Herkku-puhelin
Tapaaminen osa 2
visualisti

Pitkään naimisissa olleelle miehelle hyvä mielikuvistus on elinehto. Joskus siitä on hyötyä hieman eriskummallisemmissakin tilanteissa.

Kauan odotettu vanhojen työkaverien mökkireissu vihdoin koitti. Mahtavaa päästä näkemään vanhoja kamuja ja kertomaan härskejä vitsejä ja saunomaan oikein kunnolla. Sen olen oppinut, että liikaa ei kannata elämältä tosissaan odotella vaan nauttia niistä hetkistä ja asioista mitä tulee. Ei siis yhteisiä kimppasaunoja tai edes tirkistelyjä naisten vuorolle, vaan rehellistä hauskanpitoa ja tarinointia ja elättelyä. Osa naisista olisi voinutkin olla valmis yhteissaunaan
, mutta mukana oli muutama onnellisesti varattu ja pervoiluja kierosti katsova nainen, että sellaisen toivominenkin tuntui itsensä pettämiseltä. Silti hyvä että hekin tulivat mukaan sillä usein näissä kemuissa vain mukana ne samat naamat. Sitä paitsi toinen näistä naisista on niin sanottua ylintä hotteusryhmää, joten turha valittaa. Mukaviakin vielä. Kilttien naisten aivoituksia on turha muutenkaan yrittää selvitellä, niin eri planeetalta ne on.

Yllätäen naiset halusivat saunoa erikseen ja ilta sujui muutenkin niinkuin ajattelin. Hauskaa oli ja erittäin mukava ilta kaiken kaikkiaan. illan pimetessä lyöttäydyin naisten seuraan juttelemaan niitä näitä. Naiset puhuivat suklaasta yllättäen myös kiihottumisesta. Väittelimme mikä on kaikkein kiihottavinta naisessa ja miehessä. Hauskaa oli että myös kiltit naisetkin olivat keskustelussa mukana. Liekö lonkerolla ollut vaikutusta. Olin sitä mieltä että sanoilla on mahdollisuus saada paljon aikaan tai pelkällä mielikuvituksella, mutta minut jyrättiin taka-alalle.

Illan edetessä jäin kahden kilttien kanssa. Uberhotkiisberi oli päässyt sen verran ulos kiltistö kuorestaan että lupautui minun hierottavaksi. Olin liekeissä! Näin lähelle en häntä koskaan uskonut pääseväni. Hiero kaunista naista check. Tämän jälkeen asiat alkoivat mennä jo ihan once in a lifetime meiningiksi. Juttelimme siitä millainen olisi minun viettelys yritys, jos oisin sinkku.

Lupasin kertoa ja laitoin silmät kiinni.
"Itseasiassa aloittaisin sen täsmälleen niinkuin nytkin tavallisella hieronnalla. Hyvin hitaalla ja erittäin asiallisella. Olkapäistä alas käsiin ja monen monta kertaa. Sormet kaikki läpi ja kädet molemmilta puolilta. Välillä vähän niskaa. Tarkkailisin kuitenkin tarkasti naisen kaulaa. Siitä näkee sykkeen, joka on ensi merkki innostumisesta. Samoin myös huulia on mielenkiintoista seurata. Jos kieli tulee ulos ja sipaisee on tehnyt jotain oikein. Jos oikein puraisee huulta on jo hyvin pitkällä. "

Naiset eivät kommentoineet mitään, joten jatkoin:

" Tärkeintä on että antaa mielikuvituksen tehdä työ. Hieronta ja kosketus ei saa olla viettelevää vaan täysin neutraalia. Pikkuhiljaa se alkaa vaikuttaa ja ensimmäiset merkit alkavat näkyä. "

Toinen nainen istui edessäni ja katsoi käsiäni vakavana. Naamalla pieni puna. Olin näkevinäni pienen nykäisyn huulessa. Hierottava nainen makasi tyynenä silmät kiinni. Jatkoin tarinaani.

" Kun olen hieronut kädet ja niskan oikein hyvin saatan pikkaisen sipaista kylkeä rinnan läheltä hyvin varovasti. Älä huoli Riitta, en tee sitä sinulle. Samalla katson nouseeko syke kaulalta. En tekisi kuin vain sen kerran."

Tahallani liutan kättäni hitaasti Riitan kyljen vierestä. Huomaan hänen sykkeen nousseen hieman. Itsekin kiihotun. Koitan rauhoittua ja hieron Riitan korvia. Riitan sormet hivelevät toisiaan.

" Kun naisen rintakehä alkaa nousta ja kädet nykiä tiedän että hän haluaa että siirtyisin lähemmäksi rintoja en sitä tietenkään tee koska haluan kiusotella. Siirryn hieromaan käsiä tasaisen tyynesti seuraten edelleen sykettä. Todennäköisesti hän alkaisi jo purra huulta ja ehkä päästää pienen tukahdetun huokauksen. "

Kurkkaan Katia, joka istuu vastapäätä. Hän tuijottaa tyhjyyteen, silmät hiukan sirillään. Posket punottaa jo hieman enemmän. Poskista näkee kuinka hän heiluttelee kieltään vaikka suu on visusti supussa. Riitan kasvpt ovat valkoiset. En oikein osaa tulkita sitä. Kukaan ei kuitenkaan estele kun jatkan.

" Jos olen oikein kiusottelevalla päällä niin jatkaisin tätä vielä ainakin puoli tuntia. Sen jälkeen olisi aika kiusoitella vähän enemmän. Miltähän tuntuisi jos laittaisin sormen huulillesi. (tauko). Ja hitaasti veisin sitä alaspäin kohti rintaasi. Kiusoitellen. (tauko)

Hieron Riitan sormia ja huomaan kuinka ne tarttuvat kiinni käteeni ja hän koukistelee selkäänsä. Katilla on silmät kiinni ja hän puree huultansa. Munanikin on huomannut tilanteen. Peruutan hieman ettei se osu Ritan päälakeen.

" Tai mitä sanoisit jos laittaisin sormen suuhusi? ( tauko) Imisitkö?

Riitta avaa silmänsä ja katsoo minua silmiin. Puree huultaan ja hänellä on niin sanotusti tuskainen ilme. Katson häntä myös ja nielaisen. Käteni alkaa itselläkin tärisemään en uskonut että se alkaa mennä ihan tällaiseksi. Kati hieroo käsiään reisiään vasten.

" Tai jos ottaisin kiinni sua hiuksista vähän topakammin? Tai kuiskaisin että taidat kaivata hieman kovempia otteita. Huokaisitko kiimasta vai lähtisitkö pois. (pitkä tauko) Tai... Jos kertoisinkin olevani muutakin kuin pelkkä miellyttäjä tai kiusaaja?"


Naiset tuijottavat apaattisena eteenpäin. Mietin mitä teen...

Pieni palopuhe on hyväksi ajattelen.
"Entä jos olenkin se joka näkee vähän syvemmälle pääsi sisään? Läpi siveän kuoren ja kuplan, jonka puhkeamista niin varjelet ja pidät yllä. Ehkä tiedän mitä ajattelet, mutta et uskalla myöntää edes itsellesi. Se että hellä seksi tuntuu niin koetulta ja yltiöturvalliselta? Sellaisesta naisesta minä pidän, kiltistä ulkokuoresta joka hieman rakoilee kun oikein osaa hommansa."

Jatkan tarinaani. "Kun nainen alkaa olla sulaa vahaa ja haukkoa henkeä on aika nostaa panoksia. Seuraavaksi ottaisin naisen käsistä kiinni ja laittaisin molemmat kädet käsirautoihin sängyn päätyyn. Tiukalle!" Samalla puristan Riittaa ranteista. Riitta ei reagoi mitenkään, jalkaterä vähän säpsähtää. Kati ristii jalkansa ja kysyy "mitä sitten?" Selvästi kiinnostuneena. "Hän kaipaa nöyryyttä" vastaan. Äänenpainoni alkaa madaltua. "Seuraavaksi sitoisin naisen silmät huivilla. Ja kuiskaisin sen korvaan jotain pervoa." Kumarrun ja kuiskaan Riitalle. "Haluatko olla nöyrä lutka? Riitta jännittyy täysin. Isken silmää Katille, joka selvästi haluaisi tietää mitä sanoin.

"Seuraavaksi hieroisin hieman lisä, nyt vähän kovemmin ottein hieman lähempää rintaa ja kiusoitellen. Ottaisin taskustani pyykkipojan ja laittasin sen naisen korvaan. " nipistän Riitta korvasta. Häneltä pääsee inahdus. Kati on sulkenut silmänsä ja vasen käsi hiveltää korvaa. "Otan toisen pyykkärin ja laitan sen (tauko) nöyrän naisen huuleen." Otan napakasti kiinni Riitta huulesta ja vedän ylöspäin. Riitan kieli pyörähtää sormeni ympärillä ja hetkeksi sormeni jää suuhun pyörimään.
Havahdun ja vedän sormeni pois. Mitä on tapahtumassa?

Kokoan itseni ja nautin tilanteesta. "Ei noin käyttäydy senkin lutka! "Anteeksi" Riitta anelee. "Herra sinulle. Ensi kerralla rankaisen sinua niin että muistat!" Sanon yltiövihaisella äänellä. "Anteeksi Herra!Lupaan ettei toistu." Riitta anelee.
"Pidäkin se mielessä", tokaisen ja kuiskaan Riitan korvaan. "Tai tukin suusi oikeasti"

"Seuraava pyykkäri menisi oikeaan nänniin" ja huomaan kuinka käteni on jo Riitan rinnan päällä. Peukalo hivelee ihoa. Riitta päästelee tukahtuneita huohotuksia ja huomaan että peukaloni on livahtanut rintaliivin alle nänniä etsien. Tunnen kovettuneen nännin ja hipaisen sitä. Riitan silmät rävähtävät auki ja hänen selkänsä menee kaarelle. Hän tarttuu ranteeseeni ja puristaa sitä todella kovaa.

jatkuu joskus

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute