Herkku-puhelin
Kesäilta
Naikkoen

Kaunis kesäilta,ja vieras paikkakunta ,nostivat tunnelmaa mielessäni.

Pysähdyimme kauniin järven rantaan,ihan vaan katselemaan ja rentoutumaan hetkeksi .Olimme ajaneet jo melko pitkän matkan ja aikomuksemme oli jäädä yöksi johonkin rauhalliseen paikkaan.

Rannalla oli paljon nuorta porukkaa viettämässä iltaa ..osa pelasi lentopalloa ja osa vaan joi pussikaljaa ja jostakin kuului epävireistä laulun tapaista mölinää.

Olimme jutelleet mieheni kanssa edellisten kesien ihania muistoja,jotka olivat saaneet hunajani virtaamaan ja ajatukseni karkaamaan.Sanoinkin miehelleni että kun palaamme asunto autollemme tarvitsisin pikkuisen hemmottelua.

Kävelime lähellä rantaa ja kävin kokeilemassa varpaillani kuinka lämmintä vesi olisi..harmittelin etten ollut ottanut uimapukua matkaan,olisi ollut helpompaa kun olisi päässyt pesemään kiiman tuomat tahmat pois haaroistani.

Katselin ympärilleni että oliskos missään rauhallisempaa paikkaa missä vois edes hieman ajatella naku uintia,mutta eipä sellaista paikkaa juurikaan ollut.

Katselin sivummalla olevaa uimakoppia ja sanoin miehelleni et jos edes vähänkää väki vähenee rannalla haluaisin käydä edes takapuolta huuhtelemassa järvessä.

Ei kait herättäis huomiota jos hieman hametta nostais ja istuis veteen.

Lähdin kulkemaan kohti naisten pukukoppia ..ja yllätyin kun siellä olikin jotain.

Tuu vaan ei tarvi ujostella,kuulin nuoren miehen sanovan.

Mitä hittoa te naisten pukukopissa ootte ,,kivahdin.

Katselin huvittuneena kolmea punaista nuoren miehen kasvoja.

Johan kuulit että turhaan sin ujostelet nuoria miehiä,,kuulin mieheni sanovan huvittuneena.

Tiesin jo mieheni ajatukset,ennen kun mitään edes sanoi.

Tunsin mieheni kädet hameellani ,,hameeni nousi koko ajan ylöspäin ja naamani puna alaspäin.

Näin nuorten miesten tuijjottavan minun ..niin ..

Olin siinä poikien tuijjotettavana ,,ja katseet kohdistuivat pienten pikkuhousujeni verhoamaan jalkojenväliin .

Vittu sinun kanssasi sihahdin miehelleni..tuoksuin naiselle varmaan kilometrin päähän,,koko päivä kuumaa autoa ja tuhmat puheet olivat takuulla tahranneet pienet punaiset pikkarini varmasti aika kivaksi.

En päässyt perääntymään ,kun mieheni työnsi edellään minua puku kopin sisälle.

Mieheni kumartui takanani alaspäin ja veti pikkuhousuni pois siinä poikien nähden.

En voinut mitään sisäiselle kutsumukselleni vaikka kuinka riuhdoin miestäni vastaan en tehnyt elettäkään perääntymiselle vaan annoin mieheni riisua minut "aseistani".

Nautin täysillä adrealiinin virtaamisesta suonissani ja päässäni kohisi tieto että kolme nuorta miestä katsoi juuri kuinka pilluni esiteltiin pikaisesti heille.

Mieheni tarjosi lähimmälle nuorelle miehelle märkiä pikkareitani ja sanoi et saatte tutustua mitä naiset tekee pukukopissa..ja saa haistella mille oikea nainen tuoksuu.

Nuori mies käytti tilannetta hyväksi ja nosti varovasti pikkuhousuni nenänsä alle.

Puna levisi pojan kasvoille ja tietty kiilto tuli silmiin.

Noo mille ne tuoksuu..näki että poika oli paniikissa..etsi katseellaan tietä paeta.No mille ne tuoksuu mieheni uteli uudestaa? no anna toisillekkin mahdollisuus haistella mille tuon kiimasen rouvani pikkuhousut tuoksuu.. pillulle sai yksi poika arasti sanottua.

Minua hävetti tilanne..seisoin poikien edess kun mikäkin..

Hetken hiljaisuuden jälkeen mieheni alkoi avittaa tilannetta.

Katsokaappa mistä tuo ihana tuoksu on peräisin ja tyrkkäs minua nuorten miesten keskelle.

Saa laittaa käsiä hameen alle ja nostaa sitä ylös päin.

Jotenkin tilanne pikkuisen keveni mieheni opastuksella ja kömpelösti kädet alkoi etsiintyä hameeni alle.

Luoja miten tuollainen yllättävä tilanne voi tehdä ihan sanoin kuvaamattoman olon.?Tunsin olevani kiimassa.

En tehnyt mitään ,ehkä hieman levensin jalkojani että kädet pääsivät tutkimaan takapuoltani..pilluun työntyi kömpelösti sormia ja minua runkattiin.

mieheni tiesi tarkalleen mitä tehdä,,minulta lähti ensin hame ja mieheni käänsi miinut selkä poikiin päin ja pakoitti minut pyllistämään.

Se tykkää että sitä nuollaan oikein kunnolla ennen kun astutte.

En ollut nähnyt ensimmäistäkää kullia ,,komeita kohoumia kaikilla,jopa miehelläni seisoi.

Jälkeenpäin mieheni kertoi että hänt'ä hirvitti tilanne ,jos pojat olisivat sännänneet pois siitä huudellen että täällä on alaston nainen.Oli yrittänyt olla oviaukossa mahdollisemman suurena ettei ainakaan ovesta pääsis kukaan karkuun.Jälkeen päin ajateltuna oletin että seisokeista päätellen ,kaikki taisivat haluta enemmän.

Tunsin ensimmäisen hapuilevan kielen vaollani,,kirosin tilannetta koska tiesin että olin koko päivän valunut ja pilluni maistui takuulla pahalta.

Vaan turha pelko,,pilluni nuoltiin puhtaammaksi kun koskaan.

Paikkana puku koppi ei ollut mitä parhain paikka yhdyntää ajatellen.Sain ensimmäiset siemen lastit aika nopeaan ,siitä huolimatta vaikka mieheni määräsi aika nopeaan siittimen vaihdon pillullani.

Siemenet valui sääriäni pitkin ,,jostain syystä pikkuhousuni "katosivat" mystisesti pukukoppiin.

Se mitä sain asunto autossamme aamun asti oli jotain todella ihanaa.

Kolme nuorta miestä leikki minun pyllylläni seuraavaan päivään asti,ja erikois mainintana voi ehkä sanoa että liukkari olisi ollut sinä yönä tuhlausta .Sen verran paljon sain siemeniä pilluuni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute