Herkku-puhelin
Naapurin Tuula
masitapio

Soitin naapurin ovikelloa tarjotakseni ylimääräisiä kalojani koska tiesin heidän pitävän kalasta. Oven avasi Tuula aamutakkiin kietoutuneena ja hieman punastuneena.

En kai kaatanut kirnuusta, kysyin virnistäen ja ajattelematta enenpää avasin hänen aamutakkinsa, alla ei ollut mitään näin suuret rinnat ja tuuhean kolmion jalkojen välissä. Ojensin käteni tuolle kolmiolle ja upotin etusormeni sisään liukkaaseen koloon. Kuulin kuinka hänen miehensä alkoi kolistella eteiseen, nuolaisin sormeani ja kuiskasin tule käymään haluan nuolla sinua. Tuula kietoi takin nopeasti ympärilleen ja hymyili. Kiusoittelin vielä Heimoa kirnuuksista ja jätin saaliini heille. Vilkaisten vielä Tuulaa lähdin pois.

Parin päivän kuluttua Tuula tuli meille ja kysyi onko vaimoni töissä vai kotona. Kerroin hänen olevan töissä ja tulevan vasta illalla joten tule sisään pyysin häntä.

Jos olit tosissasi meillä käydessäsi niin nyt olen tässä saat tehdä mitä haluat Tuula sanoi.

Vaikka meillä oli ollut flirttiä ja pientä puristeluakin aikaisemmin niin näin suorasukainen esitys hieman yllätti. Kuitenkin ohjasin hänet hierontahuoneeseeni ja panin oven kiinni. Otin Tuulan syliini ja suutelin häntä hamuten samalla hänen tissejään käsiini. Tuula oli jättänyt rintsikat kotiin ja hetkessä hänen suuri nänninsä oli suussani. Imin vuorotellen kumpaakin nänniä ja puristelin suuria tissejä. Viivyttelemättä riisuin hänet ja asetin hieromapöydälle selälleen. Levitin hänen jalkojaan ja himoitsemani vittu oli paljaana edessäni. Nuuhkin hänen hajuaan ja levitin käsilläni häpyhuulia.

Minun pitäisi käydä pissalla, Tuula sanoi. En ollut kuulevinani vaan aloin imeskellä häpyhuulia ja kuljettaa kieltäni pitkin häpyä. Kuulitko, päästä vessaan tai kohta tulee, Tuula sanoi ja kiemurteli otteessani. En välittänyt vaan jatkoin nuolemista ja imaisin klitoriksen huulteni väliin. No ei sitten, tästä saat, Sanoi Tuula ja antoi suihkun tulla. Lämmin pissa suihkusi kasvoilleni ja suuhuni, osan nielin ja loput valuivat suustani ulos. Kun suihku loppui Tuula painoi pääni vasten vittuaan ja hieroi naamaani sitä vasten. Se oli ihanaa, pidän niin pissaleikeistä Tuula huokaili. Nuolin vielä reisiäkin maistellen niitä ja sitten nostin Tuulan jalat niin ylös, että pääsin nuolemaan pyllynreikääkin. Yritin saada kieleni mahdollisimman syvälle sinne. Tuula huokaili ja valitti. Kostutin sormeni syljellä ja työnsin sen perseeseen sisään samalla imien klitorista. Vapisten Tuula sai orgasmin ja skruittasi mehujaan naamalleni.

Tilanteen rauhoituttua Tuula nousi istumaan ja sormeni luiskahti hänen perseestään. Se oli ihanaa saanko tulla toistekin, hän kysyi ja eihän minulla ollut tietenkään mitään sitä vastaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute