahmoudin seuraan katselemaan ruoanlaittoa. Anita pyörähteli keittiössä peppu ja rinnat värähdellen, upea nainen sulla Mahmoud sanoi, pakko myöntää, tuumasin. On ilo saada nauttia noin ihanasta naisesta Mahmoud jatkoi. Ole hyvä vain hymähdin. On ilo katsoa kun Anita saa nauttia seksuaalisesti täysin rinnoin kanssasi. Menikö viimeyönä myöhään ja katsoin Mahmoudia virnistäen. Mahmoud pyöritteli hetken aikaa, kyllä se tais aamun tunneille mennä, pääsin käymään myös kakkosessa kylässä Mahmoud vinkkasi silmää ja katsoi minua. Joo, mä kuulin, heräsin kun Anita kömpi takaisin viereeni, oli molemmat reiät limassa. Rakastan anaaliseksiä Mahmoud julisti, Anita ei vain taida olla ihan ok sen kanssa? Joo, ei se oikein oo sen juttu, myöntelin. Noniin pojat, täällä ois ruoka valmiina ja täällä on tarjoilun osalta itsepalvelu, Anita virkkoi.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi Mahmoud julisti tyhjennettyään lautasensa. Samoin! Totesin itsekin. Hyvä että kelpasi Anita sanoi. Mitä meillä on jälkiruoaksi Mahmoud kysyi virnistäen ja katsoi Anitaa, jolla ei vieläkään ollut muuta kuin läpikuultava babydoll päällä. Vai, että jälkiruokaa pitäisi heti saada Anita virnuilu, hän tyhjenteli pöytää likaisista astioista meidän seuratessa toimitusta. Anita meni Mahmoudin eteen, pyyhki pyötää murusista rinnat heiluen mahmoudin silmien edessä. Ohhoh, mikäs täällä on Anita sanoi, samalla huomasin itsekin kun Mahmoudin kivikovana seisova kyrpä näkyi pöydän takaa. Täällähän olikin minulle jätetty suklaa patukka jälkiruoaksi Anita kihersi. Anita asettui kontilleen Mahmoudin eteen ja alkoi ahnaasti imemään isoa mustaa kyrpää, katselin pöydän toiselta puolelta tätä toimitus hetken aikaa ja siirryin anitan kaatkse, suutelin hänen peppua. Anita otti toisella kädellaan pakarasta kiinni paljastaen pyllynreiän ja paljaan pillunsa, siirryin nautiskelemaan tarjoilusta. Mahmoud nautti olostaan ravintoketjun huipulla, hän katseli meitä Anita imi ahnaasti kyrpää syvälle nieluun ja minä Anitan perässä nuolin vuoroin peppua vuoroin pillua. Anita komensi minut pois ja nousi itse ylös, hän asetteli itsensä mahmoudin yläpuolelle hajareisin ja alkoi ohjata kivikovaa kyrpää sisäänsä hitaasti, Mahmoud tarttui tottuneesti Anitan pepusta kiinni ja puristeli mustilla käsillään Anitan valkoista peppua – näky oli huumaava. Anita aloitti voihkien ratsastaa hitaasti Mahmoudin syljestä ja kiimalimasta kiiltelevällä kyrvällä, astuin rohkeasti lähemmäs ja aloin sovittamaan omaa kaluani Anitan peppuun. Anita lopetti ratsastamisen, vilkaisi minua ja kuiskasi miltei ääneti ”varovasti...”. Hiljalleen ujutin omaa, vaatimatonta nakkiani Anitan sisään, kun pääsin pohjaan Anita alkoi taas hiljalleen liikehtimään Mahmoudin kalulla, Mahoumd siirsi kätensä Anitan muhkeille rinnoille, vuoroin hän nuoli Anitan rintoja, vuoroin suuteli Anitaa kiihkeästi, sain vaivoin pidettyä itseni Anitan sisällä ja jossain vaiheessa luiskahdin ulos, yritin painautua uudelleen Anitan sisään, mutta voihkinnan keskeltä Anita pyysi minua poistumaan hän halusi keskittyä nyt Mahmoudin, tunsin häivähyksen ärtymystä, mutta ymmärsin Anitaa hän halusi sitä mikä tuottaa hänelle tyydytystä. Siirryin katselemaan toimitusta pöydän äärelle. Vetelin hitaasti käteen katsellen samalla kun Anita vuoroin nopeasti, vuoroin hitaasti, lanteita pyöritellen, ahmi sisäänsä Mahmoudin kullia. Mahmoud alkoi puhista hiljalleen ja arvelin hänen olevan kohta valmis, Anita kiristi taas tahtia ja mökin täytti kiimainen lätinä. Yhtäkkiä Mahmoud nosti Anitan pois sylistään, kyrpä luiskahti märästä pillusta maiskahtaen ulos, Mahmoud otti Anitaa tukasta kiinni ja käänsi pään takaviistoon isännän elkein, mutta hellästi. Toisella kädellä Mahmoud hieroi nyrkin kokoista terskaa ja Anita tiesi mitä tuleman pitää hän avasi suunsa ja kieli pitkällä mourui lemmenlientä, Mahmoud murahti kerran ja ruiskaisi ensimmäisen satsinsa pitkin Anitan kasvoja ja hiuksia, toinen sykähdys tuli pienemmällä paineella ja syöksähti pitkälti anitan suuhun, kolmatta Anita ei enää jäänyt odottamaan vaan otti kiltelevän terskan suuhun ja lypsi loput tavarat huolellisesti itselleen. Mahmoud vetäisi kyrpänsä pois Anitan suusta ja se jäi roikkumaan puoljäykkänä alaviistoon sojottaen, Anita antoi pusun vielä terskalle ja nousi pystyyn. Ohhoh, 2sepäs tuli eka satsi paineella, lensi pitkin hiuksia” ja samalla Anita pyyhkäisi hiuksistaan mällit pois, hän kääntyi minuun päin ja kysyi ”joko sä tulit?” ajat sitten virnistin takaisin. Anita pyykäisi vielä suupielensä ja käveli luokseni ja istahti syliini. Anita otti kuoreensa käpertyneen munani etusormen ja peukalon väliin, heiluttile sitä ilkikurisesti ja sanoi ”täällähän nukutaan jo”. Anita antoi minulle pitkän ja intohimoisen suudelman, maistoin Anitasta sperman ja munan.

Mahmoud kävi pesulla ja kuivatteli itseään olohuoneessa, me makoilimme Anitan kanssa sohvalla. Mahmoud tuumaili, että nyt olisi varmaan jo lähdettävä. Anita nauroi, että hänet oli nyt kyllä naitu niin helläksi alapäästä että Mahmoud sai luvan mennä. Minä kiitin omasta puolestani Mahmoudia ja toivoin, että voisimme kenties joskus tulevaisuudesakin viettää mökkiviikonloppua tai vaikka ihan vain iltaa meidän luona Tampereella. Mahmoud hyväksyi tarjouspyynnön ja sanoi pitävänsä yhteyttä. Anita pyysi vielä Mahmoudin luokseen, hän antoi pitkän ja intohimoisen suudelman Mahmoudille, pyyhkäisi kämmenselällä kevyesti Mahmoudin haaroja ”olet taivaallinen rakastaja, toivottavasti voidaan nauttia toisistamme jatkossakin”. Uskoisin Mahmoud sanoi ja alkoi tekemään lähtöä. Ulko-ovi aukeni, huikkasin vielä olohuoneesta kiitokset, Mahmoud huikkasi kiitokset takaisin ja painoi oven perässään kiinni. Jäimme makoilemaan Anitan kanssa sohvalle lusikkaan. Käteli lepäsi Anitan rinnalla, hänellä ei ollut vieläkään muuta kuin musta babydoll päällä, hieroin hellästi hänen vasenta rintaa, suutelin Anitaa kaulaan ja siirsin kättäni lantiolle ja vaivihkaa kohti haaroja, Anita otti kädestäni kiinni ja siirsi sen sivuun. ”Nyt ei taida ihan hetkeen olla sinun vuorosi” Anita sanoi ja virnisti ilkikurisesti takaisin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute