Herkku-puhelin
Venushoidossa
Janina

Saavuin opettajan asunnolle sovittuun aikaan. Opettaja Villi-Ira saapui ovelle ja päästi minut sisään, kiinnitin jo tässä vaiheessa huomiota hänen asuunsa, kauniilla kuvioilla verhoillut sukkikset, ihanat korkokengät ja lyhyt hame sekä hyvin istuva paita.
Hän vinkkasi minut seuraamaan häntä. Kävelin opettajan perässä portaita ihastellen hänen keinuvia lanteitaan ja kopisevia korkoja.

Saavuimme huoneeseen jossa oli puinen  tuoli sekä isohko opettajan pöytä. Istuin tuolille ja kuulusteluni alkoi. "Satuin huomaamaan, että sinulla on järkyttävä määrä paperituppoja koululla pulpetissasi. Onko tälle selitystä? Köhäisin yskäisenä hiukan ja vastasin jotain ympäripyöreää flunssasta, mikä ei vakuuttanut opettajatarta alkuunkaan. "Taidat olla pikkurunkkari. Niin tiedän kyllä, että olet katsellut opettajatarta tunneilla." Opettajatar huomasi samassa kuinka etumukseni halusi vapauteen ahtaista farkuista. Hän hymyili ja nojasi tuoliltaan hieman eteenpäin sekä alkoi hieroa jalalla etumustani. "No tekeekö hyvää, onko tämä nyt niinkuin iljettävissä fantasioissasi? Opettajatar haluaa nyt nähdä miten runkkaat."
Nolona nousin seisomaan ja aloin availla vyötäni opettajattaren katsellessa silmä tarkkana. Kaivoin kovan kaluni esiin ja näytin opettajattarelle otteeni. Peukalo yläpuolella ja etu- ja keskisormi alapuolella lähellä terskaa. Runkkasin hetken aikaa hänen katsellessaan. "No niin, eiköhän tämä riitä." "Näytät nauttivan vähän liikaakin. Et saa laueta kuin minun luvallani, muuten seuraa rangaistus."
Hetken kiusoittelun jälkeen opettajatar nousi tuoliltaan ja käski minut makaamaan patjalle viereisessä huoneessa. "Tämä tässä on Venus, tällä harjoitamme sinulle kestävyyttä. Ethän sinä voi tyydyttää ketään naista, jos laukeat heti, kuten kiimastasi päätellen nyt on tapahtumassa." Nyökkäsin vastaukseksi. "Muistathan sitten nostaa etusormeasi ylös, jos meinaat laueta." Puhuessaan hän oli hieronut liukkaria kulliini ja kasseilleni ja asettanut kondomin paikalleen. Tunsin kun hän asetti Venuksen paikalleen ja jo tässä vaiheessa tuntui siltä ettei kauaa mene kun laukean. Opettajattaren aikaisemmin mainitsema rangaistus kolkutteli takaraivossa.
Opettajatar aloitti hitaalla teholla ja ilman värinää. Tätä kesti hetken aikaa ja hän virnisti ja lisäsi vähän tärinää käyttöön. Nautin täysin siemauksin. Samassa minun oli pakko nostaa etusormeni ylös. "Etkö tämän enempää kestä?" Opettajatar alkoi avata puseronsa nappeja seisten vieressäni. Minulla oli vapaa näkyvyys lyhyen hameen alle. Hetken päästä näin hänen ihanat rintansa. "Haluaisit varmaan laueta rinnoilleni? No tänään se ei kyllä onnistu" hän sanoi nauraen. Opettajatar jatkoi Venuksella ja hieman nopeammalla temmolla tällä kertaa.
Kujeillessaan hän heitti pikkuhousut naamalleni ja pystyin haistamaan niistä hänen kiimansa. Samassa tunsin kuinka Venus aloitti taas työnsä. Ei mennyt pitkääkään kun olin laueta sillä ja venuksen tahti kävi minulle sietämättömäksi. Vikisin ja anelin lupaa laueta hänen jaloilleen. Samassa venuksen vauhti hidastui. ”Me teemme nyt niin että lasken kymmenestä yhteen ja et saa laueta ennen sitä, onko selvä!" Venus alkoi taas entistäkin nopeamman toiminnan ja opettajatar alkoi laskea kymmenestä. Hän oli päässyt vasta seitsemään kun laukesin. Suihku kaarsi hänen stay up sukille ja tavaraa tuntui olevan aika lailla. Orgasmi vavisutti koko kroppaani ja oli aivan mieletön. Venuksen vauhti hidastui, mutta opettajatar näytti vihaiselta. 

"Mehän sovimme, ettet laukea ennenkuin olen päässyt yhteen. No itsepähän kärsit seuraukset." Hän määräsi minut kinkyiseen tuoliin ja kiinnitti remmeillä jalkani ja käteni ja olin aivan avuttomana. Kullini oli aivan hellänä orgasmin jäljiltä, mutta opettajatar jatkoi ja vain lisäsi Venuksen vauhtia. Vaikeroin ja anelin armoa, että hän lopettaisi. Hän vain nauroi kärsimykselleni ja jatkoi vielä tällä ihme laitteella kiduttamistani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute